اگه به قول خودتون خر کار بودن براتون مهمه بهتره برید سراغ Dell. لپ تاپی هم که انتخاب کردید (1537) خیلی عالیه.نقل قول:
اگه به قول خودتون خر کار بودن براتون مهمه بهتره برید سراغ Dell. لپ تاپی هم که انتخاب کردید (1537) خیلی عالیه.نقل قول:
البته قیمتش رو من نباید در نظر بگیرم! شما باید در نظر بگیرید. شما باید مشخص کنید چه امکاناتی نیاز دارید و در مقابل حاضرید چقدر بپردازید. ولی با این حال من هنوز 1640 رو ترجیح می دم به چند دلیل:نقل قول:
1- نزدیک 300 تا 400 گرم سبک تره
2- کانفیگ بهتری داره
3- کمتر داغ می کنه
و ...
ولی در نهایت همه چیز بر می گرده به موردی که اول گفتم.
سلام من يه لب تاب ميخوام زيبا شيک باريک بالای 16 اينچ foll باشه بالاترين cpu بالاترين کارت گرافيک برای game بالاترين رم و در آخر يه 3،4
سالی
بی دردسر برام کار کنه لطفاً 3،4 نمونه نام ببريد
سلام من يه لب تا ب ميخوام زيبا شيک باريک بالای 16 اينچ foll باشه بالاترين cpu بالاترين کارت گرافيک برا ی game بالاترين رم و در آخر يه 3،4 سالی بی دردسر برام کار کنه لطفاً 3،4 نمونه نام ببريد
قيمت تا 3.600.000
:10:سلام من يه لب تا ب ميخوام زيبا شيک باريک بالای 16 اينچ foll باشه بالاترين cpu بالاترين کارت گرافيک برا ی game بالاترين رم و در آخر يه 3،4 سالی بی دردسر برام کار کنه لطفاً 3،4 نمونه نام ببريد
قيمت تا 3.600.000
به نظر من dell studio 1537نقل قول:
سلام بچه ها.
من بازار رفتم ، یه مدل از سونی هست SONY VAIO AR890 UB اصلا تو سایت خود سونی sonystyle نتونستم پیداش کنم که عکسشو ببینم. اما قیمتش خوبه.
این چه جوریاست ؟کد:http://www.parslaptop.com/product_info.php/products_id/357
با تشکر از شما که وقت خودتون رو در اختیار ما قرار دادیدنقل قول:
کمال تشکر رو دارم
داخل سایت زیگورات نوشته بود که:
سری Latitude از نظر استحکام و عمر قطعات بالاترین کیفیت را دارد
حالا به این نکات توجه کنید :
1)کار من خارج از شهر هست و در جاهای مختلف کار میکنم (4تا5 شرکت و هر روز باید به یکی تا دوتا سر بزنم.) در اکثر موارد باید برم در محل پروژه و یک سری اطلاعات جمع آوری کنم .اکثر پروژه ها در محیط باز هستندو در بیابان!
سوال:
با توجه به اینکه سری Latitud دوام قطعاتش بالاتز هست و با توجه به مورد1 که گفتم کارم خارج از شهر هست آیا e6500 رو پیشنهاد می دید؟(یعنی 1640 خیلی ضعیف تر هست و ممکنه یک جا کم بیاره و خراب بشه؟)
2)بنده متاسفانه یک بیماری چشمی دارم(یک بیماری معمولی نیست) و کیفیت و وضوح تصویر برام خیلی مطرح هست.
سوال:
با توجه به بیماری چشمم سری Latitude کیفیت 1640 رو ندارند اما طبق گفته سایت از دوام بیشتری بر خوردار هستند
3)قطعات قوی برام خیلی مطرح هست چون با نرم افزار های سنگین خیلی کار میکنم .
6500 Latitude رمشدی دیآر2 هست دور هاردش پایین هست کیفیت تصویرش کم تر هست
در کل امروز من باید بین 1640 و e6500 یکی رو انتخاب کنم و سفارش بدم.نظر خودم 1640 هست اما گفتم دارم اینقدر هزینه میکنم ممکنه فردا یک خرابی چیزی واسش پیش مییاد و اون وقت هست که پشیمونی فایده نداره
:27:
در نهایت آمدم برام تصمیم آخرم از شما مشورت بگیرم:40::11:
الان قیمت1640 داخل سایت زیگورات 1750 هست و متاسفانه بودجه ای که در نظر گرفته بودم بخشیش رو اجبارا مصرف کردم و الان باید بخشیش رو قسطی بدم.به نظر شما قسطی بدم کار اشتباهی میکنم؟
چه گارانتی برای دل از همه بهتره؟ یا اینکه همشون یکی هست؟
باز هم ممنون از لطفتون
به نظر من e6500 بهتره برای شما چون کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه. می تونید توی لینک زیر یه review خوب ازش بخونید:نقل قول:
عکس زیر هم از داخل همون review هستش:کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E6500-Notebook.11958.0.html
البته من کیفیت LCD ش رو ندیدم ولی قاعدتاً نباید بد باشه. اما به هر حال 1640 هم سیستم بسیار قوی هست.کد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/cab148f03a.jpg
اگر خواستید بخرید اولاً سعی کنید کاملاً نقدی بخرید چون در غیر این صورت باید درصد بالایی برای سود بپردازید. ثانیاً از گارانتی های معتبر (مثل زیگورات و دلیران) خرید کنید.
ان شا الله که انتخاب و خرید خوبی داشته باشید.
با تشکر از شما که وقت خودتون رو در اختیار ما قرار دادیدنقل قول:
کمال تشکر رو دارم
داخل سایت زیگورات نوشته بود که:
سری Latitude از نظر استحکام و عمر قطعات بالاترین کیفیت را دارد
حالا به این نکات توجه کنید :
1)کار من خارج از شهر هست و در جاهای مختلف کار میکنم (4تا5 شرکت و هر روز باید به یکی تا دوتا سر بزنم.) در اکثر موارد باید برم در محل پروژه و یک سری اطلاعات جمع آوری کنم .اکثر پروژه ها در محیط باز هستندو در بیابان!
سوال:
با توجه به اینکه سری Latitud دوام قطعاتش بالاتز هست و با توجه به مورد1 که گفتم کارم خارج از شهر هست آیا e6500 رو پیشنهاد می دید؟(یعنی 1640 خیلی ضعیف تر هست و ممکنه یک جا کم بیاره و خراب بشه؟)
2)بنده متاسفانه یک بیماری چشمی دارم(یک بیماری معمولی نیست) و کیفیت و وضوح تصویر برام خیلی مطرح هست.
سوال:
با توجه به بیماری چشمم سری Latitude کیفیت 1640 رو ندارند اما طبق گفته سایت از دوام بیشتری بر خوردار هستند
3)قطعات قوی برام خیلی مطرح هست چون با نرم افزار های سنگین خیلی کار میکنم .
6500 Latitude رمشدی دیآر2 هست دور هاردش پایین هست کیفیت تصویرش کم تر هست
در کل امروز من باید بین 1640 و e6500 یکی رو انتخاب کنم و سفارش بدم.نظر خودم 1640 هست اما گفتم دارم اینقدر هزینه میکنم ممکنه فردا یک خرابی چیزی واسش پیش مییاد و اون وقت هست که پشیمونی فایده نداره
:27:
در نهایت آمدم برام تصمیم آخرم از شما مشورت بگیرم:40::11:
سلام دوستان،
من قصد خرید وایو دارم، دو مدل انتخاب کردم : SR 26 GN و Z 540 NCB
قیمت هردو 1600 و کانفیگ تقریبا مشابهی دارن. مسئله اینجاس که اگه اولی را بگیرم
گارانتی رهجو داره ولی وزنش 1.96، در عوض دومی گارانتی معمولی (شرکتی) داره ولی وزنش 1.5.
من خیلی جابجایی لب تاپ ندارم ولی به هر حال دوست دارم سبک باشه. از طرف دیگه در مورد گارانتی هیچ تجربه ای ندارم و اهمیتشو نمی تونم درک کنم. بنابراین نمی تونم بین ایندو اولویت بدم.
موضوع دیگه اینه که مدل وایو Z 540 توی سایت sony Mideast نیست و من برداشتم اینه که به صورت قاچاق یا ... از آمریکا یا ژاپن وارد میشه و گارانتی شرکتی براش قابل اعتماد نیست. درحالیکه مدل SR 26 توی این سایت هست و توسط رهجو وارد میشه.
سلام دوستان با بودجه تا 600 تومن با بهترین کانفیگ و ال سی دی خوب برای فیلم دیدن چی پیشنهاد میدید؟
خودم این 3 تا مدل مد نظرم هست اگر لطف کنید سریع راهنمایی کنید ممنون میشم امروز میخوام بخرم
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=542#
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Notebooks/Details.asp?PId=NO-Del-1545-E
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Notebooks/Details.asp?PId=NO-Del-Vostro-A860-F
فکر می کنم اگه با گارانتی معتبر بگیرید بهتر و قابل اطمینان تر باشه.نقل قول:
اولاً گذاشتن لینک سایت های ایرانی خلاف قوانین اینجاست. در ثانی فکر می کنم بهترین انتخابتون توی این رنج قیمت این باشه:نقل قول:
Dell Inspiron 1545
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0GHz (1M Cache)
RAM: 1GB
HDD: 160GB+
LCD: 15.6 WXGA
VGA: 224 Intel GM45
Price: 690.000 Tomans
سلام و ممنوننقل قول:
والا این مدل دل دو اشکال عمده دارد یکی قیمت 100 تومن بالاتر ان یکی هم مشخصات پایینتر نسبت به acer در لینک بالا
دو گیگ رم ddr3 در مقابل یک گیگ دل
هارد 250 در مقابل 160و...
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
اون Acer به شدت عجیب میزنه! ، DDRIII اونوقت با CPU Dual core ؟؟ با 600 تومن؟ اگر همینه که بگیر گرچند! Dell ، دله Acer هم ایسر! ،
دوست عزیز قبل از خرید یه سری به اینجا بزن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318573
سلام بچه ها
من میخوام یک fw-390jcb+ بخرم. این مدل ساخت آمریکاست. با این کانفیگ:
cpu t9400
ram 4
grafic 3650
hard 320 5400
dvd rw
می خواستم ببینم اگه هاردشو عوض کنم و 500 7200 rpm بزارم،ویندوز اصلیش از دست میره (ریکاوریه) یا میشه اونا روی هارد جدید گذاشت؟
در ضمن این مدل درایور xp ش پیدا میشه؟
لطفا اگر کسی آدرس درایورش را داره کمک کنه. توی تاپیک درایورها که کسی جواب نمیده!
متشکرم.
سلام
یه لپ تاپ لطفا معرفی کنید بین 1.5 تا 2
می خوام ظاهرش بسیار زیبا باشه
مانیتور ترجیاحا 15.4"
طوری باشه که اگه خدایی نکرده خواستم یه موقع بازی با گرافیک بالا روش نصب کنم بتونه اجرا کنه
خارج از این ها به نظرتون Mc Book Pro از Apple ارزش خریدن داره
یا بهتره بگم جوابگوی نیاز های من هست
بین Dell و Acer از جهت کیفیت ساخت و کارآیی Dell بهتره. من اگه جای شما باشم Dell می گیرم. اگه هزینه ش بالاست هم می تونید برید سراغ مدل Vostro A860 که نسبت به قیمتش کانفیگ خوبی داره:نقل قول:
Dell Vostro A860
CPU: Intel Core 2 Duo 1.86GHz (512k Cache)
HDD: 120GB+
VGA: 224 Intel X3100
Battery: 4 Cell
Price: 555.000 Tomans
عزیز جان تاپیک رو اشتباه اومدی! برای مشکلات نرم افزار برو این بخش:نقل قول:
و برای درایورها هم برو اینجا:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=258
شاید یکی از بهترین گزینه ها برای شما Dell Studio XPS 1640 باشه. شیک، باکلاس، قدرتمند و با کارآیی بالا.نقل قول:
Dell Studio XPS 1640
CPU: Intel Core 2 Duo 2.53 T9400
LCD: 16.0" LED WXGA
RAM: 4GB DDR3
VGA: ATI Radeon 3670 512MB Dedicated
HDD: 500GB ++
Price: 1,750,000 Tomans
البته به گزینه های زیر هم می تونید فکر کنید:
HP Pavilion DV5-1299
CPU: Intel Core 2 Duo T9550 2.66 GHz, cache 6 MB
RAM: 4GB
HDD: 320 GB
LCD: 15.4” WXGA High Definition BrightView
VGA: NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB dedicated
Price: 1,650,000 Tomans
که خیلی داغ می کنه
HP Pavilion DV6-1199
CPU: Intel Centrino2 Core 2 Duo T9550 2.66 GHz Level 2 cache 6 MB
RAM: 4GB
HDD: 500GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition
VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 1GB dedicated
Price: 1,680,000 Tomans
کانفیگش واقعاً عالیه ولی هنوز امتجان پس نداده.
در مورد Mac book pro هم باید بگم استایل و زیبایی خاص خودش رو داره. ولی اگه می خواهید روش ویندوز نصب کنید از همین الان سراغش نرید بهتره!
سلام از اين دو لب تاب کدوم بهتره؟ لطفاً دليلشو بگيد.
Dell Studio XPS 1640
Sony-VAIO-FW398Y-H
ميشه لطف کنيد بگيد برای game اين 2 گزينه زياد فرق دارن يا نه ؟ ممنون.
ATi Mobility Radeon HD 3650
NVIDIA GeForce 9400M GT
با سلام
من چند تاسوال داشتم در رابطه با زياد داغ كردن hp dv5 1299 :
1- ايا در حالت كاركرد عادي هم داغ ميكنه؟
2- ايا اين داغ كردن غير طبيعي هست؟
3- ايا اين قضيه باعث كاهش عمر دستگاه ميشه؟
برای مقایسه کارت گرافیک ها می تونید به اینجا مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
1- نه بیشتر موقع کارهای گرافیکی سنگین مثل بازینقل قول:
2- تا حدی بله. البته این داغ کردن به خاطر کارت گرافیک 9600GT هستش
3- ممکنه.
جنا ب scorpion 818 از جوابتون ممنونم ولي سوالي داشتم و اون هم اينكه ايا كليه لپ تاپهايي كه از كارت گرافيكي مدل 9600gt بهره ميبرند نظير hp hdx 16-1155 and hp hdx 18-1155 هم همين مشكل رو دارند يا فقط در مورد dv5-1299 هستش؟
من به ندرت سراغ بازي ميرم و هدفم بيشتر كارهاي معمولي و نرم افزارهاي مهندسي مثل pdms و caesar هستش.
البته من سفارش خريد اين دستگاه رو از دبي دادم البته هنوز مطمئن نيستم خريد اري شده باشه ، ولي همين قضيه داغ شدن من رو يكمي تو شك انداخنه كه شايد سفارش خريدم رو كنسل كنم.
نظر دوستان راجعبه elit book 6930p hp و thinkpad t400 lenovo و dell laletitude e6400 چیه بینه این چند مدل موندم.میگن که elitbook 6930p 15 تا 15 ساعت بدون نیاز به باطری شارژ کردن مدام کار میکنه.کاره من تو محیطهایه و خودمم با برنامه هایه نسبتا سنگینی کار میکنم مثل cad & matlab & ansis & abaqus وتا حالا تو عمرمم با کامپیتر بازی نکردم.:18: البته با اغراغ شدید. فقط مشکل وزن با همشون دارم.
کانفیگشون برابره اما lcd t400 رزولیشن بهتری داره و وزن بهتر.hp باطری بهتر.
تا 2 ملیون میتونم پول بدم . راستی elit book تو ایران پیدا میشه.
برای گیم کدون یکی بهتره؟؟:
HP DV6 1125
یا DELL XPS 1640 ?
لطفا با دلیل بگید
مرسی
قیمت Inspiron Mini 12 و Inspiron Mini 9 چنده ؟
ممنون
مطمئن نیستم ولی فکر می کنم این طور باشه چون کلاً 9600GT به خاطر حجم پردازش بالا زیاد داغ می کنه. البته به این خیلی به ساختار سیستم خنک کننده و طراحی کلی لپ تاپ هم ربط داره. ولی شما اگه خیلی کار گرافیکی سنگین نمی کنید می تونه گزینه خیلی خوبی برای شما باشه.نقل قول:
با سلام
میشه یه لپ تاپ تو رنج 600 که حتی المقدور عمر باطریش خوب باشه و ترجیحا بلوتوث هم داشته باشه برام معرفی کنید...
با تشکر
اگه بخواهیم از جهت کارت گرافیک بررسی کنیم مسلماً HP DV6 1125 بهتره.نقل قول:
به اینجا مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=276134
Dell Vostro A860نقل قول:
CPU: Intel Core 2 Duo 1.86GHz (512k Cache)
HDD: 120GB+
VGA: 224 Intel X3100
Battery: 4 Cell
Price: 555.000 Tomans
Dell Inspiron 1545
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0GHz (1M Cache)
HDD: 160GB+
VGA: 224 Intel GM45
Price: 690.000 Tomans
که دومی به مراتب بهتر از اولیه.
شرمنده این قضیه dos چیه خوب چرا سیستم عاملش ویندوز نیست؟؟(یعنی نمیشه سیستم عاملش رو ویندوز کرد)؟نقل قول:
سیستم عامل روش نیست ولی خودتون می تونید روش نصب کنید.نقل قول:
ببخشید اینDell Inspiron 1545 که مودم نداره اگه میشه یه دونه با مودم با همون ویژگی های که گفتم معرفی کنیدنقل قول:
واقعا ممنون میشم:11:
مي خوام يکي از مدل هاي dell رو بخرم. يکي از شرکت هاي مرتبط با نمايندگيش گفت هفته ي ديگه اين مارک 300 تومن ارزون تر ميشه. نظرتون چيه؟
سلام من يه مدل از ايران رهجو ديدم به اسم vgn-fw 36معتبره؟ اصلا وجود داره
اينم confige:
cpu 2core2duo 2.53
cash 3
fbs 1066
ram 4ddr2
hard400
vga ati hd 3650 ,512 dedicat
bluray
16 full hd monitor
vista hom
15.500.000 rial
خوبه يا همون dell 1640
بگيرم
سلام و خسته نباشید ممنون میشم کمکم کنید:
1-لطفا چند مدل نوت بوک برای game که کم نیاره در رنج قیمت 1100000 تا 1300000 پیشنهاد کنید.
2-در همون رنج قیمت چند مدل نوت بوک که دارای کارت گرافیک ati 4650 hd باشند را پیشنهاد کنید.
3-نظر خودتونم با توجه به نیازی که دارم بگید (فکر کنید خودتون میخاید بگیرید).
4-میگن نوت بوک 1 gb vga داره بعلاوه 512 mb deciacte یعنی چی و کجا اون 512 mb استفاده میشه؟