دوستان امروز ساعت 3 و دیروز ساعت 5 شاتل مشکل پیدا کرد ...
البته حل شد ولی مشکل داشت. مشکل فقط برای ISP من بوده؟
Printable View
دوستان امروز ساعت 3 و دیروز ساعت 5 شاتل مشکل پیدا کرد ...
البته حل شد ولی مشکل داشت. مشکل فقط برای ISP من بوده؟
من هم با پینگ مشکل دارم.
جالبه مثلا گوگل رو باز میکنه ولی وقتی پینگ میکنم tomed out میده.جریان چیه؟
باید بری تو control panel و قسمت network conection و روش راست کلیک کنی و propertise رو انتخاب کنی و internet protocol رو اجرا کنی و در نهایت آی پی ها رو تنظیم کنینقل قول:
NetLimiter 2 Pro را نصب كنيد كوچكترين ارسال يا دريافت رو نشون ميده مربوط به چي هست.نقل قول:
1- کارت طلايي رو به يکي بدم خود شاتل طبق اون جدوله واسم تخفيفا رو حساب ميکنه؟ يا بايد به شاتل بگم کارتو به کي دادم؟
اگه شماره سريال رو به طرفم بگم کافيه؟ يا حتماً بايد کارتو بهش بدم؟
2- واسه گرفتن کارت طلايي بايد با اين آدرس برم؟
"نشاني: خيابان شريعتي، پايينتر از پل صدر، بن بست الهيه، شماره 2، ساختمان شاتل"
3- واسه گرفتن کارت تخفيف بايد چيزي همراهم ببرم (برگه ي قرارداد يا ...)؟
با تشکر
یک سوال از دوستانی که سرویس 3 ماهه میگیرن:
فاکتور دوره بعد را کی صادر میکنن؟!:46:
توی منطقه شما پارس آنلاین هم سرویس میده 128 پارس سرعتش 30 کیلوبایته ولی توی منطقه شما بخاطر ترافیک زیاد سرعتش 13 الی 14 کیلوبایته حالا دلخوری بیا پارس بگیر.نقل قول:
1. بله. سريال كارت خودكار به نامتون ثبت ميشه و خوكار تخفيف ميگيرين.نقل قول:
2. بله.
3. خير.
تقریبا بعد از 2 ماه. یعنی یک ماه مونده به تمام شدن سرویس 3 ماهه.نقل قول:
نقل قول:خوب چرا وقتی مشکل دارن، هیچ وقت ترافیک کم نمیشه و برعکس 100 برابر نشون میده؟:20:نقل قول:
حالا از 4 خرداد گذشته، من بعضی روزها 120 مگ دانلود دارم که نمیدونم از کجا آمده. چطور میتونم خودم حساب کنم که چقدر دانلود داشتم و چه برنامه هایی دانلود کردن؟ کسی چند تا برنامه خوب برای محاسبه ترافیک سراغ داره؟
نقل قول:این که 1/3 ترافیک برای send مصرف شده، ممکنه به دلیل استفاده از برنامه های دانلود تورنت باشه. معمولا برنامه های تورنت، در ازای دریافت، مقداری هم ارسال میکنند که قابل تنظیم است. اگر یادت بره تورنت را پاک کنی، ممکنه همین طور به ارسال ادامه بده.نقل قول:
دوستان یک سوال داشتم
اگر من بخوام ویندوز کامپیوترم را پاک کنم یا ویندوز را ریکاوری کنم بعد از بالا امدن ویندوز جدید چه تنظیماتی را دوباره باید انجام بدم ؟
اونی که از ظرف شاتل برای نصب اومد گفت همه تنظیمات روی مودم save هست و اگر ویندوز جدید هم دوباره بریزی نیاز به تنظیمات نیست . یعنی هیچ تنظیمی نیاز نیست ؟
اگه کانکشنت با مودمه بعد از نصب احتیاج به هیچ کاری نیست اگه شاید کانکت نشد فایروال ویندوزا باید خاموش کنی تا درست شدنقل قول:
ولی اگه کانکشنت با ویندوزه باید دویاره کانکشن درست کنی
من کرکشا پیدا نکردم شما دارینقل قول:
الان من 2 ماه گذشته تا 8/4 هست این دوره ولی هنوز فاکتور صادر نشدهنقل قول:
توی اون قسمت شرح هم مثل قبلا ننوشته از کی تا کی! فقط نوشته <هزینه سرویس Eco128-3 > البته همون روز شروع سرویس جدید از 512 تغیر سرویس دادم به 128 3ماهه...
که الان 2125.1MB از 5120MB را استفاده کردم!:31::27: گفتم شاید زمانش نامحدود شده حجم ها را مصرف نکنم:27::21:
همونطور که دوستمان گفت اگه روی حالت bridge کانفیگ شده باید کانکشن بسازی و تنظیمات ip و dns که اختیاری هست اگه انجام هم ندادی مشکلی نیست ولی اگه بدی بهتره!نقل قول:
تنظیمات ip و dns ip هم توی Local Area Connection >>internet protocol هست !
کرکش یک فایل با فرمت dll هست که باید بعد از این که برنامه را نصب کردی بدون اینکه برنامه را اجرا کنی فایل را کپی کنی توی system32نقل قول:
کرکش را اپلود کردم!
تاپیک برنامه:کد:http://www.2shared.com/file/6010916/8af18c56/NLHxClient.html
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=78247&highlight=Netlimiter+2.0.10.1
همین 2-3 روزه دیگه میاد، نگران نباش، حالا اگه خیلی هم عجله داری یه 100 تومن بریز بحساب شاتل هر موقع فاکتور اومد خود بخود پرداخت بشه، بقیه ش شیرینی بچه ها!!!:31:نقل قول:
فقط 2 گیگ از 5گیگ استفاده کردی؟؟! بابا حالا که 128 هستی روزا بزن تو دانلود!!!
میشه از طریق سایتش اضافه پرداخت کرد؟نقل قول:
نه عجله ندارم ولی متعجبم از اینکه نزده از کی تا کی این سرویس هست!نقل قول:
اره 2 گیگ !:31::27:
خوب نیستم منزل فعلا و چیزی بدرد بخور ندارم برای دانلود هر چی لازم بود دانلود کردم با 512 بقیه هم شبها میگیرم!
نه!نقل قول:
به دلیل تراز مثبت امکان پرداخت وجود ندارد :31::27:
خب همون
پیشنهاد بدیم بزارن (مثل سپنتا)
من امروز رفتم شاتل، کارت طلايي گرفتم.
واسه 512 هم سؤال کردم، گفت فقط با نامه نميشه. بايد روزنامه رسمي شرکت رو بيارين و مهرو امضا پايين برگه ها باشه. :41:
ظاهراً اينجور که پيداست بايد بيخيال بيشتر از 128 بشم. چون دانشگاهمون هم ميگه ما واسه ADSL نامه نميديم!! :13::2:
نامه شاتل رو بگیر ببر پیش مدیر گروهتون و یا معاون آموزشی بگو من برای درسم احتیاج دارم و نیاز به تحقیق و مطالعه و از این حرف ها بزن بعد بگو مدتش رو هم برات زیاد بزنه من همین کار رو کردم پولش رو که قراره خودت بدی دانشگاه دیگه بهونش چیه نمیدونم:13: لابد فکر کرده آبونمانش رو از اون میگیرن :31:نقل قول:
برای دسترسی به یه سرعت ابتدایی 256 یا 512 هم نیاز به نامه و این جور جنگولک بازی ها واقعا تاسف انگیزه:13:
سیاست ها حداقل باید طوری تغییر کنه که زیر 1 مگابیت رو بدون نامه و مجوز راحت به کاربر خونگی بدن ولی متاسفانه اینگونه نیست:41:
باور کن من خیلی زور زدم تا نامه ی شاتل رو واسم امضا کردن ؛ همش میگفتن واسه ما مسئولیت داره ؛ بابا چه مسئولیتی !نقل قول:
نامه شاتل رو بگیر ببر پیش مدیر گروهتون و یا معاون آموزشی بگو من برای درسم احتیاج دارم و نیاز به تحقیق و مطالعه و از این حرف ها بزن بعد بگو مدتش رو هم برات زیاد بزنه من همین کار رو کردم پولش رو که قراره خودت بدی دانشگاه دیگه بهونش چیه نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لابد فکر کرده آبونمانش رو از اون میگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دسترسی به یه سرعت ابتدایی 256 یا 512 هم نیاز به نامه و این جور جنگولک بازی ها واقعا تاسف انگیزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیاست ها حداقل باید طوری تغییر کنه که زیر 1 مگابیت رو بدون نامه و مجوز راحت به کاربر خونگی بدن ولی متاسفانه اینگونه نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اگر دوستان رفتن و نامه گرفتن ؛ یه کپی رنگی هم ازش بگیرن که نیازشون میشه . یا اسکنش کنند که چه بهتر
بهد تعداد ماه قید شده توی نامه رو هم میتونید دستکاریش کنید ( اگه فقط به عدد نوشته شده باشه ؛ نه به حروف ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 3روزه قرارداد بستم ، هنوز نمی تونم لاگین کنم ؟ ( نه قسمت کاربری نه قسمت پیشرفت کار )
طبیعیه به نظرتون ؟ چه کار کنم ؟
نه غیر طبیعی هست!:18: تماس بگیر پیگیری کن!نقل قول:
فکر کنم اگه زیاد طول بکشه یک روز بشه!
نقل قول:
منم با هزار مکافات از دانشگاهمون امضا گرفتم!:13:
همش میترسیدن که مسئولیت براشون داشته باشه ...
من تو نامه، 3 ماه قید کرده بودم و دوماه پیش از شاتل زنگ زدن که شما نامه ت منقضی شده و برای 512 باید دوباره تمدید کنی:21: منم که با هزار مکافات نامه گرفته بودم کلی سرشون قر زدم که شما اونموقع به من گفتید این نامه سوری هستش حالا زنگ زدید میگید منقضی شده ! خوب همون موقع میگفتید من سه ماه رو میکردم 30 ماه !
خلاصه کارشناس فروش گفت اگر نامه ی دانشگاه رو تمدید نکنی سرویست رو برمیگردونیم به 128 :21: منم گفتم برگردونید به 128 و من یکماه بستانکار میشم و اونها هم گفتن باشه ما 128 میکنیم ولی تا الان که روی 512 هستم!
منم یک نامه ی دانشگاه جعل کردم :27: البته هنوز نفرستادم ! چون با فتوشاپ درست کردم و کارشناس گفت بایداصلش رو هم باید برای ما بیاری! اگر پرینت رنگی هم بگیرم معلوم میشه که مهرش زنده نیست!:21:
میبینید سر یک اینترنت 512 چه بساطی سر ملت درمیارن:13: به امید روزی که اینترنت پرسرعت (24Mbps) و بدون محدودیت حجمی در اختیار تمام مردم ایران قرار بگیره:46:
واسه ی منم که 2 ماه بود ؛ یک عدد " 1 " بهش اظافه کردم . اما با این حال مهر سال بعد تموم میشه . نمیدونم این دفعه چجوری نامه رو بدم امضا کنن ؛ حالا تا اون موقع میشه یه کاریش کرد :31:نقل قول:
من با مهر شرکت یکی از آشناها و به نام اون شرکت گرفتم. البته از من روزنامه نخواستن.
فقط و فقط ج ع ل !نقل قول:
منم با هزار مکافات از دانشگاهمون امضا گرفتم!
همش میترسیدن که مسئولیت براشون داشته باشه ...
يك لحظه هم نبايد منت دانشگاه و مدير گروه و... رو براي امضا كردن همچين نامه هايي كشيد.
ساختن مهر و امضا كه كاري نداره..... :5:
(شايد هم من زيادي حرفه اي ام ! :21: :21: )
خوب دوست عزيز من جرأت نميکنم ج ع. ل. کنم. وگرنه اين کارو ميکردم. (البته مهرو نميتونم ج . ع ل کنم ولي ميشه امضا بزنم ببرم دبيرخونه مهر بزنه.)نقل قول:
آخه اومديمو ج. ع ل کردم. حالا از شانس من بعد يه مدت رفتن بررسي کردن چي؟؟ به جرم ج . ع ل و ..... :31: مدرک که بهم نميدن هيچ، دادگاهي هم ميشيم. :41: (که تو اينترنت ميخواستي چيکار که اينکارو کردي! )
به همين خاطر ترجيح ميدم با همين 128 فعلاً بسازم تا ببينم چي ميشه.
يه چيزه ديگه اينکه دانشگاه ما نصفشون نميدونن ADSL چيه ، اونايي هم که ميدونن چون تو نامه نوشته "براي امور پژوهشي" ميگن برو امور پژوهشي. اونجا هم يکي هست خودش تو کار ADSL هست و اصل مشکل همونه که ميگه نميشه. نميشه نميشه.
اميدوارم خودش کارش به اين نميشهها گير کنه. حالش جابياد.
نه مطمئن باش بررسی نمی کنن اینها فقط بهونه هست که از بالا صادر میشه!نقل قول:
حسین جون کدوم شهری که اینقدر گیر هستن؟؟!نقل قول:
نه شما مطمئن باشید هیچ کدوم از نامه ها بررسی نمیشن . میرن قسمت بایگانی و فقط در قرارد داد ذکر میشه این شخص به مدت فلان ماه اجازه ی دسترسی به اینترنت 512 رو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خوشبحاله خودم.:26:
من موقعی که میخواستم سرویس 512 بگیرم این نامه خود شاتل را بردم دانشگاه هر کاری کردم مهر و امضاء نکردن.
آخر سر مجبور شدم یک گواهی اشتغال به تحصیل ببرم.
رفتم شرکت شاتل قبول نکرد.
اینقدر با این دختره حرف زدم گفتم احتیاج دارم به 512 و... که بیچاره دلش سوخت و خر شد گفت من برات توی قرار داد میزنم 128 دو روز 128 استفاده کن. بعد از 2 روز بیا تفاوت قیمت را بده خودم برات 512 میکنم.
دمش گرم انجام هم داد.:46:
الان هم قرار دادی که دارم 128 هست اما سرویسم 512 هست و همشه فاکتور 512 هم برای ارسال میشه.
نه نامه ای پیش شاتل دارم که بخواد تاریخ انقضاش تمام بشه نه چیزی ج ع ل کردم.:31:
کلا میخواستم بگم که همه این ها دست خودشونه.هر کاری بخواهند میتونن انجام بدهند.
این مسخره بازی ها را هم فقط برای اذیت کردن کاربرها انجام میدهند.
خونمون تهرانه.نقل قول:
نقل قول:ممنون از همه دوستان،نقل قول:
چي بگم. :13: قراره يکي از دوستام نامه شرکتو برام مهر بزنه ببينم اگه با اون نشد يه فکر ديگهاي ميکنم.
موقعه ثبت نام اون خانومي که واسه من تلفني ثبت نام ميکرد گفته بود مدارکو بيار 512 کنم. فعلاً ماه اول 128 بگير.
اون اولا توي ماي شاتل ميرفتم مينوشت "نماينده فروش شما در شاتل .... " ولي الان مينويسه "گروه پشتیبانی فروش شما در شاتل ، گروه شاتل تهران است." ولي هنوز اسمش تو فاکتورم هستش.
اولا (6-7 ماه پيش) ايميلمو جواب ميداد الان يه چند روزه ايميل زدم جواب نداده. يعني رفته؟
سلام دوستان شاتلی گل!
من eco-128 سه ماهه دارم و دورم فکر کنم 24تیر تموم بشه!من میخوام دوره جدیدم از اول تیر شروع بشه،باید الان اقدام کنم با واحد فروش تماس بگیرم یا همون موقع؟بعدش در آرزوی eco-512 هستیم و شاتلم که گیره!نه دانشجوییم فعلا!ببینم قضیه نامه چجوریه از شرکت گرفتن؟فقط مهر شرکت باشه کافیه؟یعنی یه نامه با سربرگ شرکت و تقاضا و مهر و امضا؟
نقل قول:
من فکر کنم نمایندگی شاتل تو اصفهان از همه جا رله تر هستش:27: به من که خیلی گیر دادن:21:
سلام.
من 512 دارم می خوام ببینم چقدر از محدودیتم مونده باید چیکار کنم؟
بچه ها من خیلی وقته شب دانلود نکردم
سرعت شب مثل قبل شده الان یا نه هنوز؟
من eco -512 دارم
به منم گیر ندادند رفتم دانشگاه گفتم گواهی میخوام برای اریا رسانه تدبیر اصلا نپرسید این کی گفتی چی هست خوردنیه پوشیدنیه :31:بعدشم گواهیم بدون عکس شد دوباره فردا رفتم یکی دیگه گرفتم فقط عیبش اینه که تا اخر برج 6 اعتبار دارد چون دیگه فارغ التحصیل میشمنقل قول:
دوستان بعد از برج 6 شاتل میگد تمدید کنم یا دیگه خبری نیست کاریم ندارند