سلام. متاسفانه هیچکدام از این مدل ها را تست نکرده ام و فقط با توجه به اطلاعات موجود در سایت های معتبر نا حدودی شما را راهنمایی می کنم. اساتید اگر مشکلی مشاهده فرمودید عنوان کنید.
مشخصات HD 25- SP II:
Cable length : Approx 10 ft. 3 m
Contact pressure : Approx. 3 N supraaural
Ear coupling : On-the-ear
Frequency response (headphones) 30 - 16,000 Hz
Jack plug : 3.5/6.3 mm stereo
Load rating : 200 mW stereo
Max. sound pressure level (active) : 114 dB (1 kHz, 1 Vrms)
Nominal impedance : 60 Ω
Total harmonic distortion (THD) : <0.4%
Transducer principle : Dynamic, closed
مشخصات HD 25 -1 II:
Cable length : Approx 5 ft. 1.5 m
Contact pressure : Approx. 2.5 N
Ear coupling : On-the-ear
Frequency response (headphones) : 16 - 22,000 Hz
Jack plug : 3.5/6.3 mm stereo
Load rating : 0.2 W
Nominal impedance : 70 Ω
Sound pressure level (SPL) : 120 dB
Total harmonic distortion (THD) : < 0.3%
Transducer principle : Dynamic, closed
HD 25 Originals هم مشخصات مدل بالا را دارد و فقط رنگش فرق می کند و آرم معظم Adidas روی آن نقش بسته است!
مهم ترین تفاوت ها:
HD 25-1 II - 70 Ohm impedance; 1.5 meter cable with right-angle miniplug, 16 - 22,000 Hz frequency response
HD 25-SP II - The cheap version of the HD 25, without split headband; 60 Ohm impedance; different driver. This headphone sounds significantly different and not good, and is not recommended, 30 - 16,000 Hz frequency response, 3 meter cable
شکل Headband دو مدل با هم تفاوت دارد و من فکر می کنم HD 25 -1 II راحت تر باشد.
*برای استفاده از HD 25 بهتر است از آمپ استفاده کنید در حالی که برای PX 200II که هدفون پرتابل به شمار می رود نیازی به استفاده از آمپ ندارید و با پلیر پرتابل به راحتی درایو می شود.
*HD 25 Originals کیفیت ساخت بالاتر، عمر و دوام بیشتر، Isolation قوی تر، حجم صدای بیشتر و قوی تر، قابلیت جایگزینی بعضی قسمت ها و قرار گیری بهتری روی سر نسبت به PX200 II دارد.(head-fi.org)
*از نظر ظاهر PX 200II از HD 25- SP II زیباتر و شیک تر است، به خصوص در رنگ سفید.
برای خرید هم می توانید به نمایندگی نامداران مراجعه کنید. (فکر کنم HD 25- SP II را موجود نداشته باشند)
آدرس برای خرید اینترنتی و استعلام قیمت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس مغازه را هم PM می کنم.
موفق باشید.
نقل قول:
کارت صدای پرتابل یا اکسترنال هم موجود هست ؟ اگه آره بهترینش چیه ... و قیمتش ... ( تو ایران هم موجود باشه )
سلام. بله چند مدل از Creative و Asus موجود است.
Creative Sound Blaster Digital Music Premium HD
مدل بالا را به قیمت 250 هزار تومان 4 ماه پیش تهیه کردم.
اما یکی از بهترین مدلهایی که می توانید تهیه کنید مدل Creative Sound Blaster Titanium HD است که متاسفانه از قیمتش اطلاع ندارم. این مدل اکسترنال نیست و از طریق PCIe متصل می شود ولی بهترین مدل Creative است.