دوست عزیز من مودم وای فای دارم که 5 تا چراغ داره و هر 5 تاشم روشنه . اما دوستم یک مودم ایندور کله قندی داره که 3 تا چراغ داره ولی فقط یکیش روشنه و سرعت هر دو تامون هم تقریبا برابره گاهی اوقات سرعت اون 6-7 کیلو از من کمتر میشه. البته اینو بگم که خونه اونا طبقه اوله و خونه ما طبقه پنجم .
رنگشو یادم نیست ولی توی نقشه توی مناطق خوب تحت پوشش بودیم . اما نکته اینه که توی این مودمای وایمکس گاهی جابجایی در حد نیم متر و حتی چرخوندن مودم هم قدرت سیگنال رو کم و زیاد میکنه. همینطور هرچی ارتفاع شما نسبت به سطح زمین بیشتر باشه بهتره.
درضمن اگه فنی تر بخوای مساله رو بررسی کنی باید CINR , RSSI و UL_FEC و DL_FEC رو بررسی کنی که فاکتورهای اصلی در سرعت دانلود و ping محسوب میشن و خلاصش اگر DL_FEC برابر با 64QAM(CTC)5/6 باشه باید بتونی با بیشترین سرعت دانلود کنی.
اما اینو بگم که ایرانسل سرعت ماکزیمم یعنی یک هشتم سرعت اسمی رو هیچ وقت پر نمی کنه یعنی مثلا اگر 1 مگابیت داری و سرعت دانلودت باید 128 کیلوبایت در ثانیه باشه سرعت، متوسط روی 114 - 115 می ایسته گاهی هم کمتر. ping هم چندان خوب نیست.
در ضمن ماهی 30 تا 40 ساعت هم قطعی داره و در مورد امور مالی و محاسبات ترافیک و ... هم بی نظمه. روز اول ماه هم بیشتر از نصف روز برای فعال شدن حساب قطعه
اما روی هم رفته از مبین نت خیلی بهتره چون من اون رو هم تجربه کردم و بشدت افتضاح بود. و از شرکتهای نسبتا منظم و مرتبی مثل شاتل و داتک (البته الانشون رو نمیدونم که هنوز منظمن یا نه) هم به مراتب ارزونتره.