سلام دوستان
من تاونم رو تازه هفت کردم و الان موندم چطور دارک جمع کنم؟
خیلی سخته و اصلا نمیشه خوب جمع کرد با حمله خیلی سخته!
همه چیزمم تا ته اپگرید بوده واسه تاونه شش و الان هفت شدم
Printable View
سلام دوستان
من تاونم رو تازه هفت کردم و الان موندم چطور دارک جمع کنم؟
خیلی سخته و اصلا نمیشه خوب جمع کرد با حمله خیلی سخته!
همه چیزمم تا ته اپگرید بوده واسه تاونه شش و الان هفت شدم
خودم دو تا راه خوب استفاده میکنم که با این روش دارک خوبی گیرم میاد.در حدی که الان گولمم لول 4 شده.نقل قول:
1.کاپتون رو به 2600 برسونین.اینطوری هر اتکی که ببرین 500 تا بهتون میده.حتی تاون هال هم بزنین کفایت میکنه.
2.باید 3 تا اسپل آبی همیشه داشته باشین و کسایی که میبینین دارک زیادی دارن هر سه تا رو به مخزن دارکش بزنین.(البته حرکت کثیفیه :n02: )
روش اول خوبه ولی منی که لولم ۵۰ هست در مقابل حریفام له له میشم :n04:نقل قول:
اینو در نظر بگیرین که تاون 7 هستین حریف های ضعیف تری بهتون حمله میکنن و اگه هم تاون بالاتر حمله کنه منابع کمتری گیرش میاد.روش دوم هم خیلی عالیه.بعضی روزا حتی 10000 تا دارک میگیرم.البته اسپل آبیه من لول 5 و 4 تا اسپل دارم.نقل قول:
کاپت رو ببر رو گلدنقل قول:
رو مخزنای دارک اسپیل ابی بزن
بالاتر نبر ک پدرت در میاد از سکه و اکسیر میفتی
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
خب معلومه هر کی بخواد برای کینگ و کویین دارک جمع کنه حتما از گلد و اکسیر میوفته پس اول یه عالمه اکسیر جمع کنید و فقط برین تو نخ دارک الکسیر توی لیگ های بالاتر هم فقط یه تاون هال بیرون بزنید بسته به لیگتون خوب دارک میدهنقل قول:
عزیز من این چ حرفیهنقل قول:
پولم ک جمع کنه بربر کینگ مثلا بخره برای اپگرید ب لولای بالاتر و همچین اپگرید نیرو های دارکی در لابراتوری نیاز ب دارک زیادی بازم داره نمیتونه ک از همه چی بزنه ب دارک برسه
تو همون گلد هم دارک هست هم منابع دیگه
ی حرفا میزنی!
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
متاسفانه/خوشبختانه بعد از 3 ماه ترک دوباره بازگشتم :n27:
اینم اپدیت ایکس مود همین الان یهویی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من برنامه BlueStacks روی لپ تاپ ریختم و کلش رو بازی میکنم.یه ماهی میشه بدون مشکل اجراش میکردم تا دیروز که سرعت بازی اومده پایین.سربازا با سرعت پایین حرکت میکنند و کلا لک میزنه بازی.مشکل از کجاست؟ BlueStacks پاک و دوباره نصب کنم حل میشه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]