مودمی که قابلیت تجمیع داره خودش اتومات تجمیع می کنه نیازی نیست با نرم افزار کاری کنید. نرم افزار فقط برای بررسی بیشتر و ارزیابی شرایط هست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
Printable View
مودمی که قابلیت تجمیع داره خودش اتومات تجمیع می کنه نیازی نیست با نرم افزار کاری کنید. نرم افزار فقط برای بررسی بیشتر و ارزیابی شرایط هست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اره اینو شنیدمنقل قول:
ولی وقتی مثلا برای همین هوآوی ها رو حالت تجمیع میزاری مودم خودش ریست میشه نرم افزار هم هر دفعه همون فرکانسی که تنظیمش کردی رو نشون میده
مث بچه تخسی که حتما باید بهش بگی چیکار کنه چیکار نکنه :n39: وقتی بهش فرکانس تجمیع میدی سرعتت بهتره تا زمانیکه خودش حال کنه بره رو این حالت
الان مودمی که فورجی پلاس ساپورت میکنه به غیر از ۵۷۸۶ اسمش چیه؟ حالا گیریم مودمی نبود خاستم همینو بخرم ایا کیفیتش خوبه از فورجی پلاس این مودم راضی هستین؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
غير از 5786 مودمي كه 4g پلاس ساپورت كنه 5186 ئهنقل قول:
يه سوال:
الان براي مثال شبكه ايرانسل داره رو باندهاي 1 و 3 و 5 و 7 سرويس ميده كه حالا باندهاي 3 و 7 رو دوستان دارن استفاده ميكنن. كاري به اين نداريم كه باندهاي 1 و 5 و غيره ش استفاده ميشه يا خير.
سوال تخصصي م اينه اگه مودمي باندهاي 2 و 4 و 5 و 12 و 17 و 29 و 30 رو ساپورت كنه اين معناش اينه فقط ساخته و پرداخته همين باندهاس؟ يعني نميشه از اين مودم تو باندهاي 1 و 3 و 5 و 7 و 28 كه قبلاً استفاده ميكردي استفاده كني؟
سوال دوم:
كلاً شبكه داخلي ايران، ايرانسل و رايتل و همراه اول باندهاشون كدوماس؟ 1-3-5 ؟ يا 2-4-5-12 ؟
نقل قول:
سوال اول خیر نمیشه
دوم ایرانسل نسل 4 باند سه و هفت
همراه اول باند 3 و بعضی جاها نادرا به علاوه باند هفت
سلام دوستان
من میخوام دانگل 4g بگیرم تا از این بسته های اینترنت نامحدود شبانه همراه اوول استفاده کنم.
به نظرتون از کجا بگیرم؟ از خود سایت همراه اول بگیرم میشه آنلاک کرد و سیم کارت اپراتورهای دیگه رو هم استفاده کرد ؟
ممنونم
البته،قبل از هر کاری،برید به سایت اپراتور مورد نظرتون و ببینید،خونتون رو توی نقشه، براش پوشش آنتن دهی در نظر گرفتند یا که نه.نقل قول:
که خدایی نکرده عین من ، مودم نگیرید و روی دستتون باد بکنه و مجبور شید مودم نو رو با نصف قیمت رد بکنید.
آقا عالی دستت درد نکنه همینا رو گرفتم خیلی راحت و بی درد سر بودنقل قول:
1.من الان تو خونه با گوشی LTE رو دارم یعنی با دانگل مودم هم خواهم داشت دیگه؟
2. به نظرتون خرید دانگل به صرفه است یا اینکه مودم آداپتور دار و بزرگ 4G ؟ خودم بیشتر به دانگل تمایل دارم. به برق نیاز نداره و کوچیک و سبکه
3. دانگل 4جی آیا امکان اشتراک گذاری اینترنت بین چند کاربر رو داره؟ اگه آره، آیا مارک های خاصی تو بازار این امکان رو دارن یا اینایی که ایرانسل و همراه اول هم میفروشن اینطورین؟
4. این مدل تو راستین بازار هست به نظرتون چطوره؟ Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router
5. به نظرتون خرید مودم که قابلیت کار با همه اپراتورها رو داره بهتره یا اینکه از این شرکتی ها بگیریم و آنلاک کنیم؟
خیلی ممنونم