من كه زورم مياد در پشتشو باز كنم ببينم چه خبره(از بس كه الكي ساختن اين مكانيزم باز و بسته شدنشو)نقل قول:
ولي كلا حس مي كنم كه بعضي وقتا پشتش داغ ميشه!!!
راستي من خيلي زود شارژم تموم ميشه(حدود 1.5 الي 2 روز!!!) باتري خرابه يا مشكل جاي ديگس؟
Printable View
من كه زورم مياد در پشتشو باز كنم ببينم چه خبره(از بس كه الكي ساختن اين مكانيزم باز و بسته شدنشو)نقل قول:
ولي كلا حس مي كنم كه بعضي وقتا پشتش داغ ميشه!!!
راستي من خيلي زود شارژم تموم ميشه(حدود 1.5 الي 2 روز!!!) باتري خرابه يا مشكل جاي ديگس؟
من این مشکل رو وفتی که تم سنگین استفاده می کنم دارمنقل قول:
یه مدت که بگذره،خوب میشه.نقل قول:
اولش زیاد شارژ تموم می کنه ولی به مرور زمان خوب میشه.
شما سعی کنید تا وقتی که شارژ تموم شد،بزنید شارژ کنید و بزارید کاملآ هم شارژ بشه.
همه ی باتری ها داغ می کنه،فکر کنم به خاطر جنس گوشی هستش که حرارت رو زودتر منتقل می کنه.
با سلام خدمت اساتید محترم و بزرگوار ؛
من دو تا برنامه برای تک زنگ زدن و گرفتن اون از اینترنت دانلود کردم با اسم های زیر:
1.Smart4jeer
Pringer .2
در همون سایتی که دانلودشون کردم نوشته بود برای اجرای نرم افزار اولی دو فایل زیر با نام های :
1. MegaPyModulePack
Python .2
رو دانلود کنید.
من هم همه اون ها رو کامل دانلود کردم و همچنین نصب.
ولی حالا کار نمی کنند...
به نظر شما اشکال از کجاست؟
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
یک سؤال دیگر:
من برنامه Maps و نقشه هامو رو برای X6 آپدیت کردم و حالا دیگه نشون نمیده که کجایم ...
با برنامه location وقتی چک می کنم 5 تا ماهواره رو گرفته ولی باز هم جواب نمیده ؟؟
مشکل از چیه؟؟
گرفتن سیگنال ماهواره مهم نیست، باید روی ماهواره قفل بشه!نقل قول:
ماهواره های قفل شده معمولا آبی رنگ هستند و بقیه خاکستری!
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
کس دیگه ای عکس بگیره بزاره! این چندان جالب نشده! (از سوژه های نزدیک لطفا)نقل قول:
تو lable پشت بارتی گوشی من نوشته ( made in Hungry Fabric Hungry)
حالا این اصل هس یا نه.
یا اصلا فرقی نمی کنه؟؟
از لحاظ ه/ك اين گوشي چطوره؟ مثل ويرايش3 ميشه همه كار باهاش كرد ؟
واقعا متشکر ...نقل قول:
نوشته شده توسط amir200812 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتن سیگنال ماهواره مهم نیست، باید روی ماهواره قفل بشه!
ماهواره های قفل شده معمولا آبی رنگ هستند و بقیه خاکستری!
من دقت نکرده بودم
تازه اگه درست نمیشد امروز باید می رفتم بازار موبایل !!!:40:
بچه ها میشه لطف کنین اهنهای اورجیناله Nokia x6 رو واسه دانلود بزارین؟؟؟
مر30
بچه ها میشه تا حالا میزان رضایتتون از X6 رو بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟