آره قیمتای تهرانه، جدیده، بعد از افزایش 5 درصدی بعد از عیدنقل قول:
آره قیمتای تهرانه، جدیده، بعد از افزایش 5 درصدی بعد از عیدنقل قول:
دوستان من میخواستم یه هدیونیت تا 200 تومن بردارم تو نت گشتم این 2 نمونه رو پیدا کردم:
Pioneer DEH-4450BT
Pioneer DEH-6350SD
میشه نظرتون رو راجع با این 2تا بگید؟؟ و اینکه چند تا خروجی واسه آمپ دارند؟
بین اینا و کننود 7016 کدوم رو بر دارم؟؟
مرسی
خودم گناوه هستم! اصلا نیست فقط پایونیر هست. نمیدونم چی دیدن تو این پایونیر که فقط پایونیر میارن!!نقل قول:
سلام اگه شماره تلفن نمایندگی یا فروشگاهش رو تو استان پیدا کردی به منم بده مرسینقل قول:
منم کنوود 7016 میخام بخرم
باشه چشم عزیزنقل قول:
دوستان به نظرتون کدوم یک میارزه به قیمتش؟مشکل مالی ندارم بین 8016 و KIV700
سلام به همه
آقا يه بنده خدايي يه ضبط JVC مدل KDR 516 آورده.
خواستم اگه ممكنه و براتون زحمتي نيست هم بگيد چقدر قيمت داره و هم اينكه بگيرم ازش يا نه؟!
عزيز بخش خوبيه اما خروجي ساب نداره اكه سيستم ندازي خوبه من تهو ارزوني خريدم 120 تومننقل قول:
دوست عزیز میگم گناوه باند ارزون هست ؟اصلا گیر میاد یانه؟نقل قول:
سلام دوست من میخام یک باند مدل DLS بگیرم میخام ببینم گناوه هست یا نه ازت ممنون میشم اگه یه سوال بگیری واسم دستت درد نکنه دوست عزیز قیمتش رو هم بهم بده مرسی میشمنقل قول:
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
ببخش یادم رفت مدلش رو بگم DLS 1073 هست ممنون میشم اگه سوال بگیرینقل قول:
چشم فردا واست میپرسمنقل قول:
امروز رفته بودم بوشهر به زور یه جا 8016 پیدا کردم میگفت 370 تومان و9350 هم 390 تومن(گناوه 330 هست)!
نمیدونم چرا اینقد گرون میگن!
دوستان کسی نیست واسش پول بفرستم از تهران واسم بخره؟
سلام من یه ضبط 5350 دارم که با یه جفت باند 718 روی تاقچه 405 .چند وقت پیش از یه ضبط خونگی کنوود که دوتا باند گرد داشت سایزش هم فک کنم 15 سانت هستش به دوتا خروجی دیگه ضبط وصلش کردم که واقعاً در حد 718 بود صداش که منو وسوسه کرد این دوتا باند رو ببندم ولی وقتی باندها روی تاقچه بستم و از باکس خودش در اومد صداش فوق العاده ضعیف شده و حالا من موندم یه تاقچه که 4 تا بلنگو روش نصبه ولی از این دوتا ناراضییم راستیش اگه می دونستم بعد از خارج شدن از باکس اینطور میشه اصلاً بی خیال می شدم
خواهشاً یه راه حل بدین
بعدش سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا 718 من بدون اینکه توی باکس باشه صدای خوبی داره ولی این فقط توی باکس صداش خوبه
ممنون از راهنمایتون
دست گلت درد نکنه ...راستی خودت آمپ با ساب هم بستی رو سیستمت؟نقل قول:
سلام
دوستان میخام یک تایپیک بزنم برای فروش پایونیر 7150 آکبند.
ولی خب فروم چیلتر شده و نتونستم جای درست برای ارسال این تایپیک را پیدا کنم.لطفا بفرمایید کجا باید تایپیک فروش بزنم.
عزیز کل بازار رو گشتم نبود! اصلا نمیدونستن چی هست!!نقل قول:
خودم هم آره یه ساب 3013 یه آمپ چینی infinity view v19 یه باند 718 و یه 6983 و پخش JVC R516
حالا میخوام پخشم رو با 8016 عوض کنم اگه گیر بیاد
شما کجایی هستین؟
البته قیمت ها به نسبت برازجون و بوشهر خیلی مناسب تره.
سلام من بجه ابچخشنقل قول:
---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
سلام محمد رضا من تصمیم گرفتم همون دی ال اس 1073 رو بگیرم عزیز قیمتش الان چند هست تو بازار؟
توشهر شما گیر میاد اصلا؟
اینجا که پیدا نکردم؟
---------- Post added at 08:00 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
سلام محمد رضا من تصمیم گرفتم همون دی ال اس 1073 رو بگیرم عزیز قیمتش الان چند هست تو بازار؟
توشهر شما گیر میاد اصلا؟
اینجا که پیدا نکردم؟
سلام
از اونجایی که کسی از دوستان محل درج آگهی فروش را مشخص نکردند من همینجا تایپیک فروش را میزنم.
فروش پخش 7150 پایونیر آکبند با گارانتی پایونیران.
دلیل فروش اینکه قسمت نشد ماشین بخرم و بی استفاده موندن دستگاه.
قیمت هم 420 عرض کردم.
ممنون
سلام ،
اگه بخوایم با 500 600 تومن یه سیستم کامل برای ماشین هزینه کنم ،
چیا بگیرم خوبه ؟
من نمیخوام ساب و بیس آنچنانی داشته باشم و با یه بیس کل جاده بلرزه .
فقط یه سیستم واسه کیفیت بیشتر و دلنشین تر شدن موزیک.
سلام دوستان قیمت باند DSL 1073 رو میخاستم الان توبازار چند هست وایا تغلبی هم داره؟ واصلیش ساخت چه کشوری هست ممنون از جواب دوستان اقا حمید راهنمایی کن منو لطفا
اقا محمد رضا شماهم راهنمایی کن منو لطفا
مرسی از همه
سلام دوست عزیز این باند اصلش ساخت سوئده قیمتشم اگه باشه حدوده 300تا350 باید باشه.صدای خیلی خوبی داره و یه امپ خوبم میخواد.نقل قول:
هیشکی منو دوست نداره :( 20 بار سوال کردم جواب ندادین
اما لطفا دیگه به این دو تا سوالم پاسخ بدید مرسی
1- پخش من 8016 کنوود هست . با گوشیم راحت وصل میشم به بلوتوث پخش اما فون بوکم رو نمی شناسه ! یعنی من از روی پخش به فون بوکم دسترسی ندارم و میگه no data !
تنظیماتش چیه ؟
2- گوشی من دو سیمکارته . سیم یک رو می شناسه و مشکلی نیست اما اگر به سیم دو زنگ بزنن اصلا واکنش نشون نمیده ! انگار بلوتوث فقط برای سیم 1 هست !!!
تنظیمات خاصی داره ؟
متشکرم
سلام یک آمپ براش واسم معرفی کن دوست عزیز قیمتش روهم بده بی زحمتنقل قول:
سلام دوست عزیز چقدر می خواید هزینه کنید ؟امپو فقط برای همین اسپیکر می خواید بعدا نمی خواید کامپ یا اسپیکره دیگه ای اضاف کنید؟نقل قول:
سلام به دوستان میخواستم بپرسم این تنظیمات lpf و hpf که تو پخشم هست به چه دردی میخوره ؟
میشه یکم در موردش توضیح بدین که مثلا تو چه رنجی باشه مثلا واسه کیفیت خوبه یا تو رنجی باس میده کلا یه راهنمایی ؟
سلامنقل قول:
HPF مخفف High Pass F i l t r هست.یا هیلتر بالا گذر.به این معنی که وقتی شما از روی پخش یا آمپ فرکانس Cut Off ی رو انتخاب میکنید مثلا 80Hz فرکانسهای زیر 80 ضعیف میشن و این ضعیف شدن بسته به شیب کات آف کراس اوورتون که از 6dB/Octave شروع میشه تا 36dB/Oct که تو سیستمهای نتورک دارای پروسسور استفاده میشه داره.پس فرکانسهای بالای 80 میره برای اسپیکر.
LPF مخفف Low Pass F i l t r هست وعکس های پس عمل میکنه.یعنی فرکانسهای بالای 80 هرتز ضعیف و مابقی فرکانسهای زیر 80 هرتز به اسپیکر ارسال میشن.
گوش ما از 20 الی 20 کیلو هرتز رو اگر سالم باشه میشنوه. فرکانسهای پائین(بم) که توسط ساب ووفرها اجرا میشن همون Bass و Low Bass هستند.
فرکانسهای میانه Mid Rangeصداهای ووکال و صدای خواننده یا دیالوگها هستند
فرکانسهای بالا مخصوص تیوترها هستند.
پس یه سیستم خوب باید توانائیه اجرای تمامی فرکانسهای دامنه شنوائی مارو داشته باشه.
امیدوارم کافی باشه.
البته اینهائی که تو ایران آمده تایونای هستند و خوبی که DLS داره قطعاتش به صورت CKD وارد میشه اگر تیوتر یا ووفر آسیب ببینه کلا تعویض میشن.نقل قول:
ضمنا قیمت هم کاهش پیدا کرده. 280 تومن.
شما باید کامپوننت تهیه کنید. البته جمع کردن سیستم SQ خیلی گرونتر و پر هزینه تر از سیستم SPLهست.چرا که باید قطعات با وسواس بیشتری انتخاب شوند.آمپلیفایرهای با کیفیت ساخت بالا با دمپینگ مناسب و متریال مصرفی مرغوب.من تصور نمیکنم با این بودجه بتونید صدای دلخواهتون رو گوش کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
نه هیچ چیز دیگه ایی نمیخوام اضافه کنم فقط برای همین اسپیکر میخوام
بودجه واسه آمپ بین 100 تا 200 تومن هست
چرا عزيز دوستت داريم، شايد كسي جواب سوالتونو نميدونه، منم كه خودم اين ضبطو ندارم و جواب اينا رو نميدونم ولي يه سوال دارم كه شما جوابشو ميدوني، اين 8016 پنلش موتوريه؟ :27: يعني وقتي ميخواي سي دي بذاري پنل موتور داره زيرش خودش ميره كنار يا بايد دستي اين كار رو كرد؟:20:نقل قول:
نه به جان خودم هیشکی دوسم نداره . والا اینجا تا الان n نفر گفتن که 7016 و 8016 دارننقل قول:
اما پاسخ شما
ببین دوست گلم من تابحال خودم cd نذاشتم داخلش . اما هروقت خواستم درش بیارم یک دکمه ای رو دستی زدم و پنل شروع کرده به باز شدن به سمت پایین بعد من پنل رو جدا کردم
از این جهت احتمالا پنلش موتوریه دیگه ! نمی دونم والله من خودم موتوری حس نکردم :13: بنظرم مکانیکی میاد پایین . بهرحال اینکار رو باید دستی انجام بدید و با دکمه روی ریموت اون درب باز بشو نیست
ولی کلا cd دیگه کاربرد نداره
بنظر خودم نقطه ضعفش
1- منوی توو در توو و پیچیدشه
2- بعضی از فلش ها رو نمی خونه . البته اغلب فلشهای مارکدار رو می خونه اما در مورد فلش های بالای 16 گیگ و متفرقه ، یکی درمیون گیج میزنه !
در کل خودم بر می گشتم به قبل از خرید احتمالا یکی از محصولات پایونیر یا jvc رو می خریدم . برای من صرفا بلوتوث اهمیت داشت ولاغیر
پ.ن : اینجوری جواب میدن . یاد بگیرید دوستان :11:
سلامنقل قول:
وقتی میخاید پنل را بدید سر جاش دکمه میزنید یا با دست برمیگردنید سر جاش؟
اینطوری میشه فهمید برقیه یا نه؟
ممنون
با دست باید برش گردونم سرجاشنقل قول:
آقا کسی جواب سوالات ما رو نداشت ؟
سلامنقل قول:
چه سوالی؟
این سوالا دوست عزیزنقل قول:
1- پخش من 8016 کنوود هست . با گوشیم راحت وصل میشم به بلوتوث پخش اما فون بوکم رو نمی شناسه ! یعنی من از روی پخش به فون بوکم دسترسی ندارم و میگه no data !
تنظیماتش چیه ؟
2- گوشی من دو سیمکارته . سیم یک رو می شناسه و مشکلی نیست اما اگر به سیم دو زنگ بزنن اصلا واکنش نشون نمیده ! انگار بلوتوث فقط برای سیم 1 هست !!!
تنظیمات خاصی داره ؟
دوست عزیز من 8016 تازه گرفتم پخش بدی نیست امانقل قول:
بلوتوثش فک کنم با گوشی های نسبتا قدیمی سازگاری نداره!
برا من با نوکیا ای65 اصلا کار نکرد ولی باسنسیشن عالی بود.
به نظر من باید قید سیمکارت دومی رو بزنی فک نکنم دو سیم رو ساپورت کنه چو تو ال سی دیش فقط 1 آنتن هست
فون بوکم باید موقع وصل شدن یه دانلود بنویسه بعد فون بوکت میاد یه بار دیوایست رو پاک کن از توی پخش باز ریجستر کن. اگه نشد بایه گوشی دیگه مثل آیفون امتحان کن ببین اونم همین طوریه یا نه؟
راستی نگفتی گوشیت چیه؟
خدوت اون دوستون هم باید بگم پنلش برقی نیست و دستی هستش.
پخش 7250 باند 7100
يه تيوتر خوب باا قيمت 30 تومن ,معرفي كنيد
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم تو این رنج چیزی پیداشه.s20 شده 70 تومن.
70 وااا, خوب اينو گرفتيم ,نميسوزه هي كه .اخه ميگن هر دو هفته يه بار ميسوزه .,بعد بايد زير باند وصل كرد؟
کی میگه میسوزه؟؟؟:18:نقل قول:
s20 دو ساله دارم سالمه:31:
زیره باند داداشی منظورت چیه؟؟؟؟ :31:جاش گوشه های شیشه جلو با چسب مخصوصشه:8:
هم مستقیم میتونی به پخش بزنی :11:هم آمپیلی خوره ولی به آمپ بزنی نباید گینو زیاد باز کنی میسوزه :41:
سلام اساتید یک آمپ مناسب برای باند DSL 1073 برام معرفی کنید
قیمت بین 100 تا 150 باشه
دوستان کسی اطلاع نداره DEH-80PRS اومده یا نه؟! :20:
سلامنقل قول:
این اسپیکر رو اگر بخواهید کامل درایو بشه باید 150 وات بهش وردی بدی.من توصیه میکنم آمپ دوکانل مثل 7205 کن وود بگیری یا حد اقل 5400T پایونیر.
علی جان قراره برای تابستان وارد بشه.احتمالا حدو 700 تا 800 قیمتش هست.نقل قول:
ممنون حمید جان.:11: کف کردم بسکی تو خماریش موندم! :31:نقل قول: