همین:18: اونوقت عمل میکنه؟؟؟ :40:نقل قول:
Printable View
همین:18: اونوقت عمل میکنه؟؟؟ :40:نقل قول:
اره اگه برنامه ی کیت سرور رو داشته باشی تمومه . :46:نقل قول:
بدترین pes که تجربش کردم این بود فقط گرافیک بهتر شده هیچیش خوب نیست بازیکن ها عین موشک اینور و اینور میرن بازیکن ها با هم فرقی ندارن از لحاظ قدرت داوری که نداره به ندرت دیگه طرف بخواد بمیره یه خطا میگیره اونم کارت نمیده اصلا نمیدونستم اینقدر بد شده نمره ی 6.5 حقشه که gamespot بهش داده تازه زیادم هست
سلام به همگی
یه سیو فایل که تیم ملی ایران را با چهره واقعی بازیکنا باشه را میتونین معرفی کنین
با تشکر
1 مورد بیشتر آزار دهندست ! راحتی زدن گل !!!
nasrGod جان داداش من منتظر هستم واسه عكس هاي قسمت 3d به صورت كامل واز همه قسمت هاش و اگه سرعت اينترنت شما خوبه لطف كن از كل قسمت هاي كاتاليستت يه عكس بذار تا من بر اساس اون كاتاليستمو تنظيم كنم اگه اين درخواستو انجام بدي خيلي خيلي خيلي ممنونت ميشم داداش گلم .
من منتظرم :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10::10::10::10::10::10::10::10:
این Scout کارش فقط آنالیز بازیکناس یا تیمهارو هم آنالیز میکنه؟
آقا مال من چرا این مشکل رو نداره یازیکنا سرعتشون از 2009 هم کمتر شدهنقل قول:
داوری رو هم من اولش گفتم چرا خطا نگرفت بعدش زدم صحنه آهسته دیدم اول توپ رو زده بود
به نظر من نسخه شما ایراد داره
ولی من توی super star باید خودمو بکوشم تا گل بزنمنقل قول:
اونم احتمالا از نسخه تهیه شده شماست
نکنه از این 2 بار نصبی هاست؟؟؟:18:
خب 2 تا مشکل داریم؟
اول من یه دور مستر لیگ رو با میلان تموم کردم ، لیگ که تموم شد کنار هر کدوم از بازیکنام یدونه شکلک خشمگین اومده بود. بعد از یکی 2 تا بازی یهو همه اونایی که اینجوری بودن بازیکن آزاد شدن و از تیم رفتن... بدبخت شدیم رفت.
چجوری باید قراردادشون رو تمدید میکردم؟
دوم اینکه من مثلا میخوام دوستانه بازی کنم. میام یه ترکیب میچینم و ترکیب رو Save میکنم (میدونم چجوری باید ذخیره کرد. اول کپی میکنم تو یکی از فولدرها و بعد ذخیره میکنم فولدر رو.) اما بعد از اینکه 1 بار بازی دوستانه تموم شد دوباره ترکیب به هم میریزه. بعد وقتی از همه Saveها میرم ترکیب رو کپی میکنم بازیکنها سر جاشون نیستن. یعنی فقط شیوه چینش بازیکنها همونجوری میمونه. اما هیچ کدوم تو اون پستی که من گذاشته بودم نیستن.
راستی الان یدونه پچ کامل اومده بریزیم همه تیمها درست بشن؟
چند تا دیگخ پست بدم تا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
این مشکل رو همه دارن، فکر کنم اگه از تو قسمت edit بازی ترکیب تیم رو بچینی بهم نمی ریزه جاشوننقل قول:
بخش سوپر استار رو نگفتم که بابا ! اون کلیتش دشواره ...نقل قول:
ولی من توی super star باید خودمو بکوشم تا گل بزنم
اونم احتمالا از نسخه تهیه شده شماست
نکنه از این 2 بار نصبی هاست؟؟؟:18:
رای برای به روز شدن گزارشگر pes2010
کد:http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=223774
1 - باید قبل از پایان فصل ببینی بازیکنات چقدر از قرار دادشون مونده . بعد تمدید کنی . تو قسمت ترانسفر , MY TEAMنقل قول:
2 - من هم این مشکل رو دارم باید منتظر دوستان باشیم
دوستان این نرم افزار سوپر استار فقط برای exhibition هست یا نه همه چیزو سوپر استار میکنه
نقل قول:
آره مال منم کند تر از 2009 میدون .... راهی نیست سریع تر بشن؟؟؟:13:
انگار اره فقط مال exhibitionنقل قول:
احتمالا نسخه های جدید این برنامه هم بیاد که بشه باهاش بقیه رو هم سوپر استار کرد
ما بیصبرانه منتظریم بیزحمت اگه اومد خبرمون کننقل قول:
من که بعد از خوندن پستای اکثر کاربرا به این نتیجه رسیدم که بعد از 3سال این نسخه رو فعلا تهیه نکنم و منتظر بشم که ایراداتش رفع بشه و بعد بخرم.
بچه ها دلم خیلی پره.
--------------------------------------
آقا توجه کردین اصلا به اندازه اندام و جسه و توانایی بدنی بازیکنها تو این بازی توجه نشده یعنی اینکه وقتی پاس تو عمقی میندازی یا مثلا توپ دست تو و میخوای حرکت کنی بندرت پیش میاد که طرفی که توپ دستشه بتونه با قدرت بدنیش از حریف که داره از پشت پرسش میکنه خلاص بشه به طور مثال من وقتی با ایراهیموویچ (میدونین که مث غوله باشرف) دارم حرکت میکنم هرکی خواست میاد و براحتی با تنه به تنه شدن باهاش توپ رو میگیره!!!! .
یک مشکل دیگه که خیلی رو اعصابه اینه که وقتی پاس تو عمق میندازی بازیکن چه به توپ نزدیک تر باشه نسبت به حریف چه عقب تر هیچ تمایلی برای دریافت توپ نداره و فقط مثل معتادها میدوه که نگی این چرا نمیدوه مثل کسی که از کسی بدش بیاد یا باکسی قهر باشه اونم با توپ قهره و با اکراه به طرفش میره !!!! .
یچیز دیگه اینکه.....، اصلا ولش کن نگم بهتره هرچی بگی مدام بیشتر بدی به ذهنت میرسه... .
ولی در کل یه چیزی رو دریافتم که با خوندن کلمه به کلمه این تاپیک بدستم اومده. (باورتون نمیشه پنج روز آخری قبل از اینکه بازی بیاد به تاپیک سر نزده بودم اومدم دیدم 37-38 صفحه اضاف شده همه رو خوندم که درست تو این سی و چند صفحه ای که خوندم میشد التهاب ساعتهای آخر رو با اومدن لینکهای مختلف بازی و هول شدن بچه ها دید.) اینا رو تو پرانتز نوشتم تا یه نتیجه ابی برسم اونم اینه که بچه ها همه از اومدن بازی خوشحال بودن ولی بعد از اون هرچی میخوندم اول نوشته بودن که عالیه، کفم برید و...ولی تو پستهای بعدیشون (که خودم هم جزوشونم) که بازی رو بیشتر انجا دادن و اشکالات بیشمار رو دیدن واز همه بدتر داوری رو (اشتباهیه که واقا مهمه و تاثیر گذار) همه اعتراض کردن اونم از روی ناراحتی نه چیز دیگه.
پس میبینیم که هرچه بیشتر پیش میریم این بازی هم خیلی جاها با اینکه پیشرفتهایی شگرف داشته ولی بدلیل تاثیر گذاری و بیشتر بودن تاثیرات نکات منفی باعث میشه نکات مثبت هم حذف بشه و نتیجش این بشه که اکثرا از نقطه قوت کونامی که حالا شده نقطه ضعفش (گیم پلی) گلایه کنن.
درنهایت امیدوارم این اشکالات باعث بشه که پایه های پیشرفت کونامی بنا گذاشته بشه نه سقوط.
متشکر از اینکه متن رو خوندین.
بیا عزیز حالشو ببر :نقل قول:
فقظ فایل 39 رو حذف کن...کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4356834&postcount=286
حجمش هم 13 مگ هست
فقط یه چیزی این فایل 39 کجاست؟
دوست عزيز اون قسمت 3d همش رو برات عكس گرفتم در ضمن من از كيت سرورم استفاده ميكنم مانيتورت چيه من فول اچ دي هست و تو كيت سرور يجا هست كه ريسولشن و دوربين و واد ميكني اونجا ريسولشننقل قول:
1200* 1920 رو تايپ كردم تو قسمت دوربين هم نوشتم30 شرمنده اگه بيشتر از اين نميتونم كمكت كنم
کد:http://rapidshare.com/files/300167966/New_Folder__2_.rar.html
بعد دانلود پوشه dt07.img رو کپی کن تو کیت سرور - example-root1 بعد برو داخل همین فولدر dt07 و گزینه اولی شماره 39 رو حذف کن..نقل قول:
موفق باشی
نقل قول:نقل قول:
یکی از بهترین روشها برای سخت تر شدن و در عین حال طبیعی تر شدن بازی تنظیم دقیق تواناییهای بازیکنان توی بخش ادیت بازیه من از دیروز چند ساعتی توی این بخش وقت گذاشتم و به نتایج بسیار خوبی رسیدم که هم سرعت بازی طبیعی تر میشه و از حالت پینگ پنگی بودن ( پاسهای سریع و برق آسا ) خارج میشه , هم با تنظیم دقیق شوتها از شتاب و سرعت زیاد اونها گرفته میشه و هم اینکه دروازه بانها توپها رو بسیار بهتر مهار میکنن .نقل قول:
هنوز کار من تموم نشده اما این موارد گیم پلی بازیو خیلی بهتر میکنه :
این مواردو افزایش بدین :
- 5 واحد برای حمله
- 10 واحد agibility برای چالاکی در حرکات
- 10 واحد swerve برای کات دادن به توپ
- 10 واحد response برای افزایش هوشیاری بازیکنان مثلا در مورد توپهای سرگردان
-10 واحد تکنیک برای افزایش کنترل توپ
اما این موارد رو کاهش بدید :
- 20 واحد سرعت برای طبیعی تر شدن سرعت کلی بازی
- 15 واحد سرعت پاس کوتاه برای طبیعی شدن سرعت رد و بدل شدن پاسها و خارج شدن از حالت پینگ پنگی
- 25 واحد aggressive برای اینکه بازیکنان حرکات غیر مفیدشون کمتر بشه و اون حالت پرسینگ گله ای کمتر بشه
اما برای دروازه بانها افزایش 5 تا 15 واحدی این موارد : دفاع , مهارت دروازه بانی , جهش , response و افزایش یک واحدی form .
نقل قول:شما رزولوشن رو توی ستینگ بازی به 720*1280 تغییر بدین .نقل قول:
چند روز پیش این بحث توی یکی از سایتها مطرح شد دیگه سر نزدم ببینیم چی شد فردا خبرشو میدم .نقل قول:
من هنوز توی جزئیات مستر لیگ نرفتم اما شنیدم اخباری از تیمها هم میزاره .نقل قول:
حسين جان تا نرفتي يه لينك دانلود از اون پچي كه پول رو تو مستر ليگ فيكس ميكرد ميدي به من هر چقدر ميگردم پيدا نمي كنم
با پاک کردن این فایل فقط در حالت شب fine درست میشه ولی در سایر حالات این مشکل وجود داره ، کلا 3 نو چمن با این پک چمنش اضافه میشه که تو حالات مختلف متفاوت هست که به نظم چندان جالب نیست و این مشکل سیاهی زمین هم در نمایش گل ها و Replay اعصاب خورد کنه....نقل قول:
بشه یک جوری در تمامی حالات یک مدل بشه و سیاهی هم ها بر طرف بشه خیلی عالی میشه....
اگه کسی بلده لطفا کمک کنه..
------------------
لباس داور ها رو چه جوری باید عوض کرد کپی کردم در جای خودش ولی درست نشد، باید کار دیگه ای هم کرد؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4349734&postcount=6919
ولی مال من همه جا super star هست:8:نقل قول:
سلام.دوستان ببخشید.وضعیت سیستم من توی سیستم good,bad,ok,ok بود.ویندوزمو عوض کردم شد good,bad,good,good در عین ناب آوری دیدم بعد از چند ساعت شد مثل اولش.کسی دلیلشو میدونه؟
اقا من یادم رفت بگم شرمنده فایل 40 رو هم باید پاک می کردی .نقل قول:
یعنی از توی dt07.img فایل های , 39 و 40 رو پاک کن درست میشه .:46:
آقا منم مشکل دوم رو دارم. اگه راه حلی براش پیدا کردید یه خبری بدید.نقل قول:
آقا کسی ميدونه اين آهنگ های بازی رو چجوری بايد از بازی دراريم؟ يعنی mp3 کنيمشون
مبخشيد دوستان من اين فايلهاي صداي تماشاگران رو كجا بريزم
در ضمن هيچ كس جواب نداد كه اين دوتا رو چكار كنم
Credits:
Programm = 222
Checksum.dll = mosu90
Checksum.dll رو بايد بقل pes2010.exe بزارم
Programm = 222 اين چيه تو Credits نوشته
خواهشا" كمك كنيد
game spot هم که به 2010 نمره يه 6.5 داده ديگه از اين سايت بالاتر نيست که به نظر منم اين 2010 خيلی خيلی خراب کرد بد ترين pes اي بود که تا حالا بازی کردم حتی يه سری از اين animation های جديد بازی رو بد تر کردن داوری رو که ديگه نگيد اين 200 نفری که واسه اين نسخه به کمک کارکنان قبلی اومده بودن نميدونم چيکار ميکردن حتی واحد پول bcl رو هم عوض نکردن ديگه چقدر از طرف دارای فيفا تيکه بشنويم اينهمه واسه اين بازی صبر کرديم آخرش اين شد واقعاً توی اين 1 سال اينا داشتن چيکار ميکردن فقط بازی رو بيشتر شبيه فيفا کردن ديگه خبری از اون روح بازی نيست که تو نسخه های قبلی بود از 6 به اينور ديگه خيلی داره افت ميکنه ساله ديگه هم کلی تبليغ ميکنن آخرش هم 4 ميگيرن
احتمالا به خاطر این بوده که تو اون چند ساعت درایوری چیزی نصب کردی که بهبود بخشیده از نظر نرم افزاری.. :46:نقل قول:
یا حق
:40:
اولين ويرايشگر كامل PES2010 :
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/300351053/PES_2010_Editor_v1.0.rar
حالشو ببريد بروبچنقل قول:
features:
- player editing
- name
- abilities
- motions
- cards
- face & hair relink
- boots relink
- (un)tucked shirt
- exporting and importing
- Players [ CSV, XML, OF2, .Player files ]
- Teams [ OF2, .Team files ]
- Kits settings [ .Kit files ]
- PES 2009 players (with apperances) and team formation
- team editing
- names
- team squads (transfers)
- formations
- strategies
- team style
- supporter, kit and radar colors
- home stadium
- chants relink
- logo relink
- global adjustment of
- abilities
- boots
- injuries
- motions
- cards etc.
- stadium & league names editing
- FM stats conversion
requirements:
- installed .NET Framework
hint: if you have problem with FM converter:
- enable "Use integer instead float..." option in tab "Settings"
- click "Save" button
- restart editor
والا من خودم به شخصه که خیلی با سبک جدید بازی حال میکنم و کاری هم به gamespot & ign & ... ندارم هر کسی نظر خودشو داره و مختاره که بازی کنه یا نکنه:11:نقل قول:
ولی به نظر من امسال بر عکس 2008 و 2009 جهش خیلی خوبی داشته بازی که جای شکرش باقیه:10:
اينم نرم افزار تبديل سختي بازي به Superstar
نرم افزارو اجرا و فايل PES2010_OPTION.bin رو انتخاب كنيد و هر بلايي دلتون خواست سرش بياريد :دي (تبديل به Superstar كنيد) بعد ذخيره كنيدنقل قول:
کد:http://downloads.moddingway.com/file/692.html
به همين سادگي
PES2010 Superstar Tool by 222
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/300145741/PES_2010_Superstar_by_222_www.pespatchs.com_.rar
برید حالشو ببریدکد:http://hotfile.com/dl/16211559/8dd0ec1/PES_2010_Superstar_by_222_www.pespatchs.com_.rar.html