نقل قول:
والله از هزینه برق اخر ماهش میترسم..نه که بابا برقی گفته لامپ اضافی خاموش منم بچه حرف گوش کنیم .. تو ساعات اوج ...خاموش میکنم لامپو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
والله از هزینه برق اخر ماهش میترسم..نه که بابا برقی گفته لامپ اضافی خاموش منم بچه حرف گوش کنیم .. تو ساعات اوج ...خاموش میکنم لامپو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون و منهم موافقم ولي ديدم اون تيكه ي شعر و بزارم بن ميشم نزاشتم(خود سانسوري)نقل قول:
... خوابیدش بیشتر موافقم
آخه شما هميشه مخفي ميايي نه فقط اوج مصرف نكنه انقدر خرج خانوم ميكني پولت ته كشيده؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والله از هزینه برق اخر ماهش میترسم..نه که بابا برقی گفته لامپ اضافی خاموش منم بچه حرف گوش کنیم .. تو ساعات اوج ...خاموش میکنم لامپو ...
نقل قول:
مخفی اومدنم 1 دلیل دیگم داره ...رو دست بزنم به اقا مهدی و ماریو ..از پشت خنجر بزنم ...:27:
باشه بهت اثبات کنم که این تویی که کم آوردی نه من!!!!
الان برات چنتا اصطلاح انگلیسی میارم معنیش را بگو!!!(چون دوست دارم میتونی از دیکشنری یا از هرکس دیگه خواستی کمک بگیری)
اگه تونستی حداقل به 5 تاشون جواب درست بدی اونوقته که باید ........
اما اگه نتونستی اینو بدون که تویی که کم اوردی
خوب بگو ببینم این اصطلاحات به فارسی چه معنی میدن؟؟؟؟
one's number is up.
shooting the breeze
shot in the arm
stringing her
sell short
on ice
the coast is clear
scratch one's back
snow job
off the hook
سلام
فعلا اين دوتا سوال رو جواب بده تا بعد:
1- سلام
.
.
.
.
1500 - باي
سلام دیوونه جون
میشه بگی :
- ماشینت چه رنگیه ؟
- وقتی نامزدت تو ماشین بوده آخرین سرعتی که رفتی چقدر بوده ؟
- سوال بالا وقتی تنهایی بودی تو ماشین؟
- نامزدت دانشگاه در س میخونه الان یا نه . اصلا چه رشته ای درس خونده ؟
- به نظرت چرا این دانشجو های عمران به دخترای الکترونیک علاقه ی شدیدی دارن ؟؟ هان ( منظورم تو دانشگاس)
- مارک ضبط ماشینت چیه ؟
- چرا ماشینتو اسپرت نمیکنی ؟
- این سمند سفارشی که گفتی قبلنا داشتی چیا اضافه تر داشت ؟
- adsl داری اگه اره از کدوم شرکت ( تو تهران یا تبریز )
- مدل لپ تاپت چیه ؟ ( اگه داری )
- مشخصات سیستمت ( رایانه ) رو بذار اینجا !
- آخرین فیلمی که تو تلویزیون دیدی چی بودی ؟ ( هم چنین آخرین فیلمی که دانلد کردی )
- از این خواننده های پاپ ایرانی که سر کوچشون میکروفن میخوره به پاشونو میرن خواننده میشن به کدومشون گوش میدی ؟
- معمولا قبلا با دخترای دانشگاه دوس میشدی یا نه بیرون ؟
- تو خری گاوی گوسفندی بزی برا فروش نداری ؟
- گوشیت چیه ؟
- غیر از n90 کدوم گوشی رو دوس داری که بخری ؟
خدایگان خفت کنی ایران تقدیم می کند.... دیوی جون مردی به پهنای زمان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این دیکشنری ها و گلاسری های بابیلون غوغا میکنه جون تو .....3 سوت همه رو اورد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 تاشم یکی از دوستای خوبم کمک کرد که فکت بیاد پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زیون در و دهاتی های سیاه پوست امزیکا هم عجب اصطلاحاتی داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بگو ببینم این اصطلاحات به فارسی چه معنی میدن؟؟؟؟
one's number is up.
نوبت شخصی رسیدن ( مردن)
shooting the breeze
ورورکردن، من ومن
shot in the arm
تشویق ، ترغیب ، الهام ،
stringing her
این یه مقدار توضیح میخواد این اصطلاح یعنی طرف رو هی دنبال خودش میکشون بعد بی اعتنایی در میکنه از خودش... برای مثال در کتاب Lying in Bed نویسنده از اسن اصطلاح در این معنی استفاده میکنه ...
And I liked him less and less as it went along, because he knew she was falling for him yet kept stringing her along. Not romantic, at all. It's good as a sample of erotic writing, but lousy as a love story.sell short
پيش فروش کردن
on ice
رو یخ!:31:
برای بیان خنکی و بی مزه بودن 1 چیز
مثال :
tommy: did you settle the deal with the cops?
jack: yeah man, consider it on ice.
the coast is clear
there is no danger present
scratch one's back
مردد بودن بعلتی
snow job
سرهم بندى ،ماست مالى
که 1 معنی بی ادبی دیگه هم میده که بهتره ترجمه نکنم ...و 100% منظورت این بوده ای کلک !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
when a gentleman finishes inside a young lady's (or another gentleman for that matter) mouth and she kisses him...and expels the gentleman's ejaculation into his mouth.
sick.
'she give good dome?'
' awesome. except for the snow job. i had to kill her.'
off the hook
نجات پیدا کردن از یک شرایط بد، فرار کردن از تله
البته 2-3 معنی دیگه داره مثل رخداد اتفاقی..به مثال زیر توجه کن
That party was off the hook!
که این معنی رو میده ...cool; happening
من برات حرفت رو کامل میکنم
آقا مهدی :اگه تونستی حداقل به 5 تاشون جواب درست بدی اونوقته که باید ........من دیگه اینورا پیدام نشه
من جای تو باشم اقا مهدی دیگه نمیام تو پی سی یا اصلا اینورا آفتابی نمیشم ...
میخندیم.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دیووونه جون.
این سوال ها رو با علامت * مشخص کن:
1- آواتورت:
مسواک میزنه
خودشو زیر کرسی گرم میکنه
چیزهای دیگه(!)
2- شعر امضات از نظر خودت:
آشغاله
قشنگه
عالیه
3- من از نظر تو:
منم
من تویی
ماییم
این سوال رو اگه بتونی جواب بدی جایزه داری:
یک مادر که زیر انگشتی مو روییده میگه که من دخترمو نکشتم و تحقیقات نشون میده که مقتلوله و قاتل از قرص مسکن به مقدار زیاد استفاده کرده بودن.
ایا مادر دخترشو کشته؟
یک چیز دیگه:
بازی چی میکنی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینم که دوستان کم آوردن و زدن به خاکی و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
سلام سلام ....
میشه بگی :
- ماشینت چه رنگیه ؟
این رنگی
- وقتی نامزدت تو ماشین بوده آخرین سرعتی که رفتی چقدر بوده ؟
من هیچ وقت تند نمیرم ...:46:
- سوال بالا وقتی تنهایی بودی تو ماشین؟
شاید 1-2 بار تا 180 رفتم اونم زود کم کردم سرعت رو ...معمولا تو اتوبان 110-140 و داخل شهر هم متناسب با ترافیک و رو این مساله خیلی حساسم.:31:
- نامزدت دانشگاه در س میخونه الان یا نه . اصلا چه رشته ای درس خونده ؟
بله معماری
- به نظرت چرا این دانشجو های عمران به دخترای الکترونیک علاقه ی شدیدی دارن ؟؟ هان ( منظورم تو دانشگاس)
برای اینکه هر مهندس عمرانی برای شرکتش 1 مهندس الکترونیک میخواد :31:
- مارک ضبط ماشینت چیه ؟
پایونیر
- چرا ماشینتو اسپرت نمیکنی ؟
دوست ندارم:31:
- این سمند سفارشی که گفتی قبلنا داشتی چیا اضافه تر داشت ؟
یکی آینه های بغلش ...رینگاش...مبلمانش....ضبط MP3 الپان ...abs چار چرخ و بقیه فرقاشو با lx معمولی زیاد نمیدونم ..همینا .
- adsl داری اگه اره از کدوم شرکت ( تو تهران یا تبریز )
تبریز adsl 256 k از شاتل..
- مدل لپ تاپت چیه ؟ ( اگه داری )
HP Pavilion Dv6233se
- مشخصات سیستمت ( رایانه ) رو بذار اینجا !
تکراری :31:
- آخرین فیلمی که تو تلویزیون دیدی چی بودی ؟ ( هم چنین آخرین فیلمی که دانلد کردی )
سریال یادم نیست فکر کنم پرواز در حباب بود بعدش فکر نکنم چیزی دیده باشم.
فیلم جدید همThe.Hills.Have.Eyes.II
- از این خواننده های پاپ ایرانی که سر کوچشون میکروفن میخوره به پاشونو میرن خواننده میشن به کدومشون گوش میدی ؟
من خیلی از این خواننده هایی که شما میگی رو آهنگاشونو گوش میکنم ودوست دارم و واسه همین اسم نمیبرم تا توهینی نشه بهشون به هر حال زحمت میکشن.
- معمولا قبلا با دخترای دانشگاه دوس میشدی یا نه بیرون ؟
دیوننه جون اینجا اونجا همه جا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تو خری گاوی گوسفندی بزی برا فروش نداری ؟
فعلا گاو های ماریو رو گذاشتم حراج زیر قیمت بدون رنگ فوری فروشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- گوشیت چیه ؟
تکراری
- غیر از n90 کدوم گوشی رو دوس داری که بخری ؟
دوست دارم از مدلای جدید سونی اریکسونم امتحان کنم ...دقیقا نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پلنگ صورتی...نقل قول:
این سوال ها رو با علامت * مشخص کن:
1- آواتورت:
مسواک میزنه
خودشو زیر کرسی گرم میکنه
چیزهای دیگه(!)*
2- شعر امضات از نظر خودت:
آشغاله
قشنگه
عالیه*
3- من از نظر تو:
منم
من تویی
ماییم*
این سوال رو اگه بتونی جواب بدی جایزه داری:
یک مادر که زیر انگشتی مو روییده میگه که من دخترمو نکشتم و تحقیقات نشون میده که مقتلوله و قاتل از قرص مسکن به مقدار زیاد استفاده کرده بودن.
ایا مادر دخترشو کشته؟
جوایشو میدونم شما جایزه رو رو کن تا منم جواب رو رو کنم ..از این جایزه ها زیاد بچه ها قول دادن ولی کسی نداده ..همینه چشم ترسیده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیز دیگه:
بازی چی میکنی؟
قایم موشک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش صندلی داغ و اینویزیبل؟نقل قول:
جوایشو میدونم شما جایزه رو رو کن تا منم جواب رو رو کنم ..از این جایزه ها زیاد بچه ها قول دادن ولی کسی نداده ..همینه چشم ترسیده .
خوب گوگوری مگوری وارد میشود
کی شدید عصبانی شدی؟کی,,,,,,, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد من چی بید؟
خنگم
عقل کلم
مثل گاوای ماریو
بچه مثبتم
به توچه مگه فوضولی؟!
الان حالت مخفی چرا شبا نخفی میشه ؟ می خوای دزدی کنی؟!
کی از خونه به مدت طولانی رفتی بیرون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنت زدتت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بار کی خوشحال شدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وسایل خونتون چقدر خریدین جمعا؟
گاوای ماریو به من میفروشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر تو من چرا پست علکی میدم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر منو دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا
خیلی
اندازه 1 اتم
اندازه فضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما دیگه کم آوردیم
ولی آبی یا قرمز اگه قرمز باشی میکشمت!تکراریم بود خواهشن بگو!
پست ویرایش شد
Babak
خوب منم چند تایی بپرسم از همکار جان
معلومه مدیر موسیقی از همکار موسیقی چی میپرسه دیگه ؟
سوال های کاملا شوخی:
اگه مدیر موسیقی بودی منو همکار میکردی ؟
نظرت درباره اینکه من ول کنم ارشدی رو دوباره بشم مدیر موسیقی چیه ؟
بابک مدیر ارشد بهتره یا بابک مدیر موسیقی
چرا اومدی توی موسیقی نرفتی یه انجمن دیگه ؟
چرا بعضی افراد خیلی فعال توی موسیقی عنوان کاربر فعال نمیگیرن ؟ مثل امین ؟
حالا یه چند تا سوال انتقامی کاملا جدی
اون موقع که من نشستم رو صندلی هی میومدن سوالای تحلیل موسیقی میپرسیدن
حالا هی من میگم بابا من مادر زاد کرم ، روز تقسیم غنائم تو پی سی موسیقی رو کسی ور نداشت دادن به من ، اصلا نمیدونم موسیقی خوردنیه یا پوشیدنی
سوالا
دلیل شباهت اجرای فولکلور فالش ساز های کوبه ای بین اسکیمو های نواحی شرقی جنوبگان و نواحی مرکزی آفریقا در چیست ؟ آیا این موضوع با عصر یخ ارتباطی دارد ؟ با سید و مندی چطور ؟
جایزه گرمی بر چه مبنایی محاسبه و انتخاب میشه ؟ آیا با وزن خواننده ارتباطی داره ؟
آیا تپ های منظم ستاره ابط الجوزا به مفهوم ساز بودن این ستاره است ؟ اگه »له این ساز در چه دسته ای از ساز ها قرار میگیره ؟ اگه نه هم که هیچی
جواب بده دیگه اِ
نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی شدید عصبانی شدی؟کی,,,,,,, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که این سوالت رو قبل ویرایش دیدم ... دوست عزیز اینجا 1 محیط عمومیه و طرح این سوال ها در انظار عمومی درست نیست ..ضمنا بهتر بود تو پیغام خصوصی مطرح می کردین جواب میگرفتین .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نظرت در مورد من چی بید؟
خنگم
عقل کلم
مثل گاوای ماریو
بچه مثبتم
به توچه مگه فوضولی؟!
الان حالت مخفی چرا شبا نخفی میشه ؟ می خوای دزدی کنی؟!
اینجوری راحت ترم ...کلا قایم شدن جزو تفریح های سالم من محسوب میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی از خونه به مدت طولانی رفتی بیرون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا تعطیلات عید کلا با خانواده میریم مسافرت و خونه نیستیم 10-11 روز... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنت زدتت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بار کی خوشحال شدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان وقتی دیدم قبل از گزارش من ...پستت ویزایش شده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وسایل خونتون چقدر خریدین جمعا؟
والله یادم نیست بابا بزرگم چقدر خرج جهاز مامانم کرده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاوای ماریو به من میفروشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش پای تو یکی زنگ زد خرید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر تو من چرا پست علکی میدم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همون دلیل که الکی رو علکی نوشتی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر منو دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا
خیلی
اندازه 1 اتم
اندازه فضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما دیگه کم آوردیم
ولی آبی یا قرمز اگه قرمز باشی میکشمت!تکراریم بود خواهشن بگو!
چون خیلی تکراریه نمیگم ...خواستی برو بگرد پیدا کن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الحمد الله الذی خلق المجانین
سلام علیکم ای پیر و مراد ما حضرت دیوانه ( روحی فداک ) که به خلوت درد دل این مستمندانی و چراغ روح بیچارگانی و به تنهایی پاسخگوی آنهایی و چون شیر در این بیشه به پاسخ سئوالات دگران توانایی . و به خلوت به دیدار بیچارگان میایی .
چون بنده را درد بسیار و درمانگری جز حضرت استادم نیست با خود بگفتم که چون سریش بر پاهای او بیفتم باشد که مرا ز یاد مبارک خویش نبرده و جان خسته را مرحمی دهد تا باشد که ما نیز از جمله عارفان و عاشقان کویش باشیم .
1- توبه چیست و از چه بر انسان واجب گردد و توبه گران را به قیامت چه کنند ؟
2- عشق زمینی چیست ؟ که علمای عهد ما بگفته اند چیزی بس نجس است و عشق را فقط خدای تبارک را لایق است و عشق زمینی بر بندگان چون زهر می ماند .
3- گر حضرت استاد را نمازی فوت شود به چه راهی در خانه حق می زند تا باشد ما نیز به آن راه در خانه حق بزنیم ؟ و نماز خویش بفوتانیم .
4- حضرت استاد را با مراسم پارتی که جوانان در آن به عیش پردازند چه کار افتاده ؟ و نظر خویش در باب آن بر ما گویند تا اگر صلاح است ما نیز به پارتی رویم .
5- گر خداوند تبارک و تعالی نعمتی دهند و دیوانگان را بر دنیا مسلط دارند و امور دنیوی به دیوانگان سپارند چگونه باشد؟
6- گر امور دنیا به دیوانگان دهند و حضرت استاد را مقامی رفیع دهند که بر امور دنیوی نظارت کنند . حضرت استاد الویت چه کنند که مردمان را سودی گزاف ز آن باشد ؟
7- عالمان گفته اند چون به ضعیفه مردم بنگری تیری ز جانب شیطان بر جانب تو ست . حال چگونه آن تیر را برکشیم ؟ و آیا حضرت استاد را سپری هست که ما را بفروشد ؟
8- نام رساله جدید استاد که در باب عشق و عرفان است چیست؟ و به چند بخش است ؟
9- استاد را با فلسفه نیکو بدیدم ، کدامین فیلسوف از همه مجنون ترست ؟
10- گر همه دنیا گرد آیند و قصد جان حضرت استاد کنند استاد را چه باید؟
11- استاد را گر عمر درازی باشد به قدری که کمر دو تا شود و ز نان خوردن بیفند و گوش ها شنوایی ز کف داده دندان ها همه ریخته و استاد خسته از دنیا و در غم یار و فرزند . استاد را چه حالت است ؟
12- خلق را به چند حالت بدیدید؟
13- جوانان ( پسران )را چه چاره ایی است در امر ازدواج که به وفت جوانی نه مالی به کف دارند و نه خانه و نه اتول که دختران به وقت خواستگاری مهریه را چندین هزار سکه خواهند و خانه و اتول و ...
14- دختران را چه چاره ایی است در امر ازدواج که پسران را نا اهل بسیار باشد و چون در امر مهریه بر آنان آسان بگیرند پرو شوند و حال دختران پس از عقد بسیار بگیرند .؟
15- پیران ( پیرمردان ) را چه چاره باشد گر همسران خود را به قبر کنند ، تنهایی یار گریبانشان بگیرد و چون به خواستگاری پیرزنی روند سند خانه ز انان خواهد و دوری گزیدن فرزندان . و چون پیری ( پیرمردی )به خواستگاری پیرزنی بیاید و آن پیرزن ساده بگرفت در شب عقد گر آن پیرمرد بمیرد ورثه این پیرزن زخانه بیرون کنند و او را دگر خانه ایی نباشد؟
16- نظر استاد درباره این شعر که از مولانای رومی چیست ؟
خلق را تقلیدشان بر باد داد
ای دو صد لعنت بر این تقلید باد
17- چون استاد را در عالم عرفان مردی بزرگ بدیدم این می پرسم در فیه ما فیه مولانا امده که چون درد بر کسی حادث شود خدای را به آن درد بتوان دید . تفسیر این سخن چیست؟
18- این شعر مولانا را چه تفسیر می کنید؟
کرد مردی از سخندانی سئوال
حق و باطل چیست ای نیکو خصال
گوش را بگرفت و گفت این باطل است
چشم حق است یقینش حاصل است
19- شما را با عبید زاکانی ( رحمه الله )هم مسلک و هم کیش بدیدیم نظر خود درباره این مجنون ( ع) بگو؟
20- خدای تبارک و تعالی را به چه وقت از روز و شب بهتر بتوان دید؟ که ما هرچه نگه کردیم تیره و تار بدیدیم چرا؟
امید است که حضرت حق استاد گرانقدر ما ( عزیز المجانین ) را که آرام جان است و درد دلمان است و چراغ خانه است قوتی بس عظیم دهند که شبهات بس دشوار دگران و بس سهلمان را پاسخ دهند چون گذشته که شبهات پیشین را بسیار نیکو پاسخ بدادند و ما را ز کرامات خویش بی بهره نساختند. انشالله
به به بابک خان مدیر گل و گلابدون خودم .........قدم رنجه فرمودین قربان ...زودتر خبر میدادین گاوای ماریو رو بکوبیم زمین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال های کاملا شوخی:
اگه مدیر موسیقی بودی منو همکار میکردی ؟
بستگی داشت چطور کار کنی...اگه خوب کار میکردی آره بهت فرصت میدادم مدارج عالیه رو در بخش موسیقی طی کنی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نظرت درباره اینکه من ول کنم ارشدی رو دوباره بشم مدیر موسیقی چیه ؟
من فکر میکنم با نبود مافیا پی سی به مدیر ارشدی مثل تو واقعا نیاز داره و این کاملا از تغییرات آب و هوایی معلومه ...
بابک مدیر ارشد بهتره یا بابک مدیر موسیقی
من خود بابک رو بیشتر دوست دارم ...بابک بدون عنوان ...
چرا اومدی توی موسیقی نرفتی یه انجمن دیگه ؟
همون موقع که تو انجمن موسیقی فعال بودم تو انجمن نرم افزار هم فعال بودم که خوب تو دل مارو بردی و این افتخار رو نصیب انجمن موسیقی کردم ..
چرا بعضی افراد خیلی فعال توی موسیقی عنوان کاربر فعال نمیگیرن ؟ مثل امین ؟
من فکر میکنم دوستان فعال زیادی داریم تو موسیقی و واقعا هم خوب کار میکنن ...ولی معیار فعلی رسیدگی به درخواست هاست بیشتر چون واقعا کار پر زحمتی هستش همونطور که هیچ کدوم از کاربران در این زمینه بی عنوان نموندند ... البته هدفم کم ارزش جلوه دادن کار سایر دوستان نیست ولی خوب فعلا معیار همینه ...در مورد امین جان هم ...که واقعا لطف داره و به ما کمک میکنه ...من خودم زیر نظرش داشتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..و اتفاقا جزو پیشنهادات من برای دادن لقب کاربر فعال بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حالا دور از شوخی بیشتر فکر میکنم کمک این دوستان هم قابل تقدیره و شاید لقب کاربر فعال زحماتشون رو نتونه جبران کنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
حالا یه چند تا سوال انتقامی کاملا جدی
اون موقع که من نشستم رو صندلی هی میومدن سوالای تحلیل موسیقی میپرسیدن
حالا هی من میگم بابا من مادر زاد کرم ، روز تقسیم غنائم تو پی سی موسیقی رو کسی ور نداشت دادن به من ، اصلا نمیدونم موسیقی خوردنیه یا پوشیدنی
خود گویی و خود خندی رفیق؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالا
دلیل شباهت اجرای فولکلور فالش ساز های کوبه ای بین اسکیمو های نواحی شرقی جنوبگان و نواحی مرکزی آفریقا در چیست ؟ آیا این موضوع با عصر یخ ارتباطی دارد ؟ با سید و مندی چطور ؟
دلیل این مساله کاملا واضحه ...اونجور که یادمه در 7893 سال پیش عده ای از بر و بچ اسکیمو که آهنگ های رضا صادقی رو گوش داده بودن و شنیده بودن که مشکی رنگه عشقه ...بدنبال پیدا کردن این رنگ به سمت آفریقا راه می افتن و وقتی برادرای آفریقایی سیاه پوست رو میبینن دیگه عاشق میشن و همونجا موندگار میشن و ساز سنتی خودشون رو هم اونجا گسترش میدن و همین علت سبب شده که امروزه اجرای فالش فولکور این عزیزان شبیه هم باشه ... در این مورد دو توضیح لازمه اولا که نسل جدید از انسانهای مختلط ایجاد میشه که نسلون ماندلا بزرگ ترین اونهاست و همینطور خرس های قهوه ای دشتهای آمازون واقع در عاج آفریقا هم نسلش از همون خرس های قطبی ایجاد میشه ... پس همونطور که توضیح داده شد ربطی به عصر یخی نداره ولی در مورد سید و مندی ...این سید اسمش کاملش سید ابراهیم بدوی بوده که همراه مهاجران اسکیمو وارد شاخ افریقا میشه و با خانوم مندی اشنا میشه و با هم عروسی میکنن و نسل اونها هم به ایران مهاجرت میکنه و در دشتهای تهران کنار شابدوالعظیم سکنی میگزینند و همونطور اگر دقت کرده باشین سازهای کوبه ای مردم ساکن در دشت های شابدوالعظیم هم از لحاظ اجرای فولکور فالش سازهای کوبه ایشون با اون 2 تا عزیزان دیگه در یک ردیف اواز قرار میگیره که از بزرگان این نسل هم میشه به شهرام شبپره اشاره کرد ...برای توضیحات بیشتر به کتاب سازهای کوبه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خواستگاه آن از استاد برجسته و محقق ارجمند دیوونه جون مراجعه کنید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایزه گرمی بر چه مبنایی محاسبه و انتخاب میشه ؟ آیا با وزن خواننده ارتباطی داره ؟
نه این یک اشتباه لفظیه ...گرمی رو بخونید 'garmi ...که مبنای جایزه دادن گرمی و سردی مزاج خواننده هاست که پس از گرفتن تست مزاج جایزه بهشون اهدا میشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
آیا تپ های منظم ستاره ابط الجوزا به مفهوم ساز بودن این ستاره است ؟ اگه »له این ساز در چه دسته ای از ساز ها قرار میگیره ؟ اگه نه هم که هیچی
بله در این مورد من بررسی ژرفی از خودم در کردم ...در همون 7893 سال قبل این ستاره متوجه کوچ اسکیموها از نواحی جنوبگان شرق قطبی به افریقا میشه و بعلت کنجکاوی بیش از حد مدام بین این دو منطقه رفت و آمد میکنه که با توجه به این تناوب و گوش دادن به سازهای کوبه ای اسکیموها تپ های منظمی در این ستاره ایجاد میشه که از اون روز تا الان بطور منظم تپ تپ میکنه ....پس تپ های منظم این ستاره در نتیجه این تناوب و سازهای کوبه ای اسکیموها ایجاد شده و ما می تونیم این ستاره رو 1 ساز کوبه ای تپ تپی بنامیم برای توضیخات بیشتر به کتاب چگونه 1 ستاره ساز میشود اثر پروفسور اسحاق دیوی جون مراجعه کنید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب بده دیگه اِ
جواب دادم دیگه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
نقل قول:
و علیکم السلام خدمت ان برادر معظم و جاهد فی سبل بلغوریات ...امیدوارم که در اثر ارشادات این بنده حقیر در کسوت بنی بشر در آمده دست از جهالت نفس برداشته و خد را منزه گردانیده باشید.
1- توبه چیست و از چه بر انسان واجب گردد و توبه گران را به قیامت چه کنند ؟
توبه به زبان عوام چیز خوردن معنی میدهد که یعنی ای خدا من چیز خوردم که بندگیت را تارک گشتم و خبطی از خود درک ردم و فی الشرایط توبه این گونه آمده است ..آنقدر آب معدنی واتا خوری( تبلیغات بازرگانی) که مزه آن چیز از دهان پاک و مستحب است در هر قلوپ نوشیدن اب ضربه ای محکم بر مغز خویش کوبیده تا عین النصب باشد که دیگر چیز نخوریم ...مخصوصا چیز اضافه ... توصیه میگردد چیز برگر هم در آن دوران مصرف نگردد.
2- عشق زمینی چیست ؟ که علمای عهد ما بگفته اند چیزی بس نجس است و عشق را فقط خدا لایق است و عشق زمینی بر بندگان چون زهر می ماند .
عشق چو از خاک براید و زمینی باشد مقدمات سیر تعال رو محقق نموه و وجود بنی بشر را پر از عشقولانه کرده و چشم نوع بشر روا بر زیبایی های خالق وا نموده احساس شعفی مکدر بنا شده و در آن حالت سیر انفس به سوی حق اغاز میگردد..در روایات امده است که هر قدر توانید عشق زمینی ولوصیغه مهیا نمایید تا سلوک اسهل گردد...
3- گر حضرت استاد را نمازی فوت شود به چه راهی در خانه حق می زند تا باشد ما نیز به آن راه در خانه حق بزنیم ؟ و نماز خویش بفوتانیم .
همچون که گفته شد اینجانب راهی به جز نماز برای عبادت آن محبوب برگزیده ام و آن دوره نماز در درون خویش است و همه اعمال نماز در درون خود انجام داده و این بسی بهتر و شیرین تر است ...فوت وقت هم ندارد چون درونت همیشه بیدار است و شاکر فی الباب نعمت رسیده ..
4- حضرت استاد را با مراسم پارتی که جوانان در آن به عیش پردازند چه کار افتاده ؟
از ما که گذشته با جوانان دم خور شویم لیک با حضرت حافظ و شیخ اجل و خیام وتنی چند از رفقای فابریک بهمراه حوریانی از عالم بالا از خود پارتی در کرده به نشاط میپردازیم .
5- گر خداوند تبارک و تعالی نعمتی دهند و دیوانگان را بر دنیا مسلط دارند و امور دنیوی به دیوانگان سپارند چگونه باشد؟
دنیا روی صلح ببیند و شوری عظیم در خلایق موج افتد و همه از خود موج میکزیکی در کنند .
6- گر امور دنیا به دیوانگان دهند و حضرت استاد را مقامی رفیع دهند که بر امور دنیوی نظارت کنند . حضرت استاد در الویت چه کنند که مردمان را سودی گزاف ز آن باشد ؟
پول نفت بر سر سفره مردم وا نهیم و نفری 50000 تومان ماهیانه تحویل خانه های مردم دهیم .
7- عالمان گفته اند چون به ضعیفه مردم بنگری تیری ز جانب شیطان بر جانب تو ست . حال چگونه آن تیر را ز دیده برکشیم ؟ و آیا حضرت استاد را سپری هست که ما را بفروشد ؟
همه اینها برای فریب عوام در شده است تا عالمان با خیال راحت و فراغی بال به کار ضیفه مردم مشغول گردند..
8- نام رساله جدید استاد که در باب عشق و عرفان است چیست؟و به چند بخش است ؟
طی الطریق فی الباب اکستازی و در 2 بخش سیر فی الرض الی السموات و هبوط من السماوات الی الارض و یا به زبان عوام طرق بالا رفتن و پایین امدن.
9- استاد را با فلسفه نیکو بدیدم ، کدامین فیلسوف از همه مجنون ترست ؟
سوال از ریشه غلط میباشد ...نیک بود پرسیده شود کدام مجنون فیلسوف تر است که جوابش ...عالم ربانی خدایگان طی الطریق فی سلوک مجانین جناب استاد دیوی جون دامت برکاته میباشد .
10- گر همه دنیا گرد آیند و قصد جان حضرت استاد کنند استاد را چه باید؟
همه جان را جمع کرده و قصد دنیا میکنیم ...
11- استاد را گر عمر درازی باشد به قدری که کمر دو تا شود و ز نان خوردن بیفند و گوش ها شنوایی ز کف داده دندان ها همه ریخته و استاد خسته از دنیا و در غم یار و فرزند . استاد را چه حالت است ؟
سعی در تقوا توصیه شده است ... گوشه ای عزلت گزیده از خود چیز خوردن یا همان توبه در کنیم ...
12- خلق را به چند حالت بدیدید؟
4 حالت ...دیوانگان ...عاقلان ...دیوانگان عاقل نما و عاقلان دیوانه نما ..که آن عاقلان اظهر مرا بر خاک مالاندند .
13- جوانان ( پسران )را چه چاره ایی است در امر ازدواج که به وفت جوانی نه مالی به کف دارند و نه خانه و نه اتول که دختران به وقت خواستگاری مهریه را چندین هزار سکه خواهند و خانه و اتول و ...
توصیه در تقوا شده و ان پناه بردن به دنیای مجازی می باشد و در این دنیا انواع مختلف زناشویی مجاز می باشد از chat گرفته تا webcam
14- دختران را چه چاره ایی است در امر ازدواج که پسران را نا اهل بسیار باشد و چون در امر مهریه بر آنان آسان بگیرند پرو شوند و حال دختران پس از عقد بسیار بگیرند .؟
مهریه را نه کسی داده است و نه کسی گرفته است ..احوط واجب آن است که در هنگام عقد عضوی از جوارح مذکر مهر مونث شود و مستحب است از پایین تنه مذکر باشد .
15- پیران ( پیرمردان ) را چه چاره باشد گر همسران خود را به قبر کنند ، تنهایی یار گریبانشان بگیرد و چون به خواستگاری پیرزنی روند سند خانه ز انان خواهد و دوری گزیدن فرزندان . و چون پیری ( پیرمردی )به خواستگاری پیرزنی بیاید و آن پیرزن ساده بگرفت در شب عقد گر آن پیرمرد بمیرد ورثه این پیرزن زخانه بیرون کنند و او را دگر خانه ایی نباشد؟
احوط واجب آن است که برادران پیر خود را با کانال های ماهواره ای سر گرم کنند تا از این مشکلات پیش نیاید مستحب است که کانال ها فقل نداشته باشد .
16- نظر استاد درباره این شعر که از مولانای رومی چیست ؟
خلق را تقلیدشان بر باد داد
ای دو صد لعنت بر این تقلید باد
با ما زین شوخی ها نکن که یار شفیق ما اغاجری تازه رها گردیده است و ما حوصله حبس و دار نداریم در این زمان
17- چون استاد را در عالم عرفان مردی بزرگ بدیدم این می پرسم در فیه ما فیه مولانا امده که چون درد بر کسی حادث شود خدای را به آن درد بتوان دید . تفسیر این سخن چیست؟
عندالزوم طریق عملی برای این بحث لازم است و در تئوری شما به لقای صعود از درختی سبی من تملیک همسایه رفته در آن بالا مشغول چرانیدن گشته ما همسایه را فرستاده شما گفته سیب است و خدایگانش خدا ...در آن حال حالی کنید مالک سیب را که به اسم خدا از پاره کردن وجودتان به دو نیم دست بردارد و وجود خدا در آن باب مستدر.
18- این شعر مولانا را چه تفسیر می کنید؟
کرد مردی از سخندانی سئوال
حق و باطل چیست ای نیکو خصال
گوش را بگرفت و گفت این باطل است
چشم حق است یقینش حاصل است
فی الباب شعر مذکور شما نیز فی نصیحت پدر پنبه درنهاده بر گوش و جون پدر معظم نصیهت اغاز نمود و وقعه بر خریتت نهاد چون دست بر کمر شد فرق حق و باطل نمود گردد برایت ان شاا..
19- شما را با عبید زاکانی ( رحمه الله )هم مسلک و هم کیش بدیدیم نظر خود درباره این مجنون ( ع) بگو؟
از dj های خاص عالم ملکوت است و هم پیاله ما و نیک تیز بین و بسی در احوالات موش و گربه وی سگی را نگهبان نهاده که موشش لقمه چرب گربه نگردد .
20- خدای تبارک و تعالی را به چه وقت از روز و شب بهتر بتوان دید؟ که ما هرچه نگه کردیم تیره و تار بدیدیم چرا؟
به وقت خواب که در آن دو مزید است ...سبک بالی روح و تمرکز بر ذات بی بدیلش به سبب دوری از غیر
امید است که حضرت حق استاد گرانقدر ما ( عزیز المجانین ) را که آرام جان است و درد دلمان است و چراغ خانه است قوتی بس عظیم دهند که شبهات بس دشوار دگران و بس سهلمان را پاسخ دهند چون گذشته که شبهات پیشین را بسیار نیکو پاسخ بدادند و ما را ز کرامات خویش بی بهره نساختند. انشالله
ما هر چه کرده ایم زکات علممان است و در هر زکاتی دو نعمت موجود نعمت و بر هر نعمتی شکری واجب ...
ان شاا.. شما هم روزی فی الکسوت بنی بشر گردیده در حجره ما مسکن گشته و فی الباب تربیت عوام همت گمارید و زیاده عرضی نیست ..خاتمه ...
.... ...... ..... ..... .... ... .... ...... .... ..... ... ...... ....... ..... ...... .......به تاریخ پنجم جوون سال دو هزار و هفت میلادی بنده حقیر دیووی جون
ما که ز اندیشه های شما سود بسیار جسته و به تدریج از حالات حیوانی خویش فاصله می گیریمنقل قول:
و علیکم السلام خدمت ان برادر معظم و جاهد فی سبل بلغوریات ...امیدوارم که در اثر ارشادات این بنده حقیر در کسوت بنی بشر در آمده دست از جهالت نفس برداشته و خد را منزه گردانیده باشید.
باشد که در زیر دست شما ز ما مردی بزرگ و عالمی ربانی برآید . انشالله
مرحمتی نموده و به سئوالات پس از ویرایش نیز پاسخ دهید .
اجر کمه عبدالله
زحمت آن بر خود هموار کرده edit فرمودیم تا حدی که در چشمان خواب آلود رمقی مانده بود و اکنون عزم خواب کرده ایم تا در این روز غمناک کابوسی بس مشت و زیبا اکران گردد در سراچه وجودمان ..نقل قول:
دیونه نمیزارن صبحونه هم بخوری 8 صبح هم باید بیای جواب بدی :27:
عالمی بزرگ و فاضلی چون حضرت آیت الله دیوانه ( رضوان الله علیه ) عمر خویش به ارشاد جوانان این مرزو بوم گذارنیده و سعی بر پاسخ دادن به شبهات بندگان خدای دارد . ایشان را تاب نیست که وقت فوت شود و مشکلی از مشکلات بندگان خدای حل نگشته باقی بماند . امید است که دگران نیز ز نور ایشان بهره گرفته و چون ما در دریای علوم ایشان غرق گردند . تا جمال حق و کمال یار بر آنان آشکار گردد . انشاللهنقل قول:
خوب میبینم که این دیوونه جون واقعا کم آورده!!!نقل قول:
عزیز دل برادر شما فکر میکنی که اگه قرار باشه این اصطلاحاتو تو بابیلون پیدا کنی من اینجا ازت می پرسیدم؟؟؟
جوابارو نگاه کن:
one's number is up..................... کم اوردن
shooting the breeze .................اختلاط کردن
shot in the arm.........................دلگرمي
stringing her .........................کسي را به بازي گرفتن
sell short..............................دست کم گرفتن
on ice ..................................راکد گذاشتن، عقب انداختن، در آب نمک خواباندين
the coast is clear..................... اوضاع روبراهه
scratch one's back....................هواي کسي را داشتن
snow job.............................. بازار گرمي
off the hook......................... به داد کسي رسيدن
خوب نتیجه اخلاقی اینکه این شمایین که کم آوردین چون تقریبا هیچکدوم را صحیح جوااب ندادین
میخندیم............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا سوال من :
(( ما چاكريم ))
===
سوال بعدي :
رضا جون تو هم ميخواستي از ايران بري ؟؟
===
سوال بعدي :
ميدوني چقدر ذوق زدم وقتي ديدم بعد از اين همه مدت كه نيومدم به تور تو خوردم ؟؟
با ارفاق فقط تونستی به 4 تاشون جواب درست بدی.....
ینی به حد نصاب نرسیدی..(میدونم الان چه حسی داری دلت میخواد خودتو بخوری الان..)
===============
راستی نظرت راجع به آواتار جدید من چیه؟؟ (اگه جرات داری بگو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
اگه از بد روزگار تولدت می افتاد 14 خرداد هر سال عزا بود چه می کردی ؟
ممنون
بهروز
ببخشید
میدونم که دارید حال میکنید وحسابی کل کل راه افتاده:10:
اما هدف از راه انداختن این تاپیک چی بود؟
کل کل ؟
یا آشنائی بیشتر با زوایای پنهان کاربرا؟وتجربه هاشون؟
تاپیک شده ........تاپیکه خنده بازار
باعرض معذرت
بفرمائید یک کاری کردید صدای saviss هم در اومد
دیگه از saviss بزرگ تر که نیست پس رعایت کنید
پیرمون کردی پسر...:31:نقل قول:
ولی کاملادرست گفتی:40:
ممنون:11:
ممنون ساويس جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... عزيزان دل رعايت كنيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جو خوبي داره تاپيك ... نذاريد خراب شه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوباره خیلی حال کردم با پستای آقا سعید و آقا رضا در جواب اون.
آقا رضا چندتا کتاب با این نثر خوندی که میتونی این جوری بنویسی؟
آقا سعیدم اگه این پست منم دیدن ممنون میشم بگن چنتا از این جور کتابا خوندن.
چاکریم :11:نقل قول:
آخی همه که خبر ندارن شما 40 سالتون است :27:
البته این ووکمن رو که بی خیال باید شد که سن بابا بزرگ هیتلر رو هم میدونه :27:
تایید میشه
تاپیک به کل کل کشیده شده
توقف
بنده همین جا از همگی(مخصوصا دیوونه جون ) عذر خواهی میکنم
ببخشید!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که بنده را ببخشن!!!
ولی واقعیتش بنده قصد ناراحتی ایشونو نداشتم
ولی ظاهرا که این اتفاق افتاد.........
دوباره و سه باره سلام دیوووووووووووونه جووووووووووووون
ببین مگه تو پرشیای مشکی نداری ؟
اون روز مگه نرفته بودی برا بازدید از مترو ؟
. . .
. .
.
- الان خونتون تبریزه یا اونجا خونه اجاره کردی ؟
- بیشتر با adsl ت چیکارا میکنی ؟
- مگه تو شرکت داری که بهت 256 دادن ؟
- مشخصات سیستمت رو نگفتی ( تو اون پستی که یکی پرسیده بود پیچوندی و مشخصات خودتو گفتی ! )
- مهندس الکترونیک اونم از نوع خانومش به چه درد یه شرکت عمران می خوره ؟
- منظورم از آخرین فیلم ، آخرین فیلم سینمایی که از تلویزیون دیدی چی بود ؟
- منم مثل خودت به این پاپ ها گوش میدم نخواستم توهین کنم ولی چون بعضی هاشون دیگه شورشو درآوردن برا همین ، حالا از این خواننده های پاپ فارسی به کدومشون گوش میدی ؟
- دوس داری الان کدوم مدل نوکیا رو داشته باشی ؟
- ماشینتو کجای دانشگاه پارک میکنی ؟
- ماشینت چند تا چرخ داره ؟
- الان داری چیکار میکنی ؟
- بالاخره تکلیف این گاوای ماریو چی شد ؟ میدیش به من ؟
- چرا میگی مهم سن آدما نیس مهم فکرشونه ؟
- تا حالا چند بار عاشق شدی ؟
- از بابا مامانت بپرس چرا اسمتو رضا گذاشتن ؟
فعلا . .. . . ..
تا بعد . .
آقا مهدی کی میگه دیوونه جون ناراحته؟؟
اون اصطلاحات چند معنی هستند و خود انگلیسی ها هم توافق ندارن رو معنیشون ..من فکر کردی فقط به بابیلون اکتفا میکنم ...من همه رو با اود دوست ساکن انگلیس چک کردم و بهترین معنی ها رو گذاشتم ..دلیل نمیشه اون 1 معنی خاص که تو ذهن توه دلیل جواب باشه ...
حتی برای معنی ها مثال آوردم که اگه شما واقعا حس کم آوردن بهت دست نمیداد میتونستی به مثال ها هم دقت کنی...
شما حتی میتونی به سایت زیر مراجعه کنی و این اختلاف نظر انگلیسی ها روببینی ...سایت زیر یکی از منابع slang words هست و حالا من نمیدونم دیگه به چه زبونی بفهمونم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر هال کم سن و سالی این معایب رو هم داره ..
اما در مورد نظر دوستان خوبم ...بابک عزیز...ساویس و ووکمن جان مبنی بر خراب شدن جو تاپیک ...
جو این تاپیک خیلی وقته خراب شده و متاسفانه الان که دوستان گیر من افتادند و من هم مثل صندلی نشینای قبلی نیستم که جلوی سوال های مسخرشون کم بیارم جو اینطوری شده وگرنه اگه 1 کاربر مظلوم بود اینها به این سوالات چرت و پرتشون ادامه میدادند و کسی هم جیکش در نمیومد ...
به هر حال من اصلا ناراحت نیستم از سر و کله زدن با این جور کاربرا...چون هم انرژیش رو دارم و هم وقتش رو ... و تا الانم حس میکنم که اکثرشون هم فهمیدن که کم آوردن و زدن به مسخره بازی و لوث کردن بیش از حد تاپیک ...
به هر حال من حرف بابک رو گوش میکنم .
نقل قول:
تایید میشه
تاپیک به کل کل کشیده شده
توقف
و فقط به احترام حرف بابک عزیز نه کس دیگه ( توجه بشه!!!) از ادامه سر وکله زدن با دوستان کوچولوی شیطون صرف نظر میکنم و حالا به هر حسابی میخواین بزارین ...فکر کنین دیوونه جون کم آورد
به هر حال این خانه از پای بست ویران است و تا نوع سوالات اینجا تعریف نشه همین مشکلات هست ...
در ضمن فعلا دیگه در دیوونه خونه رو تخته میکنم و به سوالاتی که به نظر خودم میتونه برای دوستان مفید باشه جواب میدم ....
سلام مجید جان من کلا به نوشته هایی با این سبک طنز خیلی علاقه دارم و هر چیزی دستم بیاد میخونم ...:31:نقل قول:
سلام به روی ماهت ...نقل قول:
ببین مگه تو پرشیای مشکی نداری ؟
نه برادر من پرشیای مشکی ندارم..
اون روز مگه نرفته بودی برا بازدید از مترو ؟
. . . مگه اینجا هم مترو داره؟؟؟ بیشتر شبیه مونوریله همش هوایی زدن من نمیدونم چی فکر کردن که اسمشو گذاشتن مترو... در هر حال من بازدید قطار هوایی هم نرفتم ..:27:
. .
.
- الان خونتون تبریزه یا اونجا خونه اجاره کردی ؟
اینجا هم اجاره کردیم ..وسط خیابون که نمیخوابم:31:
- بیشتر با adsl ت چیکارا میکنی ؟
دانلود و همین سر زدن به پیسی ورلد و گشتن تو سایت های مختلف...
- مگه تو شرکت داری که بهت 256 دادن ؟
لازم نیست شرکت داشته باشی ... کافیه 1 بهونه بیارین اونا هم از خداشون پول بیشتر بگیرن .. من مثلا برای اینجا گفتم 4 تا سیستم هست و میخوایم شبکه کنیم .. و 1 مقدار هم ولخرجی کردم:46:
- مشخصات سیستمت رو نگفتی ( تو اون پستی که یکی پرسیده بود پیچوندی و مشخصات خودتو گفتی ! )
سوال تکراری _ خدایی حسش نیست مشخصاتو دربیارم تایپ کنم)حالا واسه اینکه دلت نشکنه cpu amd3000 و رم 1 گیگ و mb winfast و دی وی دی رایتر سونی و رایتر سونی و هارد هم الان چیزی که روشه 1 دونه 160 مکستور و 80 مکستور و ....:27:
- مهندس الکترونیک اونم از نوع خانومش به چه درد یه شرکت عمران می خوره ؟
به هر حال سیم کش میخواین واسه ساختمونتون یا نه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- منظورم از آخرین فیلم ، آخرین فیلم سینمایی که از تلویزیون دیدی چی بود ؟
دیوانم مگه فیلم های سانسور شده و سر هم بندی شده رو نگاه کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
نمیدونم من فکر کردم منظورت آخرین فیلم دانلودیته ...
- منم مثل خودت به این پاپ ها گوش میدم نخواستم توهین کنم ولی چون بعضی هاشون دیگه شورشو درآوردن برا همین ، حالا از این خواننده های پاپ فارسی به کدومشون گوش میدی ؟
به خیلی هاشون یکی دو تا که نیستن ... ولی صدای ارش یوسفیان و لهراسبی و ...و خیلی های دیگرو دوست دارم و به کارشون احترام میگذارم .
- دوس داری الان کدوم مدل نوکیا رو داشته باشی ؟
تکراری
- ماشینتو کجای دانشگاه پارک میکنی ؟
3 تا پارکینگ داره اکثرا تو پارکینگ پشت دانشگاه که نزدیک ساختمون بچه های معماریه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ماشینت چند تا چرخ داره ؟
خوب همه ماشین ها 3 تا چرخ داره ... مگه ماله شما 4 تا چرخ داره؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- الان داری چیکار میکنی ؟
دارم به سوالات تو جواب میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بالاخره تکلیف این گاوای ماریو چی شد ؟ میدیش به من ؟
از خودش بپرس... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چرا میگی مهم سن آدما نیس مهم فکرشونه ؟
چون دیدم که بچه 6 ساله در یه موردی خیلی قشنگ تر و بهتر از من پای لب گور فکر میکنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تا حالا چند بار عاشق شدی ؟
زیاد ولی فکر میکنم 1 بارش واقعی بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- از بابا مامانت بپرس چرا اسمتو رضا گذاشتن ؟
قرار بود اسمم یه چیز دیگه باشه ...بعد یکی از این همسایه های ما بیکار بوده 1 خواب بی ربط دیده ... دیگه مامانم اینام جو گیر شدن اسمم رو گذاشتن رضا .. البته با اینکه اسمم ایرانی نیست ولی اسمم رو دوست دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا . .. . . ..
تا بعد . .
تا بعد...
سلام
نِجَسن؟؟؟(منظورم به ترکی بود که یعنی چطوری؟)!
حالین یاخچی دی؟؟(اینم ترکی بود!)
منوتیرتون Lcd ؟؟؟چند اینچه؟؟؟
گاوای ماریو چی شد به من میدی بذارم امضام؟؟؟؟یا آواترم؟با اجازه؟
چند تا تابلوی فرش تو خونتون دارین؟؟
Amd یا Intel ؟؟؟
ماوس بی سیم دیدی؟؟
لوسترتن چه رنگیه؟
استاداتو دوست داری؟؟
از کدوم استادت بدت میاد ؟؟دلیلشو میگی ؟؟
یه خاطره خنده دار از دانشگاه یا جای دیگه بگو
ممنون
تا بعد که سوال به ذهنم رسید!