2 راه دارینقل قول:
1. بری به اون سایت و آخرین نسخه سوشیال کلاب رو دانلود و نصب کنی
2. مودم را خاموش کنی (و البته ایکن سوشیال کلاب رو هم از تسکبار ببند) بعد بازی رو اجرا کن
Printable View
2 راه دارینقل قول:
1. بری به اون سایت و آخرین نسخه سوشیال کلاب رو دانلود و نصب کنی
2. مودم را خاموش کنی (و البته ایکن سوشیال کلاب رو هم از تسکبار ببند) بعد بازی رو اجرا کن
دوستان خواهشا هرچه سریع تر کمک کنید
اینجا با این یارو باید چی کار کنم
البته بعد از بردنش به پارک
شما باید تو پارک باهاش حرکت کنین.
شما باید پشت سرش برین و فاصله تون رو حفظ کنین تا یه تونل کوچک که اون جلو تر هست.
نباید ازش نه جلو بزنید و نه اینکه ازش خیلی فاصله بگیرید.
فاصله تون هم به اندازه یه ماشین باشه(یه مثال بود).
موفق باشید.
خوب این کاری که شما می گین من ده بار انجام دادم ولی اخرش اینجوری میشهنقل قول:
اگر نتونستی زمانبندی درستی بکنی
پیشنهاد میکنم هی 1 ثانیه دست رو روی دکمه ی جلو بگذاری و 1 ثانیه ورداری
همینطوری بری فاصله ی مطمئنه رو رعایت میکنی تا اینکه باید بری دنبال یه نفر بکشیش
هر کاری می کنم نمیشه
به خدا 50 بار رفتم انواع و اقسام فاصله هارو رفتم
نمیشه که نمیشه
تورو خدا کمک:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42: :42:
باور کن من با همین روشی که گفتم همون بار اول ردش کردمنقل قول:
هی دستت رو یه ثانیه(یا کمتر) بگذار روی جلو همون قدر هم دستت رو وردار همینطوری بری ردش کردی
شما باید با فاصله و پشت سرش حرکت کنید.اگر برمیگرده و نگاهتون میکنه واسه رعایت نکردن فاصله ای هست که باید ازش داشته باشین.نقل قول:
برادران کسی آهنگی که موقع لود شدن بازی میزنه رو نداره برام بذاره؟؟؟؟ وقتی استپ میزنیم هم همین آهنگو میزنه. اگه دارین خواهش میکنم برام بذارین. دوستون دارممممممممممممممممم
سه تا سوال:
من بازی رو تموم کزدم ولی؛
1-من میخام یه کاری کنم که حوصلم سر نره چجوری کار کنم و پول در بیارم؟
2-چطوری می تونم برم تو فرودگاه بدون اینکه چهار ستاره بشم؟
3-جحوری عینک بخرم؟
1.به Little Jacob یا Brucie زنگ بزنین و کار یا Race بگیرید.نقل قول:
2.اگه میشه بدون اینکه 4ستاره بشه خیلی خوبه!من اینو نمیدونم.:10:
3. عینک تو اولین لباس فروشی که کنار اولین خونتون که آتیش گرفت هست و عینک داره.(همون لباس فروشی روسی ها).
:11:
سلام
چندتا سوال داشتم:
1-انتخاب کشتن شخصیتها مثلا بین plyboyxوdewaynیا بین ferancisوderiickدر مراحل یا انتهای بازی تاثیرداره؟
2-اگه تاثیر داره چه اتفاقی می افته؟اخه من playboy , ferancis روکشتم.اگه اون دوتای دیگر میکشتم اتفاقهای دیگه ای می افتاد یا نه؟
3-کدوم مرحله میشه انتهای بازی رو تایین کرد؟
تو قسمت اول اگه dwayne رو بکشید هم خونه p b x رو صاحب می شین و هم در آخر بازی اگر دوستیت با dwayne بالا باشه می تونی با تلقن به اون دوتا بادیگارد برا خودت استخدام کنی ولی در بین اون دو تا برادر هر کدوم رو بکشی فرقی نمی کنه(داریک رو بکشی برادرش خوشحال می شه ولی فرانسی رو بکشی داریک ناراحت می شه)نقل قول:
اگر پلی بوی رو بکشی خونش رو میبری و اگر دواین رو بکشی 25000 دلار پول.نقل قول:
اگر دریک رو بکشی بهتره چون فرانسیس وقتی بهش زنگ بزنی میتونه پلیسها رو از شما دور کنه.
بله منم اولين بار بدون علم بر اين مسايل به ترتيب PB و Dreick رو كشتم و شانسي هم اين كار رو كردم و بعدا ديدم كه هر دو انتخابم درست بوده و رمان هم زنده موندنقل قول:
منم مثل شما میرفتم نباید اونقدر نزدیک حرکت کنی خیلی دورتر حرکت کن با فاصله های دور مختلف برو تقریبا به اندازه یه ماشین 6 در یا یه اتوبوسنقل قول:
هر کاری می کنم نمیشه
به خدا 50 بار رفتم انواع و اقسام فاصله هارو رفتم
نمیشه که نمیشه
تورو خدا کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من مرحله ای رو که توی صفحه پیش (همون دنبال دویدن) رو رفتم اون ماشینه هم ترکوندم اما حالا هیچ کی بهم زنگ نمیزنه فقط یه اس ام اس از بروسی بهم رسید ولی هرچقدر بهش زنگ میزنم روی پیغام گیره . باید همین مرحله رو برم یا بهم زنگ میزنن ؟ اگه همینه باید الان چیکار کنم ؟
این مسیج چیز خاصی نیست چون بعد از مدتی با بروسی بیرون نرید این مسیج میاد.نقل قول:
دوستانی که می خوان تو ماشین آهنگ مورد علاقه شون رو گوش بدن به این ترتیب عمل کنند.
اول باید آهنگ رو کپی کنید مثلا اگه تو درایو ای یه آهنگ دارید روش کلیک راست کنید بعد کپی رو بزنید بعد برین تو این مسیر:
C:\Users\----\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
آهنگشون رو paste short cut کنند
حالا برید تو بازی به این شیوه عمل کنید . از چپ به راست: تذکر:قبل از استارت بازی این کارارو انجام بدید.
options-audio-independence fm mode* = sequential-complete scan
حالا برید توبازیسوار یه ماشین بشید فرکانس رو رو بذارید رو independence
=* جلوی i Independence fm modeیه جا نوشته radio رواون یکی دو بار کلیک کنید تا بشه sequential
مشکلی داشتید بگید.این مطلب فقط یه اطلاع رسانی بود و اگر قبلا بوده از اعضای محترم عذر خواهی میکنم.
:11:
من بازیو تموم کردم حالا مراحل فرعی رو چطوری باید انجام بدم نه چیزی تو مپ نشون میده نه زنگی نه اس ام اسی
یک قسمت هست بنان اساسین که به شما ماموریت قتل یک سری داده میشه
از توی کافی نت هم فکر کنم بشه مموریت گرفت
litle jacob - roman -و... روی گوشی شما هم بهتون ماموریت میدن
از اون ادمکهای روی نقشه هم میشه ماموریت گرفت
سلام دوستان من داشتم همینجوری تو شهر میچرخیدم یهو به یه کامیون برخوردم و هرچیم گشتم دیگه نبود !!
مشخصاتشم یه کامیون بدون پوز بود (مثل ماک) ولی مدله جدیدی بودش از اون قدیمیا نبود .. امدیوارم کسی دیده باشه اینو و اگه میدونه کجا میشه پیداش کرد ممنون میشم
بعد دو سوال دیگه چه جوری میشه روی گوشی عکس گذاشت ؟
بعدی اینکه از داخل بازی چجوری screen shot بگیرم ؟
با این تراینر میشه هر ماشینی میخوای بیاری:نقل قول:
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=21824
باید ادیت بازی بلد باشی اطلاعات بیشتر در این باره توی تاپیک ادیت و پچ آی.وی هست اموزشش هم توی امضام ببین . (شاید یه کم سخت باشه)نقل قول:
سلام. اقا من یه مرحله گیر کردم.
اون مرحله که میرم پیش Phil Bell ... که باید یکی رو برم دنبالش تو ساختمون که تعقیبش کنم میره بالای ساختمون... مشکلم اینجاست که فقط یه نردبونه که میرسه اون بالا در اخرش که نمیدونم چیکار کنم نردبون رو چطوری برم بالا ؟
والا من این کارو کردم.شاید به دردت بخوره.یک هلی کوپتر پیدا کن بذار اون دوروبر(اگه خواستی کدش میدم) بعد برو آدمارو بکش بعد که اون می خواد فرار کنه برو پایین هلی کوپتر رو سوارشو برو بالا.یهو یه دمو میاد که داره هلی کوپتر سوار میشه اگه آرپیجی داشته باشی راحت میزنیش.:40:نقل قول:
دوستانی که بازیرو تموم کردن می تونن این کارهارو انجام بدن.
به لیتل جاکوب زنگ بزنید و جاب بگیرید.2 دنبال کبوترها و محل پرش ها باشداگه برید تو کافی نت یه ایمیل هست که توش جاهارو نوشته3-تو ماشین پلیس E رو بزنید و ماموریت هاش رو برید.4 برید کنار مجسمه شادی- با هلیکوپتر- پایین مجسمه یه جایی هست که چهار تا در دورش داره با هلی کوپتر برید کنارش یه جوری خودتونو بندازید پایین.همه درها بستن اما میشه از یکی از اون ها به طور غیبی رد شد و قلب رو دید.:40:
برو دقیقا روبروی نردبان و دکمه F رو بزن.بعد هم با W برو بالا...
چند تا نقشه پیدا کردم که جالب بود گفتم بگذارم بقیه هم استفاده کنند ,البته امیدوارم که کسی قبلا نگذاشته باششون , اگه تکراری بود شرمنده !!!
نقشه جلیقه ها
IMG]http://upload.--------.com/3/1242668433.jpg]
نقشه ماشین ها
IMG]http://upload.--------.com/3/1242723771.jpg]
نقشه جون ها
نقشه Hotspot هاکد:http://upload.--------.com/3/1242699809.jpg
نقشه pervert هاکد:http://upload.--------.com/3/1242738545.jpg
نقشه پرندگان یککد:http://upload.--------.com/3/1242734249.jpg
نقشه پرندگان دوکد:http://upload.--------.com/3/1242645859.jpg
نقشه نقاط پرشکد:http://upload.--------.com/3/1242653864.jpg
کد:http://upload.--------.com/3/1242724271.jpg
از بابت عكسها هم خيلي خيلي ممنون هات اسپات ها همون نقاط ديدباني ميشن و پريورت ها هم محل هاي پيچيدن به فرعي؟ يا من اشتباه ميكنم. كسي مي دونه اين دوتا چي هستن؟
دقیقا همینطوره که شما میگین اسپات به معنی نقطه و مکان و ... هست و پریورت به معنی انحراف هست که منظورش همون راه میانبر و انحرافی هست.نقل قول:
میشه توضیح بدی اینا چیه ؟ برای دیدنه یا ...؟
نقل قول:
اگر بگی ممنونت میشم...
اگر از دوستان راه دیگه ای هم به دارن بگن لطفا ممنون.
ممكنه بازي آينده GTA توي شهر وايس سيتي اتفاق بيفته؟ اگه دقت كنيد شماره 3 توي 3 تا شهر اتفاق افتاد ليبرتي وايس و سان آندرياس. حالا GTA IV مثله GTA 3 توي ليبرتي اتفاق افتاد.
دوست عزیز ممنون از تراینر ولی کار نکرد !! یه اررور مسخره داد که نمیتونه بارگذاری کنه فکر کنم ورژنش پایین بود یه همچین چیزینقل قول:
9385550100 هلی کوپترنقل قول:
شما رو بازیت پچ نصبه ؟ اگه نصبه ورژنش رو بگو تا تراینرشو بزارم .نقل قول:
سلام دوباره... یه مشکل بزرگ دارم. اونجا که دیمیتری با هلیکوپتر داره فرار میکنه و با قایف دنبالش میکنم و یه دفعه LJ میاد تا میخوام SPACE رو بزنم که بره بالا یارو با راکد میزنه من رو و هلیکوپتر منفجر میشه.. چند بار امتحان کردم نمیشه اصلا!
چیکار کنم ؟؟
شما از هلی کوپتر دور باش وسعی کن وقتی داری به لیتل جاکوب میرسی کمی صبر کن اون راکت بزنه جاخالی بده و سوار شو بعد که سوار میشی ممکنه دوربین هلی کوپتر کار نکنه که باید هی با دکمه c دوربین رو تنظیم کنی.نقل قول:
درست کردم... مرسی بد بختی تا میام به خودم بیام دیمیتری فرار کرده و من جا موندم :دی عجب مرحله مزخرفی خدا وکیلی
بچه ها کلا تو مرحله ای که من هستم بالاخره نیکو دیمیتری رو که تو هلیکوپتره میکشه ؟؟
کسی یو بازی بعد از این مرحله رو داره ؟ هر رقمه مشکل دارم تو این مرحله خیلی سخته!
ممنون
اون مرحله آخرشه
بعد از اون دیگه معنایی نداره بازی !
عزیز.گفتم که سخته من کل gta IV رو تو یه هفته رفتم اما این یه مرحله یه روز برام آب خورد باید هر راه حلی رو بریزی.نقل قول: