بهتر بعد از ابان دلتونو بزنید به دریا چون به دوره ی بن نزدیکیم امکان داره flag بشیدنقل قول:
آقا من میخوام امروز دلو بزنم به دریا و برم لایو
میشه همه چیز رو از نحوه وصل شدن تا جلوگیری از بن رو بگید
این هم که کی موج بن میاد رو بگید
بهتر بعد از ابان دلتونو بزنید به دریا چون به دوره ی بن نزدیکیم امکان داره flag بشیدنقل قول:
آقا من میخوام امروز دلو بزنم به دریا و برم لایو
میشه همه چیز رو از نحوه وصل شدن تا جلوگیری از بن رو بگید
این هم که کی موج بن میاد رو بگید
الان فروشگاه سونی ، ایکس باکس آرکید از همه ارزون تر میده؟؟؟؟
سلامنقل قول:
من برا خرید میثم جان رو توصیه میکنم خودم دوبار ازشون خرید کردم تازه اونم غیر حضوری:46:
(کاربر پست بالایی پست خودت :31:)
240 میده :دی سونی آرکید رو 220 میده :دی سونی تضمین شده است؟ ارزون ترین جا همین جا هست؟ مغازه خوبیه؟
من شرمنده ولی اگه ۲۲۰ بده و موقعه ی خرید نگه اپدیت نیست قیمت عالیه من تو توپ خونم اگه خواستی بگیری بگو منم پول میدم واسه منم یه دونه بگیر :31: . (حتی اگه گفت خامه بازم میخوام شوخی هم نمیکنم بیا پولم نقدی میدم)نقل قول:
240 میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی آرکید رو 220 میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی تضمین شده است؟ ارزون ترین جا همین جا هست؟ مغازه خوبیه؟
اخرین قیمت من واسه ۱۳ شهریور بوده فکر نکنم تو این چند روز این همه ارزون شده باشه.
سلام دوستان
از کجا باید بفهمم چند درصد از بازی []Red Dead: Redemption] رو رفتم؟؟:13:
یه سوال دیگه اینک کسی xbox 360 Guitar Hero(منظورم خوده گیتارش هست) رو داره ؟؟؟(بازی باهاش حال میده یا نه :31:)؟؟
Menu / Stats / Generalنقل قول:
گیتارش که خیلی خوبه به شرطی که روی حالت سخت و یا اکسپرت بزنی
درام فوق العاده است و بیشترین لذت رو داره
میکروفون هم خوبه به شرطی که روی سخت ترین حالت بزاری (اگه اصولی و درست بخونی)
من گیتارش رو دارم ، اون موقع ها هم که ایران بودم خودم گیتارش رو درست کرده بودم . بله خیلی حال میده .نقل قول:
خیلی ممنون:11:نقل قول:
از شما هم متشکرم:11:میگم اون گیتارو چه جور خودت ساختی !!!!؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
قیمت این گیتارها چنده ؟
مدل های مختلفش فرقی هم با هم دارن ؟؟؟
همه بازیها با هر مدل گیتار که بگیرم جواب میده ؟؟؟
پیشاپیش ((تشکر))
من مال Ps2 شو ساخته بودم ، میخواید آموزش بدم .نقل قول: