منم 20 درصد زبان تخصصی زدم و 4 درصد ریاضی و با آخرین نفر قبولی هم خیلی فاصله دارم.اینکه میگن آزاد خیلی آسونه یه حرفه بینهایت ابلهانه هستشنقل قول:
Printable View
منم 20 درصد زبان تخصصی زدم و 4 درصد ریاضی و با آخرین نفر قبولی هم خیلی فاصله دارم.اینکه میگن آزاد خیلی آسونه یه حرفه بینهایت ابلهانه هستشنقل قول:
رشته ی شما چیه عزیز ؟نقل قول:
من ۲۰ درصد تخصصی و ۹ درصد عمومی زدم ..باید چقدر میزدم که کارم به تکمیل ظرفیت نکشه ؟؟؟ نمره من ۴۵۰۰ شده و نمره اخرین نفر قبولی ۶۰۰۰ هزار ..اختلاف انقدر زیاده که واقعا نمیدونم دانشگاه ازاد نخبه میخواد قبول کنه ؟؟؟ واقعا تو کنکور بیشتر ۲۰ درصد زدن خیلی سخته..شماها چقدر زدید ..یکم کمک کنید ببینم این ۲ هفته چیارو بخونم عمومی بیشتر یا تخصصی
من رشتم زبان هست... بقیه دوستان چطور زدن؟؟؟که منتظر تکمیل ظرفیتن؟نقل قول:
یعنی 4 درصد تخصصی زدی 20 درصد عمومی؟؟؟؟ چون رشته ما که زبانه و قسمت یکی تخصصی یکی عمومی...تمام سوالاشم انگلیسی هست ..عمومیهاش لغت های کتاب 1100 و تخصصی دروس تخصصی زبان میشه... نمره کلت چو نمره اخرین نفر قبولی چند شده؟؟؟ اصلا امیدی هست واسه تکمیل قبول شیم ؟؟نقل قول:
من 4700 , نرم افزار
یه چیزی , الان کسی مینونه بره کارنامه های قبلیشو ببینیه ؟ من هر چی اطلاعاتمو وارد میکنم میگه همچین کارنامه ایی موجود نمی باشد !!
کارنامه های قبلی رو میشه دید. فقط توجه کنید که وارد لینک مربوطهش بشین. کنکور هر سال و نوبت پذیرش هر کدوم متفاوته.نقل قول:
خیر , درسته .نتایج نهایی تکمیل ظرفیت مهرماه - آزمون کارشناسی ارشد 1392
ولی هر چی اطلاعات رو درست وارد میکنم میگه همچین کارنامه ایی وجود ندار ه !
دوستان یه تست میکنند ؟
الان تست کردم دیدم میتونم كارنامه آزمون کارشناسی ارشد سال 1392 رو ببینیم . اما تکمیل ظرفیت مهر ماه رو نمیتونم !!
شما مطمئنی تو تکمیل ظرفیت مهر اصلا شرکت کرده بودی !؟نقل قول:
الان تست کردم دیدم میتونم كارنامه آزمون کارشناسی ارشد سال 1392 رو ببینیم . اما تکمیل ظرفیت مهر ماه رو نمیتونم !!
بله قربان , اویل که اومد رفتم دیدم که قبول نشدم , اما الان میگه کارنامه ایی وجود نداره !
عجیبه ! چون آرشیو های دانشگاه آزاد تا چند سال قبل رو کامل نشون میدن !نقل قول: