اره اینو تازه دیدم:n05:
Printable View
اره اینو تازه دیدم:n05:
عکس لو رفته کارن.......:n10:
دیگه زدم به سیم آخر یا درو باز میکنی و منو میبری شهر یا.........:grrr:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اون چیز صورتی که ردیف و صف اول قسمت cabinet چیه من که تا حالا ندیدم
اون یه شیشه عطره که بعد از طوفان در تابستان اگر به ساحل بری کای بهت میدهنقل قول:
همین الان توی یه سایت خارجی یه چیزی راجع به یه دموی جدید خوندم.نوشته بود که در یک روز پاییزی یک پیام در صندوق پست برای شما میاد که در اون ann شما رو برای تولدش دعوت میکنه.و بعد از اون روز تولدش با اینکه در تابستان هست به innمیرید و در جشن تولد شرکت میکنید.البته نمیدونم چقدر میتونه درست باشه
درسته من دوبار جشن تولد ان رفتم
نقل قول:اگه با Ann دوست باشی برات کارت دعوت میفرسته :n16:نقل قول:
اینم یه عکس از دموش.........
داداش منم رفتم یه سایت پینگ خودم رو دیدم چیزی سر در نیاوردم به نظرتون چه طوره :n13:
ping 37ms
download speed 5.18mbps
upload speed 0.52mbps
این چیه دیگه؟نقل قول:
زیر دیپلم بگو:n02:
نقل قول:
نقل قول:
داداش این سرعت اینترنت منه ولی زیاد حالیم نشد خوبه یا بده :n29:
پس چه ربطی به تاپیک داره ؟؟؟ :laughing:نقل قول:
ربط نداره می خواستم ببینم تو این تاپیک کسی ازش سر در میاره یا نه :n15:نقل قول:
نقل قول:
سه تای اول که چیز خاصی نیست یکیش ازدواجه یکیش تولد بچه است یکیشم خودم پرتقال کاشتم
پایینی سمت راست جشن سال نوست که سن بالاها تو رستوران جمع میشن جوونا تو مرکز شهر اگه از شمل شهر حرکت کنی و مرکز نری میتونی بری رستوران و اونجا توی جشن شرکت کنی. یکی بعدیم همون جشنیه که یه نفر دعوتت میکنه خونش
یه دموی دیگه هم تو بازی هست ندیدم کسی بهش اشاره کرده باشه اگه تونستم با عکس میزارم وگرنه بدون عکس میگم دیگه
اینا مال کدوم پست بود صفحه چند بود ؟:n04:نقل قول:
کسی نسخه دختر ( Harvest Moon Boy & Girl ) اینو میخواد؟؟؟ :n06:
نسخه دخترش انگلیسی یا ژاپنی؟:n27:
نسخه انگلیسیش :n01:نقل قول:
لینک دانلودشو بزار آرش جان:n16:
سلام
ارش جان لینکشو بذاری خوب کاری گردی
نسخه انگلبسيش اگه باشه خيلي عاليه...
لينك دانلودش رو بزاريد لطفا...
نقل قول:
به به ببین کی اومده...:n06:
اینم لینک دانلود بازی harvest moon boy and girl که واسه کنسول psp بیرون امده که میشه دختر یا پسرشو بازی کرد واسه اجرا این باید مبدل بازی psp رو بگیرین که تا اونجایی که من میدونم Jpcsp و PCSP و PPSSPP هستن .اینم لینک دانلودشون :
حالا لینک خود بازی
من خودم دانلودش کردم از حالت فشرده در بیاد میشه 333 مگ .ولی تو اجرا با شبیه سازا مشکل دارم با Jpcsp تا همین عکسی که بالا گذاشتم میاد وبعد وقتی یکی رو انتخاب میکنم یه لوداینگ میاد بعد از اون تصوییر ندارم ولی صدا میاد و دکمه ها کار میکنن با PCSP هم تست کردم ولی این تو همون لوداینگ اول گیر میکنه اگه شما فهمیدین مشکلش کجاس منم در جریان بزارین :n02:
خب...فک کنم وقتشه در مورد یه چیزایی در مورد شهرودمو های مخفی وووووووووووو صحبتی مفصل داشته باشیم...
به این سایتا یه سر بزنین:n02:
سلام بچه ها ann تولدش دعوتم کرده قبلا هم رفته بودم یادمه باید دعوت نامه رو دستت می گرفتی با یه کادو می رفتی رستوران اونوقت دمو نشون می داد کادورو می دادم بهش تموم می شد حالا هر چی میرم نمی دونم چرا اتفاقی نمی افته
توی ps1 بازی میکردم همیشه می شد ولی توی pc نمی دونم چرا نمیشه وقتی میرم رستوران هیچ اتفاقی نمی افته
تو کل بازی هم یه بار بیشتر دعوت نمی کنه اونم تو تابستان سال دوم ؛ همون سال هم باید بری
:n13::n13:
نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم تو Pc بازی میکنم و رفتم به جشنش فک کنم ساعت 10 یا 11 صبح رفته بودم البته ساعت خاصی فک نکنم داشته باشه هر ساعتی بری میشه ولی این که حتما نباید تابستان سال دوم باشه فقط باید باهاش دوستشی که این کار بدون رمز تو سال اول نمیشه و معمولا تو سال دوم میبینن ولی من تو سال اول رفته بودم (رمز زده بودم قلبشو قرمز کرده بودم):n12:
کسی تا حال تونسته در کمد ann رو که تو اتاقش تو رستوران هست رو باز کنه؟؟؟
همیشه قفله میخواستم بدونم با ازدواج باهاش هم باز نمی شه؟؟
اونایی که با ann ازدواج کردن امتحان کردن؟؟
گاو یا گوسفندی که یه بار تو مسابقه برنده شده رو می شه سال بعد دوباره تو مسابقه شرکت داد؟؟ من تا حال دقت نکردم می شه یا نه
اگه بشه جایزش چیه ؟؟ شاید اون موقع بشه سوارش شد
دوباره میشه شرکت داد اما هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته فقط ازت تشکر میکنن که خوب ازش مراقبت کردی ولی فک کنم تو روند کلی بازی شرکتش بدی بهتر از اینه که ندینقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iما از هر چیز جدیدی استقبال میکنیم :n02:نقل قول:
خب...فک کنم وقتشه در مورد یه چیزایی در مورد شهرودمو های مخفی وووووووووووو صحبتی مفصل داشته باشیم...
دوستان کسی اینو تا حالا دیده بود تیو یو تیوب دیدم فیلم harvest moon
کد:https://www.youtube.com/watch?v=wIzXBSZgu8M
............................BE NAZARE MAN VASAELE ASHPAZ KHANE
Knife (chagho):3,000 g
frying pan (mahi tabe):2,500g
Pot (ghablame):2,000g
Mixer (hamzan barghi):2,500g
Whisk (hamzan dasti):5,000g
Rolling Pin (vardane):1,500g
Oven (microvei):5,000g
SESONING Set(advie jat):5,000g
BEJAYE DONBAL RAFTAN AX O CHER O PERT MODAII HA KAMI BAGHIE RO RAHNMAII KONAN
نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی؟؟ :n29:
YANI YE RAHNAMAII
YANI CHIZI KE DIGE TO IN FROUM PEYDA NEMISHE
RAHNAMAII DOST AZIZ RAHNAMAII
..........:n03:
اون که نوشتی به نظر من وسایل آشپزخانه ........ یعنی چی؟؟؟؟
شما می خواستی یه چیزهای جدیدی بگی که؟؟؟؟
جواب بدید لطفا کسی تا حال تونسته در کمد ann رو که تو اتاقش تو رستوران هست رو باز کنه؟؟؟همیشه قفله میخواستم بدونم با ازدواج باهاش هم باز نمی شه؟؟اونایی که با ann ازدواج کردن امتحان کردن؟؟همیشه در های قفل اینجوری بالاخره باز میشن