دوستان یه مختصر توضیحی در مورد دوربین Canon PowerShot SX130 IS به ما بدن ممنون میشیم
دوستان یه مختصر توضیحی در مورد دوربین Canon PowerShot SX130 IS به ما بدن ممنون میشیم
سلامنقل قول:
چون FZ100 و SX30 و FZ40 تازه معرفی شدند نمیشه گفت کدوم بهترند
اما دوستان که بین اینا مونده بودند FZ40 رو انتخاب کردند ایشون H@di Soft
اما HS10 دوربین عالی و جدید که ایشون far2009 تازه این دوربین رو خریدند
HX1 هم فیلم عالی داره (مثل FZ100) اما تولید 2009 و کیفیت عکس بالایی نسبت به بقیه نداره
بهتره کمی صبر کنید و بعد بین FZ40 و SX30 یکی رو انتخاب کنید
یه دوربین جدید و جالب که کاملا به روز شده (بدی هاش فقط باطریه قلمی و فلش 3m) میشه از اینا گذشت :46:نقل قول:
میشه گفت همه چی تمومه وبا قیمتی حدود 260 میشه خریدش
مشخصات
کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sx130is.asp
:40:
هنوز که هنوزه چرا بعضی دوربینای جدید باطری قلمی میخوره؟!
دوست عزیزباطری قلمی در دوربینها از بعضی جهات حسن به شمار میاد من برادوربینم(500d) یه باطری اذافه به مبلغ 30 هزارتومن گرفتم متاسفانه پس از دو ماه سنگ شد از نظر شکل وقیافه با باطری اصلی دوربین مو نمی زد ولی تقلبی بود همین اشتباه رو دوباره کردم وباطری دیگری گرفتم ولی پس از 120 شات خالی می کنه ولی من با 4باطری قلمی شارژی انرژایزر بر روی دوربین sx10 نزدیک به 600 عکس می گرفتم باطری شارژی قلمی همیشه موجود هست حتی دهسال دیگه قیمتش هم مناسبه ولی ممکن باطری بعضی دوربینها سه سال دیگه اصلا گیر نیادنقل قول:
قبلا درباره قلمی و یونی صحبت زیاد شدهنقل قول:
چون به شما باطری تقلبی دادند دیگه باطری یونی بدرد نمی خوره هوم ؟؟؟؟
چیزی که دوستان درباره قلمی اشتباه فکر میکنند اینه که هر باطری قلمی به دوربینشون میخوره (البته توش میره:27:) اما اون باطری که ساعت رو راه میندازه اصلا دوربین رو روشن نمیکنه
بعد شما رو چه حسابی میگی که 10 سال دیگه هم هست من به بودن یونی ها در 10 سال بعد شک دارم چه برسه به این قلمی های در حال انقراض تکنولوژی در حال جلو رفتن نه در جا زدن :19:
من نمیگم قلمی فقط بدیه اما ارزشی نداره وقتی یونی هست
اگر خوب بود روی دستگاه های قابل حمل (موبایل و لپ تاپ و انواع پلیر ها و....) استفاده میشد
من میخوام تا 500 هزینه کنم و میخوام بیشتر با تنظیمات اتو کار کنم و دنبال یه دوربین کم دردسر هستم و به 3 تا دوربین رسیدم
hx1 --- hx5 -- nikon p100
به نظر شما کدومش رو بگیرم؟
در ضمن مموری کلاس 10 sd ترنستد 16 گیک با گارانتی مرات با hx5 و p100 هماهنگه؟
اگر اندازه بزرگ برات مهم نیست فکر کنم hx1 بهتر باشه وگرنه hx5 گزینه بسیار خوبیهنقل قول:
درمورد مموری هم باید بگم با اون مدل دوربینه سازگار هستش :5:
درود. بنده بعد از مقایسه بین sx30 و fz40 و کلی ریوو خوندن و مطالعه این تاپیک،عزمم رو بره fz40 جزم کردم. امروز داشتم سایت دیجی رو نگاه میکردم که یهو چشم به tz10 پانا با قیمت بسیار مناسب اون افتاد( 388 تومن در مقابل fz40 که 449 تومنه)
از طرفی با سایز و کامپکت بودن tz10 خیلی حال میکنم و تو رده خودش دوربین مرکه ایه!!
نظر شما چیه؟
سلام
ببخشید من میخوام Canon EOS 500D بخرم کسی قیمت داره؟قیمت روز؟
شرایط گارانتی چجوریه؟از کدوم گارانتی بگیرم؟
با تشکر...
FZ40 یا sx30نقل قول:
اگر دوست دارید کوچیک باشه hx5 یا tz10 یا SX210 که ارزون تره این دو تا اخریه
sd با سونی سازگار نیست اما با بقیه هست
سونی مموریه مال خودشو داره
بله tz10 عالیه مثل hx5 اما فقط فیلم hx5 خیلی بهتره tz10 اگر نه بیشتره چیزا tz10 بهترهنقل قول:
باید 700 یا کم تر باشهنقل قول:
گارانتی شاید مهم نباشه (چون هیچ گارانتی اصلیی نداریم) اما بیمه ارزش داره :46:
اگر کامپکت بودن براتون مهمه منمtz10 رو پیشنهاد میدم البته با اون قیمت جالبی که دیجی زده :5:نقل قول:
بین کیفیت عکس تفاوت برای من که نمی خوام خیلی حرفه ای کار کنم شاید ناچیز باشه!!نقل قول:
سلام
چون FZ100 و SX30 و FZ40 تازه معرفی شدند نمیشه گفت کدوم بهترند
اما دوستان که بین اینا مونده بودند FZ40 رو انتخاب کردند ایشون H@di Soft
اما HS10 دوربین عالی و جدید که ایشون far2009 تازه این دوربین رو خریدند
HX1 هم فیلم عالی داره (مثل FZ100) اما تولید 2009 و کیفیت عکس بالایی نسبت به بقیه نداره
بهتره کمی صبر کنید و بعد بین FZ40 و SX30 یکی رو انتخاب کنید
کیفیت فیلم برداری هم برام مهمه و یه سئوال دارم که آیا بین HD و full hd خیلی تفاوت کیفیت محسوسه؟؟
کیفیت عکس hx1 خیلی نسبت به بقیه پایین تره؟؟ امکاناتش چطور؟؟؟ و این full hd که این داره با fz100 یکیه کیفیتش؟؟ حجم فیلمها چقدره با هم فرقی میکنه؟؟
hs10 هم خوبه ولی یه مشکلی داشت این بود که باطری قلمی می خوره!!!
یکم راهنماییم کنین، ما این هفته واسه تولد خانوممون یه چیز خوب بخریم تو رو خدا!!
یه سئوال دیگه: بین دوربینهای کامپکت و این دوربینها خیلی توی کارایی تفاوت وجود داره؟؟؟
ببین دوست عزیز دوربین کامپکت با کیفیت خوب عکس وفیلم این چند مدل هستند
کانن sx210
سونی hx5
پاناسونیک tz10
اینجوری که من از حرفهای شما استنباط کردم اینکه برای استفاده خانوادگی میخواید وبا توجه به اینکه برای خانومتون میخواهید بنظر من از 3 مدل بالا یکی رو بگیر که فرق انچنانی با دوربینهای بزرگتر ندارن
در ضمن کیفیت HD و fullHD زیاد باهم فرق نداره اونم خیلی جزییه و حتما باید از نزدیک دقت کنی تا یچیزی متوجه بشی :5:
بله بیشتر از دو برارنقل قول:
فکر کنم hx5 بهتر باشه برای شما
چون هم کوچیکه هم فیلم عالی داره
زوم چقدر مهمه 10x باشه یا 20x یه بالا ؟؟؟؟
نقل قول:
جانمممممممممممممممم
فرق HD با FULL HD بیشتر از دو براره اینو نگو vvc جون
اما برای اجراش یه pc قوی هم میخواهد (FULL HD)
این فرق VGA با FULL HD و HD هم یه چیزی بین این دو میشه :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق زیاده عزیز من زیاد :5::46:
توی پیسی ممکنه HD و Full HD از نظر چشمی با هم فرقی نکنن، دلیلشم رزولوشن و اندازهی مانیتور هست، اما در تلویزیونهای با اینچ بالا این تفات محسوسه.
VGA و HD هم که خب مشخصه تفاوتشون.
فرق VGA با HD خیلی زیاده ولی HD و فول زیاد فرقی ندارن یعنی اون اندازه که VGA با HD داره نیست
من خودم این مورد تست کردم در تی وی های مختلف اگر اختلافشون رو بخوای ببینی باید خیلی نز دیک به TV بشی
برای دیدن تصاویر fullHD از یک صفحه نمایش 42 اینچ حتمآ باید فاصلتون کمتر از 3 متر باشه تا بتونید اون یکم اختلافم ببینید و گرنه هیچ فرقی رو بین اونا نمیتونید ببینید :5:
دوست عزیز اشتباه نمیکنید؟نقل قول:
تو سایت دیجیکالا که زده 909 تومن و تو شهرمون (گرگان) هم میدن 1 تومن.
میخواستم قیمت بازار تهران رو ببینم.
تو تهران مرکز فروش دوربین کجاست؟یعنی از کجا بخرم؟همون پایتخت باید برم؟
همه جا فرق داره حتی تو موبایل :46:نقل قول:
من تو LCD 20 اینچ با رزولوشن 900*1600 تفاوت رو کامل حس میکنمنقل قول:
شما فرقی بین دو دوربین 3 و 6 mp نمیبینید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه دلیل دیگه هم اینه که دوربین های هم رده اما با فیلم HD قیمتی پایین تر از دوربین با فیلم FULL HD داره
اصلا برای پردازش هم دوربین باید قوی تر باشه و مموری کلاس بالاتری داشته باشه
برای درک بهتر
اولی یه عکس از فیلم HD و دومی عکس از فیلم FULL HD (بدون Edit عکس از صفحه)
HD
FULL HD تازه هنوز تا 1080*1920 کامل 308*330 کم داره (یعنی LCD من کم میاره)
شما هیچ دلیلی برای طرف داری از HD در مقابل FULL HD ندارید
پس لطفا فکر اشتباهتون رو به بقیه منتقل نکنید
فکر کنم شما اشتباه کردید :10:نقل قول:
شما قیمت 500D رو ازم پرسیدید من هم گفتم کم تر از 700
این جا پرسیدید
و من این جا جواب دادم :5:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5607311&postcount=7289
550d هم 900 پیدا میشه :20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5607533&postcount=7290
نه بورسش خیابان جمهوریه این محدوده مشخص شده
ببینید دلیلی نداره که از HD در برابر FULL HD طرفداری کرد اما کیفیت مد نظر شما حتی با دوربینهای فیلمبرداری امروزی هم به راحتی بدست نمیاد نمونه کیفیت HD رو میتونید در سری فیلمهای طبیعت BBC ببینید
وقتی به عمق کیفیت توجه کنید حیرت زده میشید
در دوربین عکاسی که کار حرفه ای انجام نمیدید زیاد مهم نیست تنها چیزی که در کنار کیفیت مهمه FRAME RATE بالا هست
چون در صحنه های با حرکت تاثیر گذاره
یکی این سوال ما رو هم جواب بده خواهشا:
تفاوت های sx130 canon با H55 Sony چه میزان هست؟
1- در عکس برداری
2- در فیلم برداری
3- عکاسی در شب
در کل دوستان اگر زحمت بکشن توضیح کاملی راجع به این دو دوربین بدهند ممنون میشم.
لطفا بدون تعصب به برندها باشه
ممنون از زحمت دوستان:10::11:نقل قول:
درسته که واسه خونه و به اسم خانومم می خرم :31: ولی دوست دارم چیزی که می خرم قابلیتهای بیشتری داشته باشه
از ظاهر این دوربینهای نیمه حرفه ای خیلی خوشم میاد:40::40:
مورد دیگه اینکه اگر با این اختلاف قیمت نهایتاً 100 تومانی بین دوربین کامپکت و این یکی ها (اسمشون رو نمی دونم...:31:) وسوسه می شم که این تفاوت قیمت رو بپردازم و یه دوربین بهتر داشته باشم.
بین کاراییهای این دوربینها چقدر تفاوت وجود داره
SX130 دوربینیه که منوی تنظیم دستی زیادی داره واگر میتونی با این گزینه ها کار کنی بنظر من بهتره اگر نه میخوای فقط با زدن دکمه شاتر کار کنی و با تنظیمات دستی زیاد کار نمی کنی H55 رو بگیر در کل میشه گفت کیفیت عکس و فیلم نسبتا برابری دارن ضمن اینکه SX130 یکمی بزرگتره :5:
بله اشتباه از من بود.نقل قول:
دستتون درد نکنه.
دیشب یادم اومد که باید از جمهوری بخرم.
باز هم مرسی...
درباره H55نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://tiny.cc/2tnrm
درباره sx130
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://tiny.cc/0rd8p
همه قسمت هاش رو ببینید و بخونید :5:
"مشخصات کلی
مشخصات فنی
نقد و بررسی
نقدهای کاربران
نظرات کاربران
سوال آنلاین"
من همین حالا نظرم از sx130 به H55 عوض شد :31:
برای وزن کم تر - واید بهتر - سرعت شات بهتر - ایزو بیشتر - فلاش قوی تر - و باتری یون لیتیوم
فقط قیمتش بیشتره و زومش کم تره 2x و مگاپیکسلش بیشتره :13:
دوستان بی زحمت سئوالای بنده رو جواب بدین. شرمندمنقل قول:
من نظرم تقریباً قطعی داره می شه که HX1 رو بخرم، :46: اگر اشتباه می کنم لطفاً راهنمایی کنین.
ضمناً موقع خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم و از کجا خرید کنم که مناسب تر باشه؟؟؟
یه سئوال هم دارم در مورد مموری: چه مشخصاتی باید داشته باشه و ظرفیتش چقدر باشه و بقیه مشخصاتش و چه مارکی بهتره. با دوربین با هم بخرم یا جدا بخرم؟؟؟
ببخشید خیلی سئوال پرسیدم
هیچ اشتباهی نمیکنید دوربین خوبیهنقل قول:
فکر کنم دیجی کالا قیمت مناسبی داره عرضه میکنه میتونی از اونا بخری یا اگر پایینتر سراغ داری بگیری چون نمایندگیها بالاتر میدن
رم هم مارکش زیاد فرق نمیکنه گول مارک رو نخور سعی کن ترنسد کلاس 6 یا 10 بگیری و از جایی که دوربین میگیری نخری :5:
بهتره HX1 نخرید (کاری که خودم چند ماه پیش کردم:5: و FZ35 خریدم:46: )نقل قول:
FZ35 یا FZ40 خیلی بهترند بدون شک :10: ((تازه با قیمتی پایین تر :18:))
بزرگ ترین برتریه HX1 به اون دو فیلمشه همین :46:
نظر منم همینه ... منم یه سال پیش خواستم HX1 بگیرم ولی در موردش که تحقیق کردم نظرم برگشت و خواستم FZ35 بگیرم ... اون قد لفتش دادم تا بالاخره FZ40 گرفتم :31: ...نقل قول:
توصیه میکنم HX1 نگیرید ... البته این نظر بنده هستش ...
نقل قول:
هیچ اشتباهی نمیکنید دوربین خوبیه
فکر کنم دیجی کالا قیمت مناسبی داره عرضه میکنه میتونی از اونا بخری یا اگر پایینتر سراغ داری بگیری چون نمایندگیها بالاتر میدن
رم هم مارکش زیاد فرق نمیکنه گول مارک رو نخور سعی کن ترنسد کلاس 6 یا 10 بگیری و از جایی که دوربین میگیری نخری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:خیلی ممنونم که محبت می کنین و نظر می دین.نقل قول:
می شه یه لطفی کنین و تفاوتهای بین این مدلها رو بفرمائین. این جوری راحت تر می شه تصمیم گرفت.
راستی من مشخصات این دوربینها رو تو یه فایل pdf جمع کردم که براتون می زارم.
کد:http://up.--------.com/Files0/b29ab1ec52e546538fcc.pdf
دوست عزیز شما که مشخصات رو دارید یه مطالعه بفرمایید و نمونه عکسهاروهم از سایتها ببینید و برای خرید تصمیم بگیریدنقل قول:
:5::40:
نباید نظرت رو عوض می کردینقل قول:
تفاوت وزن مشهوده اما اگر قراره دنباله کامپکت های سبک بریم پاناسونیک(لومیکس) و الیمپیوس ارجح تر هستند(کیفیت عکس به شکل محسوسی برتره)
سرعت شاتر 130 تا 1 روی 2500 که بهتره اما اگر روی بی مد منظور باشه اچ 55 با 30 ثانیه بهتره که خب کاربردش خیلی به مذاق عکاسی شخص بستگی داره
ایزو در مورد این کامپکت ها بخصوص خانواده سونی بالاتر از400 واقعا غیر قابل استفاده است
فلاششون تفاوت اساسی نداره
من کماکان باتری AA سایز رو اصلا ضعف نمیدونم که در بسیاری موارد حتما برتری محسوب میشه مخصوصا در این کلاس که یه جورایی Economic class محسوب میشه
کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/H55/H55A7.HTM
البته بی تردید کیفیت فیلمبرداری سونی بهتره که در SX130 هم این موضوع بهبود پیدا کرده و اختلاف کمتر شده و بنظر من کیفیت عکس کاملا بنفع 130 است البته لینک نمونه عکس ها رو گذاشتم ممکنه ذایقه کسی بیشتر به نفع سونی باشهکد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/SX130IS/SX130ISA7.HTM
Sony H55 Color performance
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
منم موافقمنقل قول:
FZ40 گزینه ای به مرتب بهتر از HX1 است
سلام دوستان
یک سوال فنی دارم خدمت اساتید گرامی... اینکه دوربینی مثل HS10 که باطری AA میخوره، این براش یک مزیت هست یا عیب؟ شنیدم که خیلی اذیت میکنه اینجوری... خواستم ببینم نظر شما چی هست
پیشاپیش ممنون 3>
باطری قلمی یه مزایایی داره و یه معایبنقل قول:
و اونم سلیقه ایه بنظر من :5:
مرسی بابت پاسختون:11:نقل قول:
خب همون دیگه مزایا و معایبش رو میخوام بدونم! خودم اصلا راغب نیستم به باطری قلمی. تنها دلیلی که تو خرید hs10 شک کردم همینه :13:
مزایاش اینه که شما میتونید تو مسافرت 10 تا باطری قلمی شارژی هم همراهتون ببرید و با خیال راحت و نسبتا هزینه کمتری به باتری لیتیوم عکاسی کنید.نقل قول:
معایبش اینه که باید باتری شارژی بخرید که 2 تاش حدود 5000 تومنه . و اینکه باید شارژر هم بخرید ! که اونم مارک خوبی مثل سونیش حدود 15 تومنه.
آقا من دیشب رفتم و جمهوری و بعد از 2 ساعت چرخ زدن بالاخره یه hx1 خریدم:8:
واقعاً که قیمتها خیلی عجیب غریبه:
hx1 رو باگارانتی اصلی بازرگانی ایران از 520 تا 547 تومان قیمت می دادن!!!!! و توی سونی سنتر از همه جا گرون تر بود!!!!:18::41:
ولی با گارانتی ایده آل از 420 بود تا 480 تومن!!!!:41: البته گاراتی که نه با بیمه نامه ایده آل
من خودم با بیمه ایده آل (البته بیمه نامه واسه بیمه سامان بود) گرفتم 420 تومن که یه مموری 8 گیگ سونی بهم داد 35 و یه کیف 12 تومان
البته فروشنده ها که طبق معمول هر کدوم یه چیزی می گفتن!! یکی می گفت با گارانتی اصلی نخری تقلبی بهت می دن و یکی می گفت این اصله و اون فرعه و ...
fz40 , fz100 اصلاً تو بازار هیشکی نداشت و قیمتش رو هم نمی دونستن و می گفتن که هنوز نیومده :18:
hs10 رو از 410 تا 440 تومان قیمت گرفتم و sx30 کانن رو از 480 تا 520 تومان
مخلصیم
آقا یه سئوال دارم
من دفترچه راهنمای فارسی این hx1 رو از کجا می تونم گیر بیارم؟؟؟
اونی که با ضمانت بازرگانی ایران بود دفترچه فارسی داشت :41::41: و احیاناً خود دوربین هم زبان فارسی داشت (البته این دومیه اصلاً مهم نیست):31:
مبارکت باشهنقل قول:
HS10 چرا نگرفتی؟
مبارک باشهنقل قول:
ممنون قیمت ها را اینجا گفتی