بابا برید اون خداتون رو شکر کنید که این دفعه بردید،این بردتون حقتون نبود
Printable View
بابا برید اون خداتون رو شکر کنید که این دفعه بردید،این بردتون حقتون نبود
اصلا از این پستت خوشم نیومد:n15:نقل قول:
من که امیدوارم ایران کره رو ببره و خیال همه رو راحت کنهنقل قول:
یک سوال ساده پرسیدم و فکر نکنم سوال پرسیدن مشکلی داشته باشه اگه بلدید پاسخ بدین اگرم نه که بذارید یکی دیگه پاسخ بده:n16:
بازی رو در رو فکر کنم نگاه میکنند اخه بازی رو در رو هم مساویهنقل قول:
اگه تفاضل ما با ازبک ها مساوی بشه کی دوم میشه
چطوری میشه؟
الان شما اهل کجایی ؟ عربی یا اروپایی یا مثلا به قول خودتون خیلی روشن فکر ..نقل قول:
بدم میاد ازین صحبتهای مسخره .. همه چیو باهم قاطی میکنیم
منم برد تبریک میگم.بازی خوبی بود ولی میترسم 4 گل کم باشه.بازیکنها خیلی زود دست کشیدن
یه حرکت نچندان جالب بازی داشت که توسط نکونام انجام شد که بعدا صحبت میکنیم که خوشحالی دوستان خراب نشه ولی یه حرکت جالب هم داشت و اون حرکت خوب خلعتبری بود بعد از گل و پیراهنی به نام امید عباسی که از چشم دوستان انگار جا مونده
از این حرکت خلعتبری من بعید میدونم بازیکنی باشه که تن به بازی در لیگی بده که اسم جعلی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ببخشید خودم هم خوشم نمیاد اما ته دلمون میدونیم همینطور میشه و حقیقت تلخهنقل قول:
گل زده رو نگاه میکنند اگه اون هم مساوی بود گل خورده رو نگاه میکنندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .از نظر تعداد گل الان ما 7 و ازبکستان 6 . اگه حداقل رو بزنه 4-0 که تفاضل یکی بشه اونا میشن 10 و ما باید حداقل تساوی 3-3 بگیریم که یکم بعیده!جالبیش اینه بازی رودرروی ما و ازبکستان هم مساویه :دی البته به اونجا نمیرسه احتمالا امیدوارم یک دفاع منطقی داشتیم باشیم جلوی کره و چشم به ضد حملات سرعتی با گوچی و خلعتبری بردن غیر ممکن نیست دوره قبل هم فقط 8 دقیقه کم آوردیم... ولی بیشتر نگران قطرم!:n21:حالا تبانی رسمی نه! همون جریان ایرانی عربی و وا دادن بازی کافیه!برای اینکه ازبک تعداد بالا گل بزنه ....نقل قول:
راستی یه سوال... اگه تفاضل گل دو تیم برابر بشه مبنا در تعیین جایگاه در جدول چیه؟
فقط متأسفم.نقل قول: