خوب طرح نوروزی ما هم تموم شد. احتمالا فعلا تمدید نمی کنم
بدبختی دارن کنار مجتمع مون پاساژ می سازن ممکنه تا 2-3 ماه دیگه سیگنالمون کلا پر بشه :n23:
Printable View
خوب طرح نوروزی ما هم تموم شد. احتمالا فعلا تمدید نمی کنم
بدبختی دارن کنار مجتمع مون پاساژ می سازن ممکنه تا 2-3 ماه دیگه سیگنالمون کلا پر بشه :n23:
نقل قول:
بحث گرونی طرح و حجم اضافه کمتر باعث ..... هست و اون دو مورد امتیاز و تخفیف حذف شده بیشتر باعث ... هست. منظورم از امتیاز، دانلود مجانی جمعهها بود و تخفیف هم این بود که با پیشپرداخت ۶ یا ۱۲ ماهه به طرف دو یا سه ماه تخفیف میدادن. تخفیفی که منطقی هست و توی تجارت برای جذب مشتری بهش تخفیف میدن که طرف بیاد پولش رو بذاره دست شرکت که اونها از سودش استفاده کنن.
اما حالا برعکس شده. یعنی اگه همین الان طرحها رو نگاه کنید، میبینید که اول دیگه بخاطر تورم شدید طرحهای یک ساله ندارن و فقط ۶ ماهه هست. بعد هم مقایسه طرحهای ۶ ماهه با یک ماهه نشون میده که الان تخفیف رو به خرید حجم بیشتر میدن تا زمان بیشتر که قدیم انجام میشد و برای هر سال، ۳ ماه مجانی میشد.
برای مثل سرعت ۵۱۲ رو براتون مثال مییارم:
B1412 ﴿۷۴ گیگابایت شش ماهه﴾ هر گیگابایت ۵۰۰۰ تومن
B1409 ﴿۲۴ گیگابایت شش ماهه﴾ هر گیگابایت ۶۵۰۰ تومن
B1404 ﴿۱۲ گیگابایت شش ماهه﴾ هر گیگابایت ۷۰۰۰ تومن
B1407 ﴿۶ گیگابایت یک ماهه﴾ هر گیگابایت ۵۵۰۰ تومن
B1401﴿۳ گیگابایت یک ماهه﴾ هر گیگابایت ۶۰۰۰ تومن
میبینید که طرح با حجم ۷۴ گیگابایت از همه اروزنتر هست، اما توی همون طرحهای شش ماهه در عین تعجب طرحی هست که نه تنها تخفیف زمانی نگرفته که حتی از طرحهای یک ماهه هم گرونتر هست. منظورم ۱۲ گیگابایت شش ماهه هست.
هنوز یادمه دورانی که نامردها مجانی بودن جمعهها رو تازه حذف کرده بودن و من هم بیخبر بودم. یه موقع از دوستانم فهمیدم که دیدم کلی از حجم اصلیم بخاطر مصرف توی جمعهها ناپدید شده. اینجوری پیش برن بعید نیست که یه فکری هم برای شبهای مجانی بکنن و بخوان ازش پول دربیارن.نقل قول:
قیمت هر طرحی از دو قسمت تشکیل میشه یکی هزینه فعال سازی طرح و دیگری هزینه ترافیک. که مجموع این دوتا میشه هزینه تمام شده طرح. این فرمولی هست که تقریبا توی همه isp های ایران استفاده میشه.نقل قول:
حالا ISPها میان با ترکیب های مختلف این دو مشخصه برای کاربرها با نیاز های متفاوت، سرویس های متفاوتی رو ایجاد می کنند مثلا کاربری که نیاز به ترافیک بالاتری داره واسش قیمت ترافیک اضافه رو پایین تر می بندن و کسی که نداره براش هزینه
فعال سازی رو حساب می کنند.
همون ترافییک 12 گیگ شش ماه شایدبرای شما به صرفه نبوده و تعجب برانگیز باشه ولی برای کسی که ترافیک مصرفی پایینی داره و می خواد تو 6 ماه با یه قیمت پایین از دانلود شبانه استفاده کنه خیلی مناسب و بصرفه هست.
بهترین تنظیمات admin برای مودم داخلی رو میشه بگید تمام قسمت ها رو لطفا ممنون
من ریست کردم فکر کنم تنظیماتش بهم خورده
اینا سرعت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حال یخ 273 درجه ریزصفر درجه سانیگراد
نقل قول:
به نظر صحبتهای من رو خوب نخوندین. من صحبت از صرفه اقتصادی نکردم. بحث این بود که قدیمها هر وقت بدون استثنا کسی اکانت ۶ یا ۱۲ماهه میخرید، بهش تخفیف میدادن. کار درست و منطقی هم هست، چون طرف پولش رو میخوابونه توی حسابهای شرکت و بایستی بهش یه سودی تعلق بگیره.
ولی الان تخفیف رو به حجم بیشتر میدن و نه زمان بیشتر. برای همین توی طرح ۱۲ گیگابایت ۶ ماهه فقط بخاطر کم بودن حجم، یه طرح یک ماهه ازش ارزونتر میشه که قدیم اینجوری نمیشد.
درضمن راهاندازی مال کسی هست که بهش نیاز داشته باشه و من و شما یا افراد مشابه قدیمی دیگه هزینه راهاندازی نداریم. میمونه آبونمان و اشتراک که چون به نظر ثابت مییاد، دیگه توی محاسبه در نظر نگرفتم. شاید هم اصولاً این هزینه رو توی حجم سرشکن میکنن، چون تقسیم هزینه کل به حجم کل خیلی رند در مییاد و احتمالاً فقط هزینه هر گیگابایت تاثیر داره و دیگه اشتراک رو محاسبه نمیکنن.
نقل قول:
راستش بهترین تنظیمات ادمین رو تقریباً توی همون حالت پیشگزیده هم میتونید پیدا کنید. برای مثال اون بخش تغییر اتوماتیک IP سر زمان خاص، بدرد کسی میخوره که واقعاً بدونه داره چیکار میکنه و هدفش از این تغییر چی هست. وگرنه برای عمده کاربران عادی اون تغییر، مشابه وضعیت شما میتونه دردسر هم درست کنه.
فقط چیزهایی مثل تعویض حتمی رمز ورود به کنترلپنل مودم ( من رمز هم ادمین و هم کاربر عادی رو عوض میکنم) یا تنظیم بخش وای.فای بخصوص توی بخش رمز و سیستم کدگذاری اون (یا خاموش کردنش برای کسی که نیاز بهش نداره) چیزهایی هستن که تنظمیشون برای عمده کاربرها مفید هست.
این روزها به خاطر بی ارزش بودن پول مملکت ، تورم و خیال راحت ispها از مجبور بودن مشتری کمتر شرکتی پیدا میشه روی پیش پرداخت ها تخفیف بده. نمونه بارزش به خیر از مبین نت، شرکت وایرلسی که من ازش خدمات می گیرم رو 6 ماهنقل قول:
3% تخفیف میده یعنی هیچی.
منظورم از هزینه راه اندازی، هزینه سرعت سرویس یا همون ابومن ماه طرح بود وگرنه هزینه راه اندازی اولیه که به قول شما یکبار هست و بعضی ها هم که حودشون انجام میدن.
نقل قول:
حالا که بحث رفتار عجیب و غریب یا به تعبیری نامردی مبیننت شد، یه مورد هم هست که کمتر کسی به این بخشش دقت میکنه.
همه ماها با اقتصاد کوپنی و سوبسید آشنا هستیم. بعد از سالها هنوزم توی قبض برق و آب و گاز این مورد اجرا میشه. یعنی میگن چون دارن به آب و برق و گاز سوبسید میدن و این سوبسید از محل بیتالمال هست، پس باید قیمتها پلکانی باشه که پرمصرفها جریمه بشن تا عدالت توی مصرف رعایت بشه.
اما برای مبیننت که یه شرکت خصوصی هست و نه سوبسیدی به مصرفکننده میده و نه بودجهای از صندوق دولت میگیره، چرا بایستی این سیاست قیمتهای پلکانی اجرا بشه؟ برای همین هست که مشتری پرمصرف مثل سرعت دومگابیت بایستی در ازای حجم مصرفی، پول بیشتری نسبت به مشتریان سرعت پائینتر بده. درصورتی که توی یه اقتصاد آزاد هر چی مشتری بیشتر بخره، فروشنده بیشتر قربون صدقهاش میره و برای امکانات و تخفیف درنظر میگیره. یعنی حجم اضافی منطقاً بایستی برای سرعت دومگابیت از همه کمتر باشه که مشتری تشویق به مصرف بیشتر بشه و سود فروشنده که مبیننت باشه رو بیشتر کنه.
ولی جدی چرا مبیننت اینکار رو میکنه و کسی هم به این بخش از کارش اعتراض نمیده؟ البته اگه اصلاً بشه جایی اعتراض داد.