مثل آدم نمیشه با اینها حرف زد،بازرسی مخابرات هم بهم گفته پنجشنبه جمع آوری شده ولی شرکت جدید که رفتم سرویس بگیرم میگه هنوز خطت تخلیه نشده!!!نقل قول:
منظورتون از چشمک متوجه نشدم،چراغهای مودم مثل موقعی که سرویس برقراره هنوز سبز هست!!
Printable View
مثل آدم نمیشه با اینها حرف زد،بازرسی مخابرات هم بهم گفته پنجشنبه جمع آوری شده ولی شرکت جدید که رفتم سرویس بگیرم میگه هنوز خطت تخلیه نشده!!!نقل قول:
منظورتون از چشمک متوجه نشدم،چراغهای مودم مثل موقعی که سرویس برقراره هنوز سبز هست!!
این مشکل قطع و وصل شدن لحظه ای اینترنت پارس آنلاین رو چطور حل کنم؟
- - - Updated - - -
از winmtr استفاده کنید ببینید در کدوم قسمت مسیر ریزش دارید؟ از همهی ip ها به این شکل ریزش هست یا فقط ip خاص؟ چون ممکن هست مشکل بین مسیر یا سمت مقصد هم باشه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
اینترنت شمام همینجوربه؟
از هر 10 تا سایت دوتا باز میشه باید 100 بار ctrl+f5 بزنی انگار کل اینترنت تو کش هست :n21:
الان جون میده همین سایت و باز کنه قضیه چیه؟ کسی میدونهههة؟:n38:
آی گفتی...نقل قول:
پدرمون دراومده
نه برای من که سرعت خیلی خوبه. شاید مشکل خط یا منطقه یا dns و غیره باشه. یه تست سرعت و پینگ بگیرید ببینید وضعیت چجوریه.نقل قول:
اوضاع من که عالیه انصافا
کرج-سرویس 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تمام IP ها به این شکل مشکل دارم. IP سایت ul.net رو بصورت تست وارد کردم.نقل قول:
با winmtr کار نکردم تا الان به همین جهت براتون اسکرین شات قرار میدم:
ریزش از آیپی های داخل کشور بوده که با ۱۰ شروع میشوند و مشکل به مقصد ارتباطی نداره. همین تصویر رو برای پشتیبانی ارسال کنید موظف هستند پیگیری کنند.نقل قول:
بیشترین ریزش مربوط به ۱۰.۲۳۴.۱.۱۰ هست که ۳۶ درصد بوده و احتمالا عامل بروز مشکل هم هست.
به پشتیبانی چطوری بفرستم؟نقل قول: