منظورم دانستریم snr هست الان فرضا 11.4 هست بیاریمش روی 9 یا 10نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منظورم دانستریم snr هست الان فرضا 11.4 هست بیاریمش روی 9 یا 10نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم هر چی بیشتر باشه بهتره چه down چه upنقل قول:
دوستان سلام. من بعد از اینکه مدتها از پشتیبانی پارس انلاین شاکی بودم وقتی سرویسم تمام شد رفتم از مخابرات سرویس 16 مگ گرفتم ( چندتا از همکاران 8 مگ داشتن و راضی بودن) خلاصه روزای اول بشدت افتضاح بود و پشتیبانی گفت خط نویز زیادی داره. منم کل سیمکشی مودم روجدید کردم و روکار از در خونه تا مودم سیم کشیدم.
مودم رو به ورودی خونه وصل کردم و snr رو چک کردم روی 21 بود (دیگه در کمترین نویز ممکن) به سیم جدید هم وصل کردم نویز نداشت و همون حدود 22 بود که عکسشو میذارم.
منتها مشکلی که دارم من سرویس 16 خریدم ولی روی 16 بخاطر نویز سرعت میومد پایین که پشتیبانی روی 12 خطم رو گذاشت که کمترین تاثیر نویز رو داشت (پشتیبانی آشنا بود و برام همه حالتها رو تست کرد و گفت سرعت 12 بهترین گزینه است)
حالا همه چی اوکیه ولی به محض اینکه میخوام چیزی دانلود کنم نت قط میشه و انگار اصلا وصل نیست. سرعت دانلود توی دانلود منیجر 0 میشه و عملا هیجی دانلود نمیکنه. چندین بار مودم رو خاموش روشن میکنم تا بلخره به زور راه میفته. بعضی وقتها هم مشکلی نداره و درست دانلود میکنه ولی اکثر مواقع به محض فعال شدن دانلود منیجز، سرعت یا 0 میشه یا نزدیک صفر. . وقتی دانلود رو قطع میکنم بعد چند لحظه دوباره همه چی درست میشه
مطمئنم که خطم نویز نداره مشکل از چی میتونه باشه؟!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
به نظر میاد مشکل از مودمه ریستش کنید دوباره کانفیگش کنید اگر درست نشد با یه مودم دیگه امتحان کنید ضمناٌ اگه از کابل لن استفاده می کنید اونم چک کنیدنقل قول:
snr من روی 6 و 8 زنگ زدم پشتیبانی مخابرات یکم سرعت دانلود کم کردن snr اومد روی 12 مشکل حل شد ولی دوباره این مشکل پیش اومده و در استریم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید به پشتیبانی بگم چیو کم کنه این مشکل حل بشه
تو پنل مودم از حالت adsl2+ به gdmt که مخصوص خطهای نویزدار هست برید ضمناً میتونید بگید سرعت رو هم باز کم کنن و از بی عیب بودن سیمکشی داخلی هم مطمئن بشید در پنل مودم هم اگر روی حالت Annex m هست به annex a تغییر بدید و به پشتیبانی هم بگید این تغییرو اعمال کنهنقل قول:
دررود رفقا ی سوال :
وقتی کیفیت خط در طول شبانه روز تغییر میکنه و نویز کم و زیاد میشه میتونه مربوط از شرکت نت باشه؟ مثلا الان رو 7مگ هست ی ثانیه قطع میشه و میبینم اومده ر 4
درودنقل قول:
اگه از بی عیب بودن سیمکشی داخلیتون مطمئنید اشکال میتونه از مرکز مخابراتی باشه اگه قبل کرونا مشکل نداشتید از ترافیک زیاد کاربرا هم میتونه باشه
ممنون از پاسخگویی شما ، والا الان یه هفته ده روزی میشه اینطوری هست و ب شرکت هم میگم جواب میدن باید کارشناس بفرستیم و اینا در صورتیکه قبلا مشکل نداشتم و بدون این از مرکز مخابرات چک نمیکنننقل قول:
سلام دوستان
این مشکل من یکی دو ماه پیش شروع شد. snr خط یکدفعه میاد پایین فرضا روی 12 هست و چند دقیقه بعد یکدفعه میاد روی 6 و این باعث میشه که نت قطع شه
تا چند روز پیش از اسیاتک میگرفتم و سرعت رو گفتم پایین تر بزارن تا وقتی snr کاهش پیدا میکنه زیر 6 نیاد که قطع شه, این ماه از شرکت دیگری روی خط دیگری که دارم سرویس گرفتم ولی هنوز این مشکل پابرجاست
درضمن سیم کشی بصورت مستقیم از سر خط هست و با یک مودم دیگر هم تست کردم و اوضاع تفاوتی نکرد
کیفیت این دو خط شبیه هم هست , snr وقتی خط روی 8 بسته شده 12 هست, Attenuation هم 29-30
قبلا این مشکلات رو نداشتم الان یکی دو ماهه که اینجوری شده کسی اگه میدونه از چی میتونه باشه ممنون میشم کمک کنه
سلامنقل قول:
اینجور که میگید مشکل باید از سمت مخابرات باشه از طریق پشتیبانی و خود مخابرات پی گیری کنید
بله فردا با مخابرات تماس میگیرم ولی تاحالا ندیدم مخابرات واقعا مشکل کسی رو حل کنهنقل قول:
دقیقا من هم از سه ماه پیش همین مشکل رو با اسیاتک دارم (2 یا 3 بار) یعنی کم شدن snr و قطعی خط پشت سرهم به صورت ناگهانی. به من گفتن خطتون کشش نداره (حالا تا اون موقع 2 ماه بود که مودم رو حتی ری استارت هم نکرده بود و مشکلی هم نداشتم و نویز و کشش خط ثابت بود) بعد گفتن مرکز مخابراتی هیچ مشکلی گزارش نکرده شاید مشکل از مودم هست یا سیم کشی، مودم دیگه تست کنید و ببرید سرخط . هر دو رو انجام دادم ولی باز هم مشکل سرجاش بود و اون موقع تازه ثبت خرابی کردن . اون روزی که قرار بود کارشناس بیاد درست شد. معلوم بود از طرف مرکز مخابراتیه. هر دفعه هم همین مراحل رو از مشترک می خوان!!نقل قول:
دفعه دوم هم من 20 دقیقه با پشتیبانی بحثم بود ثبت خرابی نمیکرد.
اگر کسی دیگه این مشکل رو داشت هزینه اضافی نکنه مشکل از طرف اونهاست.
دوستان وضعیت خط چطوره، خوبه؟
لینک اول وضعیت خط هستش
لینک دوم سرعت دانلود در نرم افزار IDM هستشکد:https://drive.google.com/file/d/147Au0Yq1PTJyzluFk0TpWWAz8-oUZSkt/view?usp=sharing
لینک 3 و 4 تست سرعت با نرم افزار speed test هستشکد:https://drive.google.com/file/d/1AK2LvqIYTkNW94SYwI9BcIr7nmL50aa_/view?usp=sharing
کد:https://drive.google.com/file/d/1faj1C6Bikjk2PDVWdea3TtmwDMsiZoO4/view?usp=sharing
کد:https://drive.google.com/file/d/1HhSLVioAhIU1iaGXR5xpWChu59k8bG3v/view?usp=sharing
خوبه موردی ندارهنقل قول:
سلام دوستان، به چه زبونی به این کارمندای نفهم و مفت خور مخابرات میشه فهموند که سیم کشی از دستگاه پست تا خونه فرسوده هست و نیاز به تعویض داره؟ درخواست کردن جواب نمیده، یعنی حتما باید دعوا بکنیم تو داخل اداره تا حالیشون بشه؟ هر کی تجربه داشته لطفا بگه که باید چیکار کرد. ممنون.
wow, that s gonna be a lotta damage :D:D:D
سلام دوستان. به نظر شما با این مشخصات خط چقدر می تونه بسته بشه ؟
در ضمن پشتیبانی مدعی هست درحال حاضر روی 10 مگ بسته.
کد:ADSL link status: up
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end interleaved channel bit rate: 7661 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 755 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 12.7 dB
output power upstream: 11.9 dbm
attenuation downstream: 29.7 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 12.5 dB
output power downstream: 19.0 dbm
attenuation upstream: 20.8 dB
attain upstream: 755
attain downstream: 20760
سلام ۱به۸هست ممکنه۱مگ باشه.نقل قول:
سلام دوستان . الان 8 ساله که از مخابرات سرویس میگیرم .و هیچ مشکلی تا الان نبوده . ولی الان سه روزه پینگ حتی از سایت های داخلی از زیر 40 میلی ثانیه رسیده به بالای 100 میلی ثانیه و سرعت دانلودم نصف شده و سرعت آپلود تقریبا صفر شده . مخابرات میگه مشکل از نویز روی خطه . آخه تو این 3 روز اتفاق خاصی نیفتاده که بگم سیم کشی خونه خراب شده . چجوریه 8 ساله بدون مشکل بود یهو الان نویز پیدا کرد . ممکنه مشکل از خود مخابرات باشه ؟ قبلا یکی روی تلفن خونمون زنگ میزد ADSL قطع میشد ولی خب سرعت مشکلی نداشت . دقیقا 3 روزه که این مشکل قطع شدن اینترنت هنگام زنگ خودن تلفن برطرف شده ولی کیفیت و سرعت اینترنتم داغون شده . ممکنه از مخابرات دستکاری شده باشه ؟
پارامترهای خطم اینه :
snr downstream : 12
line attenuation : 61
ُسرعتم قبلا تا 5 مگابیت بود الان به زور به 2 مگ میرسه با پینگ افتضاح .
سلام.
منم دقیقا مشکلی که دوستان بالاتر گفتن رو با آسیاتک دارم. تا ۲ هفته پیش مشکلی نبود ولی از ۲هفته پیش snr خط من از ۲۴ اومده پایین و ثابت هم نمیمونه. قطع میشه و وقتی وصل میشه با ۱۵ هست و شروع میکنه به کمتر شدن تا میرسه به ۵ یا ۶ و قطعی اینترنت شروع میشه.
چطوریه که این مشکل برای خیلیا تو قسمتای مختلف از کشور به وجود اومده؟ اونم تقریبا همزمان؟!!
- - - Updated - - -
تضعيف خط تون بسيار بالا رفته. بايد مسير رو دنبال کنيد ببينيد از کجاست. تا پايين نياد همين گونه خواهد ماند.نقل قول:
دوستان کسی اطلاعی از کیفیت کابل های دو زوج کرمان و آمل داره ؟
آمل دو زوج 0.6 رو فروشنده میگفت کابل بهتریه و انعطاف بیشتری داره
با بررسی تاپیک کابل 4 زوج کرمان مخابراتی مشکی 0.6 فویل دار گرفتم حدود 50 متر.
جالبه که مجبور بودیم برای مسیر مناسب حدود 2 متر از کابل رو دقیقاً کنار کابل برق کلفت بذاریم ولی من که 2 روزه قطعی و اشکال خاصی ندیدم. البته نه اینکه اینترنت مدام در حال کار باشه! ولی زمان Up time حدود 2.5 روزه. ضمناً به پیشنهاد نصاب، دو تا از زوج ها رو با هم یکی کردیم و اونو به باکس تلفن داخل پارکینگ وصل کردیم. شاید اینم موثر باشه در کیفیت خط.
من که خیلی راضیم. شرایط خط (پارس آنلاین) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینجوری راضی باشنقل قول:
کد:https://1drv.ms/u/s!AqisKchoM4qDh9RRSXzziv6E3Ja7eg?e=pFfOy0
کد:https://1drv.ms/u/s!AqisKchoM4qDh9RSiYk__2OkwD9PaQ?e=8h4HCi
برای شما که دیگه خیلی ایده آله. خط مخابراتم Up و Down که سیم کشی داخلی داره نزدیک مال شماست ولی SNR کمتر از 10. با این خط هم مشکل قطعی خیلی خیلی کم داشتم.نقل قول:
من که کاربر حرفه ای نت نیستم به پایداری و سرعت مناسب تا 16 قناعت می کنم :)
دیگه کیفیت خط یرای ADSL از این بهتر نمیشه، من حداکثر سرعت دانلود 2 مگابایت دارم فقط با خط مشکل اپلود دارم که توی ADSL طبیعی هستش، خون دل خوردم به این کیفیت رسیدمنقل قول:
سلام....منم بارها همین مشکل رو داشتم...خرابی یهویی خط و تما بی فایده با پشتیبانی...چون اساسا اون بنده خدا ها یسری حرفای تکرارینقل قول:
و غیر فنی میزنن و فقط برای سمبل کاری هستن...بهتره با شماره
44709757 واحد فنی
تماس بگیری و بگی گفتن با شما تماس بگیرم....
احتمال داره سابت فیبر نوری منطقه خراب شده باشه یا دارن تعمیرات میکنن
خیلی جالبه واسه منم چند روزیه همین اتفاق افتادهخیلی وقته adsl دارم و همچین وضعیتی نداشتم تا الاننقل قول:
قطعی خیلی کم داشتم قبلا و اگه تلفن خونه زنگ میخورد قطع میشد نت
ولی حالا اینقدر قطعی زیاد شده و سرعت افت پیدا کرده که کلافه شدم. جالبه تلفن که زنگ میخوره دیگه نت قطع نمیشه. دقیقا از همون روز این مشکل ایجاد شد.
- - - Updated - - -
خیلی جالبه واسه منم چند روزیه همین اتفاق افتادهخیلی وقته adsl دارم و همچین وضعیتی نداشتم تا الاننقل قول:
ولی حالا اینقدر قطعی زیاد شده و سرعت افت پیدا کرده که کلافه شدم. جالبه تلفن که زنگ میخوره دیگه نت قطع نمیشه. دقیقا از همون روز این مشکل ایجاد شد.
- - - Updated - - -
خیلی جالبه واسه منم چند روزیه همین اتفاق افتادهنقل قول:
خیلی وقته adsl دارم و همچین وضعیتی نداشتم تا الان
چون داشتن اکانتينگ رو به روز مي کردن، هي خط ها رو ريست مي کردن. چند بار هم مودم هنگ کرد ولي با يه خاموش روشن درست شد.
کیفیت خط من زیر 10 هست ، چند روز پیش سیم سر تلفن رو قطع کردم دوباره درست کردم ، اومد تا 23 ، بعد 1 ساعت دوباره اومد پایین !!!
قطعی ندارم و سرعت هم نرمال هست ، ولی پینگ میگیرم هر 2 3 دقیه یه تایم اوت میده !!
تو speedTest هم ، پینگ زیر 40 هست ، و سرعت 8 مگ ، اپلود 1 مگ و عادیه
روی موبایل هم هرزگاهی وای فای قطع میشه ، در حالی که نت برقرار هست و کامپیوتر نت دارم !
تلفن هم زنگ میزنه احساس میکنم یه قطعی ریز میشه !
درود.نقل قول:
خط شما رو روی ده مگابیت بستن. زنگ بزنید و بگید روی هشت مگابیت بگذارن. اینطوری کیفیت خط بهتر میشه و نویز از بین میره.
به تایم اوت هر دو سه دقیقه گیر ندید. پیش میاد. قطعی ریز نداریم، وقتی قطع بشه و بره، دست کم 30 ثانیه طول می کشه تا برگرده. شاید چون زیر 10 دی بی هست، برای شما یه لاس کوچیک می زنه که کمی ترافیک افت می کنه و بر می گرده. همه سیم کشی رو تا علمک دنبال و اگه می تونید آچارکشی کنید.نقل قول:
اره دیگه همونه ، آپارتمان هستیم نمیشه سیم هارو دست زد ،نقل قول:
دم در رو لخت کردم دوباره زدم ، درست شد تا 24 رسید بعد 1 2 ساعت باز اومد پایین !
چرا آپ استریم من خوبه ، ولی دان استریم زیر 10 هست ؟ مشکل برمیگرده به کجا !!نقل قول:
دوستان من یه مشکلی موقع استفاده از دانلود منیجر دارم اینجا توضیح دادم لطفا بخونید کسی اگه میدونه راه حلش چیه دعاش میکنم
سلامنقل قول:
با توجه به توضیحاتی که دادید اشکال باید از دانلود منیجر باشه دو تا احتمال هست تنظیمی در دانلود منیجر اعمال شده که محدودیت برای دانلود گذاشته و دانلود را قطع میکنه یا اشکال از خود نرم افزار دانلود منیجرتونه که میتونید از یک نرم افزار منیجر دیگه استفاده کنید اول برید تو تنظیمات منیجرتون یه نگاه بندازید اگه موردی نبود برید سراغ استفاده از یک منیجر دیگه
قبلا از IDM استفاده میکردم که اینطور میشد. تنظیمات مشکلی نداره چون بعضی وقتها دانلود میکنه بدون مشکل. بعد FDM هم نصب کردم ولی فرقی نکرد دقیقا همونطور بود تا دانلود شروع میشد نت قط میشد!!:blink:نقل قول:
پس اشکال باید از ای اس پی باشه یا مودمنقل قول:
چی رو باید چک کنم؟نقل قول: