قراره کمیته انضباطی بعد از بازی فردا برگذار بشهنقل قول:
احتمالا جریمه میشه و به تمرینات بر میگرده
Printable View
قراره کمیته انضباطی بعد از بازی فردا برگذار بشهنقل قول:
احتمالا جریمه میشه و به تمرینات بر میگرده
ولی من بهش استراحت میدم!برای دربی آماده باشه:n02:نقل قول:
قلعهنويي: رفتار نکونام درست نيست
سرمربي تيم فوتبال استقلال با ابراز بياطلاعي از دليل غيبت نکونام در اردوي اين تيم گفت: جواد بازيکن بزرگي است و براي استقلال زحمات زيادي کشيده است، اما اين رفتارهايش درست نيست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي درباره آخرين وضعيت جدايي جواد نکونام از استقلال، گفت: انتقال يک بازيکن در همه جاي دنيا به يک شکل انجام ميشود و فقط در ايران اين گونه است که بازيکني اگر دلش بخواهد ميرود و باشگاه هم از آن اطلاعي ندارد. قاعده کار اين گونه است که بازيکن بايد پيشنهادي از يک باشگاه داشته باشد و باشگاه خودش آن پيشنهاد را بررسي کند و با توجه به جايگاه تيم و بازيکن دربارهاش تصميم بگيرد.
سرمربي استقلال در ادامه با اشاره به جدايي پژمان منتظري از استقلال و خداحافظي فرهاد مجيدي، گفت: زماني که منتظري گفت که ميخواهد برود بارها فرياد زديم که او بايد بماند، اما بدون اطلاع ما سر از قطر در آورد و قرارداد بست. مجيدي هم يکي روز پيش من آمد و گفت که ميخواهد خداحافظي کند ، چون خسته شده و ميخواهد در اوج فوتبال را کنار بگذارد. من آمادگي قبلي اين مساله را نداشتم و به او گفتم که اگر خسته است، او را به شهرستانها نميبريم و او هم آنقدر حرفهاي است که الان با سه ماه بعدش فرقي نکند، اما در بازي با مس از من خواست که تعويضش کنم و من فکر کردم که خسته است ، اما ناگهان خداحافظي کرد.
قلعهنويي در ادامه گفت: ماجرا وقتي به نکونام رسيد به فتحاللهزاده گفتم که آيا نکونام با تيم قرارداد دارد؟ که او هم گفت که اين گونه است. پس به او گفتم که اگر جواد پيشنهادي از باشگاه ديگر دارد، بهتر است اول آن را ببينيم و بعد بر اساس منافع باشگاه و بازيکن تصميم بگيريم. تا همين جا بود که به برنامه «90» کشيده شد و آن حرفها مطرح شد. پس از آن جواد به من زنگ زد و من هم به او گفتم که اصول کار اين است که ما اول پيشنهاد باشگاهي که او را ميخواهد را بررسي کنيم و هنوز با جدايي او نه موافقيم و نه مخالف.
سرمربي استقلال ادامه داد: ماجرا همين طور ادامه داشت تا پريروز که جواد پس از تمرين نزد من آمد و گفت که بهتر است قصه را تمام کنيم، چون يک مشکل درون خانوادگي بوده است. من هم گفتم که مسالهاي نيست و با او خداحافظي کردم. ديروز بايد به بيمارستان مسيح دانشوري ميرفتيم و بلافاصله هم بايد در نشست خبري شرکت ميکردم . به همين دليل تمرين را مجيد صالح اداره کرد و من پس از نشست به هتل رفتم ، اما ديدم که باز هم جواد نيامده است.
وي ادامه داد: نکونام بازيکن بسيار بزرگي است و در يک سال و اندي که در استقلال است زحمات زيادي کشيده ، اما اين رفتارهايش درست نيست. البته او گلههايي هم داشت که به من بازگو کرد.
قلعهنويي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که چرا در شرايطي که استقلال صدرنشين ليگ برتر است و بازيکنان کمي دارد بازيکنانش مدام حرف از رفتن ميزنند؟ گفت: واقعا نميدانم که چرا اين صحبتها مطرح ميشود. درباره منتظري بايد بگويم که او به مدت دو سال پيشنهادات خوبي داشت ، اما ماند. امسال هم قرار بود تا نيم فصل بماند. همان طور که مي دانيد نيم فصل امسال دو مرحله اي شده بود. يکي مختص نقل و انتقالات داخلي و يکي نقل و انتقالات خارجي که همين روزها بود. منتظري استناد ميکرد که وقتي گفته تا نيم فصل ميماند، منظورش فصل نقل و انتقالات خارجي بود. بنابراين در باره منتظري خود فتحاللهزاده هم مقصر نبود.
سرمربي استقلال ادامه داد: ما هم دوست نداريم که در اين شرايط بازيکنانمان را از دست بدهيم، اما اگر به درخواست نکونام احترام نميگذاشتم و مثلا او را يک بازي بيرون ميگذاشتيم، حتما به ما ميگفت که اگر ميخواستيم او را بيرون بگذاريم بهتر بود به او اجازه دهيم از تيم برود، اما حالا نه دعوتي از باشگاهي آمده و نه پيشنهادي که بتوانيم آن را بررسي کنيم و واقعا نميدانم که چرا او ديروز به اردوي تيم هم نيامد. البته بايد حرفهاي خودش را هم بشنويم.
قلعهنويي درباره گلايههاي نکونام نيز گفت: اين مساله درون خانوادگي است و نميخواهم آنها را رسانهاي کنم، اما گويا پريروز جواد چند بار به فتحاللهزاده زنگ زده و مدير باشگاه هم چون از او دلخور بوده جوابش را نداده است. نکونام از اين مساله ناراحت بود. البته فتحاللهزاده تاکنون سه بار به من گفته که مخالف رفتن نکونام است، اما من هم گفتهام که اجازه بدهد اول اگر پيشنهادي براي نکونام آمده آن را بررسي کنيم و بعد تصميم بگيريم.
وي در ادامه تاکيد کرد: تاکنون در مسائل مالي هيچ يک از همکاران و بازيکنانم دخالت نکردهام، در حالي که برخي از مربيان اين کار را ميکنند. تا جايي که ميدانم نکونام با باشگاه قرارداد دارد، اما اين که برخيها ميگويند که جواد ميتواند با پرداخت صد هزار دلار خودش را آزاد کند بايد بررسي شود.
قلعهنويي در پايان درباره وضعيت تيمش چند ساعت مانده به بازي امروز (شنبه) برابر استقلال خوزستان گفت: به مشکلات قبلي ما و کمبود بازيکن بايد مصدوميت تيموريان را هم اضافه کنيم. او کمي در مچ پايش احساس درد ميکند و احتمالا با مشورت تيم پزشکي او را از ابتدا به ميدان نميفرستيم.
به گزارش ايسنا
پ . ن : اول قلعه نویی قهر کرده بود بعد نکونام قهر کرد حالا فتح الله زاده قهر کرده !! استقلال را با مهد کودک اشتباد گرفتند :n04:
'' کارلوس کیروش '' سرمربی تیم ملی ''[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
'' وظیفه ی این روزها : پیدا کردن تیم و فرستادن بازیکن های ملی پوش استقلال به کشور های عربی .
'' دلیل : چرا ک استقلال در آسیا به مشکل بخوره و بازیکن های اصلی تیم ملی رو به اردو ببره و بازیکن ملی پوشی در آسیا برای استقلال نباشه و راحت بازیکن هارو ببره به اردو .
هر بازیکنی داره میره برای شرکت در اردو تیم ملی داره جدا میشه ''
'' قلعهنویی:نمیدانم چرا نکونام اینطور رفتار میکند؟!/پیشنهادی نرسیده، میخواهد جدا شود
'' جویباری : نکونام می گفت حاضر است قراردادش را به مدت سه سال با استقلال تمدید کند و فقط خواسته اش این بود که باشگاه برای این زمان 4 ماهه اجازه جدایی او را بدهد.
و سال آخر حضوره ایشون با خراب کردن بهترین تیم ایران داره میگذره
روح و روان مارو بهم ریختن اینا . چه خبره تو این باشگاه ؟؟؟ :n23:
با این وضع توقع دارند تماشاگر به ورزشگاه بره !!!
این فصل هم تموم میشه بالاخره.
به نظر من فتح اله باید بره و یه مدیر با برنامه ها و روشهای جدید باید جاشو بگیره.
طلبهارو تسویه کنن و از اول بازیکنها رو آزاد بذارن که هرکس خواست بره راحت باشه.
وسط فصل ناز کردن و رفتن واقعا بی معرفتی به باشگاه و هوادار ن تیمه.
هوادار ،بازیکن ستاره ای که دلش با تیم نیست و فکر منافع خودشه رو نمیخواد. قهرمانی با این مدل بازیکنها لطفی نداره.
اگه فصل بعد جوونگرایی اساسی کنیم و برای یه فصل دنبال نتیجه نباشیم ،میشه تیم رو متحول کرد و انگیزه ونشاط رو به تیم تزریق کرد.
حتی اگه تو آسیا تو همون مرحله اول حذف بشیم اشکالی نداره ، این چند سال قهرمان نشدیم فصل بعد هم روش اما
بهتره تحمل تغییرات گسترده در تیمو داشته باشیم
مهدی پاشازاده در واکنش به رفتن ستاره از استقلال:
یادم هست در اواسط فصل 77_76 بود که باشگاه بایرلورکوزن خواهان به خدمت گرفتن من شد اما ماندم تا آن سال در کنار ناصر خان حجازی قهرمان ایران شدیم و بعد در پایان فصل رفتم.وقتی هم رفتم هر چقدر پول در یک سال و نیم قبلش گرفته بودم را به استقلال برگرداندم تا باشگاه بتواند بازیکنان جدید را جذب کند.
جدایی فرهاد مجیدی در اواسط دو فصل پیش بد بود.رفتن منتظری بد بود و حالا بحث جواد نکونام هم بد در بدتر است.مشکلات خانوادگی درست،پیشنهادات میلیاردی درست اما این وسط، استقلال چه می شود؟این همه طرفدار چه می شوند؟
بدنیست این همه صحبت از بازیکنای پولکی می کنیم هر از چندگاهی یادی بکنیم از بازیکنا با غیرت گذشته مثل پاشازاده :n12:
نام منتظري در فهرست 18 نفره ام صلال قرار گرفت
مدافع ايراني جديد تيم ام صلال در فهرست تيمش براي بازي شنبه شب قرار گرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه الشرق قطر در اين باره نوشت:تيم ام صلال در مسابقه با معيذر که امروز در آغاز دور برگشت ليگ ستارگان قطر برگزار مي شود،نام پژمان منتظري را در فهرست 18 نفره قرار داده است.
به گزارش اوج، بر اساس گزارش اين روزنامه،نام ويکتور سيموئز هم در فهرست ام صلال براي بازي با معيذر قرار دارد.
اين در حالي است که پيش تر اخباري درباره اينکه باشگاه استقلال قصد دارد ITC منتظري را صادر نکند منتشر شده بود.
فتحاللهزاده، نکونام و پورحیدری وارد جلسه ۳ نفره شدند
درحالی که این روزها همه از جدایی جواد نکونام و مخالفت های باشگاه استقلال نسبت به این تصمیم صحبت می کنند دقایقی قبل جواد نکونام به همراه منصور پورحیدری مدیرفنی تیم استقلال در دفتر علی فتح الله زاده حاضر شدند و جلسه سه نفره ای را تشکیل دادند.
ظاهرا نکونام به همراه پورحیدری به دفتر فتح الله زاده رفته تا رضایت خود را برای جدایی از استقلال بگیرد.
البته گفته می شود منصور پورحیدری بیشتر تلاشش بر این است که در این جلسه سه نفره نکونام را برای ماندن در استقلال تا پایان فصل راضی کند. چند روز قبل هم پس از تمرین استقلال منصور پورحیدری دقایقی با نکونام به صحبت پرداخت.
باید دید در پایان جلسه امروز این نکونام است که رضایت خود را برای جدایی از این تیم گرفته یا وی برای ماندن در این تیم راضی شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس
پ . ن : اصلا نباید اجازه بدن که جدا بشه باید بمونه و بره رو نیمکت بشینه که بفهمه اینجا استقلاله
واقعا متاسفام برای امثال تو که مثلا حرفه ای هستید و تیم را در آستانه بازی های حساس تنها میگذارید
میدونستید اگه امروز نبریم ، قبل از دربی ، وارد حاشیه بدی میشیم ؟؟!!!؟!!!
واقعا کار امیر قلعه نوعی سخته خدایی.
ارنج تیم همیشه ناقصه ، وضعیت روحی تیم با این نابسامانی ها بهم ریخته و تماشاگر هم فقط برد میخواد.
امیدوارم امروز با تدابیر خاص خودش ، نشون بده که همیشه مرد روزهای سخته
با دیدن بازی میداوودی متاسف شدم که امثال اولادی و نظری باید تو استقلال بازی کنند اما میداوودی نباید تو تیم باشه
نمیدونم ساموئل با کارتی که گرفت از بازی بعد محروم شد یا نه؟