سلام !
من هم این مشکلو داشتم . آخرش مموری سوخت و عوضش کردم !
امیدوارم کارت به اونجا نرسه
تا بدتر نشده ببرش پیش تعمیرکار
البته امیدوارم نیازی نباشه و من اشتباه کرده باشم
ممنون
Printable View
سلام !
من هم این مشکلو داشتم . آخرش مموری سوخت و عوضش کردم !
امیدوارم کارت به اونجا نرسه
تا بدتر نشده ببرش پیش تعمیرکار
البته امیدوارم نیازی نباشه و من اشتباه کرده باشم
ممنون
خوب از کی اینجوری شد شما چند تا آهنگ ریختین رو گوشی که اینجوری شده شما باید اون آهنگی رو که اخیرا ریختین رو گوشی پیدا کنید همونو پاک کنید راه دیگه ایم نداره چون مشکل از آهنگ هست نه گوشی:27:نقل قول:
هی یه 2 هفته ای میشه!:31:نقل قول:
اهنگها رو از تو گالری گوش میکردم!:13:
باشه رفتم خونه توصیه شما رو به کار می بندم!
مرسی عزیز:11:
سلام به همه :20:
من ورژن گوشیم هست 03.83.1 :13: میخواستم ببینم کسی 5700 شو آپدیت نکرده
منو هم راهنمایی کنید ممنون میشم:13:
آخريش همين ورژنه
با سلام
من با اینکه خیلی از 5610 خودم راضی بودم زدم تو خط سیمبین که از اونجایی که به موسقی خیلی علاقه داریم و کیفیت صدای 5700 خیلی بالا هست و cpu قوی داره و سیمبین 9.2 زدم تو خط 5700 ولی دوربینش تعریفی نداره مخصوصا در روز خب بلاخره هر خشکلی یک عیبی داره
چی میگــــــــــــــــــــــ ـــی؟؟؟
اتفاقا دوربینش تو نور خوب شاخیه برا خودش...! ولی اگه یکم نور کم باشه افتضاحه... D:
آین قیمتی که گفتی مال چه دوره ایه؟؟؟؟ واللا ما زمان ناصرالدین شاه قاب 5700 می گرفتیم 20 تومن بود حالا ارزونی شده؟؟؟؟ دم مملکت گرم. نه آقا حدود 25000 میباشد. تازه اگه گرون نشده باشه.نقل قول:
راستی سلام به همه.یه مدتی این کامپیوتر خراب بود.
بابا این جمله رو نگو داغ دل مارو تازه نکن.نقل قول:
آپدیت 5700 نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ راه دیگه ای نداره. همینم که راه واسش پیدا کردیم باید خوشحال باشی.نقل قول:
همه رو پاک کنم یکی یکی بریزم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه اسون تر لطفا!!
زمان ما که این امکانات نبود که. پدرمون درومد تا فهمیدیم اینطوری درست میشه.
داداشم. این گوشی دوربینش تو روز بد نیست... نه اصلا خوبه ولی یکم نور کم شه بد میشه.نقل قول:
با سلام
من با اینکه خیلی از 5610 خودم راضی بودم زدم تو خط سیمبین که از اونجایی که به موسقی خیلی علاقه داریم و کیفیت صدای 5700 خیلی بالا هست و cpu قوی داره و سیمبین 9.2 زدم تو خط 5700 ولی دوربینش تعریفی نداره مخصوصا در روز خب بلاخره هر خشکلی یک عیبی داره
بچه ها نمايشگاه كام باز شده زاهدان
رم دو گيگ 5700 رو دوستم ميگه ده تومن ميدن يك گيگ هم 5 تومن
امروز ميرم يه دو گيگ بخرم
يه حالي به گوشي بدم!
يا حق (:
با این راهی که شما گفتین ... خودش دلش سوخت واسم ... درس شد:دینقل قول:
هیچ راه دیگه ای نداره. همینم که راه واسش پیدا کردیم باید خوشحال باشی.
زمان ما که این امکانات نبود که. پدرمون درومد تا فهمیدیم اینطوری درست میشه.
با دروبینش کار کردم حالت شب بزاری فلش روشن کنی میشه عکسای خوبی گرفت اپدیت هم میاد نگران نباش 5700 به این راحتیا کنار نمیاد خیلی از گوشی های سری 5 نمیتونند جاشو بگریند به جز 5800 که اون بحثش جداستنقل قول:
برای من هم قبلا این مشکل پیش اومده بود که خودش درست شد :31:نقل قول:
سلام بچه ها خوبید
من یه قاب کامل سیاه واسه گوشی خریدم 4000 تومن اصل نیست واسه همین سر هم کردم خیلی جتلب شده یاد 3250 خودم می افتم نگاش میکنم .
راستی هندز فری من به سلامتی خراب شد(سیمش از وسط نصفید)الان دنبال هندز فری اصلی هستم چند تقریبا میشه یکی پیدا کرد؟
رفتم يه رم دو گيگ خريدم 8 تومن
مفت!
يه پوش موبايل هم اشانتيون داد!
تو بازار چقدره؟ رم دو گيگ!
يا حق (:
2گيگ رو نميدونم ولي من 4گيگ رو خريدم 12تومن
دوستان این گوشی رم 8گیگ هم میکشه؟ cpu قوی داره فکر کنم بکشه و یک سوال دیگه واسه این گوشی اپدیت نه امده؟ 6120 یک ماه بعد از 5700 امده همین 3 هفته پیش واسش اپدیت جدید امد 5700 با اینکه از 6120 بالاتره اپدیت هنوز نه امده n73 سال 2006 امده ولی اپدیت 2008 داره !!!!!!!!! نوکیا داره چیکار میکنه
تا 4 رو که به خوبی ساپورت میکنه.اما 8 رو فکر نکنم به این راحتی ها بکشه. چون اون موقع که ورژن 3.8 رو 5700 بود مموری 8 هنوز نیومده بود. ولی 4 گیگ تو بازرا بود.نقل قول:
ببین 5700 یکی از کم باگ ترین گوشیای نوکیاس.و دلیل اینکه براش اپدیت نمیاد اینه که مشکل خاصی نداره و با همین ورژن 3.8 حداکثر استفاده رو از سخت افزارش میبره.پس دلیلی نداره فرت و فرت اپدیت بده براش. اما اگه اپدیتی در کار باشه حتمی ترین تغیر ش ساپورت کامل از 8 گیگ و شاید هم بالاتره!!!!!!!1
خوب گوشی با انصافی داری... گوشی ما اگه بمیریمم واسمون تب نمیکنه.نقل قول:
به همین خیال باش. واسه این گوشی کوفتم نمیاد. دیروز پیش رئیس نوکیا بودم گفت فقط به خاطر شاخ بودن این گوشی و خز نشدنش آپدیت نمیدیم. به جان خودم. گفتم حالا یه دونه بده گفت نه جون تو راه نداره. گفت ما فقط واسه گوشیای خزو خیل میدیم. تازه یه چیزیگفت بین خودمون بمونه ها... گفت 5700 از n96 هم بهتره به حرف دیگرون هم گوش ندین. ما واسه اینکه خز نشه صداشو در نمیاریم. به جان خودم.نقل قول:
با دروبینش کار کردم حالت شب بزاری فلش روشن کنی میشه عکسای خوبی گرفت اپدیت هم میاد نگران نباش 5700 به این راحتیا کنار نمیاد خیلی از گوشی های سری 5 نمیتونند جاشو بگریند به جز 5800 که اون بحثش جداست
قاب و که بیخیال... خودت چطوری؟؟؟نقل قول:
سلام بچه ها خوبید
من یه قاب کامل سیاه واسه گوشی خریدم 4000 تومن اصل نیست واسه همین سر هم کردم خیلی جتلب شده یاد 3250 خودم می افتم نگاش میکنم .
راستی هندز فری من به سلامتی خراب شد(سیمش از وسط نصفید)الان دنبال هندز فری اصلی هستم چند تقریبا میشه یکی پیدا کرد؟
هنزفریش حدود 30000 تومنه. البته اگه گیر بیاری. یکی تو همینجا دنبالش بود پیدا نکرد.
شایدم پیدا کرد ولی ما نفهمیدیم.
اون تازه تو تهران بود که علاالدین داره. حالا تربیزو نمیدونم.
حدودا همه جا همین قیمته. البته چون اشانتیونم داده بد جور بهت حال داده.نقل قول:
رفتم يه رم دو گيگ خريدم 8 تومن
مفت!
يه پوش موبايل هم اشانتيون داد!
تو بازار چقدره؟ رم دو گيگ!
12 تومن شده؟؟؟؟ جدی؟؟؟؟ قبلنا 28 تومن بود. اه کاش 4 میگرفتم.نقل قول:
2گيگ رو نميدونم ولي من 4گيگ رو خريدم 12تومن
مطمئن باش کار بدی نمی کنه. گفتم که به همین خیال باش...نقل قول:
دوستان این گوشی رم 8گیگ هم میکشه؟ cpu قوی داره فکر کنم بکشه و یک سوال دیگه واسه این گوشی اپدیت نه امده؟ 6120 یک ماه بعد از 5700 امده همین 3 هفته پیش واسش اپدیت جدید امد 5700 با اینکه از 6120 بالاتره اپدیت هنوز نه امده n73 سال 2006 امده ولی اپدیت 2008 داره !!!!!!!!! نوکیا داره چیکار میکنه
گربه دستش به گوشت نمیرسیده میگه پیف پیف بو میده.نقل قول:
ببین 5700 یکی از کم باگ ترین گوشیای نوکیاس.و دلیل اینکه براش اپدیت نمیاد اینه که مشکل خاصی نداره و با همین ورژن 3.8 حداکثر استفاده رو از سخت افزارش میبره.پس دلیلی نداره فرت و فرت اپدیت بده براش. اما اگه اپدیتی در کار باشه حتمی ترین تغیر ش ساپورت کامل از 8 گیگ و شاید هم بالاتره!!!!!!!
شوخی کردم. ولی راس میگی خیلی کم باگه ولی نه در این حد که یه آپدیت واسش نیاد.
آخیش.....
من قبلا (1 ماه پیش) یکی به زور از تهران گیر اوردم. یارو گوشیرو که خرید 3-4 روز بعد دزد بردش. من هندزفریشو 11 خریدم. جای دیگه هم 15 دیدم.نقل قول:
من تبریز پیدا کرده بودم الان نمیدئنم هست یا نیست 16 تومن فقط اینجا پرسیدم بازم دارم میگردم .فقط یکی بگه اون پین گیره رو چطوری موقع عوض کردن باطری در بیاریم که لولا نشکنه و.اسه دوستم لازم هستش مال خودم منش شکسته بود.
با یه سوزن خیاطینقل قول:
فقط سر سوزن رو بشکن که تو پین گیره گیر نکنه،بعدش با یه چیزی آروم به پشت سوزن ضربه بزن فقط مراقب باش زیاد محکم نزنی.
ایشاله که سالم در میاد:46:
ممنونم بازم امتحان میکنم ببینم چی میشه.
چرا چند روزه کلوپ سوت و کوره؟
این کیفیت گوشیو نشون میده :دی
حتما که نباید مشکلات گوشی رو تو تالار بنویسیم
می تونیم موارد جالب گوشی رو هم بنویسیم
آره منم دیگه خسته شدم بس که هر روز میومدم و پست خودمو میدیدم و دیگه هیچی نبود!!!
حالا از چی بگیم؟
اصلا بیاید یه بحثای دیگه بکنیم
مثلا تغییرات توی گوشی از هر مدلش از قاب گرفته تا تعمیر هندز فری
راستی کسی یه هد ست بلوتوث ئواسه گوشی سراغ داره بگه من خریدارم
دیگه از سیمیها خسته شدم همه میبینن میگن بازم سیمکشی کردی خودت رو
مال این رو که نمیشه انداخت دور گردن .
راستی اگه میشد این جکش 3.5 میلیمتری میشد بد نبود این 2.5 بودنش زیاد خوب نیست
یکی هم یکی پیدا بشه این دوربین گوشی رو بتونه تعویض کنه.:دی
راستی اینو هم پیدا کردم نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه گوشی آشغالیه این ...
چین هم که کاری جز خراب کردن اسم و ظاهر و از همه مهمتر کارایی گوشیها کاری بلد نیست. موافقید؟
فك كنم تاپيك رو اشتباه اومدين ها!!!نقل قول:
چه گوشی آشغالیه این ...
چین هم که کاری جز خراب کردن اسم و ظاهر و از همه مهمتر کارایی گوشیها کاری بلد نیست. موافقید؟
يا حق (:
بابا چي ميگن بعضي هانقل قول:
مثلا تغییرات توی گوشی از هر مدلش از قاب گرفته تا تعمیر هندز فری
ميگن قاب عوض بشه فلان ميشه و...
دو از رفيقام عوض كردن قاب رو اصلا مو نميزنه با قاب فابريك!!!
منم وسوسه شدم برم عوض كنم ولي بي خيال شدم باز!
بچه ها شما با 5700 بيشتر چه كارايي ميكنين؟
يا حق (:
من آهنگ گوش میدم (بغیر از ماموریت اصلی گوشی)راستی اون عکسم گذاشتم که ببنید چه بلایی سر قیافه 5700 آوردن
راستی اینا که میگی قاب عوض کردن من قابش رو کلا رنگش رو عوض کردم سیاه خالص.
یه همکلاسی هم دارم قابش رو کرده سبز در باطری و اون قسمتهای لاستیکی شده سبز.
خیلی جالب شده بود .
منم شديدا وسوسه شدم عوض كنم ولي الان وقتش نيس.بزار نوكيا تاچ ها رو بفرسته بازار قيمتها همچين بكشه پايين اونوقت.تابستون سال ديگه عوض ميكنم حتما! تازه هر گوشي رو نوكيا ميده بيرون يه چيزي نداره.يكي فلاش زنون داره دكمه هاش ضايع هست.6220 هم زنون داره كيپد ميگن لق ميزنه و صفحشم 2/2 هست.n79 فلاشش زنون نيس.هر گوشي رو ميبيني يه چيزي نداره
بعدشم من شديدا توصيه ميكنم گوشي بعدي كه ميخريد صفحش OLED باشه.تو gsmarena گفته بود n85 صفحش عين آيفون هست.ميدونيد يعني چي؟ يعني كيفه دنيا.اين 5700 رو ميزارم كنار ipod touch كه دارم همش به نوكيا فحش ميدم با اين LCD مزخرف گوشي هاش.باور كنيد در مقابل apple اصلا كيفيت نداره مانيتور هاي نوكيا
جك 2/5 ميليمتري به نظر من بهتره از 3/5.چون 2 قسمتي هستش و ميتوني قسمت بالاش رو عوض كني يا گوشيتو وصل كني به اسپيكر و اينا ولي 3/5 ها نميشه.البته نوكيا همه رو داره 3/5 ميكنه ديگه
گوشي هم گيم و موزيك ;)
ايول...
خب منم موزيك و كتاب!
يا حق (:
خب عمو جان مگه روی این آداپتوره چیزی جز 3.5 میلیمتری هستش که میگه بده
جان من این همه گفتی من خودم اصلا سر در ناوردم چی گفتی.
من که همون اول قابش رو عوض کردم
قاب اولش قرمز بود دوست نداشتم یک مشکیش رو خریدم انداختم روش
خیر دوست عزیز. حالا برو ببین. درست شد؟؟؟نقل قول:
با سپاس فراوان از دوستان.
آقا ما روی گوشیمون nagage رو نصب کردم
ولی بیشتر اوغات نمی ره تو بازی مکل از کجاست
فقط بعضی وقت ها که حال کنه می ره
سلام.نقل قول:
من این عکسو خیلی وقت پیش گذاشتم ولی مثل شما انقدر کامل نبود. من نمی دونستم اینم قابلیت چرخش داره.
فکر کن نوکیا با اون همه شاخی 3250 میزنه بعد از یه مدت زیر گوشی طوری لق و کج میشه که انگار داره میشکنه. اونوقت این شرکتای زاقارت چینی گوشی چرخون میزنن فکر کنم فقط واسه فرفره بازی گذاشتن که به عنوان اسباب بازی استفاده شه.
بهترین هدست بلوتوثی که واسه 5700 هست، اون هدفون بزرگس کهتو تبلیغاشم ست. البته قیمتش بالاس. من دست دومشو قیمت کردم 80 تومن.
دیگه اون مشکلات سخت افزاری و فیزیکی رو نمیشه کاری کرد. فکر کن مثلا گوشیو آپدیت کنی دوربینش 5مگاپیکسل بشه با اتوفکوس با لنز کارلزایس. یه هدست بلوتوسم به گوشی اضافه بشه... بعد صفحش لمسی بده و شبکه های ماهواره ای هم بگیره.
چرا عزیز. بعضی از قابا کیفیت خوبی دارن. من قاب گرفتم 5 تومن، انقدر کیفیتش خوب بود رفتم دادم یه جا دیگه واسم جابندازه کفش بریده بود اینو 5 تومن گرفتم.نقل قول:
بابا چي ميگن بعضي ها
ميگن قاب عوض بشه فلان ميشه و...
دو از رفيقام عوض كردن قاب رو اصلا مو نميزنه با قاب فابريك!!!
منم وسوسه شدم برم عوض كنم ولي بي خيال شدم باز!
بچه ها شما با 5700 بيشتر چه كارايي ميكنين؟
من با گوشی 5700 خودم زنگ میزنم... اس ام اس میزنم... بازی میکنم... از برنامه های مختلف استفاده میکنم... آهنگ گوش می کنم...بلوتوث بازی نمیکنم(از بلوتوث بازی بدم میاد)... پز میدم... حال میکنم... با استفاده از قابلیت های گوشیم اکثر موارد کل گوشی های مختلف رو می خوابونم. در کل به نظر من گوشی من در حد یه کامپیوتره... من که تا الان از خرید این گوشی فوق العاده پشیمون نشدم... هرچند فکر می کنم اگه هر گوشی دیگه ای میگرفتم مطمئنن پشیمون میشدم.
عزیز عکسای ان85 که همه جا ریخته... یه سرچ کنی میبینی چه شکلیه. دقیقا شبیه آیفونه.نقل قول:
شما درست میگید ولی به نظر من بهترین گوشی ها نوکیان. درشته lcd های نوکیا به پای آیفون نمیرسه ولی به نظر من خیلی کیفیت عالیی داره. مخصوصا 16 میلیوناش. لازم به ذکر هست که تعداد رنگ مانیتور شما 17 میلیونه. و تعداد رنگ ال سی دی های 16 میلیون نوکیا در اصل 16777216 رنگه که با یه تفریق ساده متوجه میشید فقط 222784 رنگ کم داره که فکر نمیکنم در مقابل این میلیون ها رقم بزرگی باشه. میتونید تو کاتالوگ مانیتورتون 17 میلیونو ببینید. البته من اینو تو پاورقی کتاب درسی سال سوم خوندم. تعداد رنگ اصلیه نوکیا هم میتونید با برنامه ی phonetinfo ببینید. حداقل برای 5700 این رقمه.
همه می تونن جک 3.5 بهتر از 2.5 است. به دلیل اینکه میشه کاملا مستقیم به هدفونها و اسپیکرهای معمولی و یا حرفه ای وصل کرد. البته 2.5 رو میشه با اون ریموتش به گوشی وصل کرد که من همین کارو میکنم.
در آخر من قبول دارم که کیفیت آیفون بهتره ولی فکر کنم اگه شما هم قرار بود برای 5700 بدبخت 500، 600 تومن پول بدید مطمئنن نوکیا این گوشیو واسش آبنما هم وصل میکرد. هرچقدر پول بدی آقا همون قدر آش می خوری... تازه به نظر من یکم بیشترم بهمون آش دادن.
راستی منم کتاب میخونم.نقل قول:
ايول...
خب منم موزيك و كتاب!
يا حق (:
مسائل ان گیج تو همون کلوپ خودش باید مطرح بشه. من که یه مدت خودمو کشتم که نصبش کنم. نصب هم کردم ولی تو بازی نمیرفت... بعد بیخیال شدم... یعنی بایدم میشدم. با این اینترنت ذغالی من عمرا بشه 11، 12 مگ دانلود کرد. اونم واسه یه بازی. تازه اونم trail.نقل قول:
آقا ما روی گوشیمون nagage رو نصب کردم
ولی بیشتر اوغات نمی ره تو بازی مکل از کجاست
فقط بعضی وقت ها که حال کنه می ره
تمومید.
نه الان علم پیشرفت کرده و یک پچ داره که دیگه بازیاش تریال نیستنقل قول:
اما بازیاش خیلی باحاله و لی حجمش هم زیاده