ادامه سوالات soleares عزيز
سوالات جديد :
1- يكي كه عضو سال 2006 ولي 1000 تا پست داره رو دوست داري يا كسي كه عضو سال 2004 و 1000 تا پست داره ؟ (از نظر محتوي كاملا برابر هستند ) شرمنده نميشه كه يكي رو اسم برد زياده
2- يكي از ركوردهاي كتاب گينس رو برامون بنويس ؟همون هنديه كه بلندترين سيبيل دنيا رو داشت ....
3- ركورد نفس گيري به نظرت چه قدره ؟نميدونم
4- ديويد بلين بهتره يا ديويد كاپرفيلد ؟ ديويد كاپرفيلد
5- دوست داري چند نفر توي انجمن آن لاين باشند ؟ ( يه چيز معقول بگو نه 1- نه 1000000 ) 1000 نفر
ادامه سوالات lovergod14amorousand عزيز
سلام رامبد جان مومن خدا خوبي انشا الله بعد شما ميگي هيچي به اين پسر رسولي نگو...بنده ژانويه 2005 اولين عضويتم بود اخوي ديگه چهار بار لغو عضويت شدم تا شدم اين...خب بگذريم رامبد جان با ژ3 بيشتر حال ميكني يا كلاش × ...اسم كامل دونگا مربي حال حاضر برزيل نميدونم...اسم كامل دل پيرونميدونم ...دوست داري پايه يك بگيري نه به درد نميخوره ...بچه چندم خونه واده هستي (3)×..نوشابه يا سانديس(آب ميوه) × ...شخصيت مورد علاقه شماخيلي ها هستند ...با كدوم آواتار ها بيشتر حال ميكني × ...اسم اعظم باريتعالي الله...ماست يا پنير ماست ....همبرگر يا پيتزا × ...نون حلال چيه نوني كه واسش واقعا زحمت كشيده باشي ... ...با اين كلمات جومله بساز...خاكستر-مهمون-فاتحه خوني-شلوار-قارچ...عزت زياد مومن خدا...
تو فاتحه خوني مهمون بودم شلوار خاكستري پوشيده بودم واسه فاتحه قارچ خيرات ميكردن
علامت × جلوي هر سوالي بود يعني اون سوال تكراري بيد ... ;)