سلامنقل قول:
یه پیشنهاد ...
برای فرمول نویسی تو ورد از نرم افزار Math Type استفاده کنید.
( Mathematics Add-ins مایکروسافت رو هم نصب کنید بهتره و کاملتر میشه ...)
Printable View
سلامنقل قول:
یه پیشنهاد ...
برای فرمول نویسی تو ورد از نرم افزار Math Type استفاده کنید.
( Mathematics Add-ins مایکروسافت رو هم نصب کنید بهتره و کاملتر میشه ...)
جستجو کردم اما نتیجه نداد!نقل قول:
این روش جواب داد اما بر عکسش جواب نداد! یعنی اگر بخوام در یک سطر انگلیسی یک کلمه فارسی بزارم بازم سطر بهم میخوره. حالا باید چکار کنم؟
نقل قول:
سلام
خوب دوست عزیز این بار به قول خودت باید برعکس عمل کنی یعنی اگر متن انگلیسی میخوای تایپ کنی اول باید ctrl + shift « سمت چپ » رو بزنی پس از تایپ انگلیسی اگه در ادامهش خواستی فارسی بنویسی alt + shift روبزن این جوری میتونی متن انگلیسی تایپ کنی و در بین جملات آن فارسی هم بنویسی .
سلامنقل قول:
مرسی از شما
چطور می تونم خودم برای حالت های مختلف بریک کلید میانبر تعریف کنم
مخصوصاً برای حالت Breack continous احتیاج دارم
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
سلام
این متن با چه فونتی هست من خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
nelshe عزیز بادرود به شما
تاکید شما باعث شد من یه مقدار کنجکاوی کنم و چند مورد بشرح زیر پیداکردم که یه جورایی میشه کلید میانبر به حسابشون آورد
ازجمله برای گزینه Breack continous به ترتیب کلیدهای alt و p و b و 1 و O را میزنی ( Alt > p > b > 1 > O )
یا ابتدا Alt+p+b و پس از اون به ترتیب کلیدهای 1 وO
به این ترتیب Breack continous اعمال میشود .
برای دیگر زیر گزینه های Breaks هم میتونی به دو روش بالا عمل کنی
Alt > p > b > 1 > P برای گزینه اول page
( یا ابتدا Alt+p+b و پس از اون به ترتیب کلیدهای 1 و p
Alt > p > b > 1 > C برای گزینه دوم column
Alt > p > b > 1 > T برای گزینه سوم text wrapping
Alt > p > b > 1 > N برای گزینه چهارم next page
Alt > p > b > 1 > O برای گزینه پنجم continuous
Alt > p > b > 1 > E برای گزینه ششم even page
Alt > p > b > 1 > D برای گزینه هفتم odd page
درمورد سوال دومتون منم این فونت رو دیدم اما نمیدونم چه فونتیه اگه تونستم پیداش کنم حتما خدمتتون خواهم گفت .
سلامنقل قول:
دوست عزیز عکسایی که میزارید اندازه شون بزرگ و سایز عکسهاتون هم زیاده ...
لطفاً اندازه تصویرهایی که میزارید رو کم کنید.
برای فونت هم به تاپیک زیر رجوع کنید.
سلام خیلی عالی بودنقل قول:
واقعاً ممنون
فقط یک مورد
اون قضیه که فرمودید میشه خودمان تعیین کنیم
امکانش بفرمایید
من چطور می تونم یک شورتکات خودم براشون تعیین کنم (چون یه کم این شورتکات طولانی است و من هم تنبل:31: و نیاز دارم مدام بریک استفاده کنم)
نقل قول:
Nelahe عزیز با درود مجدد
اون موردی رو که من خدمت شما گفتم : خودت میتونی کلید اختصاص بدی مربوط به این علامت « » بود که تو بخش اول پرسش شما بود نه برای درست کردن میانبر برای Break و زیر گزینههاش عین جمله رو دوباره برات میارم
(به نظر من برای اینکهدرزمان تایپ انگلیسی این علامت رو بکار ببری « » سه راه وجود داره یا اون لحظه زبان رو فارسی کنی یا از insert > symbol استفاده کنی .و یا اینکه از نرمافزارهای مربوطه استفاده کنی و خودت کلیدهایی رو به این علامت اختصاص بدی .)
واما برای ایجاد کلید میانبر در word 2007
(علاوه بر امکان ایجادمیانبر از مسیر insert > symbol > more symbols > special character > shortcut key )
باید از مسیر Word option > customize > key board shortcut بری وبر روی customize کلیک کنی و در پنجره باز شده از کادر زیر categories تب یا هر گزینهای که دلخواهتون بود رو انتخاب میکنی و در کادر روبروی اون گزینه دلخواه رو کلیک میکنی پس از اون تو کادر press new shortcut key یه کلید میانبر تعیین میکنی و سپس assign رو میزنی . اما در گزینههای مربوطبه تب page Layout متاسفانه break وجود ندارد .
ضمنا همونطور که دوستمون sharifdorsa گفته بودن میتونی تو قسمت Quick Access Toolbar قرارش بدی که دسترسی بهش آسون تر بشه.
کسی نمی تونه راهنمایی کنه ؟نقل قول:
لااقل اسم این نوع نوشته های چیه که من سرچ کنم ؟
با Alt + Num میتونید یه سری از این کارکترها رو داشته باشید !نقل قول:
Num میتونه اعداد 1 تا 255 باشه !
سلام کسی میدونه چطوری این علامت رو ∟ تو ورد 2010 میشه گذاشت ؟؟
(همون علامت تقیسم ریاضی هست که باقی مانده و خارج قسمت رو نشون میده)
با سلام.خدمت همه دوستان عزیز.
من میخواهم یک برو شور درست کنم که این بروشور در مورد یک دفتر هواپیمایی است((تبلیغاتی))ممنون میشم اگر کمکم کنید و بگید چطوری میتونم یک قالب بروشوری داشته باشم در word وبعد هر صفحه را درست کنم.
ممنون
نقل قول:
سلام
به دو روش میشه بروشور درست کرد :
روش اول : از مسیر زیر میری و یکی از نمونههای آماده رو متناسب با کارتون انتخاب میکنی.
Office button > new > brochures and booklet > brochures
روش دوم : ابتدا در تب Page Layout از گزینه Orientation روی Landscape کلیک میکنی . سپس روی Columns کلیک کرده و گزینه three رومیزنی حالا میتونید در ستون های ایجاد شده متن اصلی بروشور رو تایپ و تزئین کنی.
سلامنقل قول:
قسمت Symbol بین زیرمجموعه Mathematical Operators هست (فونتهای Normal text,Arial)
ولی دیگه نمی تونید به همون صورتی که تو ریاضی عدد قرار داده میشه تو ورد هم عددها رو مقابل یا زیرش وارد کنید.
نقل قول:
بادرود ، علی آقا
یه روش ساده در word 2007 اینه که از مسیر insert > shapes رفته و گزینه Elbow connector انتخاب کنی (فکر کنم تو word 2010 هم بشه مشابه عمل کرد ) پس از اینسرت شدن کانکتور Elbow ، لوزی زرد رنگ وسط اون رو با موس میگیری و به سمت چپ یا پایین میکشی (متناسب باجهت اینسرت شدنش) تا به شکلی که خواسته بودی (علامت تقسیم ریاضی )در بیاد. تنظیم اندازهش با موس وقت گیره بهتره از کادر size بالغزادههای shape height و shape width اندازه اون رو به دلخواه تنظیم کنی . برای اینکه هرجای سطر یا صفحه خواستی ببریش بهتره روی Text Wrapping کلیک کنی و in front of text رو بزنی .
روش دوم استفاده از کانکتور Line است ولی برای اینکه مشکلی پیش نیاد باید دوتاخط رو گروپ کنی .
ببخشید ، شما ورد 2010 خواستی ومن 2007 رو توضیح دادم فکر کردم شاید کمکی بشه !
استاد عزیز sharifdorsa ، پوزش میخوام با پاسخ شما هم زمان شد .
سلام من چیزی ندیدم تو 2010 میتونی برام یه دونه اماده کنی من فقط عدد رو وارد کنم ؟:31:نقل قول:
خودمم تونستم دردست کنم ولی عدد نمیشه گذاشت
پ.ن
ممنون کمکت خیلی به درد خورد این ابزارو پیدا کردم و مشکل حل شد
(اگه لازم هست این پست پاک شه)
نقل قول:
با درودی دوباره علی آقای گُل
ببین دوست عزیز شما وقتی یه عدد رو تایپ میکنی رو یه سطر قرار داره مثلا روی سطر پنجم خوب وقتی Text Wrapping کلیک کنی و in front of text رو میزنی shape . در اختیار شماست ببرش رو همون سطر و جوری قرارش بده که مقسوم سمت چپ مقسوم علیه سمت راست و داخل شکل قرار بگیره در نتیجه خارج قسمت یه سطر پایینتر و در زیر شکل قرار میگیره مثل عکس زیر که برات گذاشتم
ببخشید دوست عزیزمن پس از زدن پست متوجه جمله پایانی شما شدم از توضیح اضافی پوزش میخوام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
ببخشید که این سوال رو می پرسم، شاید خیلی ابتدایی باشه
توی page setup و برای تنظیم حاشیه های کاغذ از بالا و پایین و چپ و راست، مثلاً گفته می شه که 3 سانتی متر از بالا و 3 سانتی متر از پایین و مثلاً 4 سانتی متر از چپ و 2 سانتی متر از راست رو برای صفحه مشخص کنید در حالیکه اندازه هایی که توی خود page setup می زنه، بر اساس اینچ هست. درسته؟
راهی داره که اندازه ها رو بر اساس سانتی متر کنیم؟ یا اینکه باید کار دیگری انجام بدیدم؟
سلامنقل قول:
دوست من شما می تونید به سانتی متر تبدیل کنید:
اول برید تو قسمت word option بعد داخل advanced بعد تو قسمت display و show measuremments in units of رو میتونید به سانتی متر تبدیل کنید.
شاد و سربلند باشید :40:
سللم من از ورد 2010 ذخیره هایی داشتم اما الان که ویندوز زدم و ورد 2003 را نصب کردم اون فایل های ورد 2010 رو ساپورت نمیکنه مشکل از کجاست یعنی اصلا خوانا نیستن با زبانهای دیگری نوشته می شن که قابل خوندن نیستن ممنون میشم که جوابم رو هر چه زودتر بدین.
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
سلام چگونه میتوانم که از ذخیرهای ورد 2010 در ورد 2003 استفاده کرد که ساپورت بشن و قابل خواندن باشن.
سلام دوستان
در word، بخشی به نام
اضافه کردن توضيح (Comment) به متن وجود داره. می خواستم بدونم که در آفیس 2007، این امکان کجاست؟
متشکرم
برای اینکار باید وورد 2010 رو باز کنی و وقتی میخواید فایل رو سیو کنید، با فرمت ورد 2003 سیو کنید. save as رو بزنید و بعدش از اون پایین (save as type) باید Word 97-2003 document رو انتخاب کنید. به این حالت میگن compatibility mode. اگه دقت کنی بعد از اینکه اینکارو انجام دادی، اون بالا روی title bar مینویسه compatibility mode. (پسوند فایلهای 2007 و 2010 docx هستن و 2003 پسوندش doc ) از این به بعد وقتی میخواید توی 2010 (و یا 2007) چیزی تایپ کنید که با 2003 سازگار باشه، باید به این روشی که گفتم سیو کنید.نقل قول:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM --------
من الان 2010 رو دارم، 2007 یادم نیست کجا بود اما فکر نکنم فرقی داشته باشن. توی 2010 از اون بالا باید بری توی تب review و بعدش new comment رو بزنی.نقل قول:
سلام دوستان اگر بخاهیم در 1 صفحه ی aAورد مثل صفحه ی کتاب در حالت افقی چیزی بنویسم که از هم کاملا مجزا باشد و حاشیه همداشته باشد باید به چه صورت عمل کنیم
سلامنقل قول:
من متوجه منظورتون نشدم!!!
یعنی یه صفحه A4 به صورت دو صفحه مثل کتاب تقسیم بشه و شماره گذاری بشه ؟
اگه منظورتون اینه ... برید به Page layout>page stup و فلش کناریش رو باز کنید.
تو پنجره Page setup منوی Multiple pages رو باز کنید و بزارید رو Reverse book fold و OK کنید.
(با این کار یک صفحه A4 به دو صفحه A5 تقسیم میشه.
بعد اینکار برای گذاشتن حاشیه هم قسمت Page Border هر حاشیه ای که انتخاب کنید برای هر صفحه اعمال میشه.
اگه سوالتون غیر از این مورد بود واضح تر بفرمایید.
از راهنماییتون ممنون فکر می کنم همین باشه ولی نمیشه هر کار می کنم صفحه تو حالت عمودی میمونه افقی نمیشهنقل قول:
نقل قول:
درود بر تو
دوست عزیز وقتی رفتی تو page Layout اول به Orientation برو از اونجا Landscape رو بزن تاصفحه افقی بشه یا اون پایین صفحه سمت راست حالت draft روبزن پس از اون به روشی که استاد گرامی sharifdorsa گفتند ادامه بده امیدوارم این جوری بشه .
با سلام .
میخوام توی ورد یه ارایه ای با ابعاد بیشتر از 3 *3 رواز قسمت equation وارد کنم ولی نمیدونم باید چی کار کرد .
با تشکر .
سلام دوستان
من دونبال فونت lotus میگردم .ممنون میشم کمکم کنید.همجا b lotus هست.اما من lotus خالی میخوام.ممنون
سلام
من میخوام در WOrd 2003 بصورت چندستونی بنویسم بعد وقتی از منوی Format Column رو میزنم دو ستون میخوام انگلیسی بنویسم میزارم رو Right-to-left ولی متاسفانه درست نمیشه تصویر زیر رو ببینید
درست نمیشه یعنی میخوام از ستون اول بنویسم ولی میره رو ستون دومکد:http://up98.ir/upload/server1/m7pmjtbs5doesas7l4sd.jpg
لینک دانلود از 4shared :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/8uQ4FiE0/LOTUS.html
سلام دوستان
یه کتاب به صورت فایل با پسوند .doc دارم که با ورد باز میشه و میتونم مطالعه اش کنم اما نیاز دارم بخشی از کتاب را کپی کنم که این فایل این اجازه را بهم نمیده و فایل مانند عکس نشون میده . هر چند عکس هم نیست !
نمونه ای از این فایل را در لینک زیر قرار میدم .
پسورد فایل هم هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :10::11:
سلام
من با استفاده از قسمت insert index موجود در refrences فهرست ایجاد کردم. اما این فهرست بر اساس حروف الفباست. چطور میتونم این فهرست رو بر حسب صفحه مرتب کنم؟
با تشکر
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من نیاز به فونتهای فارسی دارم که صفر توخالی میزنند. اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید. مخصوصاً B Traffic و B koodak . با تشکر فراوان.
با سلام .نقل قول:
من الان امتحان کردم این دو تا فونت هر دو تاش صفر رو تو پر میزنند . حالا اگه میخواید تا براتون بذارمشون .
b tabassom صفرش بازه :31:
سلام دوستان جریان این ارور چیه وقتی Word رو الجرا میکنم؟
محتوای مخفی: متن کامل error
سلام.خدمت دوستان عزیز.من 2 تا مشکل دارم:
1)من توی قسمت (orientation>>>land scape<<<columns <<<three)) را انتخاب کردم که بشود بروشور...حالا چطوری میتونم برای هر ستون یک page border تعریف کنم که هر ستون یک page border داشته باشه.
2)وقتی که یک عکس را میخوام به عنوان background استفاده کنم اون عکس توی background چند تا نمایش میده.منظورم این است که
اون عکس فکر کنم چون کوچک است توی background ه صورت چند تایی در کنا هم قرار میگیره .چکار کنم که بتونم فقط یک عکس به صورت تمام background داشته باشم
ممنون میشم اگر کمکم کنید.
نقل قول:
با درود به شما دوست عزیز
برای جابجایی از یه ستون به ستون دیگه باید کلیدهای ctrl + shift رو بگیری و همزمان کلید Enter رو بزنی .
امیدوارم موفق بشی
نقل قول:
درود بر تو دوست خوب
در پاسخ به پرسش اول تون به باور من نميشه از page border های قسمت Art استفاده کرد برای این کار بهتره ازshapes یا Textbox استفاده کني و در هرستون یکی از اونا رو بزاری .
در مورد پرسش دومتون من دقیقا متوجه نشدم یعنی به صورت titl در میاد ؟
اما برای تغییر اندازه تصویر در background میتونی از مسیر Page Layout > watermark > custom watermark رفته پس از انتخاب picture watermark از کادر روبروی scale اندازه عکس رو در background به اندازه دلخواه برسونی.