برای کنکور 92 رشته کامپیوتر،فنی حرفه ای،چه کتاب هایی رو باید خوند(اختصاصی)؟|
Printable View
برای کنکور 92 رشته کامپیوتر،فنی حرفه ای،چه کتاب هایی رو باید خوند(اختصاصی)؟|
خب در نهایت آخرین فاز کنکور 92 هم شروع شده!
کارت آزمون سنجش روی سایتش هست ولی ممکنه با نام خانوادگی و شماره شناسنامه، خطا بده که جای نگرانی نیست. گویا در ثبت نام خانوادگی مشکل دارن. دوسانی که از اینترنت ثبت نام کردن با شمارهی پروندهای که گرفتن میتونن کارت رو بگیرن. اگر هم باز هم مشکل هست، احتمالا موقع ثبت نام شمارهی شناسنامه اشتباه وارد شده یا چیزی شبیه به این. به هر صورت با متولی برگزاری آزمون که احتمالا بخش آمتحانات آموزش و پرورش شهرتون هست تماس بگیرین، مشکل حل خواهد شد.
موفق باشید.
بچه ها الان برای ثبت نام کنکور باید کاری کرد ؟
میترسم کاری نکنم یه وقت عقب بمونم ! :n02:
من فعلا فقط از طریق سازمان سنجش ثبت نام کردم و معافی تحصیلی گرفتم ، بقیه کارا برای کی هست ؟
نقل قول:
سلام
مراحل ثبتنام به پایان رسیده....
اگر ثبتنام کردید گام بعدی دریافت کارت ورود به جلسه هست ...
یه قانونی هست که میگه فرزندان شهدا و جانبازان باید 75 درصد نمره آخرین فرد قبولی رو بیارن
من هنوز این قانون رو درک نکردم
ینی من اگه نمرم مثلا بشه حدود 6500 باید ببینم چه نمره ای 75 درصدش میشه 6500 ؟ (با تقسیم 6500بر 75 و ضرب در 100)
بعد اونوقت نمره جدیدم اون میشه و من باید با توجه به اون انتخاب رشته کنم ؟
تاثیرش کمتره یا بیشتره ؟
کسی استفاده کرده بگه
بچه هایی که سنجش هستند ...
سطح سوالا چطور بود ؟ کدوم درس سخت تر بود ؟
بچه ها سنجش چطور بود؟؟؟؟ از کنکور سال پیش هم آسون تر بود....سنجش رو دادم آروم شدم خیلی آرامش میده....:n02:
درسته، آسون بود، خیلی بعید میبینم کنکور به این شکل سوال بیاد.نقل قول:
بچه ها سنجش چطور بود؟؟؟؟ از کنکور سال پیش هم آسون تر بود....سنجش رو دادم آروم شدم خیلی آرامش میده....:n02:
سلام من شماره پرونده و کلا هرچی اطلاعات از ثبت نام کنکورم داشتم گم کردم :دی حالا راهی برای پیدا کردنشون هست یا باید واستم برای کنکور 93؟
یعنی جدا شما فکر میکنی کسی اطلاعاتشو گم کرده باشه باید بمونه برای کنکور سال بعد ؟ :n02:نقل قول:
از منوی سمت راست توی بخش کنکور سراسری سایت سنجش میشه اطلاعات رو ریکاوری کرد