W32/Alman-A
می خواستم ببینم راهی برای پاک کردن این ویروس از فایلهای آلوده شده وجود داره؟
من با نود 32 چک کردم که فقط توانایی شناسایی و یا حذف فایل اجرایی آلوده به این ویروسو داره و نمیتونه اونو clean کنه
W32/Alman-A
می خواستم ببینم راهی برای پاک کردن این ویروس از فایلهای آلوده شده وجود داره؟
من با نود 32 چک کردم که فقط توانایی شناسایی و یا حذف فایل اجرایی آلوده به این ویروسو داره و نمیتونه اونو clean کنه
با سلام خدمت vtn عزیز که اینهمه زحمت میکشه
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه
اما من یه کافی نت دارم صیح تا شب هم با اینترنت سرو کار دارم و ویروس و تروجانهای مختلفی رو هم دیدم اما با توجه به بازار داغ ویروسها ویروس جدیدی هست که منو تهدید کنه
الانم رو سیستمم eset smart secutyii نسبه همراه با آپدیت جدید
آیا ویروس یا تروجانی هست که این آنتی ویروس نتونه بشناسش اگه هست بگین و راه مقابله با اون ویروس
منو از شر ویروس و تروجان راحت کنید متشکر
نمیدونم این دیگه چه ویروسیه:
show hiden file تیکش برداشته شده
یاهو مسنجر کار نمیکنه
وقتی میخوام روی درایوهایم کلیک کنم تا باز بشه میره تو یه پنجره ی دیگه(فقط درایو)
130 تروجان تا حالا پاک کردم هنوز هم هست (مخفی هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور هم میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویروس کشی کردم و ویندوز هم عوض کردم ولی هنوز ویرووووس
خسته شدم
اساتید محترم کمکم کنید تا از شر این ویروووووس خلاص بشم
ممنون میشم.
يکی از ویروسهایی که سیستم کاربران زیادی آلوده کرده و مشکلات زیادی را بوجود آورده است ویروس New Folder یا Sohanad می باشد. این ویروس با درست کردن یک New Folder در هر فولدر باعث کاهش شدید سرعت سیستم می شود. همچنین کارهایی چون مخفی کردن Folder Options و غیر فعال کردن قسمتهایی از ویندوز را نیز انجام می دهد. مشکل این ویروس زمانی شدت پیدا می کند که با آلوده شدن یک سیستم به آن آنتی ویروسهای نصب شده از کار می افتند و این ویروس اجازه نصب هیچ آنتی ویروسی را هم نمی دهد. برای همین تقریبا تنها راه حل نصب مجدد ویندوز است که باز با رفتن به داخل درایورهای دیگر سیستم آلوده می شود.نقل قول:
برويد به اين آدرس و نرم افزار ويروس كش مربوطه را بگيريد:
کد:http://tebyan.net/download/new_folder_virus_remover.1193.html
دوست عزیز هیچ آنتی ویروسی قادر به شناسایی 100 درصد بدافزارها نیست و نود32 هم از این قاعده مستثنا نیست .نقل قول:
در ضمن تامین امنیت یک سیستم تنها با نصب یک آنتی ویروس مقدور نیست و این امر به ویزه در جاهایی مانند کافی نت ها
که از آن استفاده عمومی صورت می گیرد بیشتر صدق می کند. استفاده از سایر نرم افزارهای امنیتی ( مانند
آنتی اسپایور , آنتی تروجان و.... ) به صورت فعال روی سیستم و آپدیت منظم و حداقل روزانه همه نرم افزارهای امنیتی
موجود روی سیستم , استفاده از سیستم عامل های امن تر ( حداقل XP SP2 ) و نصب تمام وصله های امنیتی ارایه
شده توسط مایکروسافت و استفاده از اکانتهایی با مسولیت محدود روی هر سیستم در کافی نت و محدود کردن
اختیارات کاربران در دسترسی به قسمتهای حیاتی سیستم عامل و ترجیحا استفاده از یک وبگرد امن تر ( حداقل
نسخه 7 اینترنت اکسپلورر ) و نیز استفاده از نرم افزارهای گیرنده Backup از سیستم که در صورت بروز مشکل در
عرض چند دقیقه سیستم را به حالت اولیه بر می گردانند و....
همانطور که می بینید تامین امنیت سیستم تنها با نصب یک آنتی ویروس مقدور نیست و به عوامل بسیاری بستگی
دارد. من پیشنهاد می کنم اگر کافی نت دارید یک لیسانس قانونی برای نود32 خریداری کنید چون در این صورت از
مزایای پشتیبانی رایگان ان بهره مند می شوید و در دراز مدت سودی که عایدتان می شود بسیار بیشتر از هزینه ای
است که پرداخت می کنید.
با سلام
من از دیروز که یه فلش مموری زدم به usp و یه سری اطلاعات ریختن تو کامپیوتر
بعد از این قضیه داخل هر فلدری که می رم و میام بیرون حجم فیل میشه 37 کیلو و اگر ایکونی برای فلدر مورد نظر از قبل انتخاب کرده بودم عوض میشه
این اگه ویروسه چی جوری میشه پاکش کرد ؟//
سلام
در لینک زیر مواردی عنوان شده که دیدنش خالی از لطف نیست
کد:http://www.imenantivirus.com/questonf/faqs/faqsf.htm
نقل قول:
سلام ژینا خانم
من هر چی دنبال گزینه Client services for Netware گشتم نبود و نیست.
چه کنم عزیزم.؟ من هنوز نتونستم اون لوگ آف ها رو درست کنم و از حالت ورودی دیگری استفاده کنم.
کمک کن...
سلام به شما دوست عزیزvtn54نقل قول:
من این تلیپیکو که معرفی کردید کامل خواندم.اما قبل از این کارها یه Kaspersky internet security 7 نصب کردم و تونست این Trojan رو پیدا و پاکش کنه.العان سیستم مشکلی نداره.فقط یکی دوبار دیگه آنتی ویروس همون Trojan رو تو یکی دوتا مکان متفاوت نسبت به هم پیدا کرد.حالا نمیدونم این قبلاً خودشو کپی کرده یا توانایی کپی کردن خودشو داره.میشه یه راهنمایی بکنید.
احتمالا شما System Restore را قبل از اسکن غیر فعال نکرده اید لطفا توصیه های پست اول همین تاپیک را بخوانید.نقل قول: