سروری که یه زمان با سرعت 960 نا 1 مگ ازش دانلود داشتم حالا شده 8.
چه روزایی بود.
امروز خیلی بد تر از دیروزه. دیروز همین سرور سرعتش حداقل تا 30 نوسان داشت ولی الان تا 8.
Printable View
سروری که یه زمان با سرعت 960 نا 1 مگ ازش دانلود داشتم حالا شده 8.
چه روزایی بود.
امروز خیلی بد تر از دیروزه. دیروز همین سرور سرعتش حداقل تا 30 نوسان داشت ولی الان تا 8.
شما مودمتو یه بار ری استارت کنی میشی مثل ما:n02:نقل قول:
دوستان از قرار معلوم سرعتا رو واقعی کردن فقط من نمی دونم چرا 128 رو کردن 8 باید 16 میشد دیگه 8 که از فحش هم بدتره دایل اپ شرف داره به adsl با سرعت 8 حداقل اونطوری سرتو مثل یه مرد بالا می گیری می گی دایل اپ دارم:n09:
عزیز برای تست گذاشتم که سرعت دانلود رو بسنجم. 16 تا کانکشن به نظرت خیلی زیاده؟ 16 تا کانکشن idm منظورم بود( از دو تا لینک دانلود). حالت عادی 5 تا تب تو مرورگر باز کنی 30-40 تا کانکشن میشه. اون کاری که پهنای باند رو به فنا میده اینه که دوستان 5-6 تا فایل همزمان میذارن رو دانلود که کانکشن بالای 100 میره و پهنای باند رو میکشه.نقل قول:
سرعت gprs از مخابرات مازندران بیشتره،کلا" تو این 1 سال پس رقت داشت،با 20 مگ شروع کرد،رسید به 64 :n08:نقل قول:
ای بابا این چه وضعیتیه , ما همه کارامون با اینترنته اونقت اونا خراب کردن رفتن
سرعت من با 10 تا لینک 16 کانکشن هم از 32 بیشتر نمیشه !
لعنت بهشون
واسه من دیگه تک لینک با چند تا لینک فرقی نمیکنه.
تک لینک سرعت 8،
7 لینک بازم سرعت 8.
حداکثر پهنای باند خطم شده 8.
دیگه چند تا لینک جواب نمیده.
دوستان هم استانی مازنی های عزیز خواهشا بیاید اینجا تو قسمت انتقادات پیام بفرستیم لااقل یکی شاید جواب درست حسابی بده.
خواهش میکنم .از کار و زندگی افتادیم.اخه چرا اینا لقمه گنده تر از دهنشون بر میدارن.وفتی میبینن وضعیت اینجوری جرا 2020 و از این دم و دستگاهها راه انداختن والان به قول بعصی ها پهنای باند کم اوردن .پست مردمو کندید خدا از شما............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این محدودا رو حداقل درست نمی کنند؟ حالا میگیم ما نا محدود داریم نباید سرعتمون زیاد باشه.ولی محدود چرا دیگه سرعتش باید کم باشه.نقل قول:
من خودم حاضرم محدود هم بگیرم از مخابرات فقط بخاطر پینگش.
داداش اکثرا فرستادن و همه هم جواب یکسانی گرفتن.نقل قول:
اینجوری فکر نکنم فایده ای داشته باشه.
من میدونستم مخابرات پشتیبانی درست و حسابی نداره.
ولی نه دیگه اینقدر. این دیگه اوج بی لیاقتیه.
دوستان اینقدر عصبی نشین تازه 3-4 ساعته اینطوری شده شاید باز دارن جایی رو سیخ میدن اینطوری شده یه 24 ساعت تحمل کنید مخابرات از این گند بالا اوردنا زیاد داشته اینگه روزی سرعتا رو محدود کنند جز احتمالات بود ولی نه تا این حد خود مخابرات هم هیچ وقت تا این حد محدود نمی کنه احتمالا زدن یه جا گند بالا اوردن دارن درستش می کنند
سلام
سرعت دانلود من قبل از اینکه مودم رو ریستارت کنم 200 بود و بعد ریستارت رسید به 32
به نظر می رسه که دارن تغییراتی تو پیکربندی اعمال می کنن و مطمئناً به این صورت باقی نمی مونه...
به نظر من سرعت نامحدود دیگه واقعی می مونه و بیشتر نمی کنن. چون پهنای باند کم میارن.
خدا کنه سرعت محدود رو درست کنن و سرویس های قدیم مثلا 16 گیگ رو دوباره بیارن. اینطوری وضعیت مخابرات خیلی بهتر میشه.
دوستان یک شرکت جدید یافتم،دان استریم 10 مگ هستش،فقطم تو مازندران تو بابل و چالوس و نوشهر سرویس می ده،4 ساعت هم شبانه رایگان داره با دان استریم 10 مگ،ok شد می گم چه طوریه :n20::n20::n19::n20:
سلام
من اوضاع نتم الان در همین ساعت بهتر شده
سرعت دانلودم 170 هست از put locer
پینگ از 4.2.2.4 هم 150 شده قبلا بود 230_240
سرعت دانلود از 30 کمتره چه از سروره داخلی یا خارجی با با تک لینک یا با 9 تا لینک.موضوع اینه که اینا هر از چند گاهی اینطوری میکنن چون کمبود پهنای باند دارن ، 2 روز هم اینطوری باشه کلی واسشون غنیمته!
پینگم 120نقل قول:
سرعت با پات لاکر هم نهایتا 30
چه داستانی داریم ما با مخابرات
آقا کجاست این شرکت ؟ اسم ؟نقل قول:
دوستان یک شرکت جدید یافتم،دان استریم 10 مگ هستش،فقطم تو مازندران تو بابل و چالوس و نوشهر سرویس می ده،4 ساعت هم شبانه رایگان داره با دان استریم 10 مگ،ok شد می گم چه طوریه
پينگ ما ك هنو 240 تا 265 هستش! سرعت دانلود هم چه داخلي چه خارجي 20 تا 25:n21:نقل قول:
افتضااااااااااااااااااااا اح
عاقا الان هفت لینک همزمان 320 کیلو دانلود دارم فک کنم درست شده پیج رو نمیدونم
مخابرات قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه ......
سرعتم حداکثر 8 کیلو بایت
شانس منه تازه از مرداد ماه اومدم مخابرات
بزار وصل بشه ببینم چطوریه :n09:چون تو 3 شهر مازندران سرویس می ده پهنای باندشم پر نیست،دانلود رایگانشم از 3 تا 7 صبه :n20:نقل قول:
روزبه جان شما اسمشو بگو یه تحقیق ازش بزنیم شاید نمایندگی یه شرکت دیگه باشه مثل پارسیان طبرستان که همون فناوا هست ولی اسمش فرق دارهنقل قول:
بابل و جالوس و نوشهر نمایندگی دارهنقل قول:
طمع کردی. پس حقته! بچش........:n25:نقل قول:
سلام کسی خبر نداره سرعت کی درست می شه؟
وضعیت اسفباره امروز صبح وقتی اینجور پینگ بالاست
به نظر میرسه سرعت ها واقعی شده. 512 نامحدود = 50 کیلو بایت. با این حال بازم مخابرات بهتره چون نامحدوده. :n06:
کسی از دوستان هستن که سروس حجمی داشته باشن ولی سرعتشون پایین اومده باشه؟
بله،مثل اینکه اکانتینگ فعال شده 128 نامحدود سرعت بین 8 تا 16
بله،دیگه تمام شد! دانلود دیگه رفت برا خودش!
وب گردی هم که خیلی وقت بود تعطیل شده!
پس هیچ دلیل دیگه ای باقی نمونده برای حضور
در مخابرات!!!!
اما در کل اینترنت مخابرات تجربه ی خوبی بود،دی:n02:
بازم شما خوب تحمل کردی :n09: من از همون پاییز که مخابرات شروع کرد به افت کردن یک خط دیگه گرفتم،قبول داری اگه بچه ها درست استفاده می کردن و الکی دانلود نمی کردن این جوری نمی شد؟نقل قول:
من که تازه سرویسمو تمدید کرده بودم فعلا تا اخر ماه رمضون دندون رو جیگر می زارم هم نای افتادن دنبال کار فسخ و پیدا کردن سرویس جدید رو ندارم هم صبر می کنم ببینم وضع مخابرات چی میشه
حالا کی می خواد isp جدید پیدا کنه دوستان پیشنهادی ندارن بریم یه شرکت دیگه خراب بشیم:n13:
دوستان. حتی صفحه رو باز نمیکنه. چه بلایی سر اینترنت اومده؟
من سرویس 128 نا محدود دارم. رفته بودم سربازی . الان اومدم دیدم سرعت از 8 k/s بیشتر نمیشه
این دقیقا بلایی که کاربرا خودشون سر خودشون اوردن با دانلود بی رویه و فشار اوردن به پهنای باند مخابرات رو زمین گیر کردن مجبور کردن این محدودیت ها رو اعمال کنه دوستان کسی خبر داره وضع سرویس های حجمی چطوره سرعت اونا در چه حدهنقل قول:
سرعت از ساعت 5 صبح تا 10 خوب بود الان اون ساعت هم سرعتو کم کردن؟
بله،کلا" اکانتینگ اعمال شد.128 سرعت از 8 تا 17،چه یک لینک چه چند لینک،دوستان سرعت محدودا چند شده؟نقل قول:
بله،هر کسی صبح تا شب 16 لینک می زاشت دانلود کنه،اینم می شده آخرش،سرویسای محدود سرعتشون چند شده؟نقل قول:
من به صورت مطلق این رو قبول ندارم مقصر اصلی مخابرات هست که چنین سرویسی رو ارائه میده!کجا دنیانقل قول:
بین محدود ونا محدود تفاوت قائل نیستن،کجای دنیا با12 تومن میتونی در ماه900 گیگ دانلود کنی:n04:!
خب هرکسی چنین شرایطی داشته باشه شیره اون isp رو میکشه دیگه!!! حالا ایران که دیگه بماند!!
همون512 با 16 گیگ ماهی چقد بود؟16000 تومن؟ بهترین سرویس بود به خدا قبول ندارین؟ هم پایدار بود
هم پینگ خوبی داشت، هم بدرد نت و دانلود شبانه میخورد!!!! هم دنیا رو داشتی هم آخرت رو!!!!:n02: