اره فکر کنم کسری بدن ولی با قانون جدید حساب میکنن .دیگه به شما 9 ماه نمیدن.نقل قول:
یعنی دیگه واسه هر ماه 18 روز کسری نمیدن کمتر میدن.
چقدرشو باید بری نظام وظیفه بپرسی
Printable View
اره فکر کنم کسری بدن ولی با قانون جدید حساب میکنن .دیگه به شما 9 ماه نمیدن.نقل قول:
یعنی دیگه واسه هر ماه 18 روز کسری نمیدن کمتر میدن.
چقدرشو باید بری نظام وظیفه بپرسی
سلام
بعد چندین روز دوباره وقت کردم یه پست تو p30world بدم
امروز 49 روز خدمت شدم :20::41:
خدا رو شکر داره میگذره سرعتش بد نیست ولی این عمره که داره تلف میشه 13 ماه و 11 روز دیگه هنو ازخدمتم مونده الان برا اولین بار نشستم حساب کردم
هر روز 6و 30 دیقه بیدار میشم میرم سربازی و ساعت 2 بر میگردم خونه..... هیچ خدمت مثبتی که انجام نمیدم فقط هر روز یه مسخره بازی واسه سربازا جورمیکنن واقعا حیف از این جوونی و زمان و عمروتحصیل و نبوغ و خلاقیت و انرژی و ......
ببخشید حرفام بوی نا امیدی میده ولی یه حقیقته با یه طعم تلخ.......
خدا رو شکر میکنم بهترین فرمانده رو دارم :10:سرباز پسر عمومم و هر روز ساعت 2 میام خونه اینا تنها دلخوشیای منن
سلام بچه ها منم دارم 4ماه رو تموم میکنم خدارو شکر میکنم یکی از بهترین جاهای ناجا افتادم
ولی یه توصیه دوستانه دارم واسه همه سعی کنید نیروی انتظامی نیفتید زمانی که اومدید خدمت میفهمید
نقل قول:
به سلامتی :11:
قصد توهین و جسارت ندارم ولی با این تفاسیری که شما گفتین میشه گفت شما اصلا خدمت نمی کنید !!!
کسی که تاریخ اعزامش 91/2/1 خورده میتونه 90/12/1 بره نظام وظیفه و داوطلب اعزام بشه،یعنی 2 ماه زودتر،قبلا این کار رو میکردن،کسی اطلاع داره هنوزم پابرجاست؟
2 ماه ديگه تموم ميشه . واقعا نميكشه ... الان استحقاق گرفتم . 14 روز خونم .
انشالله واسه همه اونايي كه ميخوان برن زود بگذره . البته اولاش خيلي سريع ميگذره بعده 12 پير ميكنه ...
این امتیاز هنوز هم پابرجاست ولی با توجه به تعداد زیاد تقاضا باید سریع اقدام کرد، با این حال فکر کنم برای تعجیل خدمت در ماه اسفند دیگه دیر شدهنقل قول:
موفق باشی
اینجا کسی هست که 18 این ماه باید اردکان یزد میرفته .
دوستانی که شامل طرح تعویض هستند... امروز بعد از۳۱روز! پیامک اومد که درخواست تعویض کارت معافیت شما در دست بررسی است.حالا جالب میدونین چیه؟!۵روز پیش +۱۰ بمن گفت صادر شده و بارکد داد! بارکد هنوز فعال نیست(یعنی هنوز به پست نرسیده) اما بارکد صحیح هست! حالا نمیدونم حرف کدومو باور کنم؟!پناه بر خدا
من لیسانس دارم .. سپاه بهتره یا ارتش ؟؟ درسته که میگن اگه سپاه باشی بعدا تو خارج کشور گیر میدن ؟؟ یعنی سپاه نرم؟؟
و بهترین شهر واسه آموزشی و خدمت تو ارگان سپاه کجاست ؟؟؟
نیروی انتظامی یه جورایی تبعیدگاه دوران خدمته.نقل قول:
یه نفر بهم گفت بستگی به شانس داره و ممکنه حتی توی نیروی انتظامی هم بهت خوش بگذره اما راستش از هر کی که نیروی انتظامی بوده و پرسیدم نالیده.:19:
داداش شما بند پ چیزی داری؟ مگه دست خودمونه که انتخاب کنیم کجا باشیم؟؟؟نقل قول:
فک نکنم این قضیه خروج از کشور و اینا درست باشه مگه این که امریه جاهای خوف شی اونم فقط تو همون زمان امریه خروج از کشور گیر می دن بعدش آزادی
نقل قول:
بند مند نداریم داش پارتی داریم میگه اگه می خوای از سپاه بری بگو و دوس داری آموزشیتو کجا باشی!
حالا کجا بهتره ؟؟
منظور اون دوستمون هم از بند پ همون پارتیه دیگه :دینقل قول:
خداییش دم پارتیت گرم که مرکز آموزشتم تعیین میکنه!!! معلومه با سردار صدر السادات رابطش خوبه :18:
آره داش :31: حالا کسی نمی خواد جایی رو معرفی کنه تو ارگان سپاه ؟؟؟؟ چند شهرو معرفی کنید ببینم با کدوم حال می کنم برم اونجانقل قول:
اگه آشنات تو ارتش خوب میتونه ردیف کنهنقل قول:
بهترین جا برای آموزشی 01 ، بهترین محل هم برای یگان ، بنیاد تعاون ارتش
لباس شخصی ، بدون نگهبانی ، بدون محیط نظامی ، ساعت کاری تا 1:30 حداکثر 2
تفریحه برا خودش !
البته اگه تهران زندگی میکنن براشون 01 بهترینهنقل قول:
هرجا باشین خوبه به غیر از ناجا ( نیروی انتظامی ) البته نمیخوام بترسونم کسی رو. واسه کسانی که تو ناز و نعمت و در رفاه کامل زندگی کردن روزی 6 ساعت تو خیابون وایسادن ممکن یکمی به غرورشون و ورفار قبلی زندگیشون لطمه بزنه!:31:
اینو البته به فرد خاصی نمیگم. اینو به پسردائی جانم میگم که بعد از سالها سرخوشی و دختربازی باید روی چند ساعت توی خیابون وایسه. 10 روز یه بار هم نگهبانی داره!
من به تمام اعزامی های جدید توصیه میکنم. هرگز زندگی در محیط خدمت رو با محیط زندگی ( شخصی گری ) یکی نکنین!
هرکی هرچی میگه بگین چشم.
یه چیز جالب!
یکی از دوستای من یه هفته پیش امریه ( تسویه حساب ) گرفت و ترخیص شد. برگه امریه اش رو واسه یادگاری نگه داشتم.
ورودی 7 / 87
18 ماه خدمت + 3 ماه سنوات + 23 ماه 6 روز اضافه خدمت
بدون یک روز نهست ( غیبت )
تو خدمتش یه روزی با یکی از فرمانده ها بحثش میشه یکم هلش میده زمین لیز بوده میخوره زمین میره تو کما...!
همه ی پایگاه اینو میشناختن و وقتی رفت همه میگفت .بلاخره رفتی!!؟؟؟
نقل قول:
سپاه بهتر از ارتش نیس مگه ؟؟؟ تهران زندگی نمی کنم
تو سپاه بهترین جاها کجاست ؟؟
پست های بعضی از بچه ها رو تو همین تاپیک بخونی میبینی سپاه هم همچین آش دهن سوزی نیست که بخوای 18 ماه الافی بکشی که آخرش ننگش تو کارت پایان خدمتت بخوره !نقل قول:
سپاه بهتر از ارتش نیس مگه ؟؟؟ تهران زندگی نمی کنم
تو سپاه بهترین جاها کجاست ؟؟
حداقل میری ارتش ، اسمش آبرو دارتره تا سپاه
فردا روزی هم خواستی از این مملکت بری جایی که با ما روابط خوبی ندارن بهتره برات
اون پست قبلی رو اگه آشنای بسیار کلفت تو نظام وظیفه و ارتش داری در نظر داشته باش
رفیق من افتاد بنیاد تعاون تو خیابون میرداماد ، شد مسئول کافی نت ! ساعت 8 تا 2 ، لباس شخصی ، اینترنتش هم براهه ! گوشی هم راحت میبره با خودش ، نگهبانی هم اصلا نمیدونه چیه !
خدمت از این راحت تر ؟!
نقل قول:
برو تو تشکیلات بسیج خدمت کن، قول میدم بعد از خدمت 10 کیلو چاق بشی :31:
آقا این قانون معافیته تک پسری رو جمش کــــــــــــــــــــــرد ن...؟؟؟؟!!!
پیام جان شما چند شب یک بار باید تو پادگان بمونید برای پست؟ اون وقت چند تا پاس هستش؟نقل قول:
کلا بچه هایی که دارن خدمت میکنن بگن چند شب یک بار پست میدن
من ماهی دوبار پست نگهبانی دارم ، اگه تعداد افسرها کم باشه شاید بشه ماهی 3 بار ولی تا الان ماهی 2 بار بودهنقل قول:
معمولا یا افسر نگهبان میشیم یا پاسبخش
با سلام خدمت دوستان
من تک پسرم و پدرم هم حول و حوش 50 سال سن داره و سابقه دیسک کمر هم داره
حالا میخوام بدونم ممکنه من بدلیل دیسک کمر ایشون معافیت کفالت بگیرم یا نه ؟
هم چنین یکی از دوستام هم میگفت ممکنه بتونه از طریق یه بند معافیت های موارد خاص ( داشتن خواهر مجرد بالای 24 سال) معافیت بگیره ، این موضوع رو ممکنه توضیح بدین تا ایشون برای گرفتن معافیت باید چیکار کنه ؟
ممنون:20:
خوشبحالت.ما که سپاه بودیم وقتی افسرا زیاد بود ماهی 5بار پاسبخش میدادیم و وقتی نیرو کم بود هر دو روز پاسبخش میشیدم .تو سپاه افسرا هیچوقت افسر نگهبان نمیشدن.بعضی اوقات مثل عید که سربازا فرار میکردن افسرا جای سربازا پست میدادن.نقل قول:
سلام منم تو سپاه خدمت مبکنم.نقل قول:
افسرهستیم از7 تا 2 سپاهم. جام خوبه و هفته ای 1 بار پاسبخشم کار سختی نیست نبروپستی ها جاهاشون و عوض مبکنن منم میخوابم .... کارای جانبی مثل کارای فرهنگی عقیدتی هم تو قسمت ما تعطیله.....
بهترین جاها تو سپاه بستگی به خودت داره اگه با رانندگی و اخوندا مشکل نداری دفترنمایندگی ولی فقیه بسیار راحته قسمت نبروانسانی و آماد کارش زیاده فرهنگی تومناسبتها دهنت سرویسه ولی بقیه ایام بیکاری بسیج سازندگی و مهندسی و مالی عالین حفا و فاوا و اطلاعات هم اصلا پیشنهاد نمیشه....اگه نیرو قرارگاه هم باشی گیر بازاره و به شدت باید پست بدی البته جاهای دیگه هم هست که معولا جاشون بد نیست
ولی هر ناحبه و منطقه و حوزه و پادگان شرایط متفاوتی داشته باشه
دوستان بنده که بدن سازی و زیبایی اندام کار میکنم تکلیفم چی میشه حین خدمت؟چه اموزشی یا بعدش جایی هست واسه این ورزش؟
بعضی پادگانها باشگاه بدنسازی دارن.نقل قول:
یگان امداد تهران و یگان ویژه تهران باشگاه دارن. ماله یگان ویژه خیلی مجهزه
پسر خاله منم کشتی گیر بود، افتاد ارتش کرماننقل قول:
اونجا هم سالن ورزشی داشت که اجازه داشت اونجا تمرین کنه
بچه ها ببینید درست میگم؟
وقتی دفترچه رو پست میکنی چند روز بعدش یه نامه برات میاد که میگه مثلا 2 شنبه باید بیایید فلان جا
بعدش من دوشنبه میرم اونجایی که گفتن و بعد من رو تقسیم میکنن و جام مشخص میشه بعدش که محل خدمتم مشخص شد
زمانش هم مشخص میشه و بعدش میام خونه و منتظر میمونم تا تاریخی که باید برم خودم رو به محل خدمت معرفی کنم و بمونم درسته؟
میخوام دقیق مراحلش رو بدونم ها. خیلی برام مهم هست.
ممنون میشم اگر چیزی رو جا انداختم یاد اوری کنید بهم.
ما تو اداره بهداشت نزدیک 50 تا افسر هستیم ، شاید یه 5-6 تا بیشتر از بقیه قسمت ها باشهنقل قول:
چون ما تو قرارگاه هستیم و تعیین نگهبانی ها به عهده ارشد قرارگاه هست برای ما رو کم میندازن وگرنه بقیه قسمت ها تا 5 تا هم میره تو پاچشون !!
جاتون خالی هفته پیش مسابقات فوتسال بود!
کلا مسابقات ورزشی ( این دوره به نام 22 بهمن بود ) خیلی برگزار نمیشه . ولی بعضی وقتا شاید سه ماه یه بار یه مسابقه ای چیزی برگزار بشه که هم جایزه نقدی میدن هم واسه بعضی ها تشویقی مرخصی!
تو مسابقات جام 22 بهمن شرکت کردم . پینگ پونگ - فوتسال !
باحاله! فردا هم ساعت 10 صبج بازی دوممونه!
وقتی دفترچرو میفرستی نهایت 30 روز بعد برات برگ سبز میادش که توش تاریخ اعزامت با محلی که باید خودت رو به اونجا معرفی کنی رو نوشته بعد در اون تاریخ با توجه به مواردی که نوشته شده در برگ سبز میری به محلمورد نظرنقل قول:
تقریبا 20 روز قبل اون تاریخ هم یک برگ سفید میاد برات که محل دقیق خدمتت یا همون اموزشیت رو برات میگه
ممکن هستش این برگ سفید هم نیاد که باز تو محل تقسیم مشخص میشه
من اوایل مهر دو سال پیش که فرستادم 20 روز بعد برگ سبز اومد که در اول اردیبهشت باید خودم رو به محلی در ارومیه معرفی کنم 20 روز قبلش هم یک برگ سفید اومد که کد محل اموزشیم توش بود که متوجه شدم که افتادم عجب شیر (محل اموزشیم) ...با این حساب من در اول اردیبهش که رفتم به محل تعیین شده همراه با کلی سرباز دیگه وقتی گفتن اونایی که کد عجب شیر دارن مثلا بشینن این طرف دیگه ما هم رفتیم و ما رو فرستادن عجب شیر (یادش بخیر)
اگر هم کد نخوری و برگ سفیدی برات نیاد در اون محل مورد نظر تکلیفت رو معلوم میکنن
یا علی
لیسانس زبان انگیلیسی که دفترچشو برج 3 سال 91 میفرسته ، 1.میتونه امریه بگیره ؟ 2.چه امریه ای و کار در کجا؟ 3. کی باید واسه امریه اقدام کنه؟
ببخشید
بنده تک فرزند هستم
ایا قطعا خدمت را توی استان خودم میوفتم یا نه؟!
آموزشی قطعی نیست ولی برای یگان حتما استان خودت میوفتی البته باید مدارک ارائه کنی (برای تک فرزندی)نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیزم خیلی ممنون که راهنمائی کردی.
البته قبلا این رو پرسیدم ولی دوباره میپرسم که مطمئن بشم...
من یه اشنا دارم که به احتمال زیاد میتونه کاری کنه که من تهران بیفتم /// حالا میخوام بدونم توی چه مرحله ای باید بهش بگم که هماهنگی های لازم رو انجام بده برای من؟ میترسم یه موقعی بگم که دیر شده باشه...
باید وقتی برگ سبز اومد بگم یا وقتی اعزام شدم یا ...؟
احتمالا برج ۳ که بفرسته برج ۴ اعزامش میاد.نقل قول:
برای امریه باید ببینین کجاها امریه میخوان و تاریخ اعزام باید چه موقع باشه.
جاهایی که امریه میخوان میگن که کی باید برای امریه اقدام کنین تا قبول کنن.:20: