باز شاتل لند ترکید که :n34:
Printable View
باز شاتل لند ترکید که :n34:
من میخوام از ارت به اکو تغییر بدم پشتیبانی میگه باید تا پایان قرارداد صبر کرد این چه قانون مسخره ایه اخه من که پول سرویسو دادم تغییر هم باشه باید به ضرر من باشه نه اونا :|
آره دقیقا منم ماه قبل همینجوری کردم تا آخرین روز نشد ولی بعدش اتومات خودش همه چیو درست کرد :n08:نقل قول:
خدایی خیلی ظلمه بیخودی الاف شدیم واسه تغییر سرویس تا پایان دوره امیدوارم چندروز دیگه این محدودیت لعنتی تموم بشه دیگه
سلام.دوستان برای خارج خط از رانژه مثل اینکه جدیدا از شرکت قبلی باید کد تخلیه دریاف کنیم .من پرسیدم .یه وقت بیشتر طول نکشه با این کد تخلیه؟
سلام
گویا قراره اینترنت حجمی دیگه تموم شه و فقط نامحدود ارائه بدن. اینجاست که عیار شرکت ها با سرعت مشخص میشه. دیگه قیمت های من در آوردی واسه حجم و شبانه رایگان نخواهد بود. رقابت توی ارائه سرعت بالاتر با قیمت کمتر خواهد بود. این خیلی خوبه. در کل به نفع مشتری میشه تا فروشنده
( البته هنوز در حد حرف هست و معلوم نیست توی چشم انداز چند ساله( یا قرن ) قراره اجرایی بشه !!!! )
سلام
آقا خط من نویز شدیدی داره . وقتی از شرکت برای نصب اومدن گفتن باید از سر خط به مودم وصل کنی تا سرعت کامل و بدون نویز رو در یافت کنی و قول دادن که دوباره برگردن وانجامش بدن ( اما از اون روز 5 روز میگذره وقتی هم که با پشتیبانی تماس میگیرم میپیچونن .....)
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟
اصلا کسی اینکارو کرده؟؟
سلام
آقا خط من نویز شدیدی داره . وقتی از شرکت برای نصب اومدن گفتن باید از سر خط به مودم وصل کنی تا سرعت کامل و بدون نویز رو در یافت کنی و قول دادن که دوباره برگردن وانجامش بدن ( اما از اون روز 5 روز میگذره وقتی هم که با پشتیبانی تماس میگیرم میپیچونن .....)
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟
اصلا کسی اینکارو کرده؟؟
سلامنقل قول:
خودتون دستبکار شید
به اونا باشه که میگن اصن مشکلی نداره
سلام
چرا من مودمو خاموش روشن میکنم توی قسمت network کارت شبکه ام undefined network میشهو نمیتونم به نت وصل بشم وبرای حل این مشکل مجبورم سیستم ری استارت کنم مشکلش چیه ؟
این هفته کلا قطعی داشتم خط هم نویز نداشته. حالا ببینیم چقدر طور میکشه درست کنند :| معمولا باید صبر کنی خودش درست شه پشتیبانیو اینا زنگ زدن توی این چند سال فایده ای نداشته میدونم زنگ بزنم میگن مودم مستقیم وصل کن بعد از چند دقیقه هم جواب میدن مشکل از مخابراته...
منم دو روزه قطعی دارمنقل قول:
فکر کنم باید درایور کارت شبکه رو آپدیت کنی.نقل قول:
مدت هاست تخفیف ویژه ای برای خرید حجم برای مشترکان فعلی نمیزنه
از سال ۸۷ شاتل دارم هیچ وقت اینطور حریص و دست خشک ندیده بودمش
شما چکار می کنید با همین بسته ها و قیمت های بالاش سر می کنید؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
پارسال ي ١٠٠ گيگ ٦٠ درصد تخفيف گرفتمنقل قول:
هر چي نياز اضافه داشته باشم نت فورجي ايرانسل ٥ گيگ ٣ تومان يا شبانه سرعت هم عالي
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستانی که بسته ترافیک 5000 گیگ شاتل لند رو خریدند توجه کنید
برای من مدتی بود که زود به زود حجم اصلی اینترنتم تموم میشد ... بعد از کلی چک کردن وایرلس و ... فهمیدم که هر فایلی رو که از شاتللند دانلود میکنم .دقیقا میاد نصف حجمش رو از ترافیک اصلی اینترنتم کسر میکنه ... مثلا اگه یه فایل 1 گیگی دانلود کنم میاد 500 مگابایت از ترافیک اصلیم کم میکنه و 500 مگابایتش رو هم از بسته 5000 گیگه کم میکنه... :n04: کلی هم با پشتیبانی صحبت کردم نتیجه ای نداشت میگن نمی دونیم مشکل چیه... هنوز بلاتکلیفم و کلی هم بیخود پول ترافیک دادم
لطفا شما هم چک کنید ببینید همچین مشکلی هست یا نه؟ :n16:
گمون نکنم اینجوری باشه.من خودم کلی از گیم سنترشو آپلود سنترش استفاده میکنم.اینجاهم کلی از دوستان هستند ماشالا ترابایتی از شاتل لند دان میکنند.اگه اونجوریکه شما میگید میبود حتما حجم همه تموم میشدو متوجه میشدند.در اینکه شاتل حجم الکی کم میکنه شکی نیست ولی گمون نکنم از شاتل لند باشهنقل قول:
برای من هم قبلا اینطوری نبود. ...نقل قول:
الان هم شاید لزوما برای همه اینطور نباشه ... اما من دقیقا چک کردم ... دیسکانکت شدم بعد کانکت و یک فایل 930 مگی دانلود کردم و مجددا دیسکانکت شدم . بعد که چک کردم دقیقا نصفش رو رایگان زده بود و نصفش هم ار تزافیک اصلیم کم کرده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق اعلام وزیر ارتباطات از مرداد ماه امسال، فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف میشود و کاربران با خرید اشتراک ثابت میتوانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.
محتوای مخفی: !
در ضمن کسی از سیاست های شاتل در قبال این موضوع اگه تبدیل به دستورالعمل بشه خبر داره اطلاع رسانی کنه !
وقتی «سیاست مصرف مثلاً منصفانه» وجود داره، نامحدود چه معنی میده؟نقل قول:
وقتی حجم اینترنت «نامحدود» تمام شد باید چیکار کنیم؟:n28:
دلتون صابون نزنید تکذیب شد:n31:نقل قول:
توی ایران اینترنت نامحدود!!! حتی فکر کردن به این موضوع هم دشوار هست!
دکتر واعظی چند کاره ست و فقط وزیر ارتباطات نیست . اینترنت در اولویت آخر کارهای ایشان است و بیشتر تو کار صنایع و امضای قرارداد با روسیه برای پرتاب ماهواره ست ! این حرف ها رو وقتی زده که خسته بوده ..
فرضا هم باشه ، با سرعت حداکثر 16 مگابیتی adsl هست نه برای Tdlte و تانوما !
نامحدود نخواستیم جهنم.نه پینگ داریم نه محدود درست حسابی نه اپلود درست به چی واقعن باید دل خوش کرد!
از اول معلوم بود که نمیشه
صرفه جویی کنید در مصرف حجم :n02::n02:
دوستان موقع خرید و ثبت سرویس تو فاکتور هزینه راه اندازی 15 تومان ثبت میشه، هیچ مدله هم نمیشه حذف کرد اینو!؟
باید چه کنیم؟
بخدا مصخرس بعد 6ماه که محدود گرفته وسرعتم عالی بود تو شبانه امشب حجم 100گیگم تموم شد ونامحدود گرفتم شاتل آرت 3 سرعت دانلودم 50/60 یعنی هر هزارتومان یک کیلوبایت بدوبدو حراجیه 47ت دادم...........مصخرس بااین سرعت وپینگ بالا هیچ کاری نمیشه کرد.
سلام
دوستان شاتل چند وقت یکبار تخفیف میده؟ و معمولا چند درصد هست ؟
من ممصرف زیادی ندارم. مثلا 100 گیگ برای یکسالم بسه
بنظرتون الان فعلا بیست گیگ رو با20% تخفیف بگیرم و منتظر تخفیف های بهتر بمونم؟ یا امیدی نیست همین حالا 100 گیگ 20% بگیرم تا همینم از دستم نرفته؟
شاتل الان نزدیک یکسال هست که دیگه تخفیف بالای 20% نمیده!...نقل قول:
این تخفیف ها هم معمولا 3/4 ماه یکبار تکرار میشه.
سلامنقل قول:
هر ۳ماه
دیگه خبری از تخفیفای خوب نیست
همین موضوع باعث شد که خیلیا کوچ کنن
هینو بگیرین تا از کف نرفته
دوستان یه مشکل عجیبی برام پیش اومده
سرویس نامحدود شاتلم محدود شده به 30 و بعد رفتم در گزارشات سایت دیدم وقتی با remote desktop connection سیستم دیگه ای رو چک میکنم حجمی که استفاده میشه رو در سایت شاتل درج میشه!!!
پشتیبانی هم متاسفانه اصلا نمیفهمه من چی میگم و میگه شما دانلود کردید
بطور مثال من الان اگر با برنامه remote desktop کار کنم در عرض یک دقیقه اگر 200 مگ استفاده کنم سایت شاتل این رو درج میکنه! در حالیکه من سرعتم 30 هست و نمیتونم با این سرعت در یک دقیقه 200 مگ دانلود کنم!
با نت لیمیتر هم چک میکنم دقیقا local network استفاده میشه و نه اینترنت
برنامه ی دیگه به جز remote سراغ دارید؟
حذف شود ....
دوستان من اتفاقی دستم خورد سیم پاور مودمم کنده شد بعد که دوباره کانکت شدم پینگ تو بازی که معمولا 140 هستش شد 95 بعد که دوباره خاموش روشن کردم مودم رو دوباره برگشته به 140 چجوریه که؟ الان هر چقدر خاموش روشن میکنم نمیتونم اون پینگ رو بگیرم
شاتل سرویس شبانه رایگان داره یا خیر؟ (سرعت 2 مگ)
چون ای پی دینامیکه و داعم تغییر میکنه رو یه سری رنج ای پی ها پینگ پایینتره حتی تو اینترنت همراهنقل قول:
سلام دوستان.
من میخوام از نماوا و شاتل لند استفاده کنم. برای خرید اشتراک از سایت شاتل اقدام کنم؟
نه داداش شما باید از سایت ناسا بسته رو فعال کنی :Dنقل قول:
Sent from mTalk
سلام دوست عزیز ازین برنامه استفاده کن عالیه هم نشون میده کیا به وایفایت وصلن چند نفرن هم میتونی ارتباطشون روقطع کنی در حالی که اونا وصلن ومتوجه نمشن این خودش مزیته پشتیبانی هم همه پشیتیبان فنی ی جواب حفظند وکمکی نمیکنند.نقل قول:
این برنامه netcut
سلام بله از سایت اقدام کنیدنقل قول:
۱۵ روز اشتراک رایگان نماوا با کد زیر فقط تا ساعت ۳ امروز فعال است.
INSTAGIFT4
Sent from mTalk