منم حضور دارم ! میتونید روی من هم حساب کنید . فقط اگه خواستین منم کمک کنم بهم پیغام خصوصی بدید چون من خیلی کم به این تاپیک سر میزنم .
Printable View
منم حضور دارم ! میتونید روی من هم حساب کنید . فقط اگه خواستین منم کمک کنم بهم پیغام خصوصی بدید چون من خیلی کم به این تاپیک سر میزنم .
سلام آقا اين غوله كه با سالازار مخلوط ميشه و چسبيده به در و ديوار رو چه طوري بايد زد؟؟
با راكت هم زدم بهش هيچيش نشد؟!
ويرايش مي كنننننم !
اين غوله رو زدم روش خودم رو هم مي ذارم شايد به درد بقيه بخوره :27:
اول اين كه اگه پول دارين يه دونه اسلحه broken butterfly بخرين + يه راكت.
از در كه مي رين تو با اين broken butterfly بزنين يكي از بازوهاي اين غول رو بره تو ديوار.
بعد با TMP (از همه آسونتره) چشم غول رو نشونه بگيرين و همينطوري مسلسل بزنين توش. البته مواظب باشين اگه دهنش باز شد خواست قورتتون بده فرار كنين. بعد چنگكه غوله باز ميشه سالازار مياد بيرون. سريع با راكت بزنينش!
به همين سادگي :21:
براي اين هم مي گم از broken butterfly استفاده كنين كه قويه با يه دونه تير بازوي غوله ميره تو ولي با اسلحه هاي ديگه (از جمله شات گان) بايد چند تا تير بزنين كه جاي كله ي غول عوض ميشه توي مدتي كه دارين بازوشو مي زنين كارتون سخت ميشه.
البته سرعت عمل تو همه كارايي كه گفتم بايد داشته باشيد و بين راهايي كه من امتحان كردم اين از همه آسونتر بود.
باز البته در حضور اساتيد ببخشيدها :11:
گفتم شايد كمكي به مبتدي هايي مثل خودم كرده باشم. :8:
سلام دوستان
من سی دی های resident evil 4 رو تهیه کردم. وقتی 5 سی دی نصب می شه در هنگام اجرای آیکون بازی خطایی مبنی بر نبود یک فایل dll دریافت می کردم خوشبختانه با کپی کردن این فایل از سی دی به شاخه system32 مشکل رفع شد اما حالا با خطای dont' send ویندوز مربوط به اجرای فایل game.exe مواجه می شم کسی می توه منو راهنمایی کنه؟ چک کردم از لحاظ سخت افزاری همه چیز درست درسته ...
سلام دوستان
من سی دی های resident evil 4 رو تهیه کردم. 5 سی دی, بازي اجرا مي شه ولي موقعي كه انيميشن لئون تو ماشين رو نشون ميده(اول بازي) گير مي كنه و من مجبور مي شم ري استارت كنم.
چک کردم از لحاظ سخت افزاری همه چیز درست درسته ...
کسی می توه منو راهنمایی کنه؟
بابا اي ول، دمت گرمنقل قول:
عالي ترجمه كردي من خودم اين فايل رو به اين خوبي ترجمه نكرده بودم. تو اصلا مثل اينكه مترجم به دنيا اومدي. دست خوش
پيشنهاد من اينه كه بيان چهار تا تاپيك ترجمه براي هر كدوم از شماره ها داشته باشيم اين جوري فكر نكنم نيازي به تقسيم بندي هم باشه. من يه تاپيك جديد باز كردم و مربوط به "ترجمه فايل هاي Biohazard 4" هست. فكر ميكنم كه فايل هاي اين بازي بهتره كه اول ترجمه بشه چون ورژن هاي قبلي به هر هال وقتشون گذشته ولي اين بازي رو خيلي ها دارن بازي ميكنن.
توی تاپیک جدیدی که زدی پست نزدم گفتم قیافه اش بهم می ریزه!نقل قول:
بابا اي ول، دمت گرم
عالي ترجمه كردي من خودم اين فايل رو به اين خوبي ترجمه نكرده بودم. تو اصلا مثل اينكه مترجم به دنيا اومدي. دست خوش
برای رزیدنت اویل 4 نمی تونم کمکت کنم چون پلی 2 ام دیگه نمی تونه بازی رو اجرا کنه مگه اینکه فایل ها رو برام بفرستی
به هر حال من دارم می رم سراغ شماره 2
در ضمن کار تو از من کامل تره من فایل هایی رو که مربوط به میکس کردن گیاه و چطوری بازی کردنه رو ترجه نکردم ( حوصله داری ها!) فقط فایل هایی رو که درباره ماجراهایی بوده که اتفاق افتادن انتخاب کردم
الانم می دونم اولین باری که گروه S.t.a.r.s ظاهر شدن سر چه ماجرایی بوده ولی به هیچکدومتون نمی گم!!!!!
مشکل قبلی من با نصب یک ویندوز درست حسابی و البته آپدیت DirectX حل شد. تنها مشکلی که الام دارم اینه که وقتی دموی بازی تموم می شه صفحه سیاه میشه و به هیچ وجه خارج نمی شه و مجبورم ریستارت کنم.
راه حلی دارید؟
؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بازیش گرافیک نداره
چونکه ایمپورت شده ست از گیم کیوب. یک پچ رو مرحوم Nvidia توی همین تاپیک گذاشته دانلود کن تا گرافیک(!) داشته باشه.
اين بازي براي دمو ها از پلير ويندوز استفاده مي كنهنقل قول:
windows media player 11 مي خواد
اگر كمتر باشه دمو ها گير ميكنه
حالا ببين windows media player ويندوزت چيه
من دارم با joy stick بازي ميكنم
آنالوگم داره
ولي تو اسنايپ و دوربين با چي زوم مي كنه ؟