سلام
دیسک و صفحه رو تازه عوض کردم ، ماشین در حال سکون لرزش داره مثل حالتی که صفحه کلاج تموم شده باشه ! :n36:
Printable View
سلام
دیسک و صفحه رو تازه عوض کردم ، ماشین در حال سکون لرزش داره مثل حالتی که صفحه کلاج تموم شده باشه ! :n36:
سلامنقل قول:
منظورت اینه درجا ماشین کار میکنه لرزش داره؟؟ بعد از تعویض این مشکل بوجود اومد؟
اگه اینطور باشه و از لحاظ متوری و همچنین سنسور ها و سیم و سکوت اونها مطمئن هستی احتمالا مربوط به دسته موتور ها علی الخصوص اونی که زیر گیربکس قرار داره هستش. همچنین رام زیر گیبرکس رو اگه نگاه کنی با 4 تا پیچ به اتاق بسته شده. زیر هر 4 پیچ 4 تا بوش لاستیکی دوطرفه داره (یکی زیر رام بین ورق رام و اتاق و دیگری بین ورق رام و پیچ) که لرزش رو جذب میکنن و از انتقال به اتاق جلوگیری میکنن. زیاد دیnم تعمیرکار ها لاستیک ها رو بعد از چند بار باز و بسته شدن و خراب شدن کنار میندازن و دیگه نمیبندن و یا نصفه نیمه میبندن. اگه نداره 4 تا بخر ببند تاثیر خوبی داره
سلام
پراید ۸۳ انژکتور تکسوز
صبح ها بعد یک یا نهایت دو استارت روشن میشه
ماشین شروع میکنه به ریپ زدن و از اگزوز صدا تپ تپ میاد
گاهی پیش میاد در این حالت ماشین خاموش میشه
اما بعد سه چهار دقیقه عادی میشه
نمیخوام الکی خرج کنم و شنیدم اینجور مشکلات تو این مدل عادیه. درسته؟
اگع عادی نیست مشکل چیه؟ و چقدر هزینه داره تازه این ماشین رو با هزارتا بدبختی خریدم
اگه ecu ماشین ساژم باشه خیلی اینطوری دیدم
شما صبح قبل روشن کردن اول از همه سوییچ رو باز کن و صدای پمپ بنزین قطع شد سوییچ رو ببند و 2-3 بار تکرار کن و آخرین بار همونطور سوییچ رو بذار یه 15-20 ثانیه باز باشه و بعدش استارت بزن ببین درست میشه یا نه
سلام .
علت اینکه بوی اگزوز ماشین جلویی یا بوی محیط اطراف، موقع حرکت وارد اتاق میشه از چیه ؟
سلامنقل قول:
تهویه ماشین (هوای کولر و بخاری) وقتی روی ورود هوا از خارج باشه هوای بیرون به داخل میاد و این اتفاق می افته. اگه گردش رو محدود به اتاق کنی بهتر میشه ولی کلا ماشین ایرانی انقدر سوراخ سنبه داره هر کار کنی یه مقدار وارد میشه:n31: دکمه تهویه رو بزن بهتر میشه
نقل قول:
جواب نداد همونجوریه
به واشر سرسیلندر ربطی داره؟
یکی گفت حتما واشر ضعیف کرده
یه بنده خدایی گفت ساژم ذاتش همینه الکی خرج نکن
موندم چه کنم تازه ماشین رو با قرض خریدم
آره ساژم زیاد اینطوری میشه و دلیلش هم دقیق معلوم نمیشه (همه اینطور نیستن ولی زیاد هست که اینطوریه)نقل قول:
واشر مشکل داشته باشه نشونه های زیادی داره، آب روغن قاطی کردن، باد کردن شیلنگ های آب و... که با کمپرس گرفتن مشخص میشه. پراید خیلی سخت واشر میسوزونه
شما فشار بنزین و سوزن انژکتورها رو هم تست کن. اگه دیاگ نزدی برو یه بار یاگ بزن شاید اصلا یکی از سنسورهات خراب باشن
اگه با این کارها درست نشد زیاد الکی خرج نکن چون تجربه ش رو دارم (با کلی خرج هم درست نشد) همینطوری استفاده کن، فقط موقعی که موتور سرده بد روشن میشه وگرنه مشکل دیگه نداره. اگه بخوای درست کنی تعمیرکارها برای اینکه مشکل رو حل کنن به مرور همه چیز رو عوض میکنن و آخرش هم ممکنه درست نشه و فقط کلی پول و وقت ازت گرفته بشه. به نظر من اگه در اطرافت کسی پراید ساژم (بدون ایموبلایزر باشه البته، تا آخر 85) داره و مشکلی نداره یه روز ای سی یو رو جابجا کن و تست کن ببین حل میشه یا نه. چون من فقط ای سی یو رو تست نکردم و احتمالش زیاده این عیب شایع از ای سی یو باشه
سلام دوستان
امروز شلنگ بالای رادیاتو عوض کردم ،مسئله ای که فکرمو درگیر خودش کرد این بود که وقتی شلنگو در اوردم از طرف موتور اب شروع به ریزش کرد البته نه به شدت اما بصورت مداوم تا چند دقیقه ادامه داشت تا قطع شد ،الان چیزی که رو مخمه اینه که وقتی ماشین از شب تا صبح خاموش بوده و کاملا سرد شده مگه ترموستات نباید کاملا بسته باشه؟یعنی ترموستات خراب شده؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز هیچ موقع نمیتونی تو ماشین شیلنگی رو باز کنی و اب نیاد:n02: انقدر شیلنگ و سوراخ های پیچ در پیچ هست که آب توش باشه. ترموستات فقط کارش جدا کردن 2 بخش از همدیگه هست و در واقع یک شیر هست. تو هر طرفش که شیلنگ هایی وجود داره رو باز کنی اب پشت اون بخش میاد بیرون. مشکلی نداره:n39:
ترموستات اگه باز مونده باشه صبح ها ماشین خیلی دیر گرم میشه و همچنین سرعت یه خورده بالا که بری سریع آمپر آب میفته پایین و بخاری سرد (ولرم) میشه
نقل قول:
غروب رفتم ۶۰ تومن خرج کردم اومدم
صافی بنزین رو عوض کردم ، مکانیک بازش کرد و بهم نشون داد توش پر لجن بود
استوپر رو با اسپری تمیز کرد،
سوزن انژکتورها رو با دستگاه شست و بعد دوباره با اسپری تمیز کرد
شمع هام رو نگاه کرد گفت زیاد کار نکردن ولی شمع هات متفرقه هست و حتما عوض کن (گفتم فعلا پول شمع ندارم خودش چندتا شمع کارکرده انداخت روش . طرف آشناست)
دیاگ زد و گفت مشکلی نیست ای سی یو رو هم فلش زد
گفت بشین استارت بزن
با یه نیش گاز ماشین بی سر و صدا روشن شد و خبری از ریپ و لرزش نبود و دور موتور هم خیلی ریلکس و خوب عمل کرد
بعد گفت برو یه دور بزن ببین چطوره
واقعا حال کردم . نفس ماشین باز شد. شتاب و لرزش و صدای ماشین کلا خوابید . موتور نرم کار کرد.
گفت چیزهایی اولیه رو ردیف کردیم. اگه بازهم مشکل داشت باید بیاری یه فکر دیگه بکنیم.
به نظر شما بیشتر کدوم بخش مشکل ریپ زدن رو حل کرده؟
بازهم امکان داره به مشکل بخوره؟
خداروشکر که حل شد. این کارها رو که انجام دادین جزو سرویس ها هست و باید چند وقت یک بار تکرار بشه و پشت گوش انداخته نیشه، مثلا صافی بنزین که با بنزین های آشغال ما باید زود عوض بشه. فکر کنم یکی از این دو تا مشکلت رو حل کرده: یا سوزن انژکتورها و یا یا فلش ای سی یونقل قول:
فقط امیدوارم دوباره بعد چند روز تکرار نشه چون اگه مورد از ای سی یو باشه با فلش درست میشه و با یکی دو روز کارکرد دوباره بر میگرده
با سلام وتشکرنقل قول:
اتفاقا نکته درهمینه که تو جاده امپر به نصف هم نمیرسه و بخاری همیشه ولرمه !پس ترموستات باید تعویض بشه درسته؟
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
البته به نصف نرسیدن دلیل نمیشه چون به هر حال تو جاده مخصوصا تو این فصل آمپر پایینتر از حالت عادی هستش. بستگی به ماشین داره. ماشینت چیه؟؟
ولرم بودن از گرفتگی رادیاتور بخاری و یا خرابی اهرم تغییر حالت گرم و سرد هم میتونه باشه
البته اگه چند ساله ترموستات عوض نکردی ضرر نداره عوض کنی چون حتی اگه هنوز سالم هم باشه ممکنه بخاطر کارکرد بالا یه روزی گیر کنه (بسته بمونه) و درد سر درست کنه. واسه همین بهتره چند سال یه بار حتما عوض بشه چون هم دقتش رو از دست میده و هم قیمتی نداره:n02:
نقل قول:
من خودم فکر میکنم بیشتر مشکل از شمع ها بوده
چون شمع ها که عوض شد کلا رفتار ماشین تغییر کرد :-)
ایشالله که برنمیگرده
ماشینم پرایدو 4ساله که ترموستاتش عوض نشدهنقل قول:
از توصیه شما ممنونم.برای خرید ترموستات برند بخصوصی باید تهیه کنم ؟
عوضش کن دیگه عمرش تمومه. تو بسته بندی سایپا یدک بگیر. اگه نبود برند علمی ساز بگیر جنسش خوبه:n39: اگه میخوای بخاری بهتر بشه 82 درجه بگیر (البته بخاری پراید کلا داغ نمیشه)نقل قول:
با سلام
من زانتیا دارم اول صبح با تک استارت روشن میشه اما در طول روز زیاد استارت میخوره علت چیست؟
درضمن پمپ بنزین صافی شمع وایر شمع رله دوبل رو عوض کردم سوزنها رو هم سرویس کردم باز به همون صورته
سلامنقل قول:
ترموستاتو عض کردم و 82 انداختم( فابریکش هم 82 بود) تو شهر برخلاف ترموستات قبلی امپر از وسط هم رد میشه !جوری که ماشینو که خاموش میکنم فن همچنان کار میکنه! این طبیعیه؟ تو جاده هنوز نرفتم ببینم امپر چه قدر بالا میاد
یه سوال دیگه،با اینکه موقع تعویض ترموستات مقداری اب رادیات زمین ریخت ، الان قمقمه پره پره !
سلام دوست عزیزنقل قول:
احتمالا هوا تو سیستم مونده. شما ماشین سرد شد در رادیاتور رو باز کن ببین لب به لب پر هست یا نه. همیشه تو حالت سرد باید لب به لب باشه. پر بودن قمقمه هم دلیلش همین هوا داشتن هست و باعث میشه نتونه آب رو مکش کنه و موقع داغ شدن فقط پس میزنه. یکی دو روز حتما صبح ها آب رو از خود درب رادیاتور پر کن خودش درست میشه، چون پراید هواگیری خاصی نیاز نداره و خودش هواگیری میشه
سلام
چند صفحه قبل مشکل ماشیبنم ( پژو پارس ) رو گفتم. و اونم این بود که وقتی سرعت ماشین کمه یا میخواهیم دنده عوض کنیم یا پشت چراغ قرمز وایستادیم و میخواهیم حرکت کنیم. ماشین ریپ میزنه و یا خیلی کند حرکت میکنه و بعد یهو سرعت میگیره
دیروز بردم نمایندگی تعمیرگاهی سایپا !! همه نوع ماشینی رو اونجا تعمیر میکردن. مشکل رو از برق ماشین تشحیص داد. وصل به دستگاه و گفت سنسور اکسیژنه رو باید تعویض کنه. یه انبار هم داشت که رفت و سنسور اکسیژنه رو نشونم داد ( ساخت ژاپن بود ) . قیمت سنسور هم 210 هزار تومان گفت.
بگم تعویض کنه ؟ به نظرتون مشکل از همینه ؟ قیمت منصفانه است ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله این مشکل 90 درصد از سنسور اکسیژنه و ماشین تو شروع حرکت کپ میکنه. قیمت بالا داده، اینکه میگی ژاپنی بود احتمالا مارک ntk هست که قیمتش فک کنم 140-150 هستش. اگه تهرانی برو از خیابون ملت بگیر که خیلی قیمتا فرق دارن و اگه جای دیگه هستی از سطح شهر هم قیمت بگیر. تعویضش هم کاری نداره و بعدش هم نیاز به دیاگ نداره و اگه عوض کنی خودش با یه مقدار کارکرد تو ecu شناخته میشه.
ماشینت مدلش چیه؟ سوکت سنسور کسیژنش از کدوما هستش؟؟
امیر جان ممنون از جوابتنقل قول:
ماشین پژو پارس سال هست ( بهمن 92 ) . سنسور رو که آورد با کارتنش بود. یادم نیست مارکش چی بود. اما دیدم که ساخت ژاپن بود. پس قیمت رو زیاد گفته و برم از مغازه های داحل شهر بگیرم. متاسفانه تهران نیستم . رفسنجان هستم
مشکل فقط هنگام شروع حرکت نیست. زمانی که توی حرکت هستم و میخوام دنده عوض کنم هم ریپ میزنه. البته همیشه نه. اکثر مواقع
بازم مرسی. ان شالله فردا عصر میرم واسه خرید و تعویض سنسور. مارک ntk ژاپن خوبه ؟ یا مدل بهتر از اونم هست ؟
خواهش میکنم داداشنقل قول:
این مشکلات از چیز دیگه هم ممکن هست باشه ولی سنسور اکسیژن از همه بیشتر مشکوکه و اگر دیاگ زده و سنسور رو خراب نشون داده پس 100 درصد از همینه. سنسور اکسیژن از همه سنسورهای ماشین مهمتره و خرابیش همه چیز رو به هم میریزه.
ntk اگه اصل باشه خیلی خوبه ولی من تو 2-3 تا ماشین از جنسای خیلی ارزونتر هم استفاده کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشته و براحتی 2-3 سال کار میکنن. مثلا برند master motors که چینی هم هستش. قیمتش حدود 70 تومنه. از هر جا میخری ازش گارانتی بگیر بگو حداقل یه هفته گارانتی بده چون معمولا اگه بخواد خراب باشه همون اول خرابه و کار نمیکنه و اگر هم درست کار کنه به زودی خراب نمیشه:n31: مارک کروز هم کیفیت بالایی داره و قیمتش هم باید حدود 110 باشه ولی کم گیر میاد
مغازه های داخل شهر مارک ntk نداشتن. یکی از مغازه ها مارک بوش گرفتم که بارکد آلمانی داره به قیمت 126 تومان. روش نوشته ساخت آلمان. کلا گارانتی نداشتن مغازه ها. فکر کنم همه رو قاچاقی میارن. اون ntk هم که 210 قیمت داده بود با اجرت بود و قیمت خود سنسور 185 تومان بودهنقل قول:
خلاصه بردم پیش تعمیرگاه . گفت خوبه. اما تعویض نکرد. آدرس داد برم جای دیگه به جای تعویض سنسور. کیت روش بکشه ( بزنه ؟ ) و مشکل حل میشه. قرار شد فردا برم
الان سوال اینجاست که کیت کشیدن ( زدن ) مشکل رو حل میکنه ؟ بهتره تعویض کنم یا کیت بکشم ؟
بوش هم خوبه. البته اصل بودنشون معلوم نیست ولی کیفیت خوبی دارن. در مورد گارانتی، هیچ کدوم ندارن ولی خود مغازه دارها اگه بخوان میتونن پس بگیرن و برگشت بدننقل قول:
اگه منظورش از کیت گذاشتن، نصب شبیه ساز باشه که 2 ریال ارزش نداره (یه برد الکترونیکی هست که یه ولتاژ ثابتی رو به ecu میده، در حالی که سنسور هر لحظه ولتاژ متغیری بهش میده). این کیت فقط یه حالت رو شبیه سازی میکنه و باعث میشه خطا نیفته ولی ماشین نمیتونه تو بهتذین حالت کار کنه، چون سنسور اکسیژن توی هر لحظه نسبت اکسیژن رو توی گاز های خروجی تشخیص میده و سوخت رو باهاش تنظیم میکنه و خیلی ساختمان حساسی داره. فقط باید سنسور اکسیژن سالم بندازی تا بهترین شتاب و قدرت و کمترین مصرف سوخت و آلایندگی رو داشته باشی:n39:
برای ماشینم (پراید) مشگلی امشب بوجود آمد ....
سر شب که میخواستم برم بیرون دیدم پشت آمپرا اون علامت رادیات روشنه گفتم خب بد نیس اگر سطح مایع رادیات چک بشه ... بعدش رفتم کاپوتو زدم بالا و در رادیاتو برداشتم و مقداری آب رقیق شده ریختم داخل .... امان از حواس پرتی ... امان از گیجی و امان از فشارهای روحی و عصبی ... :n03: بعدش کلا فراموش کردم که در رایات (همون گرده) رو ببندم و همینجور مثل یک احمق کاپوتو دادم پایین و رفتم برو که میری .... !! دو سه بار هم سر چراغ قرمزا دیدم که بخار میاد بیرون ... گفتم به جهنم حتما چون دور و برش آب ریخته به این خاطره .... بعد هم همینجور رفتم و مسیر هم مقداری زیاد بوده .... بعدش داشتم میومدم خونه و باز سر کوچه توجه ام به بخارها جلب شد ... و وقتی رسیدم خانه داخل پارکینگ کاپوتو دادم بالا .... ای دل غافل ... درشو نگذاشتم ... حالا خدا رو شکر در نیافتاده بود هم بیرون و همونجا بود .... چه مشگلی ممکنه بوجود آمده باشه یا بیاد !!!!؟؟؟ :n03::n28:
منم 2 ماه پیش دقیقا همینجوری شد برام و یادم رفت درب رادیاتور رو ببندم. روغن ماشین هم کم بود. نتیجه این شد که وسط جاده ماشین خاموش شد و آمپر چسبیده بود به H !!نقل قول:
ماشین رو بکسل کردم و فرداش معلوم شد که عملیات تراشکاری سر پیستون و واتر پمپ رو باید انجام بدم. امیدوارم به این مرحله ها نرسیده باشی. برای من 300 تومانی خرج برداشت.حالا دوستان میان توضیح میدن
سلامنقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن اگه آمپر به ته چسبیده باشه احتمال خرابی و سوختن واشر سر سیلندر و... هست ولی در کل برای شما این احتمال کمه، پراید تو این زمینه بسیار سگ جون هستش و معمولا هیچیش نمیشه ولی اگه از خانواده پژو بود 100 درصد باز کردن سرسیلندر نیاز بود:n39: شما آب رو پر کن و 2-3 روز هم صبح ها چک کن که پر باشه بعدش اگه به مورد مشکوکی مثل بد کار کردن و آب کم کردن نخوردی هیچ مشکلی پیش نیومده:n31:
دوستان پژو پارس چه نوع سنسور اکسیژنی میخوره ؟ یکی گرفته بودم اما گفتن بهش نمیخوره و باید یورو 4 SSAT باشه
چرا وقتی ماشین رو به دیاگ وصل میکنه به جای اینکه پژو پارس رو انتخاب کنه پژو 405 رو انتخاب میکنن ؟ اونا ( تنظیم موتوری ها ) اشتباه میکنن یا ایران خودرو سر من کلاه گذاشته و 405 فروخته ؟ :n28:
سلامنقل قول:
ماشینای ایرانی مثل ماشین های دنیا نیست که بگی مثلا تویوتا کرولا چه سنسوری میخوره. تا حالا 10 مدل ecu و سیستم انژکتور مختلف روی ماشینا قرار دادن و هر کدوم با هم فرق دارن. ضمنا سیستم موتور و انژکتور پارس و 405 یکیه پس توی دیاگ فرقی با هم ندارن.
اما در مورد ssat، این سسیستم یکی از بدترین و بی کیفیت ترین سیستم های انژکتور مورد استفاده در خودرو های داخل بوده. در مورد سنسور اکسیژنش هم من تا اونجا که اطلاع دارم فقط و فقط باید مارک خودش رو گیر بیاری (گرچه سوکتش مثل زیمنسی هست، مستطیلی مشکی داخل زرد ولی باهاش مچ نمیشه). شما بگرد دقیقا سنسوری رو پیدا کن که روش ssat خورده باشه. قیمتش هم فکر کنم حدودا 100 تومنه
سلام دوستان
در صورت امکان تعمیرگاه خوب و با انصاف جهت سرویس های دوره ای خودرو مانند تعویض روغن و ..... رو در تهران ( ترجیحا غرب تهران ) معرفی کنید که بنده بتونم با خیال راحت و جلوگیری از خرید جنس های تقلبی راحت ماشینو سرویس کنیم ؟ مدل ماشین هم 206:n40:
سلام پراید 87 دارم تو سرعت 100 یا 120 دارم میرم بعد وامیسم دنده رو خلاص میکنم دور موتور رو 2 گیر میکنه و بعد ز چند ثانیه یهویی برمیگرده سرجاش تو اون موقعی که رو 2 هست موتور بدجور گاز میخوره دوسه بار گاز میزنم دور موتور پایین میاد این 1 هفته هست این وضع مثلا میبینی 1 ماه خوبه 2 هفته اینجوریه واشر سرسیلندر و صافی بنزین و باطری و خلاصه همه چی تازه عوض کردم کمک فنر هم تازه تعویض کردم خلاصه منظور میگم همه چیشو تازه و تمیزه فقط نمیدونم مشکل از چیه این گاز خوردن بی دلیل ممکنه از استپ موتور باشه؟کمک لطفا
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مشکل از بخش دریچه گاز هست و به احتمال خیلی خیلی زیاد از خود استپر. پیشنهاد میشه اول استپر رو باز کنید و کامل تمیز کنید اگه باز هم مشکل وجود داشت با یه استپر دیگه عوض کنید (ترجیحا از روی یه ماشین سالم جابجا کنید) ببینید چطور میشه. اگه استپر نباشه قطعه بعدی که ممکنه خراب باشه، پتانسیومتر دریچه گاز هست که پایینتر از استپر قرار گرفته. شما فعلا از همون استپر شروع کن چون 99 درصد این مشکل از استپر میشه:n39:
چه مارکی خوبه؟الان با مکانیک نمایندگی سایپا هماهنگ کردم میگه شرکتی بیار برات تعویض کنم مدل ماشینم 87 هست هیدرولیک سفارشی باید زیمنس بگیرم براش؟
به نظر من اول با یه ماشین جابجا کن (بلخره تو اطرافیان یه پراید یا پیکان پیدا میشه تست کنی) استپر همه پراید ها و پیکان (و همچنین آردی و روا) به هم میخورن و یکی هستن. هر موقع خواستی بخری مطمئن ترینش مارک ایران کاربراتور هست، بقیه شانسی هستن ممکنه کار کنن ممکن هم هست از همون اول اذیت کنننقل قول:
دوستان ماشینم 405 86 آب کم میکرد هفته ای یک لیوان امروز افتاد ب پرت پرت و بردم تعمیرگاه دود سفید شدید هم میداد مکانیک گفت واشرسرسیلندرت باطل شده باید باز کنم باز کرد دید بعله باطل شده سرسیلندر هم باید بر کف تراشی خلاصه بردم تراشکار گفت چون ی مقدار زنگ زده باید هم جوش بخوره هم تراش میشه هزینش 200 تومن گفتم اگه فقط کف تراشی بشه چی گفت زیاد واست کار نمیکنه خلاصه ماهم گفتیم چیکار کنیم فعلا درست کن تا بعد حالا هرکس ی حرفی میزنه یکی میگه باهمین کف تراشی درست میشه خوب شد جوش ندادی یکی میگه نه ممکن دوباره عود کنه یکی میگه نو بزن سرسیلندر یکی میگه نو بزنی همش شده چینی کلی قطعات دیگه مثل سوپاپ هم باید نو کنی حالا موندم کسی نظری نداره؟:n03:
سوال مارو که کسی جواب نداد:n35: لااقل کسی میدونه سرسیلندر 405 اصل فرانسش نو تو بازار هست؟اگه نیست امکان داره با رفع تحریم ها بیاد اصلیش؟مارک کیک یا الدورا چی چطور هستند؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز در مورد سرسیلندر موتور xu7 اصلا نمیشه نظر قطعی داد. این موتور تو این بخش شدیدا مشکل داره و با این جنس قطعات و تعمیرکارهای ما که دیگه...:n31:
در مورد مارک ها، اصلا سمت ایساکویی نرو که قطعه رو از نزدیک میبینی حالت به هم میخوره. فرانسوی هم که اصلا فکرش رو نکن، چرا باید قطعه ماشین 30 سال پیش رو تولید کنن؟
الدورا سرسیلندرش رو ندیدم ولی خیلی از قطعاتش با کیفیت هستن و احتمالا سرسیلندرش هم حداقل از خیلی ها بهتر باشه. کیک فکر میکنم واشر سرسیلندر باشه و ندیدم سرسیلندری با این مارک فروخته بشه!:n38: به نظرم الان با این وضعیت همین الدورا مطمئن ترین مارک باشه
درسته واشر کیک هست اگه کسی بود انداخته باشه الدورا بتونم پیدا کنم ازش بپرسم خوبه:n02: اکثر پژو دارها با این سرسیلندر آشغال درگیر مرسی از شما:n04:نقل قول: