لول 17 نافرم سخت میشه.
Printable View
لول 17 نافرم سخت میشه.
من لول 23 رفتم بیخیال شدم، از در رو دیوار زامبی میریخت سر آدم :19:
اهنگ بازی هم خیلی باحال بود، خیلی با فضاش همخونی داشت :27:
10 شب به بعد بازی کنی خدایی خیلی ترس داره :21:
بچه ها این مرحله ی casttle shore خیلی رفته رو اعصابم ...تا پای در ورودی اون ساختمونه که بالاش مسلسل هست رو که میری بعدش باید بری پیش در مربع بزنی... بعدش که اون کارو کردی دیگه معلوم نیست چیکار باید کرداز دو طرف ساختمون نفرات دشمن میان تو ام همش باید بزنیشون .. تموم بشو هم نیستن ... کسی میتونه کمک کنه ؟ (Call of Duty: World at War 5)
بايد بري به سمت همون در ورودي تا پيش روي نكني مان سربازاي آلمانينقل قول:
تا پیش در میرم... همونجام وامیسم.. از دو طرف که سربازا میان میزنمشون ... مشکل اینه که باید وایسی اونجا نه در باز میشه ؟ نه راه دیگه ای که ازون فضا خارج شی... اونقد اونجا میمونم سربازا رو میزنم که خودم خسته میشم سیستمو خاموش میکنم !نقل قول:
دروود.
شما باید نارنجک بندازی جلوی در ورودی تا منفجر شه.. اول هم باید برید یه ساختمون دو طبقه که اونجاس و با اسنایپر
چنتا ار.پی.جی زن هستن اونارو بزنید. تا نیرو هاتون بتونن پیشروی بکنن.
بابا شماها خیلی حرفه ای تشریف دارین !
من تا لول 9 بیشتر نتونستم برم ! :دی
میخوای بگی بازی رو تا آخر نرفتی؟؟
نقل قول:
نه بابا زامبی ها رو میگه که از در و دیوار میان تو :20:نقل قول:
نقشه جدید برای Call Of Duty: World At War +شات های نقشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Activision’s شات های جدید از مپ جدید برای COD:Wow را منتشر کرد.
سه Map جدید به بازی اضافه میشود.
منبع
- Map اول در اطراف یک پل بلند که زیر اون رودخانه هست.
- Map دوم در یک قطار روسی هست.
- Map سوم در یک زیر دریایی بمب باران شده می باشد.
vg247.com/2009/05/21/call-of-duty-world-at-war-map-pack-2-shots-released/
اسکرین شات ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی شات ها را میتونید از لینک زیر ببینید:
کد:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=215518&site=cvg