مدل جديد تر از v20 كه 3 بعدي نباشه از پاناسونيك چي اومده؟؟؟( v30 يا s30 )؟؟؟؟...چه مزيت هايي نسبت به v20 داره؟؟؟ و كي وارد بازار ايران ميشه؟؟؟
Printable View
مدل جديد تر از v20 كه 3 بعدي نباشه از پاناسونيك چي اومده؟؟؟( v30 يا s30 )؟؟؟؟...چه مزيت هايي نسبت به v20 داره؟؟؟ و كي وارد بازار ايران ميشه؟؟؟
امسال جایگزینی برای V20 نیست.نقل قول:
بالاترین مدل غیر 3D میشه U30 که جایگزین U20 است و پایین تر از V20 است.
مجبورید به فکر 3D باشید مثل VT30 و ST30
ممنون از جواب دوستان من حدود 20 روز اینده قصد خرید v20 سایز 42 را دارم بنظر دوستان همین رو بگیرم یا برای مدل st30 صبر کنم بهتره با قیمت الان v20 میشه st30 رو خریدخبری از امدن s30 نیست من برام 2d مهمتره ولی اگر بشه با حدود همون قیمت st30 خرید خوب بهتره 3d هم هست تو تصاویر دو بعدی v20 بهتره یا st30 ذوستان اهل فن لطفا پاسخ بدهند مرسی
ST30 تو تصاویر دو بعدی بهتره.
کنتراستش Infinit Black Pro است ولی V20 فقط Infinit Black
به نظرم باید قیمتش نزدیک به V20 بشه.
مدل S30 برای آسیا نیست. مخصوص آمریکاست.
این مدل چه سایزایی داره؟
منوی مخفی داره که بشه ساعت کارکرد رو دید؟
کلا برای خریدش به چه نکاتی باید توجه کرد تا خریدموفقی داشته باشیم
تنظیمات خاص تصویر داره برای فیلم و بازی؟
روی مود خاصی باید کار کنه
نقل قول:
42 و 50 داره .
منو مخفي هم براي ساعت كاركرد و هم براي دفعات روشن شدن .
از همه مهمتر يك چسب بودن زير و روي كارتن .
تو همين تاپيك هم فايل عكساي Breakin Image گذاشته شده ميتوني با اوونا هم اگه پيكسل سوخته داشته باشه هم ببيني . من خودمم همينكارو كردم .
تنظيمات هم سليقه ايه . ولي اگه دوست داشتي يه تيريپ 100 ساعت اوليه براي يكسان سازي پيكسلاش ميتوني انجام بدي ( همه چيز زير 50 ست بشه تا 100 ساعتش توتم شه )
v20 ديگه تو جمهوري موجود نيست......هيچ كدوم از نمايندگي ها نداشتن.....به جز يكي كه نصيب من شد....تاريخ خريد 90/5/9
آخ جون :31:نقل قول:
چه عالی!
وقتی موجودی V20 بازار کم بشه ، مجبور میشن زودتر مدلهای ST30 و VT30 (:40:) رو وارد کنند.
نقل قول:
فعلا كه گويا مدل u30 جايگزين v20 شده...نميدونم چرا اينقدر بانيان ضعيف كار ميكنه.....بعد 5-6 ماه تازه مدلهاي جديد رو مياره.
چه جایگزینی مسخره ای! U30 که خیلی ضعیف تر از V20 است.نقل قول:
نمی دونم فقط نمایندگی ایران اینقدر ضعیفه یا بطور کلی پاناسونیک تو خاورمیانه اینطوره. آخه خود بانیان زیر مجموعه شرکت PGF نماینده پاناسونیک خاورمیانه است و مرکزش تو اماراته.