به خاطر پایین بودن سرعت اینترنت مخابرا نمی تونم از و-ی پ-ی ا-ن استفاده کنم ، س-ا-ک-س دارم ولی بازم نمیشه - یکی دوتا اد میشه ولی دیگه نه !!:41:نقل قول:
Printable View
به خاطر پایین بودن سرعت اینترنت مخابرا نمی تونم از و-ی پ-ی ا-ن استفاده کنم ، س-ا-ک-س دارم ولی بازم نمیشه - یکی دوتا اد میشه ولی دیگه نه !!:41:نقل قول:
نقل قول:
ساکس روی یاهو مسنجر تاثیر نداره و باید تنظیمات خاصی روش صورت بگیره ولی وی | پی / ان راحت این نوع مشکلات رو باید برطرف کنه
از ديروز تا به حال هر كار ميكنم ياهو مسنجر كار نميكنه اما به راحتي وارد ايميل ميشم و از اون قسمت آنلاين ميشه و مشكلي ندارم.نرم افزارم پاك كردم و دوباره نصبش كردم.چند تا ورژن مختلف نصب كردم اما هنوز اين مشكل برام وجود داره.
فقط از طريق وي.پي.N كار ميكنه ياهو مسنجرم.
راهي هست كه نياز به وي ... نباشه
برا ما که داره! :31:نقل قول:
اونم بدون تنظیمات ولی برای گاهیا تنظیمات میخواد!!
نقل قول:
ی سوال : اون شخصی که شما میخواهی ادش کنی شمارو تونسته اد کنه یانه؟
من احتمال میدم که یا آی دی ایشون تو مسنجر شما یا بالعکس
در لیست ignore قرار گرفته باشه که باید حذف بشه
حتماً یک سری به اونجا بزن شما
perferene / ignore list
نقل قول:
زمانی که فیلترینگ سراسری اعمال بشه بدون تنظیمات هیچ اثری نداره و نخواهد داشت
اگه شما اون موقع ها دقت کرده باشی تو اون تاپیک یاهو مسنجر واقع در انجمن اینترنت و شبکه بحث کردیم. برای گاهیا میشد برای گاهی نه بدون تنظیمات!نقل قول:
دوستان چطوری از اسمایلیها استفاده کنیم.بعضیهاشون دانلود میشن نصب میشن ولی تو مسنجر اضافه نمیشن.
بعضیها هم که سایتها بصورت GIF میذارن.مثلا باندو رو من داشتم ولی الان کارن نمیکنه.
بهترین اسمایلیها چیه نصب کنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
با درود دوستان من زمانی که می خوام مسنجر ویرایش تازه ی یاهو رو نصب کنم این ایراد رو ازم می گیره و نمی زاره نصب کنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید چکار کنم؟ با سپاس
سلام
فکر کنم مربوط به ناقص بودن setup هستش.
این برنامه رو روی یک سیستم دیگه نصب کنید.
اگه نصب شد که مشکل از سیستمتونه.
اگه نصب نشد معلوم میشه که مشکل از setup هستش و یک بار دیگه برنامه رو از سابت Yahoo دانلود کنید.
سلام..نقل قول:
شما که میگین میخوام نصب کنم ارور میده ، این ارور که مربوط به باز شدنه برنامه هستش ؟
دقیقا منظورتون چیه ؟
موفق باشید..:40:
ببخشید درسته. زمانی که برناهم رو نصب می کنم و می خوام بازش کنم این ایراد رو می گیره. راه حل چیه؟نقل قول:
با سپاس
برنامه رو پاک کنید دوباره نصب کنید.نقل قول:
ولی دوست گرامی این کارو ده ها بار انجام دادم و گویا ربطی به این موضوع ندارهنقل قول:
نقل قول:
یک عکس از ارور مربوطه بگیرید و قرار بدید تا ببینیم ارور از چی هست و مشکل کجا میتونه باشه
:41::13::11:نقل قول:
کمک!
نقل قول:
نرم افزار ايراد داره و بايد مجدد دانلود بشه از يك سرور ديگه كه فايل سالم باشه
نرم افزار فعلي رو پاك كنيد و سيستم رو ريستارت كنيد
بعد از بالا اومدن ويندوز نرم افزار دانلود شده رو نصب كنيد
اگر به مشكل برخورديد يك ورژن ديگه رو امتحان كنيد
سلام خسته نباشید
آقا مشکل من اینه که وقتی میخوام کسی رو ادد کنم نمیشه ولی دیگران میتونن منو اد کنن ولی من نمیتونم چیکار کنم
اینترنتم ای دی اس ال با ایدی دیگه تو همون سیستم میزنم درسته کجا باید گزینه ای بزنم مثل اینکه محدود شدم
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
م خسته نباشید
آقا مشکل من اینه که وقتی میخوام کسی رو ادد کنم نمیشه ولی دیگران میتونن منو اد کنن ولی من نمیتونم چیکار کنم
اینترنتم ای دی اس ال با ایدی دیگه تو همون سیستم میزنم درسته کجا باید گزینه ای بزنم مثل اینکه محدود شدم
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
اد لیستامم خیلی کمن 9 تا بیشتر نیستن
شما با وی | پی / ان امتحان کنید مشکلتون باید برطرف بشهنقل قول:
موفق باشید
این عکس که نشون میده شما طرف رو add کردی و باید بمونی تا اونم هم تایید کنهنقل قول:
اون نیست دوست عزیز من خودم با دوتا ایدی میام بالا اونو اد میکنم بازم نمیشه
گزینه ای چیزی نیست بزنم درست بشه on ya off گزینه ای هست مرا از این بدبختی نجات بدین
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
حاضرم یوزر پسوردمم بدم یکی درست کنه
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
id=e_salimpour
شاید از نسخه یاهوته. یا ویندوز.نقل قول:
یاهو رو عوض کن.
ممنون از جوابهای شما فکر کنم موقع ثبت نام با ساکس ثبت نام کردم zip postical زدم به خاطر اون شاید باشه
من پسوردم بدم کسی میتونه بره تو privacy درست کنه
نقل قول:
دوست عزیز
من نمی دونم مشکل کار کجاست
ولی این رو می دونم از اینی که گفتی نیست و ربطی نداره
نیازی هم نیست پسووردت رو به کسی بدی
اگه کسی بدونه مشکل از کجاست و راهنماییت کنه، خودت هم می تونی درستش کنی
دوست عزیز.
شاید شما اونی که می خوای ادد کنی، ایگنور ت کرده (ignor)
یا شاید شما اونو ایگنور کردین.
برای این کار از منو Messenger گزینه Preferenes یا Ctrl + Shift + P رو بزنید.
از تب Ignor List ای دی مورد نظز رو از اوون لیست اگه هست پاک کنید.
این کار باید رو هر 2 تا ای دی انجام بشه.
بازم اگه نشد بگین کمک کنم.
اینم ss:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده می خوام از کلیه مکالمات یا همون چت های انجام شده در یاهو یه بک اپ داشته باشم مثلا بتونم میلش کنم به ادرس میلی یا هر روش دیگر ایا راهی هست ؟؟
سلام.نقل قول:
از منوی Messenger
به Preferences برین..
به Conversation history برین
اونجا تیک گزینه ی " keep a history of my conversations " رو بزنید
این برای همیشه ذخیره خواهد شد چه شما خونه باشید چه بیرون باشید. چون که در دیتابیس یاهو ذخیره میشه در سیستم شما ذخیره نمیشه.
ازین به بعد تمام اطلاعات چت ها و آفلاین ها نگه داری خواهد شد ، البته فقط درحالتی که از یاهو مسنجر به عنوان نرم افزار
Instant messaging استفاده کنید.
با زدن دکمه Conversation history تمام اطلاعات گذشته رو میتونید ببینید..
موفق باشید.:40:
گلم مشگل این نبود بنده از مسنجر استفاده نمی کنم از طریق خود سایت می رم داخل و چت می کنم این چتها هم اکثرا مال حداقل 1 هفته پیش هست الان وقتی داخل سایت اصلی میرم پایین میل های ورودی ( این باکس) کانورسیشن همه سوابق چت موجوده درسته!!
حالا دنبال راهی هستم این چتها و ارتباط های انجام شده رو مثلا بصورت میل برای خودم فوروارد کنم ( یا هر میل دیگری) یا هر روشی که بتونم این متنها رو به میل دیگه یا داخل مثلا پی دی اف یا حتی ورود افیس بدون باز کردن تک تک اونها زخیره کنم.
دوستان اصلا جایی در میل اپشن چیزی هست تو ستاپ کلی چیزی هست که بشه استفاده کرد شاید لیست ایدی بیشتر از 10 تا نمیشه
از دیرزو که من نمیتونستم دیگران رو اد کنم دیگران منو میتو نستن حالا دیگه دیگران هم که اد میشن میرون تو ادرس بوک
یکی از شما اساتید ایدی من اد کنه ببنه مشکل از کجاست
e_salimpour
جایی هست که بشه اونای که تولیست هستن و محدود کنه
ببخشید من انقدر سوال میکنم اگه این ایدی رو چاک کنم میتونم با همین نام درست کنمنقل قول:
قبلنا بعد از 6 ماه میتونستیم دوباره همون آی دی رو بسازیم الان نمیدونم.نقل قول:
سلام اقا ما ایدی رو ادد میکنیم میره تو ادرس بوک
چیکار کنم تو لسیت مسنجر بیاد
نقل قول:
يك Group بسازيد و توي اون اد كنيد
آقا راهی هست که بشه روزی 5 تا ایدی بیشتر اد کرد من تازه فهمیدم روزی اگه از یه مقدار بیشتر اد کنی دیگه نمیشه تا 48 ساعت بیشتر اد کنید
تازه من فروشنده لب تاپ و پیسی هستم هر کس خواست قیمت همکار بهش میدیم
سلام دوستان
تازگی به یه مشکلی بر خوردم که برام جالبه!
مسنجر ورژن 11.5 یه قسمت Recent داره که اسامی آخرین نفراتی رو که چت کردی نشون میده
2 تا از آیدی هام رو که باز میکنم تو این قسمت آیدی هایی رو نشون میده که من اصلا باهاشون چت نکردم!!!
میخواستم بدونم آیدیهام هــــک شدن؟؟!!:13:
سلامنقل قول:
نه عزیز شما حتی پی ام هم برات بزارن اون افرادی که پی ام گذاشتند تو اون لیست ظاهر میشن
مشکلی نیست و -- هم نشدید:46:
بالای yahoo web search که تبلیغ هست رو چجوری میشه برداشت؟
در ضمن یه ربات هست که وقتی لوگین میشم یاهو گاهی وقتا میاد یه پی ام میده خسته کننده شده چیکار بکنیمش؟!
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
ایگ کردن رو هم دوس ندارم گفته باشم! :دی
ممنوننقل قول:
میدونی دوست عزیز آخه من از پسوردهای Complex استفاده کردم بعد کل مسایل امنیتی رو هم همیشه رعایت میکنم!!! به خاطر همین خیلی تعجب کردم :18:
برای اولین بار هم رفتم پسوورد عوض کردم از ترسم :43::34:
بعد یه چیزی ، فقط در صورتی که پی ام بفرستن توی اون لیست میاد؟! چون فکر کنم از 2 -3 تاشون پی امی هم نداشتم!!:23: