بچه ها من دیگه واسه سارژ این ماه میخوام سرعت 1 mb رو به 128 تغییر بدم.چی کار باید بکنم؟؟
Printable View
بچه ها من دیگه واسه سارژ این ماه میخوام سرعت 1 mb رو به 128 تغییر بدم.چی کار باید بکنم؟؟
سلام
کسی میدونه صبانت شبانه Log میگیره از ترافیکی که دانلود میشه و.... یا نه ؟!
برای من هم چند وقت پیش این مشکل پیش اومده بود.نقل قول:
مشکل از Splitter بود . عوضش کردم درست شد.
البته اینترنت من در ظاهر وصل بود ولی کار نمیکرد (وقطی تلفن زنگ میخورد) . باید ارتباطو قطع میکردم و دوباره وصل میشدم.
اسپلیتر رو عوض کردم فرقی نمی کنه ....نقل قول:
امکان داره از سیم کشی ساختمون باشه...!!؟
چند ماه پیش یه دسکاری تو سیم کشی تلفن ساخمون انجام شده.
بگید از مخابرات port رو بررسی کنن حل میشه ...نقل قول:
سلام
من يه سوال داشتم
من 3 ماهه 9 گيگ گرفته بودم كه تا اخر اين ماه يعني 30 م ابان تموم ميشد ، امروز زودتر رفتم واسه 3 ماه بعدي رو 9 گيگ تمديد كردم و 2 گيگ اضافي هم گرفتم . خونه كه اومدم ديدم 2 گيگ اضافه شده ، فكر كنم اون مسئول گفت هر موقع اين 2 گيگ اضافه شده تموم بشه اون 9 گيگ هم اضافه ميشه . حالا نگراني من اينه كه بعد از 30 ام اين ماه اين 2 گيگ باطل بشه و 9 گيگ بياد جاش .
حالا سوالم ازتون اينه كه ايا هر موقع اين 2 گيگ تموم شه اون 9 گيگ اضافه ميشه يا نه بعد از پايان اين ماه و شروع دوره 3 ماهه هر چي از قبل داشتم باطل ميشه و اون 9 گيگ مياد جاش ؟
ممنون ميشم جواب بديد
یکی از دوستانم بهش لقب آفریقا تک رو داده بود.بهترین پینگ رو توی قم صبانت داره.نقل قول:
من توی گرنا با پینگ 70 بازی می کردم.
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
توی شارژ مجدد اصلا سرعت بالای 128 نداره!شاید اگه بری توی قسمت شارژ مجدد خود سایت بشه سرعتشو کم کنی!البته احتمال میدم.نقل قول:
زباله گستر صبا که امروز کلا قطع شده. اصلا حال نمی کنه سرویس بده.شنیدم می خواد قیمت ها رو هم ببره بالا. دوستانی که تو صف زباله گستر هستن لطفا صف رو رعایت کنن.
كسي جواب منو نميده؟!
دیروز برای من همش ارور یوزر و پس اشتباه داد و اصلا وصل نشد کس دیگه هم این مشکل را داره؟