از دوستان کی ریاضی 2 داره 3 بهمن؟ مسعود جون شما داری نه ؟ :n10:
Printable View
از دوستان کی ریاضی 2 داره 3 بهمن؟ مسعود جون شما داری نه ؟ :n10:
همون بهتر نزنن
درس مبانی کامپیوتر 3 تا سوال تو کلید ها پیدا کردم که اشتباه بوده
:n03:
اخه چراااااااااا
کلی وقت گذاشتم
کلی خونده بودم براش
حتی الان بعد دو هفته هنوز همه چیزاش یادمه
ولی چرا 16 غلط؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
pNu:n21::n21::n21:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : بر اساس نامه ارسالی فرشاد ابراهیم پور ، رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران ، به روسای مراکز و واحدهای پیام نور اعلام شده است مغایرت هایی در کد درس ها در سیستم های گلستان و ساد به وجود آمده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس این نامه به دانشجویان تاکید شده است که با توجه به مغایرت های به وجود آمده در سیستم های گلستان و ساد ، دانشجویان کد درس مندرج در گزارش ۴۲۸ (کارت ورود به جلسه) و پاسخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امه را حتما چک کنند تا کدها با هم یکسان باشند و مغایرتی در آن ها وجود نداشته باشد. دقت داشته باشید در زمان امتحان کد درس مندرج شده در پاسخنامه – برگه ی سوالات - گزارش ۴۲۸ را با هم تطبیق دهید و از یکسان بودن کدها اطمینان حاصل فرمایید. در صورت مشاهده هر گونه مغایرت در کدها ، موضوع را سریعا به پشتیبان آن مرکز در ستاد امتحانات استان اطلاع دهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید دلیل دیر آمدن نمرات این باشد .
خدا رو شکر از من که دو تا درسام گذشت :دی:n02:
من دارم...:n27:نقل قول:
جلد اول رو تموم کردم (البته چیزی هم نداره.)
مونده جلد دوم که فک کنم فقط انتگرالا دردسر داشته باشه!
کلا وضع بهم ریخته، یه روز ریاضی 2 میخونم یه روز مدار یه روز ذخیره و بازیابی!
مدار درس قشنگیه ولی یکم زیاده و نکته داره (در کل راحته)، ذخیره هم که باس خوند و حفظ کرد (اینم درکل مزخرفه:دی)، ریاضی هم که دیگه خودتون میدونید:n25:
شما هم مدار الکتریکی دارید؟نقل قول:
مدار درس قشنگیه
این فصل 5 به بعد مال دیفرانسیل
حالا من که پاس نکردم تا به حال
دیفرانسیل میتونم چیزی بفهم؟
آخه یکم پیچیده شد؟
راستی فصل هفتم هم هست یا فقط تا 6 امتحان؟
نه، مدار منطقیه...نقل قول:
فرق میکنه متاسفانه. داخل منابع رشتتون حذفیات رو زده (از سایت پیام نور بگیرید)
کدوم سایتش من همه جا رو گشتم این حذفیاتو کشف نکردم:n02:
نقل قول:
آره لینکش یکم پیچ در پیچه:دی تو سایت اصلی پیام نور...
لینک سر راستش:
کد:http://www.pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=87308ebb-3a80-4639-9f01-181a14eaba9f
من بیست و چهارم تازه ریاضی 1 رو پاس کردم :n02:نقل قول:
فردا فیزیک 2 دارم فقط امیدوارم سوالا زیاد زیر خم دانشجوها رو نگیره :n09: خدایی اصلا حال و حوصله جواب های یه صفحه ای و توضیح زیادی برای سوالات تشریحی ندارم :n02: ای کاش از بخش خازن و مدارهای الکتریکی و بخش مغناطیس بیشتر سوال طرح کنن چون اینا رو بیشتر خوندم . با اینکه میدونم از بخش گاوس سوال میدن ولی حال و حوصله انتگرال حل کردن رو ندارم :n03: برای همین زیاد نخوندمش :n23:
سلام دوست عزیز من هم فردا فیزیک 2 دارم و نرسیدم کتاب را بخونم و فقط چندتا نمونه سوال میخونم به نظر شما که کتاب را خوندید کدوم فرمول ها مخصوصا برای سوالات تشریحی مهم هستند و باید حفظ کنیم و به درمون میخوره؟نقل قول:
اگه زحمتی نیست یه چندتا فرمول همینجا برام بنویس و بگو مربوط به چه موضوعی میشه چون هم یه کمکی به من میشه و هم یه مروری به خونده های خودت ...! :n02::n08:
انشاا... که این امتحان را هم فردا با نمره خوب قبول بشیم:n01:
به به سلام به بچه های تنبل پیام نور :n02:
مهدی اومده با دست پر ، طرفداراش ریختن با دسته گل :n02:
چه خبرا ؟ درس میخونین ؟
نمرات شما اعلام شده؟ پس چرا مال من یکیشم اعلام نشده :n13: قشنگ رفته رو اعصابم ..... :9:
دعا کنین نمره های منم بیاد :n02:
من نفهمیدم کجاست این حذفیاتنقل قول:
آره لینکش یکم پیچ در پیچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو سایت اصلی پیام نور...
یکم خنگ شدم:24::24:
به به سلامنقل قول:
به به سلام به بچه های تنبل پیام نور :n02:
مهدی اومده با دست پر ، طرفداراش ریختن با دسته گل :n02:
چه خبرا ؟ درس میخونین ؟
نمرات شما اعلام شده؟ پس چرا مال من یکیشم اعلام نشده :n13: قشنگ رفته رو اعصابم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دعا کنین نمره های منم بیاد :n02:
چی چی آورده ؟
با صدای چی؟:n02:
ما همه درس میخونیم:n02:
مال من هیچ کدوم اعلام نشده :n05:
رشته تو بگو تا لينك فايلشو برات بزارم گلم.نقل قول:
خوبه که درس میخونین :n02:نقل قول:
شما به همین آدرسی که دوست گلم داده برین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از لیست اسم رشتتون رو انتخاب کنید و کلیک کنید روش .... در پنجره ی بعدی وضعیت منابع رو دانلود کنید . یه فایل PDF بهت میده که وقتی بری توش ستون آخر حذفیات هر درس رو زده .
پ ن : پست سانسی جان همزمان با من ارسال شد ندیدم . قصد جسارت نداشتم :n12:
به به رفتم دیدم نمرات و زدن
فعلا ساختمان داده 3.92 + 6 نمره میان ترم
خداکنه
تشریحی یه فرجی بشه و گرنه مشروط میشم:n03:
در ثبت نمرات هیچ پیشرفتی حاصل نشده.برای من کماکان 2تا درس رو زدن
سلام محمد جان . کلاتو بنداز هوا ... تو این بی نمرگی 2تا خیلیه :n02:نقل قول:
مال من هنوز هیچی نزدن ... از امتحان دومم که تستی بود 10 روز میگذره :n03:
کامپیوتر (نرم افزار ) مرسی عزیزم:n16:نقل قول:
رشته تو بگو تا لينك فايلشو برات بزارم گلم.
از شما هم ممنونم:n16:نقل قول:
خوبه که درس میخونین :n02:
شما به همین آدرسی که دوست گلم داده برین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از لیست اسم رشتتون رو انتخاب کنید و کلیک کنید روش .... در پنجره ی بعدی وضعیت منابع رو دانلود کنید . یه فایل PDF بهت میده که وقتی بری توش ستون آخر حذفیات هر درس رو زده .
فعلا که قبول شدید ناراحتی نداره که :)نقل قول:
در ضمن واسه مدار منطقی متاسفانه حذفیات نداریم ... ذخیره و بازیابی اطلاعات هم 8 فصل اول هست به جز 7 ... یعنی 7 حذفه که جمعا 7 فصل پیش رو داریم ... 4 - 5 - 6 خیلی حجمش زیاده :n28:
نقل قول:
محسن جون (و البته کسانی که فیزیک 2 دارن و نرسیدن خوب بخونن) واسه فیزیک 2 این خلاصه رو با نمونه سوال بخونید کمک میکنه
پس چیکار میکردی :n02:نقل قول:
والله اصلا نمیشه گفت کدوم فرمول ها مهم تره چون سوالات این چند ترم رو که میخوندم تشابهی بین سوالات تشریحی نبود مثلا سال پیش اکثر سوالات از بخش خازن و مدارهای dc بود ولی ترم پیش از بخش چگالی و القا و البته از گاوس . من خودم گاوس رو زیاد نخوندم چون حوصله اش رو نداشتم . این جوری که نگاه کردم فصل 25 و 26 هم حذفه در حالی که خودم نمیدونستم و ابلیس (مهدی) حذفیات این ترم رو گذاشت و بعد که دقت کردم دیدم در حالی که ترم قبل حذف نبود ! ولی من خوندم :n09:
از فصل 36 و 38 هم اکثرا سوال میدن حالا باز خداییش نمیدونم احتمال کدومش بیشتره
فقط این مورد رو صد در صد میگم چون مطمئنم از چند گزینه های خود کتاب حتما تو بخش تستی سوال میدن حتما بدون شک اکثر سوالات تستی رو دقت کنید حالت مسله ای و حل کردنی نداره یه جورای مثل جاخالی خودمون میمونه
ماشین حساب مهندسی هم ترم قبل آزاد بود ایشالله این ترم هم آزاد باشه بتونیم انتگرال ها رو حل کنیم :n02:
راستی من رشتم فیزیکه ممکنه کتاب شما حذفیات زیاد داشته باشه مال ما کلا 50 صفحه حذفه
لينك پايين منابع و چارت رشته كامپيوتر رو داره با توجه به اين كه تجميع هستي يا سنتي( كه فكر كنم تجميع باشي) روي وضعيت منابع كليك كن تا دانلود بشه.نقل قول:
ممنونم گلم :n16:
میگم مهدی جون دمت گرم اون کلاه منو بگیر چون از 2تا یکی رو بدجور افتادم اساسینقل قول:
من دوست دارم دستتو بگیرم نه کلاتو :n06:نقل قول:
دوستان بدی و خوبی و خوبی بدی:n02: از ما دیدین حلال کنین من 1هفته ای میرم مسافرت.میرم به دیدار یار:n02:.یه وقت دیدی تصادفی چیزی کردیم مُردیم تو جاده.وقتی ashkan.sh مرحوم، مترجم سایت ناین مووی و همکار من ایست قلبی کرد و از دنیا رفت به قدری تعجب کردم و فهمیدم مرگ تو 2قدمی ماست(فیلم مقصد نهایی:n02:).کلا تو این فروم مهدی جان باید بنده رو حلال کنه.وقتی نیستم تایپیک رو گرم نگه دارید تا اگه قسمت شد و برگشتم زمام کار رو بدست بگیرم :n09:
امیدوارم همه بچه های گُل این تایپیک بهترین نتیجه های ممکن رو بگیرن و یا مثل من تصمیم بگیرن که از ترم بعد در طول ترم درس رو بخونن تا آخر ترم مثل چی تو گِل گیر نکنن :n02:
بروبچ تا هفته ی دیگه خدافظ.مهدی جان مراقب خودت باش و نذار فکر و خیال پوچ بهت هجوم بیاره و باعث بشه یه گوشی دیگه بگیری...انسان زنده به امید زنده س
BEST WISHES FOR YOU...FOR ALL OF YOU
دلم برات تنگ میشه محمد جان :n14: نری بمیری از دستت راحت شیم :n02: ما تورولازم داریم واسه ترم بعد :n02: سوژت کنیم :n02: اشک تو چشام جمع شده ( فیلم هندی ) ..... اشک نمیزاره مانیتور رو ببینم :n02: خوشحالم که یه مدت نیستی و از دستت راحتیم :|نقل قول:
دیدار یار میری ؟ ای کلک ........ خوش بگذره .... خدا به همرات .....
من ازین جنگولک بازی ها بلد نیستم که انگلیسی بگم .... فارسی میگم : خدا به همرات . :n12:
آق جون منم میرم مسافرت اونوقت دل بچه ها واسم تنگ میشه
برای اینکه اسپم نشه...نمرات منم هنوز کامل نیومده...:n07:
این یار که گفتید کی بید............!؟:n10:
نقل قول:
محسن جون (و البته کسانی که فیزیک 2 دارن و نرسیدن خوب بخونن) واسه فیزیک 2 این خلاصه رو با نمونه سوال بخونید کمک میکنه
دوستان دستون درد نکنه که راهنمایی می کنیدنقل قول:
باباجون این تاپیک نمیذاره آدم درس بخونه :n02: مخصوصا دل کندن از شما دوستان عزیز و کتاب دست گرفتن خیلی برام سخته:n08::n09:
دقت کردین موقع امتحانات که همه باید بشینیم درس بخونیم میایم همش اینجا ... ولی در طول ترم نسبت به زمان امتحانات تاپیک خیلی سوت و کوره :n02: ... عجب آدمایی هستیما:n02:
سلام بچه ها یسری نمرات را هم تو سایت قرار دادن.مثل :
ساختمان داده و معادلات دیفراسیل.
دوستان كسي ميدونه چه جوري ميشه به نمره تستي اعتراض كرد؟ ميخوام دوباره پاسخناممو تصحيح كنن!
اقا نمردیم و زبان را فقط شب امتحان خوندم و شدم 13 :31: کفم برید :n02::n19:
به معنای واقعی سخت بود و امتحان من با دانشپذیری ارشد بود و سخت .:n03:
فیزیک 2 رو خیلی سخت داده بودن من که ترم قبل بدون میان ترم 9.54 گرفته بودم و استاد ثبت میان ترم ها رو یادش رفته بود ! این ترم اصلا امیدوار نیستم :n03: انگار این فیزیک 2 نمیخواد به من روی خوش نشون بده :n27:
اصلا انتظار نداشتم از فصل های ظرفیت خازن و مدارهای الکتریکی و میدان میغناطیسی و قانون القای فارادی از جمع سوالات تستی و تشریحی فقط یه سوال طرح بشه !
حتی یه سری از سوالا برام ناآشنا بودن ! این سوالا رو نه تو مثال ها دیده بودم نه تو مسائل خود کتاب دیگه یه جوری شده بود که به مراقب گفتم اینا سوالای ما نیست ! الانم کتاب رو زیر و کردم چنین سوالاتی ندیدم نمیدونم از کجا این سوالا رو در آوردن :n13:
امروزم از شانس بد من یه مراقب گیرم افتاده بود که فرق بین ماشین حساب مهندسی و Class Pad رو نمی فهمید ! هی بهش میگم این قلم نداره میگه این Class Pad ـــه :n15: باید برات توبیخ بنویسم ! یه کاری کرد که آخر سر مسئول آزمون رو صدا زدم حالش رو گرفت . تازه روی سوالات هم نوشته بود استفاده از ماشین حساب مهندسی آزاد است ! کلا امروز روز بدی بود :sq_11:
اوه چه حرفا ما که اصلا به این چیزا گیر نمیدننقل قول:
امروزم از شانس بد من یه مراقب گیرم افتاده بود که فرق بین ماشین حساب مهندسی و Class Pad رو نمی فهمید ! هی بهش میگم این قلم نداره میگه این Class Pad ـــه :n15: باید برات توبیخ بنویسم ! یه کاری کرد که آخر سر مسئول آزمون رو صدا زدم حالش رو گرفت . تازه روی سوالات هم نوشته بود استفاده از ماشین حساب مهندسی آزاد است ! کلا امروز روز بدی بود :sq_11:
بهش میگفتی
امتحان پیام نور کنکور نیست جو گیر نشو:n02:
باید فکر کنم بری دانشگاه به مسئول آموزش بگی :n01:نقل قول:
دوستان كسي ميدونه چه جوري ميشه به نمره تستي اعتراض كرد؟ ميخوام دوباره پاسخناممو تصحيح كنن!
نتیجه درس فرهنگ وتمدن اسلام و ايران ، مال کسی اعلام شده؟
سلام محسن جاننقل قول:
من پنج شنبه امتحان دادم و یا فردا یا نهایت پس فردا باید اعلام بشه.
فردا روز اعلام شدن روان شناسی عمومی هست:n28: لامصب یه کتاب 400 صفحه ای به درک میخونیم ولی استاد نامرد یه نمره میان ترم برام رد نکرد :n03: