سلام
کسی که به ما جوا نداد ولی اگه ممکنه به این سئوالم جواب بدید
کلاسهای مهندسی کامپیوتر نر م افزار تهران شروع شده ؟
اگه شروع شده کلاساش تو کدوم ساختمونه؟
Printable View
سلام
کسی که به ما جوا نداد ولی اگه ممکنه به این سئوالم جواب بدید
کلاسهای مهندسی کامپیوتر نر م افزار تهران شروع شده ؟
اگه شروع شده کلاساش تو کدوم ساختمونه؟
تا بيست و پنجم اسفند ماه مهلت ثبتنام در آزمون دورههاي فراگير كارشناسي سال 1389 دانشگاه پيامنور تمديد شد
23/12/88 تاريخ درج خبر
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام و شركت در آزمون دورههاي فراگير كارشناسي سال 1389 دانشگاه پيامنور ميرساند ، ، با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده است كه:
1- از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 (7بعدازظهر) روزهاي دو شنبه 24/12/88 و سه شنبه 25/12/88 منحصراً در باجه اصلي پست مركز هريك از شهرستانها و در شهرستانهاي بزرگ مانند شهرستانهاي اصفهان، اهواز، تبريز، مشهد، شيراز و ... در مناطق پستي شهرستانهاي مذكور منحصراً نسبت به توزيع مدارك ثبتنام آزمون فوق اقدام گردد.
2- از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 (7بعدازظهر) روزهاي دوشنبه 24/12/88 و سه شنبه 25/12/88 مدارك مذكوربراي داوطلبان شهرستان تهران منحصراًدر يكي از مناطق پستي 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 توزيع گردد.
بنابراين داوطلبان علاقه مند و واجد شرايط مي توانند در يكي ازروزهاي فوق الذكر به باجه پستي توزيع كننده مدارك ثبت نام آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي سال 1389 دانشگاه پيام نور مراجعه و پس از پرداخت مبلغ 000/645 ريال (ششصد وچهل وپنج هزار ريال )به عنوان وجه ثبت نام در آزمون واخذ واحد ، نسبت به دريافت كارت اعتباري ثبت نام كه داراي شماره پرونده ، نام كاربر ورمز عبور به منظور ورود به سيستم نرم افزاري ثبت نام ايترنتي مي باشد ويك جلددفترچه راهنما ي ثبت نام اقدام نمايند .
ضمناً به اطلاع ميرساند امكان ثبتنام الكترونيكي از طريق شبكه اينترنت براي داوطلبان دورههاي فراگير كارشناسي دانشگاه پيامنور تا ساعت 24 روز سه شنبه 25/12/88 فراهم گرديده و لذا داوطلبان مذكور ميتوانند حداكثر تا ساعت 24 روز سه شنبه 25/12/88 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و براساس دستورالعملهاي مربوط نسبت به تكميل تقاضانامه الكترونيكي ثبتنام آزمون دورههاي فراگير كارشناسي سال 1389 دانشگاه پيامنور اقدام نمايند.
روابط عمومی سازمان سنجش
سلام دوستان
من 2 تا از درسامو ترم اول امتحان دادم و قبول شد ولی نمیدونم چرا تو سایت گلستان میزنه مردود
سلام من رشته مهندسي برق ميخونم و الان دانشپدير رشته مهندسي مديريت پروژه شدم ميخواستم بدونم اگر دانشجو شدم حتما بايد در سر كلاس ها حضور پيدا كنم يعني اجباري ميباشد؟
يعني ميخوام هم زمان در 2 رشته درس بخونم بصورت فراگير از ترم بعد كه رسمي شدم حتما بايد سر كلاس ها حضور داشته باشم؟
سلام كسي نيست؟
سلامنقل قول:
حضور در کلاس های پیام نور اجباری نیست .
اما چون 6 نمره از 20 نمره دست استاد هست اگه سر کلاس حاضر باشید و امتحانات میان ترم را هم بدهید به نفع شما هست .
شما کلاس برید یا نرید به حال استاد فرقی نمی کنه و استاد کاری نداره .
اما سعی کنید امتحانات میان ترم را بدید تا استاد بتونه از 6 نمره یه نمره ای به شما بده
اما اگه میان ترم هم ندید مشکلی پیش نمیاد . پایان ترم هر چند شدید اونا ضرب در 7/10می کنند و نمره میان ترم شما را می دن
کلا حضور در کلاس اجباری نیست .
برو حالشا ببر:31:
موفق باشی :)
نمونه سوالات فراگیر برای رشته کامپیوتر رو کسی داره ؟
برو به این سایت نمونه سئوال زیاد دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من رشته ریاضی کاربردی پیام نور قبول شدم
اگه میشه کمک کنید و بگید آینده این رشته چطوره ،
1.اگه خوبه واقعا ادامه بدم ،
2.راستی جریان تغییر رشته چیه؟ میشه بری کامپیوتر؟
وگرنه برم سربازی و دوباره کنکور بدم؟؟؟چون هم افسرده شدم هم دو دل...