مرسی هو.س جان
میگم یه سوال دیگه این خط جان رو چطوری میشه افزایش داد
راستی وقتی که یه عالمه سرباز میریزن دور ادم چطوری میشه فرار کرد سریع..منطور اینه که حالت دفعاعی میگیره و نمیشه از مرکه گریخت و باید جنگید...دی:
Printable View
مرسی هو.س جان
میگم یه سوال دیگه این خط جان رو چطوری میشه افزایش داد
راستی وقتی که یه عالمه سرباز میریزن دور ادم چطوری میشه فرار کرد سریع..منطور اینه که حالت دفعاعی میگیره و نمیشه از مرکه گریخت و باید جنگید...دی:
رایت کلیک و Space رو نگه دار و بدو.اگه جلوتو گرفتن دوبار space رو بزن تا بپره.
سلام به همه ی عاشقان سری اساسینز
من یکی از طرفداران پر و پا قرص این بازی هستم (به دلیل داستان عمیق این بازی)
من روایت لحظه به لحظه ی بازی Assassin's Creed 2 رو به زبان فارسی تونستم از تاپیک مربوطه گیر بیارم که باعث شد بازی کردن واسه من خیلی جذاب بشه ؛
اینم لینکش ::::
آیا داستان لحظه به لحظه ی بازی Assassin's Creed: Brotherhood هم به زبان فارسی توی اینترنت پیدا میشه؟؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4825673&postcount=928
اگه سراغ دارین ، برام لینکش رو بزارید که خیلی بهش نیاز دارم.
راستی دوستان ، راهنمای قدم به قدم نمیخوام...روایت بازی رو میخوام...:20::20:
ممنون:10:
سلام
منم داستانش رو میخوام قدم ب قدم کسی داره بزاره..
راستی من توی اون مرحله هست این برادره خواهرش رو میزنه و کشیشه چیه اون تپله میمیره باید بریم دنبالش توی کلیسای سنپیترو...پر پر میشم ولی دشمن زیاده...مدام من رو میشناسن...چطوری باید رفتش؟میرم توی شهر سریع هم میرم ولیییییییییی باز میندازن دنبالم..خیلیشون هم میکشم ولی باز...
راستی یه سری دکمه ترکیبی برا جنگهاش کی بلته؟
وقتی ما رو میگیرن شیفت و راست کلیک رو باید بگیریم یا مدام بزنیم تا ولمون کنن؟
خب اون مرحله وظیفتون اینه که کلا از اون محدوده خارج بشید...سعی کنید به طرف پل اول شهر برسید و بپرید توی آب....البته میتونید از راه پشت بامها فرار کنید که زودتر میشه فرار کرد
برای جنگ وقتی گرفتنون همون کلیدی که گفتید باید بزنید
توی جنگها هم مثلا اگر کسی نیزه داشت با مشت بجنگید یا اگر اون آدمهای بزرگ زره پوش بودند با شمشیر مخفی بجنگید
بهترین راه جنگ هم گرفتن کلید سمت راست و موقع حمله زدن کلید سمت چپ هست
اخه میدونید یه عالمه میان که همشون از این سربازان جا خالی میدن..که یاد گرفتم با شیفت میگیریمشون و گلوشون رو میبرم.دی:
ولی از پشت بوم هم فرار میکنم میان دنبالم...دقت کنید تایمر داره و اون اخر هم باید بصورت ناشناس باشیم ک بشه از اون دره رد شد..بد رفته رو اعصابم...اه..ترینری نداره؟
یه سوال نمیشه این بازیا رو زیرنویش فارسی انجام داد ؟ :31: subtitle داره واسه همون پرسیدم
اه جقدر وقتمو سر این بازی گذاشتم!دیشب تا ساعت 4 بیدار بودم با هزار تا امید که بالاخره بعد 3 ورژن بازی Desmond و Lucy بهم برسند.ولی......
اآخر بازی وقتی Desmon با Apple و چاقو تو دستش به سمت لوسی رفت و Face to Face شدن گفتم الانه که Desmond مقاومت کنه و این 2 جوون به هم برسند.یهو مثل چیز چاقو زد به لوسی.منم که نمیدونستم این آخر بازیه.یهو دیدم بازی تموم شد و صفحه معرفی سازنده ها اومد!!!!!!! اگه گشادیم نمیومد از جام بلند شم با صندلی میکوبیدم رو مانیتورم.
تازه نشستم 20 دقیقه اون نوشته ها رو هم دیدم بلکه شاید آخرش خبر بیاد طرف نمرده.ولی هیجی :41:
امتیاز من به بازی:
Graphics:9/10
Gameplay:8/10
Story:2/10
منم الان تموم کردم..این لعنتی چرا اینقدر نوشته داشت..پیر شدم تا تموم بشه
میگم یه سوال داستان این بازی چی بود...این زنه مدام یه چیزایی میگفت دزموند گوش نداد اخرش دختر مردم رو به کشتن داد..وسطای متن سازندگان میزد شک بهش وارد شده و اینها..به نظرم زنده موند یا مرد؟حالا چرا/این اپل چی بود؟چرا اینطوری بود؟
من هر بازیو شروع میکنم دوست دارم بدونم چند ساعته تموم میشه؟
الان توی مموری سینک نوشته 9 % رفتی -این یعنی 9% مراحل اصلی یا 9 درصد از کل بازی ؟
بازی بدون مراحل فرعی تموم کنی این میزسه ب چند درصد ؟
مراحل فرعیش قشنگه ؟ارزش بازی کردن داره یا هموناست و تکراری ؟مراحل فرعی ربطی به داستان بازی داره ؟