این یعنی باید سیم کشی خونه هم فیبر بشه؟نقل قول:
Printable View
این یعنی باید سیم کشی خونه هم فیبر بشه؟نقل قول:
این سرویس ftth هست که مخفف fiber to the home هست یعنی نوعی از فیبر نوری که تا خود پریز فیبر نوریه یعنی کل مسیرنقل قول:
از بستر ایرانیان نت و ایرانسل استفاده میکنننقل قول:
تا از مخابرات اجازه بگیرن شهرهای دیگه رو همون بستر بدن کلی طول میکشه
فعلا فقط کرج هست خیلی بره تا تهران میره
یعنی با اومدن آذرخش های وب عملا انحصار مخابرات در ftth تمام شده ؟ چون قبلاً فقط حرفش بود و به عمل تبدیل نشده بود ضمنا ایرانسل مگه در اینترنتهای کابلی هم وارد شده ؟نقل قول:
این کلمه بستر در این حوضه یعنی از مرکز مخابراتی تا کافو؟ (مثل ای دی اس ال)؟ کلا در تکنولوژی فیبر مبدا ارسال دیتا کجاست ؟این ساختار گردش اطلاعات در فیبر نوری کلا به چه صورته یه ساختار خطیه یا مداری ؟(در ای دی اس ال به چه صورته؟)
ایرانسل شریک ایرانیان نت تو اینترنت فیبر بود .نقل قول:
و همونجایی که ایرانیان نت بستر مهیا کرده بود (فیبر کشیده بود ) همونجا الان های وب سرویس آذرخش رو میده
و از اونجایی که مخابرات هنوز فقط سرویس خودش تانوما را رو بستر خودش میده ، حدس من اینه که سرویس های وب رو همون فیبر هایی هست که ایرانیان نت کشیده ...
اون بستر که تو اخبار نوشتن از انحصار مخابرات در اومده مال کافوی VDSL بود فک کنم و آسیاتک شریک مخابرات شد نه های وب .. از این رو میگم
فیبر نوری خطی هست فقط FAT اون وسط هست که حالت اسپلیتر Splitter داره و یه فیبر رو بین چند تا فیبر تقسیم میکنه .. با ای دی اس ال کلا فرق میکنه
یه جورایی مثل اینکه تو همه سرویسا چه ای دی اس ال چه فیبر چه...شرکتهای خصوصی به مخابرات وابستن البته تو بقیه کشورها هم یه جورایی همینطوره مثل شرکت تلکام در آلمان که مثل مخابرات خودمونه درمورد وی دی اس ال هم حق با شماست البته اول شاتل در این زمینه با مخابرات قرارداد بست بعد هم آسیاتک کلا های وب شرکت گردن کلفتیه چون پارس آنلاین را خرید و صبانت رو هم میخواست بخره که توافق نهایی نشدنقل قول:
در مورد مودمهایی که شرکت برای ftth میفروشه به این رشتو دقت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا صد رحمت به همون ای دی اس ال یکی دیگه از دوستان هم صفحات قبل از این سرویس آذرخش شاکی بود کلی پول داده بود سرعتش در حد edge هم نبود کلا تو کار بیزینس و کارای رقابتی هر کسب و کاری اولین اشتباهش آخریشه با وجود این شبکه های اجتماعی و ارتباطات وسیع به سرعت بدنام میشه های وب اوایل که اومده بود همه ازش راضی بودن نميدونم چرا الان اینطوری میکنه کلا پول خیلیا رو خراب میکنه با توجه به بنیه مالی خوبی که داره دست به این حرکات میزنهنقل قول:
یعنی الان 100 مگ هم دست من برسه من یکی که خوشحالم. 800 مگ باشه واسه بعد.نقل قول:
الان دو روزی میشه ک کیفیت خط پایین میاد و مودم ر خاموش روشن میکنم برمیگرده ب حالت عادی کسی همچین مشکلی داره؟