سلام به همگی من در بازی مید نایت کلاب توی شهر لوس انجلس گیر کردم و هر چی مسابقه ها رو برنده میشم
به شهر بعدی نمیره من این بازی خیلی دوست دارم وهر روز بازی میکنم لطفا کمکم کنید چیکار باید بکنم .
سلام به همگی من در بازی مید نایت کلاب توی شهر لوس انجلس گیر کردم و هر چی مسابقه ها رو برنده میشم
به شهر بعدی نمیره من این بازی خیلی دوست دارم وهر روز بازی میکنم لطفا کمکم کنید چیکار باید بکنم .
ديروز پشت شهرداري بودم قيمت PSP سيصد هزار تومن نا قابل ! و همچنين كنسول ايكس باكس 360 آركيد ( ارزون ترين پك ) 230 هزار تومن نا قابل ! بله PSP از 360 گرون تر شده ، كنسول Wii نينتندو هم چون بردش عوض شده و سري جديدش كپي خور نمي شه بسيار ناياب شده و به قيمت حدود پونصد هزار تومن به فروش مي رسه (اگه پيدا كنيد البته) پلي استيشن سه هم همراه با يه بازي 420 تومن فكر كنم تو ايران كمترين نوسان قيمت رو تو تاريخ كنسول ها پلي استيشن سه داشته و نكته جالب اينجاست كه ارزون ترين كنسول دنيا يعني Wii تو ايران گرون ترين كنسول موجده !
خريد PSP به نظر من ديگه اصلا به صرفه نيست جدا از قيمتش در حال حاضر به خاطر كپي خور نشدن من احساس مي كنم ديگه آخراي عمرشه و بايد منتظر كنسول جديد دستي سوني باشيم و همچنين تعداد بازي هايي كه براي PSP هم عرضه مي شه خيلي كم شده !
و يه نكته دوستان من گاها سر مي زنم و گاها يه پست مي زنم ولي فعاليت كلي نمي كنم ! دليلشم خودتون مي دونيد اونايي هم كه نمي دونن فكر نكنم لازم باشه بدونن ! در نتيجه با پست زدن من لطفا تاپيك رو به اسپم نكشونيد ! و در مورد من اظهار نظر نكنيد كاري داشتيد پيغام خصوصي بزنيد در خدمتم ! فقط در مورد PSP اينجا بحث كنيد !
با تشكر
بچه ها .. حالا جدا از قیمت ! یکم هم راجع به این پی اس پی ها که یه سری خاصی دارند توضیح می دید .. مثلا من دیروز رفته بودم ببینم چی به چیه ! یارو می گفت پی اس پی پک god of war داره یا مثلا پک یه بازی دیگه ! می خواستم بدونم اینا که فرقی با پی اس پی ها عادی ندارند نه ؟؟ یعنی فقط یه بازی روشه دیگه ؟؟ یارو توضیحی نداد منم روم نشد بپرسم !
خواهش میکنم.نقل قول:
برای تم های CTF پست زیر را بخون.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3113519&postcount=178
این پک ها از لحاظ سخت افزار و نرم افزاری و کیفیت ساخت و... با پک های معمولی هسچ تفاوتی ندارند فقط داخل این پک ها بستگی به اسم آنها یک عدد بازی اورجینال و یک umd دمو یا کارتون هست.بعضی از پک ها هم همراه با مموری 1 گیگ(که اصلا به درد نمیخوره) بند و لوازم جانبی دیگه عرضه میشوند.فرق دیگه تفاوت رمگ دستگاه هست.مثلا پک god of war که مثال زدی رنک کنسول به رنگ قرمز هست.نقل قول:
قیمت این پک ها به نسبت از پک های معمولی گرانتر هست.
شما به پست های زیر یک نگاه کن در آنجا عکس از پک های مختلف گذاشته شده است.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3408797&postcount=6976
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3408801&postcount=6977
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3408804&postcount=6978
متاسفانه این بازی خیلی سخته من خودمم فکر کنم به همین مشکل شما گرفتار شدم و نتونستم بازی رو تا آخر برم .نقل قول:
ممنون choory جان
منم نمیدونستم پک یه بازی یعنی چی الآن فهمیدم این پک god of war هم به اسم psp godofwar تو گوگل دیده بودم .
راستی شما وقتی که پی اس پیتون تو شارژه راحت بازی می کنید ؟
مال من شارژرم شله وقتی می زنم به برق بعد پی اس پی رو روشن می کنم می رم تو بازی باید با احتیاط بازی کنم یه میلیمتر پی اس پیم این ور اون ور بشه سیم شل می شه و لامپ POWER هی زرد و سبز می شه و یه دفعه خاموش می کنه .
وقتی هم روشن می کنم می ره از اوّل می نویسه :
SONY COMPUTER ENTERTAIMENT
عنی اگه یه شارژر دیگه بگیرم بازم اینجوری می شه ؟
آخه این تو جعبش بود نو نو هم خریدم !
ممنون خدانگهدار
لغت نامه ی بازی را که به وسیله ی ایرانی ها درست شده :
پی اس پی می دونی چه جوریه ؟
آره همون پلی استیشن 2 فقط دستی
اخه ---- اگه پلی استیشن 2 بود اسمش رو می ذاشتن :11:ps2 portable
اسم جدید UMD دی وی دی کوچک است.:41:
بازی اورجینال اوردم 1000 تومن
مهندس بازی اورجینال حدود 50 هزار تومن نه 1000 تومن این جوری بود که تمامی شرکت ها ور شکست می شدن.:13:
یک خبر بد هم بدم بعد برم :
بازی mini ninja برای تمامی کنسول ها به جزPSP عرضه می شود . (امیدوارم این بازی نیز مانند سونیک بازی بدی دربیاد تا حسابی بخندیم)
اسفند برای تمامی کنسول ها ماه خوبی همینطور برای psp
دو یا سه عدد بازی ورزشی
یک بازی پازل
یک بازی توپ از نوع هواپیما
یک بازی جذاب به نام Prinny
یک بازی فایتینگ (زیاد معروف نیست )
Resisitance
fantastic star portable
Dragon ball
این سه عنوان آخر + بازی هواپیما از توپ ترین و بهترین بازی های پی اس پی اند.
تمامی بازی های ذکر شده تا اواسط فروردین منتشر می شوند یا یک خورده دیرتر
Activision نامرد از خدا بیخبر و غیره و غیره بازی X-men رو برای پی اس پی منتشر ------(قلبتون ریخت نه ) می کنه.
کاشکی این شرکت عناوین همانند جیمز باند رو برای پی اس پی منتشر می کرد .
این سه بازی رو که تازه اومدن امتحان کنید.
smack down
spiderman web of shdow
Buzz
شاید به پای DS نرسه ولی حداقل 70 درصد ارزش بازی کردن دارن نه مثل DS که 50 درصد به زور می رسه
آسونه اتفاقانقل قول:
منم یه مدتی هر چی مسابقه میدادم دیدم جلوتر نمی ره داستان ولی باید Select رو بزنید بعد برید تو قسمت ماموریت ها اونجا نوشته که باید چیکار کنید مثلا بعضی مسابقه ها فقط با کلاس لوکس باز می شن و... باید ماشین مخصوص خودشو داشته باشی
دوستان من یه پی اس پی اسلیم دارم با بازی مداوم باید چند ساعت شارژ نگهداره عادی هستش؟؟و برای فیلم دیدن مداوم چطور؟؟؟؟
اگه باطریش نو باشه باید راحت 3 ساعت بازی کنی . و 5 ساعت هم فیلم نشون میدهنقل قول:
مهدی جان خبر داری بطری نو رو چند میدن ؟؟؟واگه باطری نو برای اون بخریم مثل موبایل شارژاولیه میخواد؟؟
قیمت باطری نو 8_9 تومنه....واسه من مداوم با وضوح روشنائی متوسط 4_5 ساعت تو بازی ها دووم میاره...با نور پایین بیشتر هم دووم میاره..
من PSP fat ورژن 3.8 دارم..ایا میشه روش تمهای CTF نصب کرد؟اگه میشه لطفآ طریقه نصبشو هم بگید
شما بهتره دستگاه خودتون را به فریمور 5.00m33 آپدیت کنید.چون تم های جدید برای این فریمور ساخته میشه.نقل قول:
بعد از روش پست زیر پلاگین مربوطه را نصب کنی و از تم های تاپیک های زیر استفاده کنی.
روش نصب پلاگین مربوطه
دانلود Theme های معمولی و CTF برای PSP [تم های Flash 0 ممنوع!]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3113519&postcount=178
البته یک سری تم هم هنوز داخل تاپیک زیر هست که هنوز به تاپیک بالایی منتقل نشده.تا چند روز آینده احتمالا منتقل میشود.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294570
دانلود همه ی برنامه ها و والپیپرها و بازی های دست ساز برای
از طریق تاپیک زیر هم میتوانی فریمور psp خود را به 5.00m33 آپدیت کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231657
psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269484
باطری نو و اصلی که خیلی کم گیر می آید.اگه هم باشه بالای 20 تومن قیمت داره.اما باطری های چینی از 5 تومن هست تا 15 که نسبتا عمر و دوام خوبی ندارند.نقل قول:
کلا هر نوع باطری شارژی احتیاج به شارژ اولیه 100 درصد داره
این باطری هایی که شما گفتی 8-9 تومن از این چینی ها هست که اصلا توصیه نمیشه.نقل قول:
سلام من می خوام یه پی اس پی بخرم بی زحمت یکی یه پیشنهاد ه خوب بده که چه مدلی بگیرم!رنج قیمتم بنویسید لطفا!
کسی از قیمتای کیش و دوبی خبر نداره اخه اون موقع که اینجا 220 بود شنیده بودم که کیش تا 130 هم هست!لطفا یه آمار بدید!
میشه بگید منظور از اینکه از محیط xmb باید فایل اجرا بشه چیه؟یعنی از داخل خود پی اس پی؟
---------نقل قول:
xmb محیطی است در داخل پی اس پی که بعد از کپی خور کردن به وجود می آید .
-------------------------------------------------------------------------------
ubisoft با عجله می آید .
امسال دو بازی باحال از طرف یوبی در حال ساخت است
1- گوست ریکون 3
2-اسیسنس کرید 2
با توجه به اینکه یوبی در سال2008 نتوانست روی کنسول ds فروش داشته باشد. ( منظور اند وار و اسیسنس کرید و ... است )
اگر در هر صورتی بخواهند بازی شماره ی 2 را بسازند امسال وقتشه
امیدوارم گوست ریکون هم برای این کنسول دستی بی چاره بیاید.
منتظر کونامی در سال 2009 با توجه به کارهایش در 2008 هستیم (منظور ساخت بازی )
بله یعنی از داخل خودpsp.نقل قول:
سیستم عامل پی اس پی xmb نام دارد.
خواهشنا اطلاعات غلط ندهید.نقل قول:
xmb محیطی است در داخل پی اس پی که بعد از کپی خور کردن به وجود می آید .
آره این باطری ها معلومه که اصل نیستند...من خودم که استفاده نکردم ولی قیمت کرده بودم 8_9 تومن بهم قیمت داده بودن..نقل قول:
دنیای پردازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره جدید این مجله امروز منتشر شد .
در این شماره نقد بازی های resistance : retribution , prinny , super stardust توسط من و نقد بازی midnight club : LA توسط ali-ranger نوشته شده است .
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مجله مراجعه کنید :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=279885&page=14 [/HTML]
دوستان آیا پی اس پی رم هشت گیگ رو بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنه ؟؟بازیها فریم فریم نمیشه ؟روان اجرا میکنه ؟ممنون میشم جواب بدین من میخوام رم هشت گیگ اصل سونی بخرم (البته با ضمانت )نظرتون رو در این مورد هم بگین لطفا"
بله راحت اجرا میکنهنقل قول:
دوستان آیا پی اس پی رم هشت گیگ رو بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنه ؟؟بازیها فریم فریم نمیشه ؟روان اجرا میکنه ؟ممنون میشم جواب بدین من میخوام رم هشت گیگ اصل سونی بخرم (البته با ضمانت )نظرتون رو در این مورد هم بگین لطفا"
مخصوصا رم های اصل که شما هم داری اصل می خری پس مشکلی نداره ;)
علی جان شرمنده باز سوال پیچ میکنم پس هر هشت گیگ رو از بازی پر کنیم میتونیم بازم با خیال راحت هر کدوم رو خواستیم اجرا کنیم ؟؟؟قبلا"از توجهت سپاسگزارم علی جان
من 4 گیگ تقل دارم ! :دي هیچ مشکلی ندارم باهاش 8 گیگ هم باید همین باشه چون فرقی نمی کنه فقط حجمش بیشتره ...
ولی با توجه به اینکه رم های اصل ارزون شده اصل بگیری بهتره به نظرم ;)
علی جان یه سوال دیگه هم داشتم ببخشین اگه سوالام ابتدایی هستش چون تازه پی اس گرفتم ...اون پراغهای گوشه سمت چپ که یکیشون چشمک زن هم هست مال چییه؟؟؟نشون دهنده چییه؟؟؟همون چراغهای سمت مقابل پاور رو میگم...
چراغ سمت چپ بالا چراغ مموری هست که وقتی اطلاعاتی از روی مموری خوانده میشه یا نوشته میشه چشمک میزنه(به رنگ قرمز)نقل قول:
چراغ سمت چپ پایین هم چراغ wi-fi هست.به رنگ سبز که موقع سرچ و رد وبدل دیتا چشمک زن میشه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3219030&postcount=6422
دوستان برای اجرای بازی های PSone اونارو تو کدوم فولدر بریزم؟؟
chooryعزیز ممنون میشم چگونگی استفاده از wi-fiرو برام مختصر بگی چون اصلا" نمیدونم به چه دردی میخوره.....بازم ممنون
از wi-fi این کنسول میشه برای 2 کار استفاده کرد.نقل قول:
1-اتصال به اینترنت:باید مودمی وایرلسی داشته باشید که اینترنت را share کنه یا دسترسی به یک AP
که هم میتوانید به اینترنت دسترسی داشته باشید(البته سایت های خارجی چون از فارسی پشتیبانی نمیکنه) یا بازی آنلاین
2-انجام بازی به صورت چند نفره:که باید wi-fi دستگاه ها را روشن کنید و وارد یک بازی که قابلیت مولتی پلیر داره بشید و چند نفره بازی کنید.
کافی هست فایل EBOOT را داخل یک فولدر(فرقی نداره اسمش چی باشه)بریزی و فولدر را در مسیر زیر کپی کنی.نقل قول:
X:\PSP\GAME
x نام درایو دستگاه در کامپیوتر شما
چرا هیسکی جواب منو نمیده!خواهش کردم راهنماییم کنید برای خرید پی اس پی که چی بگیرم و حدودا چنده؟دست دو خریدن ارزش داره؟
اقا همه چیز رو فهمیدیم غیر از جریان کرنل!این کارش چیه؟ربطی به پلاگین که نداره؟
در ضمن اپدیت 6 رو برای نصب پیشنهاد میدید؟
اره دوست عزیز من خودم دست دوم خریدم ولی مثله کار نکرده تمیزه..قیمتها هم نوسان زیادی داره!نمیشه قیمت دقیقی داد ولی اسلیم حدود 240 تومنهنقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
چون شما عضو جدید هستی برای اینکه پست هاتون به نمایش در بیاید احتیاج به تاییدیه داره.برای همین هم وقتی پست زده بودی در صفحات قبل کسی پست شما را ندید و تازه الان نمایش داده شده.وگرنه زود تر از اینها بچه ها جواب میدادند.
قیمت ها خیلی بالا رفته.چند صفحه آخر تاپیک را بخون هم قیمت ها دستت می آید هم دلیل ایتکه چرا گرون شده.
اگه باز چیزی را نفهمیدی بپرس بچه ها راهنمایی می کنند.
choory jan komak!!:18:نقل قول:
نقل قول:کرنل فقط برای psp های فت هست.برای اجرای بازی ها و برنامه های دست ساز.نقل قول:
طریقه نصب هم که توی تاپیک زیر هست.
psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
فریمور هم به 5.00m33 ارتقا بده با آپدیت 6 یعنی 5.00m33-6کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269484
توی تاپیک بالا توضیح داده شده.
-----------------نقل قول:
من توی سایتی خوندم که xmb بعد از کپی خور کردن به وجود می آید شاید اون اشتباه کرده در هر حال من دوست ندارم به سوال کسی جواب بدم چون ممکنه اشکالاتی مثل الان ایجاد شه
اونی که بعد از کپی خور کردن به وجود می آید ریکاوری منو و vsh منو هست.نقل قول:
بابا چرا اینقدر زود بدت می آید؟
من که چیزی نگفتم.:19:
اگه ناراحت شدی شرمنده.:11::10:
سلام دوستان بالاخره یدونه PSP 1000 FAT خریدم چونکه خیلی گشتم که PSP 2000 slim که هک بشه و یا شده باشه پیدا کنم که نشد و همین FAT هم 200 دولار خریدم بنظرتون گرون خریدم یا ارزون ؟
در ضمن اولین بازی بنظرتون چی بازی کنم که بهم حال بده؟
در ضمن تو تایپیکایه قبلی یه چیزی خونده بودم که بایستی مموری سپورتش کنه ولی یاد رفته از کجا این کارو بکنم؟
نقل قول:
psp بازی خوب که خیلی داره...به نظر من God of War بازی کن..:46:
برو تو قسمت Information مموری کارت ببین MagicGate ساپورت می کنه یا Unknown زده!!