از نظر حقوقی کسی هست اینجا بتونه راهنمایی کنه برای یک شکایت صحیح چه کاری باید انجام بشه؟، به غیر از اینکه با ۱۹۵ تماس بگیریم و ثبت شکایت کنیم چه کارهای دیگه ای میشه انجام داد؟
ممنون میشم اگر دوستان اطلاع دارن راهنمایی داشته باشن...
Printable View
از نظر حقوقی کسی هست اینجا بتونه راهنمایی کنه برای یک شکایت صحیح چه کاری باید انجام بشه؟، به غیر از اینکه با ۱۹۵ تماس بگیریم و ثبت شکایت کنیم چه کارهای دیگه ای میشه انجام داد؟
ممنون میشم اگر دوستان اطلاع دارن راهنمایی داشته باشن...
همونطور كه ديروز گفتم مجبور شدم سرويس 1 مگ نامحدود برنزي خودم رو با 2 مگ 40 گيگ عوض كنم.
واقعا دزدي تو روز روشن. تا جايي كه عقل من مي رسه 2 مگابيت بايد سرعت دانلود حدود 260 بده بهم اما سرعت اين سرويس اونقدر متغيره و بالا و پايين ميره كه حد نداره. اكثرا كه زير 180 هستش و گه گداري چند لحظه ميره بالاي 200.
دانلود رايگان شبانه اش هم همينطور. من ديشب از 2 تا 7 صبح 2.59 گيگ دانلود كردم. يعني به طور متوسط ميشه با سرعت 105 كيلو بايت بر ثانيه.
چه بايد گفت. اي كاش مي تونستم كلا تخليه كنم و برم از يه جاي ديگه بگيرم. اما فعلا و تا 2 ماه و نيم ديگه نمي تونم.
فن آوا و آقايون مدير بترسيد از عذاب خدا به خاطر كم فروشي. چيزي كه تو خود قرآن هم اومده. بترسيد...
نقل قول:
دوست محترم و عزیز شما به راحتی از حق خودت گدشتی بدون اینکه سعی کنی از حقت دفاع کنی، حتی تلاش هم نکردی بعد آلان گرفتن حقتو حواله می دی به خدا و پیغمبیز؟؟؟
یعنی اون دنیا مثلا چه جوابی می خوایی به خدا بدی؟؟؟
من امروز دارم می رم شرکت فن آوا حق گرفتنیه! دادنی نیست، دوست عزیر در ضمن من هم دقیقا عین سرویس شما رو دارم...
مشکل مردم ایران همیشنه همینه دنبال حقشون نمی رن منتظر هستن یکی از آسمون بیاد پایین حقشونو بگیره...
با سلامنقل قول:
من که کامپیوتر رو تنظیم کرده بودم اتوماتبک شروع کنه و .... حدود ساعت 3.5 شب قطع شده بود و تا ساعت 6-6.5 وصل نشده بود. نهایت سرعتش هم در لاگ نرم افزار 100 تا بود (1 مگ شبانه دار - قبلا 190 بود) تاره من مثلا در 10 روزی که از این ماهم گذشته فقط 3 شب دانلود شبانه داشتم. و اصولا مصرفم بالا نیست.
دوستان چه شکلی سرویسشون رو تغییر دادن؟ تماس گرفتم دیروز گفتن نمیشه! باید پول کامل سرویس جدید رو بدین !:n23:منم 2 مگ نامحدود دارم سرعت بین 10 تا 30 میچرخه ! تماس گرفتم دقیقا در مورد محدود دانلود هیچ حرفی نداشت... گفتم زوری هست دیگه یه جورایی گفت اره!!!:n23::n23:
کسی اینجا فن اوا نامحدود داره ؟ من 2 مگ نامحدود دارم سرعتم رو 250 بود الان اوردن رو 20 زنگ زدم میگم مشکل چیه میگه سیاست جدیده قبلا رو همه شرکتا بود رو فن اوا نبود بیشتر از 1.5 گیگ در روز دانلود کنی سرعتت میاد رو 20 اصن یه جوکی یعنی دزد که دزد . 120 تومن دارم پول میدم اینه وضعیتمون گفتم سرویسشونو جمع کنن . :-|
بله همه نامحدود داریم. 20 صفحه آخر تاپیک همه توضیح دادند .
راه حل نهایی :
شکایت و بعدش تخلیه :n01: فعلا دنبال یه جای بهتریم
شما مثل اینکه ایران زندگی نمیکنی داداش؟نقل قول:
تو مملکتی که ستا* بهشت* واسه چهار خط وبلاگ نوشتن جون خودشو تو بلیس فنا از دست داده و هیچ کسی جوابگو نبوده انتظار داری امید مردم بغیر از آسمون باشه؟
ولی به هر حال اگر امروز داری میری فناوا ساعت بگو یا پخ بده منم میام. ولی جواب امروزشونو همین الان بهت بگم اینه که "شنبه بیاین امروز مسوولین نیستن" چون تا جایی که بتونن میپیچونن. اگر دوستان موافق باشن یه قرار بذاریم شنبه دسته جمعی بریم.
همین الان زنگ زدم فنی ، اپراتور شمس جواب داده میگم سرعت 1 مگ من قرار نیست از 90 بالاتر بره؟ میگه نه ! 80 تا نهایتا 100
میگم کجای سایت زدید که بعد 1 گیگ حجم روزانه اینترنت من تبدیل میشه به 128
میگه نمیزنیم دارم میگم بهت
منم همین الان تخلیه کردم با اینکه 6 روز هنوز دارم، شکایت هم کردم
از نظر فناوا 1 مگ حداکثر 90 کیلوبایت در ثانیه و 2 مگ حداکثر 180 کیلوبایت در ثانیه باید داشته باشه و دارن لطف میکنن این سرعت رو میدن.نقل قول:
همشون حروم خورن ، من که نمیگذرم ، شکایت هم کردم شاید درست شد برای کسایی که هنوز سرویس دارند و قصد تخلیه ندارند. :n39:
فقط بی اینترنت میشم :)) نمیدونم کجا برم واقعا
نظرم روی 512 نامحدود پارس هست ، نمیدونم دوستان اگه نظری دارند یه جا با قیمت خوب معرفی کنند نه فضایی
اگه قراره همه شرکتا اینجوری بشن تخلیه کردن چه فایده داره فقط بدون اینترنت میمونه ادم
به نظرتون این سرویس فناوا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر از 2048 نامحدودش نیست؟
دانلود شبانه رایگان هم داره
من هر روز نزدیک 2 گیگ وبگردیم میشه شایدم بیشتر
چند تا پست قبلتر اشاره کردن که سرعت روزش حداکثر 180 با نوسان زیاد و سرعت شبش زیر 100 هستش.نقل قول:
عزیز آخه 70 تومن ماهی بدم واسه روزی 1 گیگ؟نقل قول:
اون بالا برای محدود هم توضیح دادن که دیشب یا قطع بوده یا :
دانلود رايگان شبانه اش هم همينطور. من ديشب از 2 تا 7 صبح 2.59 گيگ دانلود كردم. يعني به طور متوسط ميشه با سرعت 105 كيلو بايت بر ثانيه.
2 گیگ وب گردی چجوری میشه؟ کلا 40 گیگ حجم بیشتر ندارید.30 روز هم باشه شما حداقل 60 گیگ لازم دارید. روی شبش هم که نمیشه حسابی وا کرد..
512 نامحدود مخابرات به صرفه تره به خدا :n03::n27:
منم خودم پرمصرفم اما اینجا 70 تومن دادم شد این نمیام 30 تومن دیگه بزارم روش دوباره از اینجا بگیرم. (نظر شخصی)
شما اول باید بری 195 شکایت کنی و تا مرحله دو تا تجدید نظر هم بری اگر جواب نگرفتی میتونی بری دیوان عدالت اداری که کلی دردسر داره اگر پایه هستی و وقتشو داری انجامش بدهنقل قول:
همین الان زنگ زدم تخلیه کردم عوضی ها وقتی ثبت نام میکردم قربون صدقه میرفتن منو حالا که زنگ زدم تخلیه یاد فیلم اره افتادم
بچه ها اگه من زنده نبودم بدونید فن آوا جیگسا رو فرستاده دنبالم :n34::n38::n19::n02:
2باز زنگ زدم هنوز ایمیل تکمیل مدارک برای تخلیه رو نفرستاده !
تک تک بخشهاش رو اعصابن
سلام به همگی
من همین آلان از شرکت فن آوا رسیدم خونه، رفته بودم دنبال قراردادم (SLA) برای پروسه شکایت، بباید بگم یک قرون ، یک ریال هیچی برای کارکنان خودشون خرج نمی شه، من دلم برای بخش پشتیبانی و فروش سوخت توی گرمای ۳۲ درجه تهران داشت کار می کردن، شرکت داغون و ساختمون قدیمی مزخرف، با یک بنده خدایی صحبت کردم از یکی از بخش های اونجا، که اسمشو نمی برم اینجا می گفت شرکت داشت توی سال ۹۳ خوب پیش می رفت، و داشتیم پیشرفت می کردیم عالی نبودیم!! اما سعی می کردیم مشتری راضی باشه، اما مدیر عامل که عوض شد ( علی اصغر طرواتی آمد) همه مدیر های با سواد و عوض کرد و تیم خودشو آورد، من مدیر فنی شرکت می شناختم خیلی باسواد بود، باید اضافه کنم که طیق گفته خود اون بنده خدا آلان شرکت داره سیر نزولی پیدا می کنه!!! خیلی شدبد، می گفت تنها سرویسی که خوب داشتیم، همین نامحدود ها بود که این هم این وضع شده...
در ضمن باید بگم طبق گفته اون بنده خدا سرویس ۵۱۲ هنوز سیاست دزدی اضافه نشده ،مثل سابق می مونه....
من هنوز روند شکایت ادامه میدم، فعلا هم داد فریاد نکردم سرشون، همه چیز سر موقعش...
یکی از چیزایی که مد هستش تو ایران اینه که یه شرکت یا کارخونه رو به شدت ضررده کنن و با قیمت یک صدم قیمت واقعیش بفروشن به یه شخص دیگه...نقل قول:
من دیشب دانلود کردم. دو مگ، حدود 4/3 گیگ دانلود کرده بود. حالا باید ببینم شب های دیگه همین طور دانلود کنم، در ادامه بلایی سرش می یارن یا نه ؟نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
تهمت زدن چطور؟ آيا شما مي توني جواب تهمت رو اون دنيا بدي؟
شما چند صفحه آخر همين تاپيك رو نگاه كن. ببين من چند بار نوشتم كه شكايت كردم و از ديگران هم خواستم شكايت كنند؟
من خودم دوبار زنگ زدم فن آوا ولي جوابي نگرفتم.
قبلا هم گفتم. من دو ماه ديگه بايد از اين خونه اي كه هستم برم. تازه هم 210 تومن ريختم براي تمديد. چكار بايد مي كردم؟
بايد صبر مي كردم با سرعت 12 كار مي كردم؟ يعني دانلود 40 مگ در هر ساعت به جاي 400 مگ؟
تخليه هم كه مي كردم هم پولم مي رفت و هم زمان بر بود تخليه و گرفتن سرويس از يه جاي ديگه كه اون موقع هم بايد از اين خونه مي رفتم.
درست ترين و بهترين كار همين بود كه كردم.
مطمئن هم باش شكايتم رو پيگيري مي كنم و باز هم از همه مي خوام كه شكايت كنن.
روشن شد؟
هنقل قول:
خاموش نبود که روشن بشه :)
خوب من دقیق از وضعیت شما خبر نداشتم، اما اینکه عادت ملت ما شده منتظر باشن که از آسمون بک نفر بیاد و لعنت و نفرین کنیم که فکر می کنم خودتون بهتر می دونید، من هم مثل شما تا آخرش هستم و شکایتم و پیگیری می کنم، اما وضعیتی که من از این شرکت توی دفتر مرکزی تهران دیدم شبیه به شرکت خدمات اینترنتی نبود، چون این شرکت هولدینگ هست اینطوری آلان می خوان از مردم پول در بیارن... بریزین جای دیگه...
راستی امیدوارم یک روزی صاحب خونه بشین که مجبور نشین خونه رو تخلیه کنید...
سلام
دوستان این محدودیت برای سرویسهای 128-256 و512 اعمال نشده
اگه کارتون در میره از سرویس 512 استفاده کنید
من قبلا پریسدم گفتن بزودی محدود میشننقل قول:
در مورد تخلیه و فسخ قرارداد، به من گفتن هیچ پولی عودت داده نمیشه (یعنی از پول بر گردونپن خبری نیست) به همین راحتی و خشمزگييييييييييييييييي
من که فرم تخلیه رو پر کردم اما گفتن دارن صحبت میکنن که حداقل وضعیت بهتر شه یا برای مشترکین قدیمی اجرا نشه
تو این یک مورد استثنا 195 حق به شما میده!!! شما میتونید با شکایت به 195 پولتون رو بگیرید! چندین مورد دیدم که ISP گفته پول عودت داده نمیشه اما با شکایت 195 پولو گرفتننقل قول:
منم تخلیه میکنم شنبه . احتمالا از مخابرات اصفهان سرویس بگیرم شبانش خوبه انگار ولی پینگ و.. داغون .
خواهشا دوستان کسی پیشنهادی داره دریغ نکنه ممنون
الان مسئولان فن آوا دارن پست های ما رو میخونن و به ریش ما میخندن میگن بزار اینقدر حرف بزن و غر و ناله کنن ما هم پولمونو میگریم آخرش بالاخره چون همه جا همینه یا همینجا مینونن یا جای دیگه میرن همینجوری چاپیده میشن کلا بهترین راه اینه که اصلا هیچ اینترنتی نگیری که مسئولین هم از خداشونه دقیقا مثل سر گردنه اگرم یک روزی تمام دنیا اینترنت رایگان نشه اینجا نمیشه
صبح قرار بود برام ایمیل کنن فرم رو تا تخلیه بشه ولی نکردن ظهر زنگ زدم مسئولش نبود زنگ زدم پشتیبانی گفت رفته خونه منم گفتم باشه از طریق 195 جمعش میکنم حالتونو میگیرم / رفتم 195 شکایت کردم گفتم جمع نمیکنند
همین الان شرکت هایی نظیر T-Mobile با یکی دیگه که اسمش رو یادم نمیاد به مشترکین آبونمانشون اجازه میدن توی کشورهای دیگه - فکر کنم T-Mobile نزدیک به 120 یا بیشتر خاطرم نیست- ارتباطات رایگان از نوع تماس و ارسال پیام و اینترنت داشته باشند !! حالا اینجا شب میخوابی صبح پا میشی یک سازی می زنندنقل قول:
من 6 ماه پیش از صبا نت فرار کردم اومدم اینجا
حجم کاریم بی نهایت بالاست که دو ماهه فرصت نکردم شبانه دانلود کنم و میخواستم به همین علت که هی دارم حجم میخرم این ماه نا محدود بگیرم که
خدا لعنتتون کنه، کشورهای دیگه دارند به کجا می رسند و چه کارها میکنند شما اعصاب یک ملت رو داغون کردید به قرآن
سلام دوستان تخلیه از این شرکت به چه صورتیه چون منم از این شرکت اینترنت دارم قرار با این وضیعت پیش اومده تخلیه کنم ممنون.
نقل قول:
در کل من هم مثل شما دارم از طریق همین ۱۹۵ اقدام می کنم، اما سوال اینجاست که ما باید قرارداد داشته باشیم یا نه؟
خوب من آلان دارم سعی می کنم قرارداد کتبی بگیرم ازشون با مهر امضا که اگر به دادگاه یا شورای حل اختلاف کشید اونجا حرفی برای گفتن داشته باشیم...
به من گفت تخلیه کنید پولتون می پره مگر اینکه سرویس جدید بگیرین، گفتم نه همین سرویس (۱Mb/ps (۱۰Kb/ps خودمو نگه می دارم تا به نتیجه برسم، نه تخلیه می کنم، نه سرویس عوض می کنم، باید که کلا سختیش خیلی زیاده، اما اگر هر کدوم از ما موفق بشیم که به حقمون برسیم درس عبرت میشه با مردم اینطوری بر خورد نکنند...
می دونم وضعیت به چطوری هست، اما حاضر نیستم از حقم بگذرم...
نقل قول:
این یک دروغه برای اینکه شما رو نگه دارن به من همین گفتن که تا شنبه صبر کنید اما هم من شما می دونیم که تا ۱۰۰ سال دیگه هم صبر کنیم برای این شرکت هیچ کاری نمی کنه، اگر می خواستن فکر کنند که از اول فکر می کردند و کار به اینجا نمی رسید....
من که چشمم آب نمیخوره بتونی حقتو بگیری اینا پشتشون به بالا و وارد کنندگان پهنای باند(مافیای اینترنت) گرمه کاری از دست من و شما بر نمیاد وگرنه تا حالا اینقدر عرض اندام نمی کردن اینا میخوان همه بابت هر گیگ استفاده چند هزار تومان پول بدن و بریزن تو جیب هاشون که ته هم نداره شما حساب کن اگه هر stm رو میخواستن نامحدود بین مشترک هاشون با قیمت کنونی به اشتراک بزارن چندین میلیون سود میکردن ولی حالا میخوان با حجمی کردن اینترنت و اعمال محدودیت بر روی نامحدود و مجبور کردن کاربر به استفاده از اینترنت حجمی و به دنبالش خرید ترافیک گران چندین برابر بیشتر از قبل پول به جیب بزنننقل قول:
منم گفتم نه قربون دستت.نقل قول:
فرم تخلیه رو پر کردم و فعلا به دنبال یه جای بهترم
اینم فرم تخلیه .برتون آپلود میکنم. همراه اسکن کارت ملی باید یفرستید
( عزیزی که برات نفرستادن : صح یه آقایی بود که ظرفیت میل باکسش پر شده بود برا همین نه میتونست بفرسته و نمیتونست میل دریافت کنه و اینم خودش نمیدونست :| ساعت 1 که دوباره زنگیدم یه خانوم بود که بعد 3-4 دقیقه تازه فهمید و همون موقع میل رو فرستاد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت این شرکت از ۲۸ اردبیهشت سال ۹۴ یعنی همین چند روز پیش وخیم شد، افتضاح شد و در آخر مزخرف...نقل قول:
اگر با تخلیه صدمه از نظر مالی به شما نمی زنه که این اولین پیشنهاد منه.
اما اگر می خوایید از حقتون دفاع کنید و می توانید صبر کنید از طریق شماره تلفت ۱۹۵ و سایت ۱۹۵ شکایت خودتون ثبت کنید و پیگیری کنید تا به نتیجه برسید.
دوستان در کل تمام تقصیر ها گردن مدیر عامل جدیدکه دارن توی شرکت خودی نشون میدن برای سود دهی بیشتر!!!... با پایمال کردن حق مشترکین...
دوستان یک خواهش از این به بعد اگر در حال اطلاع رسانی هستید لطف کنید شهرتون اعلام کنید، برای مشخص شدن بهتر وضعیت.
از همگی ممنونم...
وزیر ارتباطات: برای تحول در وضعیت اینترنت مصمم هستیم
به گزارش ایرنا، محمود واعظی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران زنجان با تاکید بر اینکه موضوع اینترنت و رفع مشکلات این بخش یکی از دغدغه های اساسی و مهم این وزارتخانه و دولت به شمار می رود، افزود: بر این اساس تلاش می شود سرعت اینترنت و مواردی را که مورد نظر مردم به ویژه دانشگاهیان، مراکز عمومی کشور و واحدهای کسب کار نیاز دارند تامین شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر رتبه بندی اعلام شده موسسه بین المللی در ارتباط با وضعیت اینترنت کشورهای جهان افزود: رتبه بندی متعددی در این بخش وجود دارد و در یکی از این رتبه بندی ها که در رابطه با زیر ساخت های کشور در این بخش اعلام شده نسبت به سال گذشته پنج رتبه ترقی کرده ایم.
وی یادآور شد: هنوز در این بخش با معیارهای جهانی فاصله داریم و برای ارتقای بیشتر باید کار و تلاش بیشتری انجام شود.
نقل قول:
آلان یعنی سرویس های نامحدود از تمام ISPها جمع می کنن مردم مجبور به خرید سرویس های حجمی گرون ؟؟؟؟
اگر دنبال شواهد هستید، به شکایت های در انتظار سایت ۱۹۵ و همینطور تماس های مکرر ما سازمان تنطیم مقررات مراجعه کنید.