منظور دوست عزیزمن که اشتباها کلید کناری s رو زدن این بود:10:نقل قول:
S Sony Ericsson K750i
منظور دوست عزیزمن که اشتباها کلید کناری s رو زدن این بود:10:نقل قول:
S Sony Ericsson K750i
دوست من با این بی بنزینی کجا بیاد؟ آخه چرا اینقدر انتظار داری سریع خودشو برسونه؟ شاید قسمت نبوده بیاد....:10:نقل قول:
دور از شوخی طبق گفته دوستمون شاید ثبت نامت تکمیل نشده و این احتمال هم هست که با تاخیر به دستت برسه آخه خود اپراتور جان میگفت یه موقع میبینی سریع میآد یه موقع هم تاخیر داره من شنیدم یکی 10 دقیقه ای به دستش رسیده بود( شاید دربست گرفته بود:18::46:)
الان میشه از mms استفاده کرد؟ یعنی فعاله؟ یا باید واستیم قانونش تصویب بشه!!!
مرسی
رامین جان اینجا هم سلام:10:نقل قول:
نه عزیز تا اطلاع ثانوی غیر فعاله:41:
لازم نیست واستی تا فعال بشه ... گاهی اوقات هم می تونی بشینی یا دراز بکشی ... اینجوری شاید زدوتر فعال شد ...نقل قول:
از شوخی گذشته فکر کنم 2 ماه دیگه باید صبر کنی ... کار تجهیزاتی مهمی نداره ... فقط منتظره یه امضاست ...
یه دوتا سوال دارم.
1- من اگر فردا برم یه خط دائم ایرانسل بگیرم قیمت اس ام اس و مکالمه اش چند میشه؟؟؟؟
2- اونوقت اگر بخام توی طرح طلایی شرکت کنم باید برای هر ماه 15 تومن بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوریه؟ یا اینکه وقتی تازه میخرم طرح طلاییش اوتوماتیک روشه؟:46:
دوست عزیز بابت سوال اولت برای گرفتن جواب کامل به سایت ایرانسل به آدرسنقل قول:برو و بعد قسمت تعرفه رو پیدا کن ، ریز اطلاعات اونجا هستکد:www.irancell.ir
2. طرح رو باید فعال کنی باید ببینی میارزه واست یا نه، چون جدیدن 2ماه به 2 ماه قبض میآد اگه فعال کنی حداقل بدهیت 30,000 تومن میشه، باید نیازتو ببینی و بعد وارد کار بشی
بازم سوالی بود در خدمتیم:11::10:
سه تا سوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
1- سیستم رومینگ ایرانسل چیه؟
2- اگه من که خط ایرانسل دارم به دوستم که کنار دست من نشسته پیامک بفرستم و همون پیامک رو به یکی دیگه بفرستم که مثلا توی یه شهر دوره آیا قیمتش یکیه؟
3- قیمت فرستادن پیامک به مشترکین ایرانسل با فرستادن پیامک به مشترکین دیگر خطوط فرقی میکنه؟ مثلا من به یکی که خط ایرانسل داره و به یکی که خط همراه اول داره
پیامک مشابه میفرستم. آیا از نظر قیمت فرقی میکنه؟
4- نرخ محاسبه ی پیامک چطوریه؟ مثلا من یه جمله ی 42 حرفی میفرستم قیمتش چطور محاسبه میشه؟
مهم: نمیدونم چرا جایی که من هستم با وجود اینکه ایرانسل توی اون منطقه آنتن میده اونم قوی اما گاهی آنتندهی صفر میشه. گاهی مبایلمو خاموش روشن میکنم خط برمیگرده و آنتن میده. میدونمم که مشکل از گوشیم نیست. کسی میدونه چرا گاهی اینطور میشه این ایرانسل؟
1- ینی میتونی خط ایرانسلت را ببری خارج از کشور و ازش استفاده کنی (البته فقط سیم کارت دائمی هستش)نقل قول:
سه تا سوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
1- سیستم رومینگ ایرانسل چیه؟
2- اگه من که خط ایرانسل دارم به دوستم که کنار دست من نشسته پیامک بفرستم و همون پیامک رو به یکی دیگه بفرستم که مثلا توی یه شهر دوره آیا قیمتش یکیه؟
3- قیمت فرستادن پیامک به مشترکین ایرانسل با فرستادن پیامک به مشترکین دیگر خطوط فرقی میکنه؟ مثلا من به یکی که خط ایرانسل داره و به یکی که خط همراه اول داره
پیامک مشابه میفرستم. آیا از نظر قیمت فرقی میکنه؟
4- نرخ محاسبه ی پیامک چطوریه؟ مثلا من یه جمله ی 42 حرفی میفرستم قیمتش چطور محاسبه میشه؟
2- خوب معلومه که فرقی نداره....ارسال sms به کلیه نقاط کشور 16 تومان و در ساعت خلوت به 12.8 تومان خواهد رسید (البته سیم کارتهای اعتباری روز و شب نداره همیشه 16 تومنه . اینی که گفتم برای دائمی هستش)
3- هیچ فرقی نداره ....ولی هزینه های تماس به ایرانسل حدود 25 درصد کمتر خواهد شد
4- اگه از کاراکتر های انگلیسی استفاده کنی هر 160 کاراکتر برات یک sms حساب میشه و هزینه یک sms را خواهی پرداخت....مسلما اگه تعداد کاراترهات بیشتر باشه به همون نسبت هزینه را خواهی پرداخت
ولی اگر از کاراکتر های فارسی استفاده کنی فکر کنم هر 76 کاراکتر یک اس ام اس خواهد شد....
در مورد اون مشکلت منم نمیدوم ماجرا چیه خودمم یه همچین مشکلی دارم
سلام
میشه کمک کنین Gprs گوشیمو فعال کنم؟؟؟ گوشیم موتورلا هست L7 و به صورت اتوماتیک تنظیم نمیشه
به صورت دستی چطور تنظیم میشه؟؟؟
آقایان محترم من چطور میتونم Gprs رو فعال کنم به صورت دستی؟ گوشیم L7 هست
با سلام خدمت همه ی دوستان معزز:20:
موضوع اینه که سیمکارت اعتباری ایرانسل دارم ؛ مشکلمم اینه که اگه پامو جایی بزارم که کلا ارتباطم با شبکه قطع بشه (مثلا آسانسور !!) ؛ تموم sms هام پاک میشن و بعدشم پیغام میاد که : برای استفاده از رومینگ ؛ همراهتونو خاموش و روشن کنین .
حالا سوالم اینه که
1 برا شما هم همچین مشکلی پیش میاد یا نه؟ تا بتونم بفهمم مشکلم از گوشیه یا از سیمکارت ؟؟؟ (گوشیمم v3x ـه !!)
2 این موضوع می تونه به شماره servic center قسمت massage موبایلم مربوط باشه؟؟؟ شمارهه چن باید باشه؟؟؟
3 ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع رو شماره گرفتم ؛ sms شم برام اومد اما نوشت : update requared . مشکل از چیه ؟ چجوری باید آپدیت کنم ؟؟؟؟
نقل قول:
اين مسير رو دنبال كن
Menu > WebAccess >Web Sessions
دگمه منو رو بزن بعدش New
حالا مقادير زير را وارد كن
Name : Irancell-GPRS
Homapage : هرسايتي دوست داري
GPRS APN : mtnirancell
بقیه مقادیر رو دستکاری نکنید !!!
سپس دکمه Done بزن و به فهرست اتصالات برگرد سپس Irancell-GPRS رو پیدا كن و دکمه Launch رو بزن
آقای nimamani
ببخشید میخواستم بدونم الانم میشه تو گروه اس ام اسی پاییزی ایرانسل عضو شد
و اگه میشه
شمارشو بدین
یادم رفته
نقل قول:
بله میشه فقط سریعتر اقدام کنید چون 15ام و 30ام هر ماه وارد گروه میشید, به ادرس زیر مراجعه کنید:
کد:http://shahabsamsung.persiangig.com/
چرا آخرين پست من پاك شده ؟
حدودا ساعت 03:30 Pm پست دادم ولي الان نيست؟
همون چند دقيقه بعدش بود
نميدونم چي شده؟
بچه ها این sms ایرانسل اعصاب منو خورد کرده باید چند با بزنی تا send بشه
چرا مسائلتون رو تو كلوپ حل نمي كنيد ؟کد:www.mtnclub.ir
واسه من تو کمر از 2 دقیقه اومد! (احتمالا هواپیمای اختصاصی داشته!)نقل قول:
وست من با این بی بنزینی کجا بیاد؟ آخه چرا اینقدر انتظار داری سریع خودشو برسونه؟ شاید قسمت نبوده بیاد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دور از شوخی طبق گفته دوستمون شاید ثبت نامت تکمیل نشده و این احتمال هم هست که با تاخیر به دستت برسه آخه خود اپراتور جان میگفت یه موقع میبینی سریع میآد یه موقع هم تاخیر داره من شنیدم یکی 10 دقیقه ای به دستش رسیده بود( شاید دربست گرفته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی واسه دوستم با اینکه کنارم نشسته بود زد ولی اصلا نیومد! 3-4 بار هم زد نیومد!
آقا من w810 دارم ولی هرکاری میکنم از هفته ی پیش تا الان میگه متاسفانه شبکه مشکل دارد!نقل قول:
براي اعتباري : *140*3*6# ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع
براي داييمي : *130*3*6# ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع
يا مدل گوشيتو رو به اين فرم براي 2225 اس ام اس كن
شركت گوشي مدل گوشي S
مثل : S Sony Ericddon K750i
S Nokia 5700
يا اگر هيچ كدوم نشد شماره IMEI گوشي رو به 2225 بفرست
با اینکه رفیقم که خیلی وقت پیش اعتباری گرفته و همون موقع setup رو گرفته الان میتونه کانکت بشه!
ممکنه مشکل از سیمکارتم باشه؟
(جفتیمون اعتباری داریم)
من مدل و مارک گوشی رو به شماره 2225 ارسال کردم. جواب هم اومد. اما وقتی خواستم ذخیره کنم ازم PIN خواست.
PINرو از کجا باید بیارم؟ پشت سیمکارت فقط Puke code نوشته.
نقل قول:
خوب احتمالا شما هنوز ثبت نامتون رو تكميل نكرديد
تنظيمات دستي رو هم تست كنيد اگه جواب نداد
حتما مشكل ثبت نام داريد
تو اس ام اس ارسالي كه ميگه اگه ازتون پين خاصت 0000 رو بزنيدنقل قول:
پیداش کردم.
0000 بود.
ممنون از پاسخ کاملت.نقل قول:
مال کجاست یعنی کدوم شهر0935790
صندوق صوتی من فعال شد همه چیشم عالیه فقط وقتی گوشیم روشن و در دسترس باشه بعد از یه زنگ به پیامگیر میره سوال من اینکه نمیشه تعداد زنگها را بیشتر کرد
gprs ایرانسل تا چه تاریخی 5 شنبه و جمعه رایگانه
از روی شمارش نمیتونی بفهمی برای کدوم شهرهنقل قول:
تا آخر پاييز يعني 30 آذر.اما احتمالا بعدشم جشواره زمستاني هست.نقل قول:
مدیر عامل ایرانسل مطرح کرد بزودی طرح ارائه ی گوشی و سیم کارت از طرف ایرانسل اجرایی می شود
به گزارش گروه خبری GSM، مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه ایرانسل تمامی تعهدات خود را بطور قانونی و کامل به دولت پرداخت نموده است علت قطعی های موجود را عدم اجرای تعهدات از طرف شرکت های زیر ساخت دانست.
به گزارش گروه خبری GSM، مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه ایرانسل تمامی تعهدات خود را بطور قانونی و کامل به دولت پرداخت نموده است علت قطعی های موجود را عدم اجرای تعهدات از طرف شرکت های زیر ساخت دانست. به گزارش خبر نگار اعزامی گروه خبری GSM: علیرضا قنبردزفولی در نشست خبری که به مناسبت گذشت یکسال از فعالیت شرکت ایرانسل برگزار شده بود طی ارائه ی آمار از فعالیت های این شرکت با بیان اینکه هم اکنون 20% استفاده کنندگان تلفن همراه در سطح کشور از ایرانسل بهره می جوید گفت 51% از متقاضیان جدید موبایل در سال جاری جزء مشترکین ایرانسل خواهد شد. وی اضافه نمود: که ایرانسل به تمامی تعهداتش تا کنون عمل نموده و مشکلات موجود را به علت قطعی های مکرر فیبر نوری و عدم امضای قرار داد اینترکانکشن ها با ارتباطات سیار دانست. دزفولی دریافتی های دولت ارسال جاری از ایرانسل را 650 میلیارد تومان بیان کرد و عدم اتصال سیستم MMS را خارج از محدوده ی اختیارات ایرانسل دانست. همچنین ایشان اضافه کردند که میزان خسارت وارده بابت فیلترینگ MMS از سوی سازمان تنظیم مقررات در حال محاسبه می باشد. در حالیکه 6 ماه از قطع سیستم MMS می گذرد هنوز ابلاغیه رسمی برای نحوه ی ارائه ی این سیستم اعلام نشده در صورتیکه قرار ببوده که این مدت زمان تنها سه ماه به طول بیانجامد. دزفولی: ایجاد برخی مشکلات از سوی شهرداری تهران و اصفهان را سبب عدم نصب سایت های BTS خواند و عدم در نظر گرفتن SLA مناسب را باعث برخی از نارضایتی های موجود دانست. وی افزود: البته شرکت ایرانسل خبر از افتتاح مرکز دوم SMS در شمال شرق تهران داده است و بیان نمود که پهنای باند GPRS را پس از رایگان شدن آن در آخر هفته از 20 به 40 رسانده است. همچنین کارت های هدیه ی ایرانسل جمعاً به تعداد 000/200/1 می باشد که تنها 000/90 عدد از آن ها تحویل داده شده و مابقی نیز به زودی به دست مشترکان خواهد رسید. ایشان علت این تاخیر را همزمانی با ارائه کرات سوخت از سوی شرکت پست دانست. ایشان شرکت ایرانسل در مناقصه ی اپراتور سوم را شغلی دانسته و احتمال توسعه ی شبکه خود را به نسل سوم منوط به اجازه ی مسئولان و همچنین احتمالاً پس از راه اندازی اپراتور سوم اعلام کرد. وی تعداد مشترکان این شبکه را 4 میلیون شصت هزار نفر بیان کرده و با اظهار خرسندی از رقابت بین MCI و ایرانسل افزود البته در حین بستن قرارداد اینگونه مطرح شده بود که سیم کارت های اعتباری غیر از ایرانسل از طرف تالیا ارائه خواهد شد. که پس از گذشت چند ماه خود MCI نیز شروع به ارائه ی این سرویس نمود. مدیر عامل ایرانسل گفت: که قرار بود تا پایان امسال 3/2 مییلون مشترک داشته باشیم که البته با در نظر گرفتن سیم کارت های هدیه هم اکنون دارای 1/5 میلیون مشترک می باشیم. ایشان در پاسخ به سؤال در رابطه با سهم 21% که از طرف مجلس مطرح شده بوده اعلام کرد که بانک های ملی و پست بانک قرار بود با پرداخت مبلغ مربوط به این سهم الشراکه وارد شدند که خودشان جلو نیامدند. دزفولی بیان داشت که ایرانسل تا کنون توانسته 1012 فرصت شغلی مستقیم و 15 هزار فرصت شغلی غیر مستقیم را ایجاد نماید.
همچنین در این کنفرانس خبری بیان شد:
- ارسال 20 میلیون SMS روزانه و 14 میلیون تماس روزانه توسط مشترکان ایرانسل صورت می گیرد.
- ویترین ایرانسل و خدمات Ecane و سپرده ی ایرانسل بزودی آغاز به کار می کند.
- ایرانسل 2 سال پس از سود دهی وارد بورس خواهد شد.
- در حال حاضر در مراکز استان ها نسل 2.75ارائه داده می شود.
- MTN قصد فروش سهام مربوط به قرارداد ایرانسل را ندارد.
- این شرکت در جمع کشورهای مصرف کننده سرویس MTN، رتبه ی سوم را دارد.
- بزودی ایرانسل طرح ارائه ی گوشی و سیم کارت از برند های مختلف را بر سه روش متفاوت قابلیت پرداخت از طریق قبض موبایل را با نظارت کامل ایرانسل ارائه خواهد داد.
دوستان یه سوال داشتم ! اگه تابستون طرح قرمز ایرانسل رو ( تو سیم کارت دائمی ) فعال کرده باشی به طور اتوماتیک واسه پاییزم فعال میشه یا باید دوباره کد رو بزنم ؟
نه...............نقل قول:
بروبکس کسي خبر نداره مشترکين ايرانسل حدودا چقدر شدن؟
چهار میلیون و 600 هزار نفرنقل قول:
نقل قول:
بروبکس کسي خبر نداره مشترکين ايرانسل حدودا چقدر شدن؟
البته من فقط نقل قول کردم!نقل قول:
برو قسمت Divert if no answer تعداد زنگاش رو بیشتر کن ! یا کلا" غیر فعالش کن بزار وقتی در دسترسی نیستینقل قول:
بره رو Voice mail
گه تنظیمات GPRS برای شما ارسال نشده ویا گوشی شما قابلیت تنظیم به صورت خودکار را ندارد ، طبق دستورالعمل زیر عمل کنید :
سونی اریکسون
مسیر زیر را دنبال کنید :
منو > تنظیمات > اتصال > اشتراک های دیتا > اشتراک جدید
سپس یک اسم وارد کنید ، مثلا Irancell-GPRS ؛ سپس برروی دکمه ادامه کلید کنید و در صفحه جدید GPRS APN رو با کلمه mtnirancell مقداردهی کنید . دکمه ذخیره (Save) را زده و به صفحه اشتراک های دیتا برگردید ، حالا اسم کانکشنی را که ساختید پیدا کرده و آن را انتخاب کنید (دایره کناری آن توپر شود).
دوباره به تنظیمات > اتصال برگردید و این دفعه تنظیمات اینترنت رو انتخاب کنید ، گزینه تنظیم جدید را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جدید شوید ، نامی برای تنظیم انتخاب کرده ، ok کنید و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکی را انتخاب کنید که قبلا ساختید در اینجا Irancell-GPRS می باشد ، دکمه ذخیره را انتخاب کنید و به صفحه تنظیمات اینترنت برگردید ، سپس همان تنظیمی را انتخاب کنید که در بخش قبل ساختید (دایره کناری تنظیم باید توپر شود).
حالا به منوی اصلی برگشته و گزینه اینترنت (شکل کره زمین) رو انتخاب کنید منتظر بمانید تا اتصال صورت گیرد.
برای وارد کردن آدرس دکمه "بیشتر (More)" را زده و سپس گزینه "وارد کردن آدرس (Enter URL)" را انتخاب کنید !!!!
نوکیا سری 60
مسیر زیر را دنبال کنید :
Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالی
Access Point Name : mtnirancell
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !
موتورولا
مسیر زیر رو دنبال کنید :
Menu > WebAccess >Web Sessions > *----* >New
منظور از *----* فشردن دکمه منو هستش
سپس مقادیر زیر رو وارد کنید :
Name : Irancell-GPRS
Homapage : هر چیزی ، مثلاGPRS APN : mtnirancellکد:http://google.com
بقیه مقادیر رو دستکاری نکنید !!!
سپس دکمه Done زده و به فهرست اتصالات برگردید سپس Irancell-GPRS رو پیدا کرده و دکمه Launch رو بزنید و منتظر بمانید تا صفحه پیش فرض باز شود.
برای وارد کردن آدرس دکمه منو را فشارداده و گزینه Go to URL را انتخاب کنید و سپس آدرس را وارد کرده و OK کنید.
ویندوز موبایل
آموزش PDF موجود در سایت ایرانسل را دانلود کنید :
کد:http://irancell.ir/cp/uploads/Manua_for_configuration_of_Win_CE_based_handsets.pdf
بقیه گوشی ها رو هم اگه دوستان دارند لطف کنند یه توضیحی بدن
نمیدونم فکر کنم درست شد .توی گوشی divert if not answer را کنسل کردم حالا که تلفن اشغاله ولی بعد باید به خودم زنگ بزنم!امتهان کنم به هر حال ممنوننقل قول:
دوست عزیز طرح های تابستانی و پائیزی ایرانسل برای 30 روز هست و برای دائمی ها که قبض هر 2 ماه میاد 2 بار فعال میشهنقل قول:
به طور اتوماتیک هم فعال نمیشه شما باید کد مربوطه رو دوباره بزنید
:11:
ممنون میلاد جاننقل قول:
دوست عزیز طرح های تابستانی و پائیزی ایرانسل برای 30 روز هست و برای دائمی ها که قبض هر 2 ماه میاد 2 بار فعال میشه
به طور اتوماتیک هم فعال نمیشه شما باید کد مربوطه رو دوباره بزنید
ولی تعجبم واسه این بود که الان وقتی میرم تو حساب E-care ایرانسلم میزنه عضو طرح قرمزم ( با اینکه فقط یه بار کد طرح قرمز رو زدم اول تابستون ) !