خب با memtest نزديك 1ساعت تست كرد ارور نداد. دماي بيش فرض هم روي 90 هست. حالا مشكل من همينه كه نميدونم ولتاز بيش فرض جقده و جقدر بايد بايد در اذاي فركانس اضافه بشه. بوزش بابت اشكالات املايي مجبورم با موبايل بست بدم
Printable View
خب با memtest نزديك 1ساعت تست كرد ارور نداد. دماي بيش فرض هم روي 90 هست. حالا مشكل من همينه كه نميدونم ولتاز بيش فرض جقده و جقدر بايد بايد در اذاي فركانس اضافه بشه. بوزش بابت اشكالات املايي مجبورم با موبايل بست بدم
خب این یعنی رم پایدارهنقل قول:
ولتاژ نمیشه یه عدد دقیق برای حداقلش گفت به خیلی چیزا بستگی داره من یه حدود بهت گفتم باید سعی و خطا کنی حداقل ولتاژ پایداری رو خودت پیدا کنی...
شما که چیزی نگفتی عزیز!×نقل قول:
من یه حدود بهت گفتم
برای تست از OCCT و یا PRIME95 استفاده کننقل قول:
مگه پردازندت e8400 نیست!؟نقل قول:
شما که چیزی نگفتی عزیز!×
پس این چیه!؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4238428&postcount=1812
سلام:
1- اوركلاك چیه؟
2- برنامه اي كه دماي اجزا رو نشون بده ميخوام ( براي نوتبوك)
مرسي
1-افزایش فرکانس کار ی قطعات>>>افزایش کارایینقل قول:
سلام:
1- اوركلاك چیه؟
2- برنامه اي كه دماي اجزا رو نشون بده ميخوام ( براي نوتبوك)
مرسي
2-Realtemp-hwmonitor
سلام
اینتل e4600 و میخام رو 3000 استیبل کنم ... میشه بگید چقدر ولتاز بدم ؟ ... بعدش لازمه به north bridge و south bridge هم ولتاز بدم ؟
نه نیازی به تغییر اون ولتاژ ها نیست:نقل قول:
اینتل e4600 و میخام رو 3000 استیبل کنم ... میشه بگید چقدر ولتاز بدم ؟ ... بعدش لازمه به north bridge و south bridge هم ولتاز بدم ؟
حدود ولتاژ 1.2 مین و سایر قطعاتت ؟
ولتاژ 1.2 منظورتون چیه ؟نقل قول:
منظورتون ولتاژ سی پی یو هست ؟
حالت عادی روی 1.29 بود
بعد خودم الان گزاشتمش رو 1.4 الان روی 3000 هست هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب جواب میده ولی اولش رمو گزاشتم رو 1000 بالا نیومد گزاشتم رو 800
مادربورد : P5Q
رم : 4تا 1گیگ PATRIOT P6400 که دیفالتش 800 ه ولی رو خودش نوشته UP TO 1066
گرافیک : 9800GTX+
پاور : گیرین 535
خودم یه فن براش درست کردم یعنی دوتا فن پشت کیسو چشبوندم روهم :دی
رو حالت دیفالت بعد از ربع ساعت تست پایداری دمای سی پی یو حداکثر به 54 رسید ولی میانگینش حدود 47 بود که فک کنم خوب باشه
بعد که اورش کردم تست گرفتم تا 68 رسید ولی یه لحظه ... میانگینش رو 55 بود