من با 2020 اکثر بازی های روز رو بازی کردم . مثلاً COD modern II با رزولوشن بالا و تنظیم تمام پارامترهای گرافیک روی High بدون مشکل و فریز و ... اجرا میشد . البته اینم بگم که لپ تاپ خبلی گرم میشه
Printable View
من با 2020 اکثر بازی های روز رو بازی کردم . مثلاً COD modern II با رزولوشن بالا و تنظیم تمام پارامترهای گرافیک روی High بدون مشکل و فریز و ... اجرا میشد . البته اینم بگم که لپ تاپ خبلی گرم میشه
تا حالا چنین موردی رو ندیدم !نقل قول:
این گرم شدن باعث اختلال در عملکرد سیستم میشه ؟! به احتمال زیاد جواب منفی هست و خب این طبیعیه . چنین کانفیگی با چنین قدرتی ...نقل قول:
شاید با استفاده از میزهای لپ تاپ که فن دارند دیگه حتی داغم نشه !
نه اختلالی ایجاد نمیکنه . دمای کارت گرافیک تا 75 درجه بالا میره . هنوز از میزهایی که فن دارن استفاده نکردم تاثیرشو ببینم . مدلای زیادی دیدم . از 9 تومن تا 35 تومن . چه چیزی برای خرید مناسبتره ؟؟؟ البته برای HP با توجه به جای پروسسور و ....نقل قول:
البته باید در تاپیک لوازم جانبی مطرح می کردین اما من برای 2020 خودم مدل notepal x2 رو گرفتم اگر این مدل رو خواستین یه پیغام بدین تا بگم از کجا ارزانتر بخریننقل قول:
ميشه يه توضيحي در مورد ين ميز ها بدين ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طرز كارش چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این پایه های خنک کننده از یک فن بزرگ بزرگ تشکیل شده که مثل یک نسیم خنک عمل میکنه و در بعضی مواقع دمای لپ تاپ رو تا 15 درجه کاهش میده و برق مصرفیش رو از طریق usb تامین می کنهنقل قول:
که تاثیر بسزایی در افزایش کارایی لپ تاپ به وسیله کاهش دما داره
دوستان توضیحات جامعی دادند در مورد این میزها .
فقط می تونم بگم تاثیر بسزایی داره و دما رو شدیدا پایین میاره . اگه زیاد با لپ تاپ کار می کنید پشنهاد میشه . ضمن اینکه مکان مناسبی هم برای قرار دادن لپ تاپ هست و دیگه لازم نیست دنبال مکان چوبی یا شیشه ای و ... برای قرار دادن لپ تاپ باشید .
من تو يه مجله تبليغ يه لپ تاپو ديدم كه تو كانفيگش زده بود cpu : AMD با فركانس 4000 (HT) . مي خواستم ببينم واقعا فركانسش 4000 هست و HT به چه معناست ؟؟؟
در همون مجله تبليغ يك لپ تاپ hp بود با نسل جديد سي پي يو يعني core i7 و فركانسشو زده بود . 6.4GT/s
GT/s چيه ؟ اگه ميشه يه توضيح كاملي بديد . ممنون
یکی از دوستان می گفت روی HP Pavilion DV6 2020 ev و بعضی دیگه از HP ها ، نمیشه ویندوز XP نصب کردو خطای سیستمی میده (البته خودش مطمئن نبود) !!!! آیا حقیقت داره!؟؟
و دوستانی که با این مدل کار کردن ، معایب و مزایای این مدل (HP Pavilion DV6 2020 ev) رو می دونند بگن...
آیا مدلی از برند دیگه هست با مشخصات نزدیک به این و قیمت تا زیر 1,600,000.....
:11::11::11::11::11::11: