غیبت پیکه در دیدار مقابل والنسیا
سایت گل- به گزارش نشریه اسپانیایی اسپورت، جرارد پیکه، مدافع ملی پوش بارسا، در دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل والنسیا حضور نخواهد داشت.
این مدافع بلند قامت پیش از دیدار تیمش مقابل پورتو در سوپرکاپ اروپا که ماه گذشته انجام شد، از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و در ابتدا تصور می شد که تنها برای سه هفته قادر به همراهی تیمش نخواهد بود.
اما روند بهبودی او طبق برنامه پیش نرفت و او بیش از یک ماه است که نتوانسته برای کاتالان ها بازی کند.
مربیان بارسا امیدوار بودند که او بتواند در دیدار مقابل والنسیا به میدان برود اما پیکه به این دیدار نیز نخواهد رسید و در فهرست تیمش برای این دیدار حضور ندارد.
به این ترتیب، او باید خود را برای دیدار مقابل اتلتیکو مادرید که روز 24 سپتامبر (3 مهر) برگزار می شود، آماده کند.
دنی آلوس:بازی در کنار فابرگاس یک افتخار بزرگ است
سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، سسک فابرگاس، هم تیمی جوانش را به دلیل بازی های خوبی که در مدت کوتاه حضورش در نوکمپ انجام داد، مورد ستایش قرار داد.
فابرگاس بعد از 8 فصل بازی در آرسنال، در این تابستان به بارسا برگشت و از دومین بازی، گلزنی را آغاز کرد.
آلوس در گفتگو با نشریه آس گفت:" فابرگاس برای ما بسیار خوب کار کرده و تاکنون تاثیر بسیار خوبی روی تیم داشته است.
بازی در کنار او برای من یک افتخار است. او و مسی همکاری و ارتباط بسیار خوبی در زمین با هم دارند."
این مدافع برزیلی همچنین در مورد تغییرات تاکتیکی گواردیولا در دیدار مقابل اوساسونا صحبت کرد و تاکید کرد که حاضر است در هر پستی که سرمربی تیم بخواهد، بازی کند.
" من فقط دوست دارم بازی کنم و برایم فرقی ندارد در چه پستی از من استفاده شود. فقط دوست دارم در تیم تاثیر گذار باشم و به تیم کمک کنم. در هر پستی تمام تلاشم را انجام می دهم. این به سرمربی بستگی دارد که تصمیم بگیرد من در کجا بازی کنم."