واقعا از نسل طلایی خبری نیست دیگه اون از جوانان و نوجوانان اینم از بزرگسالان
تیم 2007 قلعه نویی خیلی بهتر از این تیم بود باخت اما اینطوری بازی نکرد
Printable View
واقعا از نسل طلایی خبری نیست دیگه اون از جوانان و نوجوانان اینم از بزرگسالان
تیم 2007 قلعه نویی خیلی بهتر از این تیم بود باخت اما اینطوری بازی نکرد
حیف شدنقل قول:
قطبی بر خلاف دو بازی قبل تاکتیک تیم رو کاملا اشتباه چیده بود
نوری نباید بازی میکرد , رضای باید تعویض میشد , خلعتبری نیمه دوم میومد و به جای نکونام حدادی فر ثابت قرار میگرفت
چینش این ترکیب عجیب بود از قطبی
اما بازی فوق العاده عقیلی و حسینی رو نمیشه نا دیده گرفت
مدتها بود همچین دفاعی رو از ایران ندیده بودم
وقتی طرف دیپلمشو نگرفته داره سالی حداقل 500-600 میلیون پول مفت میگیره (اندازه حقوق 110 سال من) فکر میکنی براش فرقی میکنه من و تو نشستیم تو خونه تموم امیدمون به اونه ؟ بلانسبت شما مارو چیزش هم حساب نمیکنه ...
تو نظر سنجی یک گزینه نکونام و شجاعی هم بگذار نه بازیکنان
چون فقط همین دو نفر مقصرن
یادم می آد چند سال پیش که ژاپن و کره شاخ شدند و تیمشون رو جوون کردند، وهمون طوری که وضع اقتصادی کشورشون خوب بود، وضع فوتبالشونم سر و سامون دادند، یه نکته ای بود که شدیدا" منو به دلهره انداخت که نکنه فوتبال کشورمون دیگه کلا out بشه، که فعلا" تو این 10 سال اخیر out شده ایم!!!
هنوز بغض تو گلومه با چه شوق و ذوقی نشتسیم به امید برد ایران :45:
ولی از همون دقیقه اول لوله بودیم خیلی ایران بد بازی کرد
کاش قلم پای سعید لو دار و دسته اش با اون قدم نحسشون می شکست ...
من نمی دونم این کفاشیان می خواد چیکار کنه ایا می تونه این پست رو هم تو قبرستون ببره !!!!!!!!
بهترین نسل طلایی فوتبال ایران فقط زمان خاتمی و دادکان بود !
بازم عادت داریم باخت و بندازیم تقصیر یه بازیکن ! این تیم 15 نفره هم با کره بازی میکرد بازم می باخت
قبل از بازی ها خیلی ها فکر میکردن اصلا صعود نکنیم ولی بعدش اکثرا امیدوار شده بودند.
قبل از بازی ها به حذف در 1/4 رای داده بودم ولی بعد واقعا امیدوار شده بودم .
من فقط واسه این ناراحتم که چرا ما نباید یک بار فقط یک بار با فوتبال دل مردم رو شاد کنیم ! ناراحتم واسه غروری که شکسته شده در واقع شکستن!
من در نظر سنجی به سازمان و فدراسیون رای دادم چون عقیده دارم ناکامی فقط در این بازیها نبود.
شجاعی و نکونام .... هیچی . فکر می کردیم لژیونر داریم خدا را شکر می کردیم از اون همه لژیونر حداقل 2 تاش مونده ولی...
ترکیب قطبی به نظرم بد نبود خب یه جور سلیقه هست یک مربی دوست داره هجومی بازی کنه یک مربی هم با 3 هافبک دفاعی !! ولی تعویض ها به جز خسرو که اون هم باید از اول بازی می کرد می شه گفت واقعا بد بود.
نصیر زاده که حرف جالبی زد : " قطبی کره رو خوب شناخت ولی تیم خودش رو نه!"
تنها چیزی که شاید یک مقدار ارومم کنه استعفای دسته جمعی دار و دسته فدارسیونه و امید ناامیدی که به تغییر سازمان به وزارت خونه دارم.
من دلم برای شادی فوتبالی برای غرور ملی فوتبالی تنگ شده....!
از مدیران درخواست دارم گزینه نکونام و شجاعی رو هم اضافه کنند
چون پست ها رو که میخونیم بیشتری ها با این کار موافقن
دلیل اصلی کلی تر از این گزینه هاس! وقتی 32 ساله که قهرمان آسیا نشدیم حساب کار دستمون میاد که گیر کار از کجاس!
در ضمن دوستان دلیل باخت رو نندازن به گردن نکونام و .....وقتی که یه تیمی با 3 تا هافبک دفاعی و بدون بازیکن طراح بازی میکنه خوب طبیعیه که هافبک های دفاعی نمیتونن درست بازی کنن.تفکرات افشین قطبی در این بازی فوق العاده تدافعی بود و هیچ طرحی برای حمله نداشتیم.