ممنونم از جوابتون ولی قبلن هم که مشکلی نداشتم تنظیماتم همون بودنقل قول:
و اگرم بنا به گفته ی شما 24 ساعته باشه کامپیوترم (که نیس) بازم ساعت 2 ه نیمه شب همون 2 و 14 نیس که بگیم بخاطر اونه...
ممنونم از جوابتون ولی قبلن هم که مشکلی نداشتم تنظیماتم همون بودنقل قول:
و اگرم بنا به گفته ی شما 24 ساعته باشه کامپیوترم (که نیس) بازم ساعت 2 ه نیمه شب همون 2 و 14 نیس که بگیم بخاطر اونه...
نقل قول:
از صحت فایل دانلودی مطمئن هستید ؟
IDM رو کرک معتبر کردید ؟
وقتی در scheduler زمان شروع و پایان دانلود را تنظیم میکنیم بدون توجه به زمان شروع خود به خود شروع به دانلود میکند ----------- علت چیست ؟
لطفا راهنمایی کنید -----------------------------------
1 - اون زمان برای همه ی دانلود ها نیست ...نقل قول:
برای دانلود های Stop شده و دانلود هایی که موقع دانلود دکمه ی Download Later رو میزنید هست !!!
2 - شاید تنظیمات شما برای یه Queue هست و لینک هایی که برای دانلود میذارید و توی یه Queueی دیگه میذارید !!!
3 - دیگه نمیدونم !!! :13:
دانلـود رو Stop کـردم ، Ip رو عوـض کـردم ، چیز پـی ان زدم :دی بعـد Resume نمیشـه دیگـه ، راه حلـی چیزی ول بـدین .
رمزی حرف میزنی شما؟ :31:نقل قول:
همه کار کردی دیگه چی میخوای؟ :31:
غذا هم درست کن باهاش بخور بقیشم سرد شد بخور :31:
نگفتی لینک از کجاست؟ شاید لینک مستقیم نمیده. مدیافایره؟ کامل توضیح ندادی داش
لینکـ مستقـیمِ :دی
با سلام
موزیلا 5 نصب داشتم و تمام تنظیمات برنامه IDM روش بود مثلا وقتی روی یه لینک راست کلیک میکردم بهم نشون میداد که با این برنامه دانلود کنم ولی از وقتی برنامه موزیلا 7 رو نصب کردم این موارد هم حذف شدن و برای دانلود برنامه روی لینک ها اسمی از برنامه idm نیستش چجوری میتونم به حالت قبل برش گردونم
با تشکر
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
نقل قول:
سلام
منم همین مشکلو داشتم هر وقت به قول شما چیز پی ان میزنم باید قبلش استوپ بزنم بعد ای پی عوض کنم و وقتی هم ای پی عوض میشه حدود 15 ثانیه که صبر کنم مجدد دانلود شروع میشه در غیر این صورت ارور میده
سلام.
دوستان من یه سوال دارم من مثلاًمیخوام کهیه فایل هایی با یه پسوند های خاص با دانلود منیجر دان کنم ولی دان نمیکنه خب چطوری میتونم با دانلود منیجر دان کنم؟
سلام،برای رفع این مشکل چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]