نقل قول:
دوست عزیز این برای نسخه اصلی IV احتیاج هست که زمانی که میخواید بازی رو بازی کنید باید یه اکانت آفلاین برای خودتون بسازید تا بتونید بازی رو انجام بدید و بازی رو سیو کنید ولی این نسخه این برنامه رو نمیخواد
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز این برای نسخه اصلی IV احتیاج هست که زمانی که میخواید بازی رو بازی کنید باید یه اکانت آفلاین برای خودتون بسازید تا بتونید بازی رو انجام بدید و بازی رو سیو کنید ولی این نسخه این برنامه رو نمیخواد
نقل قول:
سلام خسته نباشید بچه ها
بازی که من خریدم داخلش کرک وجود نداره
داخل پوشهای بازیEFLC هم نیستش
ادرسی که داده بودید رفتم EFLC را پیدا کردم داخلش همینی که گفته بودید با ادرس نصب بازی وجو داشت و تکمیل بود
اما وارد بازی نشد فکر کنم از نداشتن کرک باشه :13:
نقل قول:
بله امکان داره که از کرک باشه این لینک کرک برای این بازی هست که میتونید کرک رو دانلود کنید
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
موفق باشید:11:
سلامنقل قول:
ميتونم بپرسم كجا بايد بريزم كرك ها را
داخل پوشه نصب بازي يا جاي ديگه؟
ممنون از راهنمايي ها
نقل قول:
سلام
بله توی فولدر اصلی بازی باید کپی کنید:46:
موفق باشید:11:
خسته نباشید دوستان
من از کجا بفهمم ورژن بازی چنده؟
درود .
تو این بازی چطور میشه داف بلند کرد ؟ من به عنوان یه جوان انقلابی و با بصیرت به عظما رفتم انقدر جلوی هر کس تو پیاده رو بود بوق زدم ! :31:
استکبار نمیخوام ما از کف دربیایم ! یکی کمک کنه ! تو نماز شب دعاش میکنم دی: :27:
نقل قول:
همه که سوار نمیشن ولی بعضی ها هستند که هم از لحاظ ضاهری و هم از لحاظ پوششی وضعیت مناسبی ندارند و همیشه هم کنار خیابون ها وایسادن که خیلی هم تابلو هستند یعنی یکمی دفت کنی خودت متوجه میشی
میری جلوشون بما اشین یه بوق میزنی میاد جلو یکمی عشوه میاد و بعد دکمه E رو بزن تا سوار بشه و بعدشم که خودت میدونی:21:
اول باید ماشینت خوب باشه
دوم بوق بزن میان طرف ماشین
سوم E رو بزن سوارشون کن
چهارم هم خودت بلدی دیگه:31:
نقل قول:
من این رو قبول ندارم که حتما باید ماشین خوب داشته باشی
چون من با ماشین داغون هم داف بلند کردم :46:31: