من شهراد دیدم فکر نکنم به شما سرویس بده ولی باز هم خودتون شماره تون رو به صورت کامل تو این صفحه بزنید ببینید سرویس میده یا نه :نقل قول:
crm.shahrad.net
موفق باشید .
Printable View
من شهراد دیدم فکر نکنم به شما سرویس بده ولی باز هم خودتون شماره تون رو به صورت کامل تو این صفحه بزنید ببینید سرویس میده یا نه :نقل قول:
crm.shahrad.net
موفق باشید .
حالا این شهراد خوب هست؟
این پست را ببین :نقل قول:
شهراد خیلی سریع وصل می کنند برای من فکر 3 روزه وصل شد . خوب بودن هم که نوسان داره که فکر کنم همه شرکت ها داشته باشند درسته ؟؟ شاتل هم نوسان داره ؟؟ در کل راضیم آره خوبه ولی من که گرفتم اول سرعت 512 بود ولی بعدش مثل اینکه سرعت ها رو ارتقا دادند .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5549663&postcount=7277
درود
به نظرتون بهترین سرعت رو تو 512 ها و یا یک میگ ها کدوم شرکت میدم ؟ منظورم نا محدود هست.
مثلا این ماله رفیقمه ، شهراد 128 محدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای منه :
داتک 512 نامحدود
سلامنقل قول:
دوست عزیز شهراد سرویس 128 هاش نامحدود 128 محدود نداره . شاید شما سرویس 128 تا 1 مگ شهراد را میگید درسته ؟؟
سلام
آقا من پیش شمارم 7770 هستش (منطقه مخابراتی عاطف) به نظر شما کدوم شرکت بهتره برای پیش شماره من در ضمن خط نا محدود داشته باشه چون برای دانلود میخوام.
با تشکر
سلامنقل قول:
شما چه سرعتی مد نظرتون هست ؟؟
سلامنقل قول:
من شهراد را چک کردم برای منطقه شما سرویس میده ولی نامحدوداش یکم گرونه 128 نامحدود داره 25 تومان ولی 512 نا محدود قیمت بالایی داره 225 هزار تومان .
من خودم شهراد دارم سرعتش خوبه بد نیست نوسان زیاد داره ولی به نظرم خیلی خوبه . شهراد سریع وصل میکنه من خودم از یک شرکتی که نماینده شهراد بود رفتم بگیرم اول 2 هفته ما رو طول داد بعد زنگ زدم مخابرات مخابرات گفت چیزی به دست ما نرسیده بعد زنگ زدم شهراد گفت مدارک تو شهراد برگشت خورده .
بعد پولم را از اونجا پس گرفتم رفتم از خود شهراد گرفتم در عرض 3 روز هم وصل شد . در کل خوبه ولی قیمت نا محدودش بالاست .
مرسی از پاسختون.نقل قول:
میانگین سرعت دانلود شهراد چند هستش ؟؟؟؟
در ضمن من تا ماهی 40 تومن میتونم بدم.
من نزدیکای میدان شاپور هستم یا پیش شماره 5538.میخوام برای بازی با پینگ خیلی خوب سرویس بگیرم.هرجا هم که زنگ میزنی بالای 128 نمیده و میگه باید دانشجو باشی و از مزخرفات.....
یه سرویسی معرفی کنید که خوراک بازی باشه(یعنی پینگش خوب باشه)
بعضیها میگن 128 شاتل جوابت رو میده.بعضیها میگن نه.تو رو خدا یکی از این سردرگمی درم بیاره.
نمیدونم این خبر تاسف بار رو خوندین یا نه؟
هفته ی گذشته گرافیک اطلاعاتی بسیار زیبا به نقل از Akamai منتشر شد که سرعت دانلود در مناطق مختلف دنیا را نشان می داد.
همانطور که مشاهده می کنید، پر سرعت ترین اینترنت به ترتیب از آن کاربران کشورهای کره جنوبی، هنگ کنگ و ژاپن است. در این تصویر، بر حسب حروف الفبا پرسرعت ترین های هر منطقه نیز لیست شده اند…
در قاره ی اروپا، بالاترین میانگین سرعت، با ۶۱۸۱ کیلوبیت بر ثانیه، متعلق به سوئد است. پس از سوئد، هلند با ۵۹۹۲ و جمهوری چک با ۵۴۸۲ کیلوبیت بر ثانیه دارای بالاترین میانگین سرعت هستند.
در آمریکای شمالی نیز کانادا با میانگین سرعت، ۴۷۹۶ کیلوبیت از آمریکا با ۴۶۸۴ کیلوبیت بر ثانیه برتری دارد.
در خاورمیانه نیز بهترین میانگین سرعت متعلق به سوریه با ۳۰۳۴ کیلوبیت و بدترین نیز متعلق به سودان با ۳۸۳ کیلوبیت بر ثانیه است.
در آمریکای لاتین، شیلی با ۲۲۰۲ کیلوبیت و ونزوئلا نیز با ۷۰۵ کیلوبیت بر ثانیه بهترین و بدترین میانگین های سرعت اینترنتی را دارند.
در آسیا - اقیانوسیه اما اوضاع اینترنت و کاربرانش رویایی سپری می شود. کره جنوبی با ۱۲۰۲۱، هنگ کنگ با ۹۰۱۰ و ژاپن نیز با ۷۸۶۳ کیلوبیت بر ثانیه بهترین میانگین های این منطقه و البته دنیا را دارند.
طبق آماری که Speedtest.net از میلیون ها تست ماهیانه کاربرانش جمع آوری می کند، ایران ۱۷۶ مین کشور از لحاظ سرعت بالای دانلود است. پایین تر از ایران تنها ۸ کشور دیگر دیده می شوند؛ جمهوری مالاوی، جزیره ی موریس، جمهوری وانواتو، کامرون، بولیوی، نپال، زیمباوه و زامبیا.
عصرایران
یکی جواب مارو بده.من یه اینترنت با پینگ200 میخوام:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
میانگین دانلود سرویس حجمی که من دارم بعد از 2 ماه (منظورم اینه که جدیداً سرعت بالا رفته) 150 هست حالا تا 200 یا 220 هم میره ولی 160-170 بیشتر . 128 نا محدود 25000 تومان بدون مالیات میده ولی سرعت دانلود 128 نمیدونم چنده ولی سرویس حجمی شهراد با 10 گیگ ماهانه 35000 تومان هست .
موفق باشید
سلامنقل قول:
شهراد پینگش از باکو چند مدته یکم رفته بالا ولی سرور های داخل کشور پینگشون خیلی خوبه یعنی عالی . سرور های کانتر که من پینگ میگیرم پینگش بین 20-50 هست ولی بیشتر مواقغ 30 هست . شهراد سرویس حجمیش 1 مگ سرعت داره و برای خونه هم میده .
بازم بپرسید شهراد تو منطقتون چطوره شاید تو منطقه ما انقدر خوب باشه .
ویرایش شد
موفق باشید
سلام.می خواستم در مورد سرویس های art شاتل توضیحی بدین؟پیش شماره خط تلفنم 33 مرکز مخابزات اشرفی اصفهانی منطقه 14 پیروزی یا سرویس میده؟صبانت بهتره یا شاتل
سلامنقل قول:
منظورتون از توضیح چیست ؟؟ سرویس های art شاتل نا محدود هستند .
این صفحه را ببینید :
نوشته که سرویس ART را به کدام مناطق میدن خودتون ببینید ولی من نگاه کردم به اشرفی اصفهانی سرویس ART میده اگه پورت خالی داشته باشه .کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprefix/
صبانت یا شاتل را هم باید بقیه دوستان جواب بدهند .
موفق باشید
سلام دوستان ..من سرویس adsl از پارس انلاین دارم با اینکه تست سرعتم خیلی خوبه سرعت لود صفحات وبم کمه علتش چی میتونه باشه؟؟ انتی ویروسن نود 32 اخرین اپدیت ؟؟ایا راهی هست برای بهبودش؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از چه مرورگري استفاده ميكنيد؟؟
مرورگرتون آپديت هست؟؟
افزونه زياد روش نصب نكرديد؟؟
حتما يه سر به تاپيك زي هم بزنيد
با تشكر:11:
سلام منم امروز واسه ADSL شهراد ثبت نام کردم! و سرویس 7500،فقط واسه ماه اول ثبت نام قیمتش اینه؟ کاش 7500 واسه 12 ماه ثبت نام میکردم! الان از ماه آینده باید 1000 پیاده شم؟ کاش شاتل یا صبا یا پارس میگرفتم! هیچکدومشون توی مرکز پیام نور(پونک) پورت آزاد ندارن، حجم اضافه شهراد چنده؟ قیمت ۱گیگ ماهیانه شهراد چنده؟ آخر 7500 یا 1000? اگه الان که ثبت نام کردم واسه 10 ماه ثبت نام میکردم 75000 میشد؟
نامحدود که البته خودتون میدونید چه جور نامحدودی هستننقل قول:
(تحت اون قاون مسخره همونی که ایرانسل هم وایمکسش داره)
دوست عزیز.این محدودیت اینجوریه که شما تا 1.6 برابر حجم اکانتتون با سرعت عادی تون دانلود دارین بعد از اون سرعت میاد پایین(فکر کنم نصف میشه).نقل قول:
سلام دوستان
من اینتزنت صبانت دارم
قبلا سرعت شبانه من بین 50-70 بود ولی الان شده بین 10-30 :41:
شماها هم این مشکل رو دارید.............؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان.من ال دی اس ال 128 دولتی گرفتم ولسه دوستم اما اونم مثل من مشکل قطعی بیش از حد قطع میشه...
مدل مدمش هم اینه
به نظرتون چی کار میشه کرد؟؟
مرسی
بله دوست عزیز.چند وقتی میشه و احتمال برگشتن به حالت قبل نزدیک صفره!:5:نقل قول:
با سلامنقل قول:
بله این مشکل برای همه ی کاربران هست
میتونید به تاپیک خود صبانت هم مراجعه کنید
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
قطعی زیاد مرتبط به مودم نیست
و اینکه مدل مودمی که شما دارید واقعا عالی هست
مشکل از آی اس پی - مخابراتتون هست
موفق باشید.
من کرج هستم یک سرویس اینترنت بگید که پینگش خوب باشه واسه گیم
نقل قول:
من قبلا تو همین تاپیک پست گذاشتم...راجع به همین مساله (واسه سیستم خودم.این سیستم دوستم هست)و یکی از اعضا پیشنهاد داد تو cmd یه متنی رو تایپ کنم و ....
که من ازون موقع تاحال اصلا قطعی نداشتم...:18:(چند صفحه قبلتر سندش موجوده):5:
اون کارم به دوستم پیشنهاد دادم اما واسش عملی نشد...
یه راه کار میشه بدین...
مرسی
سلام
من تهران هستم و میخوام از یه شرکتی اینترنت بگیرم
آپلود زیاد ندارم , دانلود در حد معمول , بازی آنلاین هم نمیکنم
لطفا چند تا شرکت پیشنهاد بدید , چون ممکنه بعضی ها پورت هاشون پر باشه ...
در ضمن سرویس محدود میخوام
ممنون
جدول شرکتهای اینترنتی برتر مهر ماه
مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور 10 شرکت برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران در مهر ماه معرفی کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، جدول ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور - متما - در مهر ماه با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های آریا سپهر، شبکه ارتباط شبدیز، شاتل، نداگستر صبا، افزوز، پارس آنلاین، ندا رایانه، توسعه رسان پاسارگاد، داتک و سرمایه گذاری اوراکل رتبه های اول تا دهم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارائه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکرده اند.
این در حالی است که در لیست ISP های برتر شهریورماه شرکتهای ندا گسترصبا، شبکه ارتباط شبدیز، توسعه رسان پاسارگاد، پارس آنلاین، ندا رایانه، آریا سپهر، افروز، شاتل، افرانت و سرمایه گذاری اوراکل به ترتیب رتبه های اول تا دهم را به خود اختصاص داده بودند.
به گزارش مهر، کاربران اینترنت می توانند برای اطلاع یافتن از سرعت واقعی اینترنت خود از نرم افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت که در سایت اینترنتی متما به نشانیقابل دانلود است استفاده کنند.کد:www.matma.ir
در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بستهها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه میکند.
سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.
گفته می شود بیش از 25 میلیون نفر در کشور کاربر اینترنت هستند و طبق آخرین آمار ارائه شده ضریب نفوذ اینترنت در ایران 34 درصد است.
جزئیات ارائه سرویس از سوی 10 شرکت برتر اینترنتی مهرماه
این نتایج مربوط به تاریخ 01/07/1389 تا 30/07/1389 است
نتایج تست برای سرعت دریافت کمتر از 2Mbps می باشد
سلامنقل قول:
پيش شمارتون؟؟
جالبه شرکت پیشگامان کویر توش نیست. اما همه جا تبلیغ کرده . همون شرکتی که قرار بود مخابرات رو بخره اما بهش اجازه ندادن !!!نقل قول:
دوستان من میخوام adsl بگیرم اما خط تلفونمون یه سیصد تومنی بدهکاره و رو همین حساب قطعه میخواستم بدونم برای گرفتن adsl مشکل داره ؟
دوستان من مي خوام براي اولين بار سرويس ADSL بگيرم.
بازي آنلاين نمي كنم. زياد هم دانلود نمي كنم. 2 يا 3 گيگ برام در ماه كافيه. مي خوام سرعت دانلودم حداقل 20 كيلوبايت بر ثانيه باشه.
اگه ممكنه سرويس خوبي بهم معرفي كنيد.
بلهنقل قول:
اولا یکی از مدارکی که شرکت ها میخوان کپی پشت ورو از آخرین قبض پرداخت شده هستش(پشت ورو برای
اینکه مطمئن باشن پرداخت شده)
دوما در مورد قطعی خط اگه یکطرفه باشه سرویس ADSL هم داشته باشید مثلا از قبل ADSLتون قطع نیست
تا زمانی که خط تون قطع کامل بشه
با سلامنقل قول:
بله 2-3 گیگ برای هر ماه خوبه و اگه استفاده ی زیاد هم نکنید زیاد هم شاید بیاد
برای سرعت دانلود هم اگه از مخابرات بگیرید سرعتتون 14 الی 18 هست
اما اگه از شرکت ها بگیرید بیشتر هم هست
اگه خطتون کافوی نوری باشه باید از مخابرات بگیرید
اما اگه مسی باشه میتونید شرکتی بگیرید فقط
مثلا شاتل یا داتک و فن آوا رو پیشنهاد میکنم
موفق باشید.
ممنون از شمانقل قول:
من از شرکت می خوام بگیرم که سرعت دانلودم 20 به بالا باشه.سرویس شب هم زیاد برام مهم نیست.
بهترین شرکت با این شرایط کدومه در تهران ؟
پیش شماره خودتون هم بگید . برای سرعت 20 به بالا میتونید 128 از شرکت ها بگیرید که اکثراً 128 را بالاتر از 128 ست می کنند و باعث میشه سرعت دانلود هم بالا بره .نقل قول:
بهترین شرکت در تهران معنی نداره چون یه شرکت تو منطقه شما خوبه ولی تو یک منطقه دیگه بدرد نمیخوره ولی به جز مرکز مخابراتی عوامل زیادی هست که تو سرعت و کیفیت تاثیر داره .
ممنوننقل قول:
ما تو مركز مهديه هستيم.پيش شماره 5539.
مي خوام سرعت باز شدن صفحات خوب باشه . قطعي كم داشته باشه و سرعت دانلود هم 20 به بالا باشه.حول و حوش 25 تا 30 خوبه.
ترافيك ماهانه هم 3 گيگ فكر كنم كافي باشه.
با سلامنقل قول:
برای باز کردن صفحات که خوبه
شرکتهایی که منطقتون رو پشتیبانی میکنن رو ازشون سرویس بگیرید مشکلی ندارید در باز کردن صفحات
موفق باشید.
یعنی تو مراکز مختلف فرق داره ؟!نقل قول:
من واسه دو جا میخوام , یکی مرکز مخابراتی استقلال یکی هم مرکز فرد اسدی ...
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟:20::41: