خیلی ممنون. متاسفانه هرکاری کردم که ازش خوشم بیاد نشده. بارها تستش کردم ولی جواب نمیده.نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون. متاسفانه هرکاری کردم که ازش خوشم بیاد نشده. بارها تستش کردم ولی جواب نمیده.نقل قول:
Rive Gauche by YSLنقل قول:
این عطر فوق العادست...هیچ موقع خستم نمیکنه...
وان ملیون توی عطرای دیزاینر از بهترین ها در پخش بو هست...کمتر ادکلنی میتونه باهاش رقابت بکنه...نقل قول:
اگر دنبال پخش بوی بالا هستید بهتره کارهای ماگلر رو تست بکنید....همگی پخش بوی خوبی دارند...اسپایس بمب هم پخش بوی نسبتا خوبی داره و کار قوی و خوبی هست...
انجل شلیسر اورینتال هم خیلی خوب هست...کار جالبی هست که با توجه به قیمتش پخش بوی خوبی داره..
اگر هم میتونی بالای 200 خرج بکنی که دیور هوم اینتنس و ایگویست گزینه های خوبی هستند...
اگر دنبال کار تابستونه میگردی پلاتینیوم ایگویست گزینه خیلی خوبی هست...
خیلی ممنون. پس بالاخرهنقل قول:Rive Gauche رو خریدی. از ایران یا اونور؟ خیلی دوست دارم تستش کنم .
گل سنگ تو کوچه مروی 100% مطمئن هس؟نقل قول:
تو کوچه مروی جای مطمئن دیگه ایم هس؟
نقل قول:
سی کی وان-آرامیس لایف-آکوآ بولگاری هم شاید. و بیک شماره 5 :31:
اصل بود از به مغازه شاخ و معتبر گرفتم که براش افت داره ادکلن تقلبی بیاره.نقل قول:
وان میلیون آخه کجاش وقتی میزنی رد میشی تا 10 ثانیه بوش تو فضای اطراف پخشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انتظار فضایی چیه عزیز....
پس این خانوما چه ادکلنی میزنن بعضیاشون وقتی از کنار آدم رد میشن وقتی طرف 5 متر دور میشه تازه بوی ادکلنش به مشام میرسه تا ده ثانیه!!!
پس وجود داره
دوستان خواهش میکنم سریعتر راهنماییم کنین،واقعآ عجله دارمنقل قول:
ممنون
عزیز من که فقط نمیگم اون دوستمون هم گفت که وان میلیون یکی از ادکلن های مدرونه هست که بیشترین پخش بو رو داره .حالا دیگه من نمیدونم که اون خانمایی که تو میگی چه عطری به خودشون میزنننقل قول:
اگر وان میلیون شما اصل بوده باشه و از پخش بوش ناراضی هستی باید بگم که دیگه هیچ ادکلنی تو این رنج یا حتی بیشتر مثه این پیدا نمیکنی
من همیشه دنبال بوهای جدید بودم و خیلی تنوع طلبم.نقل قول:
بخاطر همین هیچ وقت یه عطر رو تکرار نمیکنم و اصلا به این که بعضیها میگن عطر آدم مثه امضا هست و باید یک عطر خاص بزنن اعتقاد ندارم.
داداش بهترین عطر رو هم بزنی بینیت بعد 10-15 دقیقه حساسیتشو به اون بو از دست میده و برای مغز عادی میشه و خودت بوشو نمیفهمی.در ضمن وان میلیون پخش خیلی عالیی داره.اگر پخش بوی خیلی زیاد میخوای ست عطر رو بگیر که معمولا شامپو بدن و افترشیو رو بهمراه عطر ارائه میدن.نقل قول:
نقل قول:
آره دقیقا منم یه هوگو ازش گرفتم
بعد که بازش کردم . زدم بوی الکل زد تو ذوقم
نمیدونم چرا اینجوری شده
البته خودش میگفت دیگه عطرها مثل قدیم نیست!!!
شما هم حس کردید
ولی black xs که گرفتیم خوب بود!
نقل قول:
من نگفتم خودم بوش رو حس کنم..گفتم دیگران حس کنن..
وان میلیون هر چی باشه ادیو توالت هست....ادو پرفیوم سراغ ندارید؟؟؟ که بوی خوبی داشته باشه؟
یعنی واقعا شماها تا حال نشده یه خانوم از کنارتون رد بشه بعد بوی ادکلنش رو بعد از رد شدن استشمام کنید؟ برای من 30 دفعه پیش اومده....مگه میشه برای شما پیش نیومده باشه...
پس اونا چی میزنن؟؟
این ست عطر که میگید چی هست؟؟ کجا میفروشن؟ بگم ست عطر؟ خب چه فرقی داره؟ مگه شامپوش بو میده؟ :31:
خب عطر یه چیز سلیقه ایه من هم هر کار کردم از بلو دشانل خوشم نیومدنقل قول:
همون جوپ قرمز که آرمان خان گفتن کارتو راه میندازه.هنوز برا من جا نیفتاده که مردونست یا زنونه.به نظرم یونی س/ک/س/ هست.نقل قول:
سیلور سنت هم هست.فراگیر.:27:
بوگارت؟ تنده خوشم نمیاد....چوبی هم هستنقل قول:
یک میلیون رو یکی در بیس نوتس دیدم نوشته که برای اونم بعد از یکی دوساعت تبدیل به skin scent میشه.نقل قول:
این تاپیک رو هم ببین پیشنهادهای خوبی دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیز در مورد zino فهمیدم الان. ماندگاریش خیلی زیاده. الان بعد از ۲۰ ساعت هنوز روی پوستمه، ولی پخش بو بعد از ۴ ساعت از بین میره و تبدیل به skin scent میشه.
تا اونجایی که من میدونم ادتوالت باید بوش بیشتر از ادپرفیوم پخش بشه.نقل قول:
[QUOTE=hike;7173020]یک میلیون رو یکی در بیس نوتس دیدم نوشته که برای اونم بعد از یکی دوساعت تبدیل به skin scent میشه.
این تاپیک رو هم ببین پیشنهادهای خوبی دادن
یک چیز در مورد zino فهمیدم الان. ماندگاریش خیلی زیاده. الان بعد از ۲۰ ساعت هنوز روی پوستمه، ولی پخش بو بعد از ۴ ساعت از بین میره و تبدیل به skin scent میشه.[/
QUOTE]
ببخشید منظور از skin scentدقیقا چیه؟:11:
نه دیگه پرفیوم درصد عطرش بیشتره بنابراین قاعدتا پخش بو و موندگاریش بیشتره:20:نقل قول:
------
من اطلاعاتم چندان زیاد نیست ولی اینو میدونم که pure havane به وضوح بوش پخش و حس میشه(البته شاید همون وقت که رد میشید حس بشه و وقتی رد شدید دیگه نمونه:23:)
[QUOTE=burberry2;7173128]چه برندیه؟نقل قول:
ببینید مثلا این ادکلن قاعدتا باید پخش بوش بالاتر از همه ادو توالت ها باشه دیگه؟؟ چون ادو پرفیومه...
بهتر نیست آدم ادو پرفیوم بخره؟
مثلا این ادکلن جدید فراری
خب آدم میخواد 100 و خورده ای بده برای اون وان میلیون ادو توالت...130 میده اینو میخره!! یا مثلا اینا :
و چند تای دیگه!!
بالاخره تو اینا یه ادکلنی هست که آدم خوشش بیاد!
بازم تا اونجایی که من میدونم ادتوالت چون الکل بیشتری داره بوش بیشتر پخش میشه و موندگاری کمتری داره برعکسش پرفیوم کمتر پخش میشه ولی موندگاری بیشتری داره!:-)نقل قول:
سلام به دوستان من از ادکلن چيزى نمیدونم لطفا يه ادکلن خوش بو بهم معرفى کنيد (ميدونم سليقه اى هست) قيمتش تا 90 هزار تومن ممنون براى عروسی ميخام
عزیز اینجوری باشه که این عطر هایی که تو این پاساژ ها تو شیشه میدن باید پخش شوندگیش فوق العاده باشه!!نقل قول:
بعدشم اگه عطری موندگاریش کم باشه دیگه بویی نمیمونه بعد 1 ساعت که بخواد پخش بشه!
هنوز نخریدمش :دی یه دکانت ازش دارم که رو به اتمام هست...متاسفانه کسی هم فعلا نمیره اونور تا بشه تهیش کرد...ولی اگر دستم بهش برسه حتما بیش از یکی میخرم با توجه به اینکه مدل اصلی دیگه تولید نمیشه و فکر کنم تا یه سال دیگه کمیاب شه..نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:غلظت بیشتر یک عطر دلیل بر پخش بوی بالاش نیست...حتی در مورد ماندگاری هم جای بحث هست و نمیشه نظر قطعی داد...نقل قول:
پخش بوی یک عطر بیشتر به مواد و نوت های بکار برده شده و میزان تثبیت کننده هایی که در عطر به کار رفته بستگی داره...در حقیقت این به نوعی میشه گفت هنر عطار هست که به چه نحوری نوت های مختلف رو با میزان مشخصی تثبیت کننده با در نظر گرفتن نوع حلال ترکیب بکنه تا عطر حاصل ماندگاری و پخش بوی خوبی داشته باشه....
اگر غلظت بالا نتیجش پخش بالا بود همه شرکت ها برای تولیدات مردانه خودشون نوع پرفیوم هم میزاشتن تا هرکسی دنبال پخش بوی بیشتر هست اون رو خریداری بکنه...البته دلایل دیگری هم هست که باعث میشه این موضوع اتفاق نیفته...
اگر با تولیدات معروف ادو کلن که معمولا تابستونی و مرکباتی هستن آشنایی داشته باشید میبینید که با اینکه غلظت کمتری دارند ولی پخش بوی بسیار خوبی دارند ..نمونش کارهای آکوا در پارما که پخش بوی خیلی خوبی دارند....
در کل شاید بشه گفت ماندگاری نسخه پرفیوم یک عطر نسبت به نسخه تویلت همون عطر بیشتر هست ولی مسلما نمیشه در مورد پخش بوشون همین حرف رو زد...البته در مورد دو عطر متفاوت که اصلا چنین چیزی نمیشه گفت...
میشه گفت بهترین پخش بو ها توی عطرای دیزاینر رو باید در عطرهای کمپانی ماگلر مثل انجل من (آ من) ارجینال و پیور مالت و پیورهاوانا و.....جستجو کرد که البته همگی این عطرها تویلت هستند...
و دلیل اینکه چرا عطرهای مردانه معمولا تویلت هستند و زنانه پرفیوم چیزی بیشتر از بحث پخش بو و ماندگاری هست و برمیگرده به نوت های بکار برده شده و اینکه اصلا چه چیزی یک عطر رو مردانه یا زنانه میکنه..که خود این موضوع جواب طولانی داره و برمیگرده به نوت شناسی و گروه های عطرها و......
[QUOTE=burberry2;7173128]منظور اینه که وقتی بینی رو به پوست میچسبانید بوی عطر حس میشه ولی چون پخش بو نداره از فاصله بویی حس نمیکنید.نقل قول:
[QUOTE=hike;7173530]نقل قول:
جدی هر جور فکر میکنم تا حالا خفن تر از این جوپ قرمز ندیدم.حتی اسپری های کپی شده اش هم وحشی هستن.خیلی وحشی تر از سیلور سنت.
به قول یکی تو بیس نوتس هنوز بوش رو روی لباسهای دوره دبیرستانم در دهه ۹۰ حس میکنم.نقل قول:
[QUOTE=cyber861;7173645]بوش برای من قابل تحمل نیست...شوهر خواهرم اون موقعی که جوون بود میزد که اتفاقا همه تعریفش رو میکردن...ولی باعث سردرد من میشد..نقل قول:
[QUOTE=mhek;7173704]نقل قول:
حالا محمد حسین جان قدیمیاش رام تر بودن و دایی و خالم میزدن ولی اذیت نمیکرد.این فرمول جدیدش خیلی خشن شده و عوض شده.به نظرم پخش بوش هم چند برابر شده.از اون بوهاست که همه
بوهارو خفه میکنه.یادش بخیر 40 تومن بود 125 میلش تا قبل عید :(
versace dreamer رو امتحانی بکن..نقل قول:
وان میلیون پخش بوش از پیور هاوانا بیشتره !نقل قول:
من اطلاعاتم چندان زیاد نیست ولی اینو میدونم که pure havane به وضوح بوش پخش و حس میشه(البته شاید همون وقت که رد میشید حس بشه و وقتی رد شدید دیگه نمونه)
من نمیدونم واقعا این دوستمون چطور میگه پخش بوش خوب نیست !
البته اینم باید بگم به نظر من این وان میلیون بوش فوق العاده بده ! نمیدونم چطور بعضیا 150 تومن بابت این پول میدن
وان میلیون پخش بوش خوبه ...حرف من اینه که عالی نیست...یعنی کافی نیست....یعنی فقط کسی بیاد نزدیک شما به فاصله نیم متر یا نهایت 1 متر ممکنه بفهمه...من ادکلن هایی رو میگم که طرف از 3 متری شما رد میشه...وقتی رد شد بوی ادکلنش به مشام میرسه!! وان میلیونی که توی اروپا هم میفروشن این جوری نیست! :20:من دنبال اینم بفهمم اونا چه جور ادکلن هایی هستن! به هر کی هم میگم اظهار بی اطلاعی میکنه!! شایدم من بوی بهشت رو از این فاصله استشمام میکنم خودم خبر ندارم! :31:نقل قول:
در مورد بوی وان میلیون...البته ادکلن سلیقه ای هست...مثلا به نظر من 212 طوسی رنگ بوش افتضاحه! اصلا نمیتونم به خودم بزنم...حالم بد میشه ...ولی نمیدونم چرا خیلیا میخرن میگن س.ک.س.یه!!! باز رنگ قهوه ایش یه چیزی!
وان میلیون بوش ملایم هست....گرم و شیرین....شاید شما بوی گرم و شیرین دوس ندارید...نمیدونم...ولی خدایی بوش از نظر من خوبه.
مثلا من بوی تند بدم میاد حتی اگه ادکلنش 400 هزار تومن باشه...یا بوی ترش بدم میاد...یا بوی جنگلی هم بدم میاد...باربری لندن داشتم تازه از خارج از ایران هم خریده بودم..از فرودگاه یکی از کشور ها....اصل اصل! منتهی گذاشته بودمش ادکلن دم دستی! برده بودمش سر کار میزدم....اصلا مهمونی و ....نمیزدمش...
وان میلیون از یه متر خیلی بیشتره پخش بوش !نقل قول:
وان میلیون پخش بوش خوبه ...حرف من اینه که عالی نیست...یعنی کافی نیست....یعنی فقط کسی بیاد نزدیک شما به فاصله نیم متر یا نهایت 1 متر ممکنه بفهمه...من ادکلن هایی رو میگم که طرف از 3 متری شما رد میشه
-------------------------------------------------------------
والا خیلیا میگن از وان میلیون بدشون میاد تو همین تاپیک هم زیاده ! ولی ندیده بودم کسی از بوی بوربری لندن بدش بیاد !نقل قول:
مثلا من بوی تند بدم میاد حتی اگه ادکلنش 400 هزار تومن باشه...یا بوی ترش بدم میاد...یا بوی جنگلی هم بدم میاد
نه اتفاقا دوست دارمنقل قول:
.شاید شما بوی گرم و شیرین دوس ندارید
نمونش پیور هاوانا که آدم کیف میکنه بوش میکنه
حالا 1 متر یا یک و نیم....مهم اینه که کسی نتونست منو راهنمایی کنه و ادکلنی پیشنهاد بده که بوش از دو - سه متری استشمام بشه ..مهم اینه!نقل قول:
چند تا ادکلن هم گفتن...ولی اسم لاتینش رو خواستم جوابی ندادن!!
مثلا شما خودت پیور هاوانا رو تست کردی؟ زدی یعنی؟ داشتی این ادکلن رو؟
نقل قول:
به نظر من اینا پخش بوشون خوبه:
جوپ قرمز
کنزو جانگل
سیلورسنت
سری آنجل از تری ماگلر
دانهیل دیزایر قرمز
اپیوم
وان میلیون
لالیک ریو
کمیستری از اجمل
آکوآ بولگاری
پورانهوم از کارن
شنل آنتائیوس
وود راکی مینتین
کوروس از ایو سن لورن
بیژن بیژن
آزارو پورهوم
212 س/ک/س/ی
تام فورد بلک ارکید
تد لاپیدوس
تامی بای تامی
ون کلیف تسار و ون کلیف پورهوم
.............
عطر های گرمی هم همه پخش بوی خفنی دارن مثل جوپ نایپ
دوست عزیز من خودم وان میلیون دارم پخش بو خوبه اما نه حدی که شما میخوایی! درضمن خیلی هم همی گیر شده و تکرارینقل قول:
من پست شما رو خوندم که گفتی خانمها رد میشن و بوی عطرشون پخش میشه باید خدمتت عرض کنم که خانمها معمولا چند ساعت یکبار اسپری کردن رو تکرار میکنند و شما فکر میکنید که چه عطری زدند که اینطور پخش بو داره
من برای مادر خودم جدیدا coco chanel گرفتم با وجود پخش بو و ماندگاری خیلی خوب اما باز هم اونطوری نیست که شما میگید و با تکرار معمولا میشه چندین ساعت پخش بو داشت
من نمیدونم شما چند سالتونه یا بودجه شما چقدره اما پیشنهاد میکنم دیور هوم اینتنسرو تست کنی خیلی ادکلن شیک و خوشبو و ماندگاریه پخش بوی خوبی هم داره
باز اگه بیشتر میخوای هزینه کنی کارهای تام فورد پخش بوی زیادی دارند تام فورد Tuscan Leather پخش بو بسیار زیادی داره
علی جان ایشون وان میلیون پخش بوش راضی نکرده بعد شما وود رو پیشنهاد دادی !نقل قول:
وود راکی مینتین
قبلا چند تا معرفی کرده بودم...این هم نام لاتینشون...تنها کاری که توی اینها میشه گفت برای تابستون خوبه پلاتینیوم ایگویست هست که البته نسبت به بقیه ماندگاری کمتری داره که با توجه به نوت هاش طبیعی هست..نقل قول:
این کارها همگی در ایران پیدا میشند ولی اگر سفر خارج از کشور میرید دستتون خیلی باز تر خواهد بود و عطرهای جالبی میتونید بخرید..
Black Orchid
M7
Joop Homme
le male
A*Men
Pure malt
Pure Havane
Fahrenheit Absolute
Egoiste
Platinum Egoiste
kouros
Yatagon
Lapidus
اگر قیمت براتون مهم نیست کارهای تام فورد پرایوت بلند معمولا پخش بوی خیلی خوبی دارند...
بله خودم دارم...میدونم....منم همینو میگم...در حدی نیست که جایی وارد میشی همه بوش رو استشمام کنن...نقل قول:
اتفاقا منم مادرم همیشه کوکو شنل میخره....میفهمم چی میگی...
من خودم بلو شنل هم دارم الان....خوب هست! ولی بازم اون طوری وارد جایی میشم نمیفهمن ...وقتی کمی نزدیکم میشن بوش رو میفهمن!! اینو پرسیدم! که میگم....ولی بعیده شما تکرار هم بکنی عطر رو...اونجوری بشه....
چون من این برخورد ها توی خیابون برام پیش اومده....طرف دیگه نیومده تو خیابون ادکلن بزنه که.....بعدشم اصلا بزنه....همون وان میلیون رو شما همون لحظه بزنی وارد یه محیط بشی کسایی که باهات 4متر فاصله دارن که بوش رو حس نمیکنن داداش!! به خدا حس نمیکنن....پس به خود ادکلن هم ربط داره...من اینایی که میگم برام پیش اومده...مثلا ما رو نیمکت پارک نشتسم..زنه از 5 متری ما رد میشه....میره....بعد یهو بوی ادکلنش فضای رو پر میکنه ...این چیه من نمیدونم!!!! میشه مگه ؟؟؟؟؟ 100 بار اتفاق افتاده...کافیه برید یه پارک با کلاس...بشینی رو نیمکتش...مطمئن باش از این مورد ها پیش میاد برات...اون طرف همون لحظه هم زده باشه..با این فاصله بو چطور پخش میشه توی فضا؟؟؟؟:31:
من 27 سالمه....بودجه من نامحدوده :31: به شرطی که همچین ادکلنی هم گیرم بیاد! :31:
دیور هوم اینتنسرو این مال چه برندیه؟ لاتینش رو می نویسی؟
ادکلن گرم معرفی کنید ....که بوی رمانتیک و خاص داشته باشه....پخش بوشم عالی باشه.....حالا 4 متر و 3 متر رو بیخیال .....
الان دیور هوم اینتنسرو رو تست کنم؟
mhekعزیز ممنون از توضیحات مفصل شما در زمینه تفاوت های تویلت و پرفیوم و... بسیار استفاده بردیم(شما همون آقا فرید هستید اگر اشتباه نکنم؟)
و اینکه چقدر عالی که دوستان لیستی رو معرفی کردند جهت راهنمایی اون دوستمون که میخواد از چندمتری بوی عطرش احساس بشه :دی
حالا نه به اون منظور اما ای کاش کنار لیستتون جایی هم برای معرفی عطرهای زنونه میگذاشتید.
راستی برام سواله چرا کاربر کاربلد عطرشناس خانم ندارید اینجا؟( یا اگر هست من در جریان نیستم)
نقل قول:
محمد جان به نظرم پخش بوی وود خیلی خوبه. وان میلیون بیشتره. ولی بیشتر خودت خفه میشی تا بقیه بفهمم.
برادر من نمیدونم چرا اینقدر نظرات در مورد راکی مینتین فرق داره.ولی چیزی که من دارم حدود یک هفته موندگاری داره و بعد یک هفته هم از فاصله 20 سانتی هنوز بوش حس میشه