سلام عليكم !!!
هنوز اين بازي رو مي كنين ؟؟؟!!!! بابا ول كنين اين همه لول بالا !!! يكم بياين از اول بازي كنين من هم بيام !!!
Printable View
سلام عليكم !!!
هنوز اين بازي رو مي كنين ؟؟؟!!!! بابا ول كنين اين همه لول بالا !!! يكم بياين از اول بازي كنين من هم بيام !!!
بابا هی پاک میکنم پر میشه باز ایندفعه 10 درصد خالی کردمنقل قول:
تو که wow بازی میکردی :31:نقل قول:
ما دوباره از سرور 3 شروع کردیم و الان حالا چیزی نیستیم
ببينم الان لول جندي ؟
من احتمالش خيلي كمه بيام ! اخه كرافيكش به اندازه ي WoW نيست !!!! D:
ولي اكه زياد باشيم دسته جمعي بازي كنيم حال مي ده !
به به سلام برسم چطوری؟
چند وقت تو پی سی نبودی کلا.جریان چیه؟
بابا wow چیه.اون wowscape هم که گندش دراومده همه دارن تو باگ و چیت میزنن.نقل قول:
اگه تو هم اهل چیت و باگ باشی wow فری بهت حال میده ولی اگه مثل ما میخوای یه بازی واقعی فری انجام بدی باید بیای اینجا.
اخه اين كه فري نيست كه !!!
اخرش به جاهايي مي رسي كه مجبور ميشي بابت اين سنك جادوش بول بدي !
تازه شما ها همه لول 70 به بالا هستين ! اون سري كه تنهايي داشتم لول اب مي كردم ! خيلي حالم كرفته شد ! بعدش هم كه ولش كردم ! خيلي سخت بود كويستاش ! و بايد يونيت مي زدي ! يونيت هم كه اصلا حال نمي ده ! هي بري يونيت بكشي كه جي ؟ ولي اكه دو نفر سه نفري باشه بيشتر حال ميده !
ببین آخه دو سه نفر که همه نمیتونن با هم لول آپ کنن.یکی کار داره یه روز نمیتونه بازی کنه.یکی مجبوره یه هفته بازی رو ول کنه و بعدش شروع کنه.یکی بیشتر وقت داره وسریع لول آپ میکنه.اگه سه نفر همزمان هم شروع کنن باز نمیتونن با هم لول آپ کنن.
جایی میشه با هم بازی کرد که همه لول 60 بشن اونوقت تازه بازی شروع میشه و با هم میشه بازی کرد و خیلی هم حال میده.ولی برای شروع یا تو لولهای پایین همیشه تو بازی بازیکنهای زیادی هستن که میتونی باهاشون پارتی بذاری و لول آپ کنی.
لول 70 کجا بود.اخرین لول این بازی لول 60 هست منم که بالاترین لول رو دارم لولم 49 هست.نقل قول:
البته مالول کم هم داریم.من خودم یه لول 30 دارم
یه لول 21 یک لول 11.هرچند وقت یه کارتر میسازیم از اول بازی میکنیم.
کلا این بازی عشقش به لایت کشیه.شما هم که نمیان من خودم میرم میکشمشون
راستی هادی تو نبودی قدیما یه گار داشتی یه اون یکی دیگه بود؟
نه من تا حالا گارد نداشتم.اساسین و واریور داشتم.
یه بار هم میج برداشت وقتی با هم لایت برداشته بودیم.